A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Bambi!
Nem volt tudatos tervezés, így jött össze. A 3 születésnap 5 héten belül van, tehát elmondhatom, hogy pont 3 év különbség van köztük. A mostani pedig 3,5 év lesz, ami szintén nem volt tervezve.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Zsuzsa
Ment a pü. :)

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Gabo, Emi: eddig nem volt magán NST, Lauránál a kórházba jártam. Most nem tudom, mi van -elfelejtettem megkérdezni múltkor. És a kórházban sokszor nem is találkoztam a dokimmal, pláne nem ő csinálta az NST, csak aláírta a papírt a végén.

Nicci: de jó, hogy jó a veséd! Első szülésemnél a pénzt párom hozta be és amíg oda nem adtam a köntösöm zsebében volt és ha le is vettem ráültem pl, nehogy ne figyeljek... Telefonnal ugyanezt tettem. És persze a köntöst vittem magammal a fürdőbe is.

Mary: hú, nem hangzik jól, pláne, hogy ilyen hosszan tart! Pihensz eleget? Nem hívod fel a dokid?

Bambi: köszönöm Anikó webcímét!

Őssejtről: mi ugyan nem vetetjük le (unokatesónak levetették és elvileg az jó) de nálunk is a szülésznő mondta a leginkább, hogy nem érdemes...

Nono: ne haragudj, de olyan jó volt olvasni, hogy Te is félsz a szüléstől, hiába tudod már, milyen. Én most jobban félek, mint az első előtt...

Adri: nekem meg a kiskád tetszett nagyon :)

Téjé: A házassági anyakönyvit nálunk már akkor kérték amikor bejelentkeztem -igaz túlhordtam, így volt idő...

Mi ma jól kifáradtunk Lauval: körsétáltunk: kétféle bank (ügyintézés), posta kétszer (mert technikai okokból elsőre zárva volt), könyvtár, játszótér... A vásárlás így is apára maradt.
Ja és amikor mentünk a buszmegállóban éppen arcon rúgtak egy embert :shock: Szóval mozgalmas délutánunk volt.
Holnap megyek beszerezni a dm-ből pár cuccot és akkor a hétvégén összeállítom én is a kórházi cuccosom egy részét.

Jó éjszakát mindenkinek, én most kidőlök...

Kép Kép
celesztina

Zorróné
Akkor szugera indúl, és találkozunk 5-én a szülészeten.
Kata ugye akkor nincs előadáson??

Kép

kisscica80

Sziasztok!

Szössz! Mi is 1-jére vagyunk kiírva, lehet, így egy szobábakerülnénk és még tudnék is segíteni neked, ha nem tudnál felkelni...:)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 15:56-kor.
Vendég

Kiscic: akkor nincs, azért is lőttem be ezt a dátumot... :wink:

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Klarka
De jó, h vagy!
Tudod, h a dokink már a Fegyvernek u.ban tartja a végzős mamák fogadását is???

Kép

kisscica80

Kiscica: igen, mondta, hogy mehetnék oda, de ha jobb nekem, jöjjek a Bártfaiba..nekem ez sokkal jobb, pláne, hogy most a fiam beteg, nem kell messze csatangolnom....de ott is ingyenes?

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

sziasztok

helyzetjelentésem:
hétfőn megvolt a ctg-semmi nem volt. a méhszáj nyilik Cx2100, de ez a doki szerint rendben van. méretei is jók.
én is jól vagyok, időnként fáj már a pocim alja, de nem vészes.
én Húsvét után szeretnék csak szülni, mert én is utazni szeretnék még addig.
csak, hogy milyen különbségek vannak:
előre bocsátom, hogy szöszinek nagyon szurkolok, hogy találjon az orvosa másik időpontot!
én viszont már kinéztem az előtte lévő éjszakát(mert akkor pont jó a szülésznőmnek is, és aztán ápr elsején kibújhatna Cuki baba :lol: :lol: . szerintem nálunk ez beleférne, mert akik ismernek minket azok tudják, hogy nem vagyunk teljesen komplettek :lol: :oops: . persze másnapok is tökjók, csak még Húsvét utánig tartsunk ki.
pocak 36+1 :
Kép

toncsi

toncsi80

Csak gyorsan átfutottam a mai termést...

