2003.09.30 21:40
jaj, jaj. Szegény Lőrinc!
A vasalást én magas hőfokon csináltam (most Julkával nem kell, kecses a bokája
), vasaló és zokni közé tettem valami textilt, hogy ne ragadjon rá a talpra.
Nálunk még mindig tart a hancúr, amikor néha együtt fürödnek a nagyok. Még mindig édesek, csak felettébb sok víz lesz a padlón
Szegény Julkám sok mindenben egykeként fog felnőni, pl. az ilyen testvérhancúrban sem lesz része
mi Gödöllőn lakunk! és eme kies kisvárosban tornázgatunk! De remélem, lesz még tali, és leszel te is, én is
Andris kb. 5 éves kora óta nem hajlandó harisnyát húzni, addig nem problémázott. Tehát valszeg az oviban más srácon is volt. Azóta probléma is a tél, egyszál farmerben jár iskolába, ha nagyon hideg van, akkor ráhúz egy sínadrágot. De megsúgom, hogy síeléshez még mindig felhúzza a sínadrág alá
nekem most Bsek a melleim, de még én sem tudok rendesen hason aludni
érzékenyek. Akkor már csak a krémezés és a kivárás marad. Nekem kb. 1 hónapja 3-4 napig tartott, akkorákat jajgattam, hogy szegény Julka frászt kapott tőlem. 2003.09.30 21:50
És reménykedik, hogy éjfélig fel tudja adni. Azért mégiscsak furcsa, hogy a nagy Budapesten egyetlen állandóan nyitva tartó posta van
emésztetlen anyatejgöb olyan, mint a túró. Hol van, hol nincs, csak most feltűnően sok lett Julkánál. A kajáktól eszméletlen kakikat produkálnak az elején, mind színben, mind állagban, úgyhogy szerintem ne add fel a hozzátápit. Lehet, hogy én is revidiálom az álláspontomat, attól függ, hogy hogy alszik ma éjjel, mert múlt éjszakát végre végigaludta. Julka azért ma is kapott egy kis hozzátápit szőlőlé formában, csak nem mertem megkezdeni a sütőtököt
2003.09.30 22:06
. De ez meg túl laza. És már ott tartok, hogy néha én is belehúzom a nadrágját a zokniba.
2003.09.30 22:19
2003.09.30 22:49

2003.10.01 07:07
2003.10.01 07:25

Csak most már elég sok mami(+baba) volt, és nem volt egymás mellett 3 hely.Ja, most látom, már írták. De az usziról egyébként többen is járnak, ugyanaz a csajszi tartja mindkettőt, emiatt vagyunk sokan.
)

Jobb napokat nektek! Viszont valami pozitív, csak Neked: tegnap megcsodáltuk Rékával egymás kocsiján a tőled kapott matricákat, remélem, érezted, milyen hálásan gondoltunk rád
És láttuk az ominózus zoknikat is 1500 pénzért, elszörnyedtünk, de nem is tűnt olyan rémesnek a nagyonédes kantárosnaci mellett, ami 7500 volt

Itt Urszila van.
Akkor bocsi.
2003.10.01 07:56

2003.10.01 08:13
), a lábai a Te lábaid irányába nézzenek. Összezárod a lábaidat annyira, hogy pont a fejecskéje mellé érjen, hogy ne tudja elfordítani, esetleg egy kézzel megfogod a homlokát. 2003.10.01 08:38
. Remélhetőleg gyorsan meggyógyul majd! Szorítok!
. Én pont a Te embereddel példálóztam a jómúltkor, hogy Ő otthon volt Veletek egy darabig a szülés után, mi meg keményen egy hetet kaptunk Tőle. Néha már azt hiszem, hogy beteg (workaholic) vagy megszállott
. Na, mindegy!
Én észre sem vettem
.
?
. 2003.10.01 08:41

), azóta az a sztár

és a második fogacskához

Én is várom már azt az időt, amikor együtt fürödhetnek(Szandi is
)
Én is szeretnék harisnyát adni Zsombira, mert lassan leszokunk a rugdalózókról, a normális gatyesz meg felcsúszik 

Bekészítettem a köv. adagot, most imádkozok, hogy ne legyen senki zsebében papírzsepi

Nem is igazán sír a porszívózás miatt, de tiltakozik rendesen, viszont ahogy elhallgat a porszívó, ő is, kitekerésnél már megy a mosoly
2003.10.01 08:56
És vacsorára salátát csináltam.
De egy kicsit tényleg komoly
Remélem a mai jobb lesz
Akkor a pénteki uszi megint kimarad? Apája jobban van már?
És 0.14-kor megszületett a fiatalúr.
Szerintem a pelenkának szorosabb a dereka, mint a harisnyának.
2003.10.01 09:03
.
Mintha kissé szűk lenne Zsombi pulcsija
.
. 2003.10.01 09:05
vagy
: Nem is beszélve az időközben megnövekedett gyereklétszámról. Viszont a takarításnak és rendrakásnak ekkora helyen sem akar végeszakadni. 2003.10.01 09:08
Nekünk csupa ilyen van. Ez viszont lecsúszik
. Én ezért nem is szeretem a lábfejetlen rugikat, a lábfejeset szeretem. Erre meg teszek egy hajgumit, az remekül megfogja, nem csúszik le a lábáról. (és elég egy pár hajgumit megfelelő méretre nyújtani hozzá, aztán remekül vele nő a gyerekkel
.)
. Komolyan, még a betűk is totál kivehetők voltak
. Azt hiszem drnéninek nem fogom nagyon mesélgetni, nem lesz rám büszke.
. Én még midig kitartok!
2003.10.01 09:35
. Azt mondták, hogy 2-3 (vagy 3-4?) hét múlva megint jönnek.
tisztára, mint egy új jóslási forma
2003.10.01 10:26
ez jó, mindketten a másikunk pasijával példálozgatunk...lehet hogy rövid úton ki fognak tőlünk készülni?
2003.10.01 10:27

