A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

EditKép
Ez a penetrációs elnevezés nekem sem mondott semmit, azért lapítottam itt. De a PCT(postcoitális) teszt, az egy összeférhetetlenségi vizsgálat, amikor azt nézik, hogy a Te nyákod nem öli-e le a matyikat. Ez úgy néz ki, hogy este 8-kor együtt vagytok középidőben, párna a fenék alá, nincs felkelés csak reggel, és reggel 8-ra be kell menni a nőgyogyihoz, aki kenetet vesz a méhnyakról, és megnézi, hogy élnek-e a matyikák. Nem egy nagy dolog, bár én úgy egyensúlyoztam be, hogy egy gésa megirigyelte volna a hüvelytechnikámat, hogy ki ne folyjon az anyagKép, ellenben a vizsgálat jól sikerült. Nikie is a PCT teszt ciklusában lett babás. Ezzel nem csak immunológiai összeférhetetlenséget, hanem méhnyaki fertőzést is ki lehet mutatni.

BnemethmKép
Egyetértek OrsivalKép, hogy rengeteg időt elvesztegettek, amit később lehet, hogy bánni fogtok. Sajnos nem túl rózsás a párod eredménye, hasonlítsd csak össze Editével, és akkor látni fogod. Én max. 2 inszemet engednék (spontánt nuku), aztán irány a lombik.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,

ha mar a pasikrol van szo, megirom, hogy az én férjemnek milyen lett a lelete. En még ilyet nem olvastam és nem hallottam sehol.

Szoval nalunk az volt a gond, hogy a férjem spermainak a mozgasa nem elég jo. Sok helyen jartunk, de nem derült ki, hogy miért. Végre talaltunk egy dokit, aki profi és azonnal kiderült az eredmény.
A férjem antitesteket termel a sajat spermiumjai ellen. Gyulladas kizarva, az orvos nem javasolja a gyogyszeres kezelést, szerinte csak leherhelné a szervezetet fölöslegesen. A spermiumszam teljesen oké, ezek az antitestek a gyors mozgast gatoljak.
Esélyünk van spontan, csak kicsi.

A doki azt mondja, mivel ezt nem tudjak kezelni, marad az inszem, ahol "megtisztitjak" a matyikat.

En mar voltam egyszer terhes, de nagyon hamar el is ment, megkérdeztem lehetett-e emiatt. A doki szerint nem, ez a probléma csak addig jelent gondot, amig az ondosejt a petesejttel talalkozik. Utana nem.

Az ördögi kör: ha gyakrabban van akcio pl naponta, kevesebb antitest termelödik, de akkor meg kevesebb a spermiumszam, és forditva.

Bar ez nem a legjobb hir, de én megnyugodtam, végre tudom mi az ok és hogyan tovabb.

Hat ennyit rolunk.

Tovabbi szép napot
Süncsi
süncsi

Süncsi Kép
úgy gondolom legnagyobb előrelépés, ha az ember tisztában van a probléma okával. Sokkal jobb, mint, mikor csak a sötétben tapogatózik és csak vár a "csodára".

Bnemethm Kép
Szerintem beszélj a dokival, és valahogy vedd rá, hogy ne csinálja ezt veletek. Vártatok már eleget, nem kell tovább várni. Max csináljon 1 inszemet, hogy megnyugtassa a lelkét, de aztán menjetek lombikra.
Bea javasolta, ugyan nem túl tisztességes a dokiddal szemben, de lehet, hogy célravezetőbb. Menjetek el a leleteitekkel a Kaáliba Krizsa dokihoz, és lehet, hogy tőle azonnal megkapjátok az engedélyt a lombikra. Ez egy lehetőség gondolkozz rajta.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Süncsi Kép
Hogy mik vannak???!!!
Akkor most mentek inszemre?