Szössz, ne idegeld magad! :wink: Megértem, de akkorse! Talán ad másik időpontot a dokid! Ha meg nem, akkor tegyetek úgy, ahogy Szabi is mondta!!

EDA: látom, megint téma volt.... s bár lehet, hogy már nem téma, azért egy-kettő dolog.... bár már más is irt róla, de:
A spinál okozhat fejfájást és kell utána feküdni!
Barnust énis EDA-val szültem és ég és föld volt a két szülés!!!
Mellesleg érezni a fájásokat, ezt biztosra mondom, mert éreztem, de keményen a fájd. csill. mellett is! A tolófájásokat is érezni. Ez nem érzéstelenités, félreértés ne essék, ez fájdalomcsillapitás és a kettő közt nagy a különbség. Csak csillapitja a fájdalmakat, meg nem szünteti, ezek tévhitek! Viszont könnyebb vele, ez biztos, de mindenki maga dönti el, akarja-e!
Én is tudom, milyen anélkül szülni és viszont én köszi, de abból nem kérek még egyszer, hacsak nem muszály!!!!
Ja, oxitocint nem adnak mellé!! Ez is biztos!
A hasbakönyöklés meg... :lol: amikor csinálja a doki, fel sem tünik! És nem csak az eda miatt csinálja, nekem Attilánál is belekönyököltek!
Vendég

Klarka
NA látod ezt nem kérdeztük meg, és 26án kell menni. Nagyon remélem, h nem kell fizetni, mert akkor cikiben leszük, de nagyon! Bár kérhet pénzt, de annyival kevesebbet kap a szülésért!

AMikor az első babót szülted nála, kértél EDA-t???

Bogi
Juj, akkor ötödike, ötödike..... ötödike...

Kép

kisscica80

[quote="kisscica80"]G írta:kisscica80umimaci
Epilálás :lol: , az ma reggel volt :lol: . Végülis elég jól sikerült, csak a sípcsontomnál meg a térdhajlatban meg a vádlimnál maradt néhány csík! De leszedtük a nagyját :lol:

:lol: Azt nem is mertem megkérdezni a páromtól, hogy hol mi maradt? :lol: Kínlódtam a tükörrel is. :lol: De ez van még egy ideig.

Bambi!
Nem volt félreérthető. Én is utálom, ha fényképeznek, meg videóznak, de azt szeretem, ha meörökítik az eseményeket. Ez olyan ellentmondásos. :D :lol: A legtöbb képen iszonyúan festek.
A keresztfiam egyszer (mikor még kicsi volt) azt kérdezte tőlem egyik képemet nézegetve: "tudsz mégegyszer így csinálni?". :lol: Hát nem, másképp bénázni tudok, pont úgy mégegyszer nem. :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Pumpó, ez is attól függ ám, hogy mekkora dózist kapsz, nekem ugyanis nem fájtak a fájások, egyszerűen onnan tudtam hogy vannak, hogy bekeméynedett a méhem, de a zse úgy mint most, amikor azért fáj, csak tapintásra tudtam, meg látszott. Szóval nekem nem fájtak a fájások, csak a végén, mikor direkt csökkentették az adagot, majd kikapcsolták.

És adnak oxitocyn-t az eda mellé, ha amúgy is szükséges, de csak az eda miatt nem. Én ugyanis kaptam, mivel indított szülésem volt. Én mindkettőt oxitocyn infúzióval szültem meg, nem tudom így harmadikra mi lesz...
Eda nem, az tuti :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Pumpi
Akkor azt mondod, h a hasbakönyöklés nem olyan dúrva, és kérjünk nyugodtan EDA-t?!
Még mindig ez hangzik a legjobban, mint a vákum vagy a fogó. Én azt hittem, h ilyet ma már nem is alkalmaznak!!
AMúgy hogy vagytok? Szervezéssel hogy álltok??

