A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

A barátnőm terhes neki Zoé lesz!!
Szépnek találom..
Vendég

Igen elég sokat:mert 13 éve 5 ezer volt
Vendég

Csak azért mert nemrég olvastam valahol,hogy mi az útja módja és akkor 10 ezer volt....
Anyum anno 36 évesen lett nagymama...még van 4,5 évem.... :?
Viszont a hugom a lányomtól 1 évvel idősebb... :lol:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:20-kor.
pironya

Pironya!Hisztis vagy még :?: :twisted:
Nálunk ebéd nuku,mert senki nincs itthon,vacsi bundáskenyér....
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:20-kor.
pironya

Csiri biri itt a köntösöm amit ma vettem :D :D :D :D :D Kép
Vendég

Pronya lehet,hogy 96 napod van :D Nem tudhatod!
Csak nem várja ki az utolsó pillanatot
Vendég

Én direkt szerelmes vagyok a Dávid névbe,nekem nagyon tetszett,de a férjem hallani sem akart már másról mint ősi magyar névről..
Nem vagyok vékony,sajnos..Mert 20kilót szedtem fel Magorral,és abból 10et tornáztam le,és úgy lettem terhes..Szerintem most olyan molettes.De döntsétek el Ti.
Nagyon érdekelen hogy ki hány kilót szedett fel előzőterheségeknél,és mekkora babátok lett. Mert nekem közel 4500grammal születtek a fiúk, de sokat híztam velük.. Vajon most mi lesz.. Kép
Ilyen képem van,ezen annyira nem látszik, de ígérem igyekszem ide jó pocakos képet feltenni..

hunormagor

plüss?vagy csak a fény miatt tünik annak?Mennyi volt?
Bár én megkötőset szeretnék...
Nem vagyok nagy Barátok közt fan,de azért jó,mert az5467.résznél is simán feltudom hozni magam 1 perc alatt az eseményekhez,holott kimaradt 3000 rész...De nem ez a lényeg,hanem,hogy az egyik kiscsajnak (klaudia unokájának...neve:passz) tök jó köntöse van!!!NA NEKEM OLYAN KELLENE!!! :lol:
Vendég

HUNORMAGOR!
A fotó jópofa ezzel a felirattal,de tényleg nem látszik belőle az égvilágon semmi!!! :lol:
Vendég

Csiri biri nem plüss de jó anyaga van 2800ft!
Én bariközt rajongó vagyok de a Vanda köntösét nem figyeltem
Vendég

Hunormagor!
Lányommal 25 fiammal 35 körül híztam..
3750 és 4150gr voltak 56 és 57 cm :D
Vendég

pironya: Akkor a férjedet az enyémmel lehetne összekötni..
Hunortól és Magortól nagyon nem is lehten más várni mint csínyeket.. De inkább ilyenek legyenek mint sarokba ülök..
gigaboszi: nekünk sem lesz 2év a gyerekek közt, a kicsik közt..Kicsit félek tőle.. De remélem túl éljük..Maximum tanácskozunk néha :lol: :oops:
bárány:Nagyon tuti a köntös, valami ilyesmit szeretnék én..
Mennyibe került,és szabad tudni hogy hol vetted?

hunormagor

ja és ha már nosztalgiáztok..
Tenerifén az én szerelmemmel.nászutaztunk Kép

itt csak én..Tenerifén
Kép

Kép
Kép
eyi

Eyi!
A Te fotódat is látva,meg kell állapítanom,hogy összességében a júniusi kismamák nemcsak szépek,de csinosak is!!! :lol:
és gratu apához is! :oops: :lol:
Vendég

ja asszem a két kép felcserélődött, de egyértelmű, h.melyiken vagyok egyedül, s melyiken a szivecskémmel.
hétfőn megint kijött rajtam a bőghetnék, hogy én mindig egyedül vagyok meg stb.mert minden héten elején elmegy kamionozni a férjecském, s csak hétvégén van itthon.persze ott a családom, de nagyon hiányzik, hogy nincs ott.
főleg most, hogy volt ez a baleset, még jobban féltem.állandóan az utakat járja, kész veszély az egész.múlkor is egyik osztrák alagutban akkora füst volt, hogy alig tudott megállni, nem látta az előtte lévő kamiont-persze már lassított-de akkor is akkora autóval..na szoval kibőgtem magam, mikor vasárnap este elment.anyukám meg vigasztalgatott olyan aranyos volt.mondta a Gyurinak is, hogy ilyenkor érzékenyebb az ember

Kép
Kép
eyi

jaj csiri köszi :D szépen te is tök csini vagy,és a pocid sem nagy, nekem sokkal nagyobb, már a 8. kilónál járok, 68,5-el kezdtem a terhességet, s most 76 vagyok.de ahhoz képest hogy az esküvő előtt még a 60-at sem ütöttem meg-tavaly júliusban-most elég jól beindultam...
és most már kezdem érezni, hogy nagy, kezd nehéz lenni a babóka, s kijött egypár viszerem is, pedig szeptemberben műtettem lézerrel.240e ftért. érdemes volt.már megbántam, s a férjem is azt mondta, hogy miatta nem volt érdemes, őt egyáltalán nem zavarta, de engem igen!

Kép
Kép
eyi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:21-kor.
pironya

na megint jól elvagyok magamban.de mingyá megyek haza, 3ig dolgozok, amúgy meg ápr. végéig tervezem, de lehet, hogy csak ápr .közepéig leszek, mert már unom a banánt.főleg, hogy majdnem mindenki otthon tesped ilyentájt, meg ha lehet, akkor mért ne?

