Köszönöm a sok dicséretet a rucikra, szőnyegre.
a szőnyeggel szerencsénk volt, mert ez az 1 le volt értékelve, de nem látjuk, hogy mi lehet a baja.
a rucik elék drágák voltak, de ha az a célunk, hogy a gyerkőc, majd a Liverpoolban focizzon, kell szoktatnunk a Liverpool-os szellemiséghez

.
g.macikám,szerintem nyugodtan lehet még utazni, de a kórházi pakkodat rakd be a kocsiba. (gondolom nem földúton mentek

)
mi hétvégén megyünk le (170 km) a családhoz, de a nagyanyám nem érti meg, hogy húsvétkor miért nem megyünk...(azért látszik, hogy az ő idejükben nem volt még "ekkora fenék kerítve" a szülésnek. lehet, hogy jobb is volt.)szóval nekem is összekell rakni a kórházi cuccot. (amúgy szösz-höz csatlakozva a pesti kátyús utakkal nem tud semmi sem vetekedni. én tegnap állítottam magam takarékra vezetéssel, addig kb. 1500 km-t mentem havonta pesten kocsival. és gyermek bent figyel még a pocakban. sőt, élvezte a kocsikázást, ezzel lehet, jól meg is szívom majd...)
Te mindenkinek tim27-el, celesztinával reagáltok. le a kalappal. ilyenkor kicsit szégyellem magam.
Őssejt,Beadtuk a derekunkat...hosszas meditálás után, csak a lelkiismeret megnyugtatása véget, mert még mindig nem éreztük 100%-osan a meggyőzés erejét. viszont egy babát tervezünk...és soha sem bocsájtanám meg magamnak, ha kellene az őssejt és nem lenne. de adja Isten, hogy sose legyen rá szükség.
ma kihozták a dobozt, ezt is most már hurcolhatjuk magunkkal mindenhova. Kamilla Te mondtad, hogy Ti is leveszitek? Kivel szerződtök?
magika,az első babánál is ennyi gondod volt? szorítok Nektek nagyon és klarkának is. (na meg az összes nyanyókának itt a fórumon.)
emi,nem kaptad még meg a csomagot?
ugye milyen hamar hozzá lehet szokni az otthon-léthez? szerintem tök jó, bár most 2-3 napig "mesteremberek" fogják mocskolni a lakást. Van azért az új építésünek is hátránya. (visszajárnak javítani, de persze nem egyszerre és semmit sem takarítanak össze maguk után, meg cipővel, mocsokkal mennek be mindehova. és még felügyelni is kell őket...)
gabo, Te aztán jó vékony vagy!!!
celesztina, pocakfoto.hu
szopipárna, bevallom, én annyira utálom, hogy sokszor csak arra használom, hogy jó nagyot belerúgok. tegnap kiszedtem belőle egy csomó zörgő golyót, de még mindig nem jó. Ti hogyan használjátok? Nekem igazából arra kellene, hogy ha oldalt fekszem, akkor a hasam alá begyürjem.(de párnát szoktam helyette.) a férjem meg csak röhög rajtam, amikor látja a mérget a fejemen, amikor szóba hozza, hogy miért nem használom...
nono, hányadik ker-i lakópark? nagyon bizgat, mert a munkámból kifolyólag sokat ismerek közülük és marha kiváncsi vagyok...
nicci, tarts ki még!
kórházi pakk, lehet ám, hogy nem hülyeség a börönd, mert azt belehet zárni, ergo talán nem tudják kilopni belőle az értékeket. mert széfet biztos nem szereltek még fel mindenhova...az is csak jó porhintés volt...
téjé, 2 hét múlva már időben is "szép kora" lesz a bébidnek. tartsd még bent te is, de mindenesetre ne pánikolj!(mondom én aki aztán tök hajlamos a pánikra.)
Kiscica, kötelező lejelentkezned itt nálunk...
jók legyetek!
1Bambi