Gumimac
A tükör nekem máshova kell! De már ott is olyan profi vagyok, h vágás nélkül megy a sima su...ni :lol:

Kép

kisscica80

Zsuzsa! A 17.-e miért mumus?

Toncsi! Csini pocak! :)
Szorítok, hogy maradjon még a babó legalább Húsvét utánig.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szöszi, én is megértelek, én sem szeretnék elsején szülni!!! Én is azt mondtam Lizának, hogy 2.-án és utána már bármikor jöhet :)

(megérzésileg azonban nekem a 16, és a 24-e tűnik esélyesnek)

Szerintem ne hagyd magad semmiképp :)

A hugom kislánya egyébként november elsején születettt. Na akkor sem szeretnék szülni :(:)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Toncsi
Csini a pocid!

Akkor Ti 1-jén akartok szülni??? Mi is dinkák vagyunk párommal, de Maszat inná meg a levét az elsejének, és azt nem szeretném!
Na de kinek ez kinek az! :lol:
Tiszteletben kéne tartani minden tervezett szülésnél a mama kívánságát!!! Tényleg ő fizet, és nem a doki, h kiveheti a babót.

Kép

kisscica80

Pumpóka!

Titkon reménykedtem, hogy majd Te is jössz és elmondod a véleményed az EDA-ról, mert emlékeztem ám rá, hogy neked egyik szülésednél volt :P
Bocsi, de nem értem kristálytisztán, hogy most szeretnél újra, vagy inkább nem :oops: ?

Amúgy én is hallottam már érveket és ellenérveket, de mindezek tükrében + pláne azért, mert a dokim simán belement /és benne nagyon bízok/ úgy döntöttem, hogy ha tényleg lesz rá lehetőségem kérek.

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Mamik
Lassan eltesszük magunkat holnapra!

Jó éjt mindenkinek!!
Kép

Kép

kisscica80

Ja, és dobok én is egy (múlt heti) pocakosat: Kép

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Évi!
Mekkora a pocakod! De úgy látom csak arra mentek a plussz kilók. Csinos vagy! :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Köszi Lányok! Jól esik amit írtatok .. és akkor nem érzem magam hülyének, mert megértetek.
Érdekes az asszisztens az nem volt ilyen "megértő" :? :?
Bízom a dokim rugalmasságában .. ha meg nem kapok másik időpontot, akkor még időben kiderült, mennyire fontos neki a betege kérése .. de nagyon remélem, hogy kapok .. és 5-e körül randizunk bent a csajokkal a szülészeten!!!!

Kép
szösszenet

Toncsi - Fergetegesen jól nézel ki!!!! Le a kalappal!!! :)

Benettke Szívem - Nagyon csinos vagy ám!! És tetszik a rucid is :)

Kép
szösszenet

Köszi Csajok :lol: ! Ma már biztos jól fogok aludni és szép álmom lesz ilyen bókok után :wink:

Gumimaci!

Igen, többnyire csak pocakra "híztam", de azért nem onnan indultam ám, mint 1-2 topmodell kismamink itt :P Már eleve volt rajtam a szokásoshoz képest 5-6 kiló plusz, de mivel babót akartunk nem izgatott :oops:

Szöszi!

Ez a jó hozzállás, végtére is a Ti babótok, a dokinak is Te fizetsz...ha már nem mehet minden a természetes úton, akkor legalább másban dönthess!

