Sziasztok! Annyi mindenről írtatok, olyan jó, hogy itt így pörög az élet
Mariann, én is gratulálok a kis pzsákocskához!!!
Most nem név szerint, hanem a témákhoz reagálva:
A pénz-fizetéssel kapcsolatosan én is gondban vagyok. Miután szabin volt a nőgyogyim, akihez a rendszeres kontrollra, rákszűrésre jártam, most máshoz mentem, hogy mielőbb kiderüljön, babás vagyok-e? De mindkettő TB alapon, azaz alapellátás keretén belüli doktor, nem magánorvos. Fogalmam sincs, hogy mikor kérdezzek rá és
hogyan kérdezzek rá a tarifákra. Ez bennem mindig is egy visszás-érzést váltott ki, hát még, hogy (remélhetőleg) főszereplői leszünk a szitunak.
A munkahely-otthonlét kérdésében szerencsére kiváltságos helyzetben vagyok. De tuti, hogy ha olyan munkahelyem lenne, ahol fokozottabb veszélynek vagyunk kitéve, hát maradnék a "fenekemen", hogy éljek a szóhasználattal.
Más...
Tegnap délutánra elmúlt minden kellemetlen érzésem, ami a másállapotomra utalt eddig. Se mellfeszülés, se alhasi fájdalom, se émelygés, semmi. Egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy még pisilni sem voltam vagy két órája. Iszonyatosan megrémültem. Arra gondoltam, hogy lehet a vitamin miatt érzem ennyire flottul magam hirtelen.? Aztán este bementünk a rendelőbe kikérni a laboreredményemet. Lányok, én soha nem láttam még, hogy milyen egy "terhes nő lelete", de nem látok rajta semmi arra utaló nyomot, hogy babás lennék. Teljesen le vagyok emiatt törve. Arra számítottam, hogy ott fog virítani a HCG, s mellette a több száz IU/L. De még csak erre utaló infót sem találok. Nálatok, hogy volt/van ez?
(Miután még úgy gondoljuk egy bizonyos ideig nem osztjuk meg a rokonokkal, ismerősökkel a nagyon remélt örömhírt, így nem is tudok senkitől mástól informálódni
)
Szóval tegnap estére teljesen bedepiztem.
Ma reggel fitten ébredtem, és utáltam, hogy semmi rosszullét nem környékez. Elmentem zuhanyozni és utána rámtört némi émelygés, illetve olyasmi érzés, mintha egy sál-suba melegítené alulról a hasamat.
Olyan messze van még a 17-e, amikor ismét láthatom saját szememmel, hogy minden rendben van.
Akíra, szurkolok, hogy minden okés legyena dokinál, majd írj!