Hatalmasakat pukizott. Ma vittünk pisit, meg megnézték a hasát ultrahanggal, mert tegnap dokinéni nyomkodására is érzékeny volt. De szerencsére nincs semmi baj. Csak azt tudnám, akkor mitől vannak ilyen görcsei. Nurofent kap, lehet, hogy attól? Vizelet eredménye délután lesz. Már ha sikerült. Annyira, annyira sajnálom, úgy szenved, nyögdécsel. 

Ehet egyáltalán körtét???? Annyira nézte ahogy a mamám pudingot evett, a kanál közeledtére még a száját is kinyitotta, úgyhogy bontottam egy bébipapit, ha már pudingot nem adtunk neki. Eszegette. A bébipapis kanálnak ugyan nem nyitotta a száját, de azért ette. Na, nem sokat, pár kanállal.
Amúgy milyen pályázat?
Nem hosszában gumis zoknit vettél a C&A-ban? Én olyat, az is vág, de vasalással kezelhető. Már kinőtte, azóta nem láttam megfelelő zoknit. Igazából alig volt választék, mikor a múltkor néztem.
Ügyes Márk, hogy ácsorog. És ha majd menni fog!
Levi szopizik még? Mert akkor legalább az étkezése meg van oldva.
Bár ha Te nem eszel, akkor ő sem szopizik. (Mintha úgy rémlene, hogy ő tápszert kap. Szita agyam!
)
Megyek én is bekapcsolom a mosógépet. De ki pakolja be a mosogatógépet? Úgy utálom! 

Nem tudom, hogy pótolunk, mert egy októberi meg utazás miatt marad majd ki.
Leeés: ajj-jaj.
Hiába tartod rajta a fél szemed?
Pedig nem is! Gratula a fogacskához!
2003.10.01 10:39
és nem az anyagköltség ennyi, az tuti. 
Roni is próbálkozik, de eddig sikerült közbelépni
2003.10.01 11:04
egyébként télen sztem úgy fogom, hogy a kabátom alá teszem, és akkor azzal is melegíthetem.
apa+kendő és szupi
vagy
Dani is szereti(né!) de a sláger a műanyag dosszié, 2 pofára zabálja
sajna itthonról nem tudok, tegnap a szüleimnél voltam, és örültem, hogy találtam egy képet, amit megmutathatok nektek
) egyébként a Szolnoki KGF-re jártam 2003.10.01 11:13

és csurog végig a gyereken, rajtam, a szőnyegen... 2003.10.01 11:16
2003.10.01 11:17
2003.10.01 11:31
2003.10.01 11:42
2003.10.01 11:49
Emma csak 38-ig vitte a lázat, de az orra még most is folyik. Nem biztos hogya nem fűtés miatt fázott meg, a levegőben van a vírus. Tudod, nálunk sincs fűtés, a távfűtő művek még nem gondolta úgy hogy itt az idő.
2003.10.01 12:09
2003.10.01 12:21
,
.
. A keprol a technikai supportot, aki azonnal felfogta az esest szemelyiség jogi vitak elkerulese végett kiretusaltam
(Arrol ne is beszeljunk, h. mennyire rontja az osszkepet
) Az ucsorges annyiban nem konnyebbseg, hogy magatol nem tud felulni de akarna es allandoan kikovetelne maganak, hogy a kezunket nyujtsuk neki.
hianyzik 40 gr. a boldogsaghoz, kismeretu most 8600 gr. (Es apa le is szurt minket a hianyzo 40 gr miatt
szegeny ehezo csoppseg
)
ujsagironak keszul a lany?
)
.
A2003.10.01 12:50
2003.10.01 13:17

. Egyelőre nem tudni, ki lesz helyette, én nem ismerem a többi dokit, nem tudom, ki mást válasszak.
Habár, legutóbb még Kangi Julcsijának se volt, ő meg egy nappal öregebb Ankánál... tényleg, hol van Kangi??
) lenne jobb!
Enyém lány is ébred másfél-kétóránként, de van, hogy óránként, ma fél 5-től fél 6-ig játszás volt, meg anyahajtépkedés, meg apaorrkapirgálás, meg csujjogatás. Helyettes dokit kérdeztem, de csak annyit mondott, hogy hát ma, mivel oltva lett, adjak neki éjszakára Germicid C-t, attól aludni fog. Jó. De a többi éjszaka? Asszem, ha nem változik egy héten belül, én felhívok valami alvásklinika-féleséget, mert már kezdek besokallni. És nálunk szerintem nem segítene a sírnihagyás, mert nem "rosszaságból" csinálja, csak valamiért éberebben alszik. Megfigyeltem, miután elaludt, néha összerázkódott, meg-megnyikkant.
!!!
. 2003.10.01 13:32
2003.10.01 13:34
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|