Köszi a felsőm nevében is a bókot :P ! Egyébként ez sem kimondott kismama szerkó (nekem olyan nincs), egy sima Promodos gönc...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

szöszi!

ez a bók így jól esik a 80 kilómhoz :lol: . bár szerintem is nagyon szép vagyok :oops: 8) de a pocakom tényleg gyönyörű :wink: és imádom.

bár nekem minden kismama tetszik, és a pocakjuk főleg.
toncsi ( megy és elrakosgatja magát és párját holnapra)

toncsi80

Benettke - Az a "sima promodos gönc" olyan dekoltázst csinál neked, hogy még az én szemem is megakadt rajta :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem sincs kismama cuccom egy darab sem .. már nem is lesz :lol: :lol: Én a New Yorkerből meg a Takkoból és a szokásos boltjaimból öltözködtem .. de az utóbbi 2 hónapban talán nem is vettem semmit .. pénzkidobás lett volna :D :lol:

Doki kérdésben meg megnyugodtam .. majdcsak lesz valahogy .. bent nem maradhat a kisasszony :)
Férjecske azt mondja, nyugalom .. mindent megoldunk .. ő meg mindenkit lefejel (ez a 165 centijével elég viccesen hangzott :lol: :lol: )

Kép
szösszenet

Szösszenet!
Úgy érzem egy kicsit megnyugodtál. Biztos az is sokat segített, hogy a pároddal megbeszélted a dolgot. Tényleg ne idegeskedj ezen, mert van más lehetőséged is.

Benettke!
Én is plussz kilókkal indultam. És érdekes módon vékonyabb lett a karom, a lábam, az arcom is beesettebb, a várandósság alatt. Volt olyan 5 hét, amikor 0,5 kg jött csak fel. A baba "elvette", amire szüksége volt, a "tartalékaimhoz is hozzányúlt". :wink:
Jól tette/teszi. :D :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szöszi!

:lol: :lol: :lol:

Tudod, említettem a fórumtalin, hogy a mellem nem nőtt szinte semmit. /az én estemben talán szerencsére/ DE ezt a felsőmet (ill. dekoltázst) még a dokim asszisztense is "megcsodálta". (pedig olyan igazi cicababa a csajszi, de imádom)
Amúgy én is a szokásos helyekről öltözködtem, s mostanában már nem vettem újabb rucit...minek is már erre a kis időre?
Aranyos a Zurad! Gondolom a családért mindent!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok :D
Sikerült végigolvasnom tegnap este 9-től mostanáig.
Egy ideig jegyzeteltem,hogy hozzászólhassak,de a 2. oldal után feladtam :oops: :oops: Hiába,de lusta vagyok.

Csak annyit,hogy ide tényleg toppmodell kismamik írogatnak.Annyira jók a pocakos képek,és mindenki nagyon csinos.Nekem is rá kell beszéljem férjecskét,hogy fotózzon.Az egész pocakosodásomról nincs több 10 képnél.Azért ez gáz nem???
Na majd a napokban rápirítok,hogy aktiválja magát a fotózással.

Rólunk:minden ok,semmi panasz,dokival randi 2 hét múlva.

Jó éjt mindenkinek,én megyek tollasbálba,mert már lefolyok a székről. :oops: :oops:

Kép
szibi

Gumimaci!

Az első kb. 16-18 hétben én sem híztam, a tartalékaimat élte fel /reményeim szerint/ nekem is a babó. Viszont nekem semmim nem lett vékonyabb, vagy kisebb... Az viszont nekem nagyon furcsa, hogy az óriás hasam mellett "eltörpül" a mellem. Na, ehhez azért nem vagyok hozzászokva :oops: :shock:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Azért arra kiváncsi lennék, hogy Toncsi hol hordja azt a 80 kilót :shock: :?: Mert nem a testén, az tuti! Milyen mérlegre állt ez a lány :roll: ?

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Én is lépek lassan aludni, mert reggel mennem kell a kórházba vérvételre...