Kép
Kép
eyi

Viszér...pfff...inkább hagyjuk...A lábamon az elmúlt hónapokban teljesen "szétszaladtak" a kis hajszálerek...
Úgy néz ki a vádlim,mint egy domborzati folyótérkép... :? :evil:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:21-kor.
pironya

hú pironya a te apud is olyan nőfalósan néz ki, vigyázz rá!
mondjuk az én szerelmem annyira szerelmes, hogy nem lát a felhőktől, asszem.... :D :D :oops: nem kell rá vigyáznom..még!
hát igen a távolság a hosszú házasság titka...sokan azt mondják :roll:

Kép
Kép
eyi

úgy tennék fel esküvős képeket, de olyan nagy a méretük,pedig azok tuti jók..na jó nem akarok nagyképű lenni, de gyönyörűek vagyunk rajtuk :D :D :D :D

Kép
Kép
eyi

.....
pironya

Eyi!
lebírod kicsinyíteni a képeket paint-be
Vendég

Pironya!
A te apud is fickós :lol: viszont a kép alapján nehéz szemüvegben elképzelni...inkább lazábbnak tünik...
Vendég

csiri te olyan röhögtetős vagy!még jó hogy vagytok, tiszta uncsi lenne a munka.

pironya te mit dolgozol?

Kép
Kép
eyi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:22-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:22-kor.
pironya

nagy nőcsábász volt a lelkem.legalábbis azt állítja, csak 32 éves korában nőtt be a feje lágya, mert akkor vett el feleségül, így kiélhette magát. nekem azért néha még bulizhatnékom van, múltkor is úgy rámjött, csakhát a füst meg minden...

na megyek haza, nem lógok tovább a hivatal pénzén, majd jövök vissza, lehet, hogy mingyá

Kép
Kép
eyi

Eyi!
nem vagyok nagyon vicces,de mostanában inkább röhögök magamon!!!
Képzeljétek el,hogy az elöbb hazaszaladt apa a fényképezőért,mert leakarja fotózni a munkáját amit csinált....
Mindig amikor tudom nagyjából,hogy hazaér rendbe teszem magam...zuhany,kis tupir ,fogkrém,izzadtsággátló...
Erre most úgy beégtem...a rövidgatyájába,(ami még így is 4 számmal nagyobb) kinyúlt pulcsiba,hónaljszagúan,tök kócos hajjal,neonzöld pulcsiba verem a klaviaturát amikor beállít... :oops:
Tudom,höogy így is szeret,de .... :roll:
Vendég

én meg idősek klubját vezetem, de már nem sokáig.fel sem vesznek a helyemre senkit, összevonnak két intézményt.nincs lóvé.
napussz

Kép
Kép
eyi

bocs nem neonzöld pulcsiba,hanem NEONZÖLD ZOKNIBA A viszeres lábaimmal!!! :lol:
Vendég

nem tudom hogy kell lekicsinyíteni.az a rajzos paint.nem találok olyat, ami lekicsinyitené

Kép
Kép
eyi

beilleszted a képet ,utána rákatt arra,hogy kép,ott a nyújtás-döntés...és beíros,hogy hány %-kal legyen kisebb,majd mented...
Vendég

Sziasztok!:) Látom, nagyon szép képeket raktatok fel, mindenki jól néz ki.:) Vásárolni voltam délelőtt, most olvasom vissza.:) Kép esküvőnk
Kép én
Tavaly májusban volt az esküvőnk, akkor még vékonyabb voltam, most 80kg-nál tartok.:)
heni baba

Heni!
nagyon szép a ruhád és persze Ti is!
nekem nem volt fehér ruhás esküvőm,de ha lenne vagy lett volna,szerettem volna benne valami kis szines mintát...
Vendég

Szia Csiri: én sem akartam tiszta fehéret, mert ez már nem az első esküvőm, de amint ezt a ruhát megláttam, tudtam, az enyém...:)
Majd később csinálok a szerzeményeimről is fotókat, csak most vendégek jönnek. Pedig semmi kedvem ugrálni most senkinek...:( de hát a párom számítógépét buherálják.
heni baba

Akkor kitartás és várjuk a képeket:-)
Vendég

Ok. Később leszek.:)
heni baba

Hunormagor:itt ahol lakunk keszin van egy butik szerű és ott vettem 2800ft!

Áháá amíg legöglöttem egy kicsit menősködtök,hogy kinek milyen a férje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azonnal keresek képet én is!!!
Vendég

Kép Kép

A férjemről még keresek!!!
Ők a gyerekeim!!A baba nem a miénk!
Vendég

Nagyon jó képeket tettetek fel, mindenki nagyon jól néz ki!

Hunormagor - üdv itt! Nagyon édesek a fiaid, nekem/nekünk is tetszenek ezek a nevek!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Bárány!!!
csodaszépek a gyerekeid és ez nem az a tipikus jaj de szép gyerekek szöveg...
A lányod után majd tuti futnak az olyan helyes kiscsávók mint a fiad...
Vendég

Kép

És a férj!!!Ő is nagyon szép!!!
Vendég

Milyen jó képeket tettetek fel!

Mindenkinek szép gyerekei vannak!
És mindenki csini volt, most is az, és az is lesz!!!!!

Majd én is keresek képeket!
bszilvi25

Szia Lányok!

A férjekkel dicsekedünk??? :wink:

Az enyém... Kép :shock:

na, jóóó csak vicc! :lol: :lol:

Igazából szexi és nagyon csinos, de tudjátok mikor teszem közszemlére... SOSEEEE :twisted:

Kép
zmimi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:23-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:23-kor.
pironya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?