Nyugodalmas jó éjszakát minden mamának és babának!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

:D Kész lett a baldachin függönyünk. :D Párom most fejezte be. Szegény a mai fárasztó munkanapja után, már csak ez hiányzott neki. De olyan szép lett, felpróbáltuk a vasra. :D Majd kimossuk, kivasaljuk, felrakjuk az ágyneműt is és a falvédőt és akkor majd csinálok képet is.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Úgy látom egyedül maradtam. Akkor én is lelépek. Jó éjszakát mindenkinek!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Kritta nagyon szépek voltatok,még 1x Sok Boldogságot!
Gumimaci sztem ha akarsz menjetek max. ha soknak érzed megálltok pihenni.
Mi minden hónapban 1-2 alkalommal felmegyünk apuhoz ami szintén 1órás út és eddig minden ok.
Téjé szorítok h ne legyen gond nagyon írigyellek.
Szössz nem akarok beleszólni de a bőrönd méreténél nézd azt is h beférjen a kórházi szekrénybe vagy
nem tom ki hogy intézi hova rakja de szte nekem ott lesz a táska.Ja és fel a fejjel biztos +oldja a dokid!
Őssejt:gerincvelőből is levehető,de az is fontos h itt nálunk nem gyógyítanak vala csak keleten
asszem Japán de nem t’om pontosan hol.A műtét+ szállás+utazás szintén egy vagyon(persze ha kell
biztos meglesz a rávaló)
Ja és pár kép amit ígértem már ha érdekel vkit:
A babóé: Kép Kép Kép ez a mintája az előbbi ruginak
Kép Kép

ez ajándék egy másik babának aki nemrég született:
Kép
és ha még nem unjátok felteszem a saját szerzeményeimet amit a kórházba vettünk:
Kép Kép Kép
Na jó mára eldugulok.Vettem még egy barackszínű delfines-szoptatós hálóinget is de mára megutáltam a hálóingeket úgyhogy többet nem veszek.Van még itthon 1-2 jobb darab azt elég.Alig várom h ne ezekben a zsákszerű valamikben kelljen aludni. :?
Vendég

Ja csak még annyi h azért zsiráf mert a macikból is kezd elég lenni.Keresztfiamnak is mindene macis.Úgyhogy most már csak zsiráf,bari meg katica jöhet szóba.A babónak se veszek már macis cuccokat.
Vendég

Sziasztok,

csak 1 percre jöttem és cak a képekre tudok reagálni :)

Gitka, ez a zsiráfos pizsi nagyon állat :) A babarucik tök édesek, már én is kikészítettem a hazajövőset és azt nézegetem minden nap :) Most már nagyon vágyom arra, hogy babázhassak!!!

Lituka, köszi a 2 hónappal euzelőtti kenyérreceptet, tényleg tuti (csak most vettem elő a gépet én lusta dög)

Benettke, nagyon csini vagy!!!!!

na ennyi volt a szabadidő, Bubu felébredt... akkor majd délben jövök olvasni...

Kép
Kép
mango.

Jó reggelt.

Látom még mindenki szunyál.Én már megint 6 óta ébren vagyok,mint minden nap.

Gitka-nagyon jó ez a zsiráfos cucc.Aranyos,és vidám :D :D

Megyek,mozdítok valamit a házban,ha már minden topiklakó alszik :lol:

Kép
szibi

És végre ujra ugrott a vonalzóm.Már csak 6 hét :D :D :D és babázhatok(remélem max 6 hét) :D :D :D :D :D :D

Kép
szibi

Sziasztok, jó reggelt Mindenkinek!

Gitka: cukik a cuccok :D

Toncsi, Benettke: nagyon csinik vagytok és szép a pocó is! :wink:
Mázlisták vagytok, nekem az amúgy is kerek arcom most kb dupla akkora és még tokám is lett :( :cry: ja, a fenekemről ne is beszélve... egyedül az vigasztal, hogy Laura után is lement majdnem minden pluszkiló (őelőtte is plusszal kezdtem, no csak az maradt fent)

Kép Kép
celesztina

Sziasztok,

Szöszke,
Nem igazán értem, miért pont 1-jén akarja a doki kivenni a babádat. Mondjuk nekem az 1-jével nincsen semmi bajom. Az egyik nagy szerelemem is akkor született + a szomszéd kisfiú. Hozzáteszem én is megbeszéltem Lilivel, hogy 1-jén még nem bújhat ki, direkt akkorra jelentkeztem be fodrászhoz is...
Nyugi, tutira át fogja rakni a doki az időpontot, ha meg nem, akkor passz.. 36 hetes terhesen már nem biztos, hogy tudsz másik dokit fogadni, ilyenkor már nem nagyon vállalják. Legalábbis én pár hete ezt hallottam. Örülök, hogy egyébként minden rendben veletek! Délután majd jelentkezz az UH eredményekkel!

Szibi,
gratula a hétfordulóhoz.

Benettke, Toncsi,
csinik vagytok

Gitka,
Édesek a babaruhák és a te szerzeményeid is :)

Kép
emi29

Celesztina!

Szerintem túl sokat is pihenek...bár néha meg egész nap meg sem állok... :oops:
Ma is energiával tele ébredtem, úgyhogy ma csinálok is valamit. Kipakolom a szekrényeinket, bezsákolom a ruhákat, amiket a terhesség alatt nem használok. Aztán közben pihizek is picit!!!
Meg a házunkba is le kell mennem elmosogatni, de azt majd délután vagy este.
Nem tudom, mi van velem, de tele vagyok energiával, rám jött a pakolászási, takarítási vágy....egyszerre mindent szeretnék csinálni.. :roll:
Ja a dokimat nem tudom felhívni, mert nem tudom a számát...meg hát sztk-s dokihoz járok. Ezek meg akkor adják meg a számukat, ha őket fogadjuk meg. Hát én már beszéltem vele erről, de most elfelejtettem vele 100%-ra lebeszélni, úgyhogy ha 26.-án megyek a táppénzes papíromért, akkor lebeszélem vele, hogy nekem ő kell, és akkor talán ad tel. számot is. Remélem... :roll:

Hétfő óta, mióta a dokim mondta, hogy szülhetek term. úton, azóta egész éjjel azt álmodom, hogy szülni készülök. Elfolyik a magzatvíz és hasonlók...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Bambi,
tök jó képek készültek rólad is!!
Anikó tényleg nagyon profi.

Kép
emi29

Igen, én kérek EDA-t, ha lesz rá idő! De senkit nem akarok rábeszélni, ez az én meglátásom és döntésem. Mindenki úgy tesz, ahogy neki jó vagy jónak érzi.... én ezt érzem jónak és nem a vergődést ha nem muszály. Szeretnék ott lenni nemcsak testben, lélekben is teljesen és nem pedig csak a felére visszaemlékezni ami történt. Sokan úgy tartják, micsoda eufórikus állapotba kerül az ember... hja, nekem az nem eufória, ha nem tudok magamról és utólag mesélik el, mi történt. Én sajnos nem vagyok az az ember, aki le tud menni alfába meg omegába meg anyámkinjába és zümmögve végigdőlöngéli a szülést, közben egy másik dimenzióban van... én sajnos (vagy nem sajnos, szerintem a párom ki is menne, ilyen dolgokat csinálnék) nem tudom a fájásokat isteni dolognak megélni... és ha ezen lehet csillapitani, hát én állok elébe.
De ez megint egy olyan téma, amiről erősen megoszlanak a vélemények, volt már egyszer felvetve itt a topicban....
Én utánaolvastam, tájékozódtam a szülésznőtől, mérlegeltem, hogy akarok-e még egy olyan szar szülést mint az első és igy döntöttem (kis rásegitéssel anyu részéről) az EDA mellett....
Vendég

SZiasztok!

Háááát nekem nagyon ramaty éjszakám volt, mikor csörgött az ébresztő, akkor is fent voltam :( Jóformán egész éjjel csak fél órákat aludtam. Gondolkodtam is, hogy egye fene, nem mennek a kölkek sehova, én alszok. De aztán győzött a józan ész :) És elvittem őket bölcsibe, oviba, így tényleg tudok aludni. MIndjárt bújok is vissza apjukhoz, ő még úgyis alszik. (hajnalban ért haza melóból)

Mary, írigyellek az energiáidért, nekem absz. nincs. Nagyjából a szörnyű hétvége óta egyszerűen semmire nem bírom rávenni magam :(
De tudom hogy nemsokára elmúlik, csak ki kell várni. Addig meg vegetálok...

Na lépek szunyálni, mert nagyon álmos vagyok :(

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Pumpó, ez olyan furcsa nem? Mármimnt hogy ennyire különbözőek legyenek a szülések :) Nekem is az első a "rémálmom" pedig annál volt eda.... a második pedig iszonyatosan nagy élmény volt, pedig ott nem kaptam.

Most tuti nem fogok, mert a Bajcsyban nincs (bár állítólag lesz áprilisra, de nem tuti)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Mamók,
Csak egy gyors kukkantás és kérdés.
Tök hülyén hangzik, de minden honnan ezt hallani és zsuzsófi üzijéről jutott eszembe, hogy:
ha bölcsibe szeretném iratni kb. 1 éves kora körül, akkor már most el kell kezdeni intézni a dolgokat?
bölcsiket kell felkeresni vagy az önkormányzathoz kell menni?
zsuzsófi, Ti könnyen találtatok férőhelyet?
lehet májustól is hordani vagy a szeptembert meg kell várni?

nem akarok szívtelen maminak tűnni, meg a fene tudja mi hogy alakul, de egyenlőre úgy van, hogy 1 éves kora körül vissza kell mennem dolgozni...

1Bambi

Kép
1bambi

:shock: :shock: Lányok,el vagyok keseredve :( :( Felfedeztem magamon az első csíkot.Pedig annyira örültem,hogy nem volt egy sem......És kenegetem lelkiismeretesen....

Kép
szibi

Sziasztok!
Benettke, Toncsi nagyon csinosak vagytok!Tényleg nagyon szép kismamik gyűltek itt össze!!

Bambi, jól titkoltad a képeket! Úgy "alattomosan" becsempészted ezeket a profi képeket, szuper jók!!

Gitka, Te is szédítő vagy abban a zsiráfos pizsiben, és a cuccosok is nagyon jók. A pelenkázó lap is nagyon tettszik.

Gumimaci, szóval megvan a szép baldachnin. Majd akkor várjuk a fotót!!

Szösszenet, én is elhiszem, hogy váratlanul és meglepetten ért a hír a szülés időpontjával kapcsolatban, főleg, hogy Te időben kérted, hogy az a nap ne legyen..Remélem rendeződik a dolog.

Nono, akkor ismerős lesz a környék az új lakásban. Remélem összejön!!

Emi, ezek szerint kép nem készült!! Számon tartjuk ám!
Zsuzsófi, sajnálom a ramaty éjszakát, az enyim is ilyen volt. Egyszerűen napok óta nem tudok aludni (tudom, hogy már írtam) kb. 5-5.30 körül menne a dolog, de akkor már hamarosan kel a párom, 8-tól állandóan keres vki..szóval reggel/napközben már nem lehet aludni, pedig akkor menne..

Pumpóka, írhatnál magadról is ám!! Hogy vagy, mi újság??

Lituka, Te is rég írtál, úgy igazán!

Rólunk:
Tegnap voltam nődokinál, szerinte is hamarabb fog érkezni a babó! (de csak márc. 27-én vár következő kontrollra, szóval ahhoz képest nem szívbajos..)
(Hú, lányok úgy megvizsgált...Titeket is néz még "manuálisan"?
Bízom benne, nem azért, de azért meglepődtem..de szerencsére se folyás, semmi nem volt utána.) Szóval, még mindig 2100, a gyors kézi UH szerint fejvégű a baba, jó szívhang és a lepény is "még jó".
Az igazi UH jövőhéten lesz. Már kíváncsi leszek, mert rég voltam.
Azon kívül nekem se vér/vizelet vizsg. nem lesz, semmi.

Majd még jelentkezem,
Timi

Kép
tim27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?