Cat Kép
Kösz a PCT-s infót. Ez tök jó hír, hogy apának csak az akcióban van dolga, mert mindig az ő munkája miatt nehéz időpontokat egyeztetni, így viszont akkor semmi gáz, csak előző este kell hogy otthon legyen Kép Kép De ott nagyon Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Orsi!

Köszi a biztatást, én nem tudtam vele menni, mert sok a melóm.
Majd a UH után tudunk majd biztosat a labor eredményeket majd holnap megirom.

Köszi az infókat.
gviki

Edit Kép
Igen, megyünk inszemre, csak elötte én még ki szeretném vizsgaltani magam. Ha nalam minden OK, akkor valoszinü elkezdjük az inszemet.
Orsi Kép
Igen, teljesen nyugodt vagyok, miota az eredményt tudom.
Ha van kedvetek nézzétek meg a dokim oldalat:
www.singer.ch (ö a nögyogyasz, az andrologus oldalat is felteszem késöbb, nem tudom kivülröl a nevét)
Süncsi
süncsi

Haho!Kép
Latom ma elemetekben vagytok,en mar itthon vagyok del ota es hordom a sort a melosomnak.Kozben fozok meg szaladgalok a barkacsboltba, mindig kimarad valami ami meg kell.Kép
Sajnos nem a babaszobat csinaljuk,barcsak ott tartanank mar...
Cat!Kép
En soha nem szoktam gorcsolni ezert nem tudom minek nevezzem ami nekem van.Ti azt mondjatok a hasatok alja.Nekem meg 2 oldalt szurkal-fajdogal neha,de maskepp mint kozepidoben.Apanak azt mondtam biztos ikrek es ket oldalon vannak,azt erzem.KépMa reggel mar csak 37.0 voltam es a derekam majd' kette torik!KépEz meg azert erdekes mert meg csak 21.-ik nap...mi lesz itt????
Orsi!Kép
Jol emlekszem,hogy nalatok most a ferjedet kezelik?
-szoszi-
szoszi

Edit!Kép
Majd meghajt Benneteket,mint Singer a varrogepet...Kép
-szoszi-
szoszi

Sziasztok!

Sajnos, csak most tudtam jönni!
Szétrobbanok, még mindig dolgozom!!! Kép Haza akarok menni!!!

Izgulok a holnapi nap miatt, remélem, minden rendben lesz. Ráadásul pont holnap megy a cég a Printexpo-ra, le fogok maradni róla. Grrr. Kép El szerettem volna menni én is.

Szorítsatok nekem!

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
Ne izgulj, minden rendben leszKép Azert majd jelentkezz, hogy mi az eredmeny!!!

Vica
vica72

GitaKép
Most HSG-re mész?
Bocs, ha rosszul emlékszem.
várunk az eredménnyel és szorítunk.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Az osszeferhetetlensegrol eszembe jutott, hogy nehany hete olvastam egy cikket valamelyik kismamas magazinban. Azt irtak benne, hogy a nok tudat alatt szag alapjan valasztjak ki a partnereiket. Es amikor fogamzasgatlot szednek, akkor olyan "szaguakhoz" vonzodnak, akik meglehetosen hasonlo kromoszomajuak, ami ugye kesobb, amikor mar nem szedik a fogamzasgatlot, mert babat akarnak, akkor kulonbozo problemakhoz vezethet. Nem jon letre a terhesseg, elvetel stb. Nem biztos, hogy pontosan sikerult leirnom, amit ott olvastam, de kb ez volt. De en azt gondolom, hogy ez hulyeseg. Vagy mi errol a velemenyetek?
Amugy en mar a 23. cn-en tartok es 36.4 a hom, ugy tunik nincs peteeresem... Igaz, hogy most epp 1 honap szunetet tartok a clostyban.
Mandula
mandula

Sziasztok Kép

Itt az a bizonyos cikk
http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=61&cid=10985

Nagy drukk mindenkinek!
Soraya
soraya

Szöszi Kép
épp nem kezelik, mert nem ér rá. Talán a jövő héten már el tud menni a kontrollra. Emiatt nálunk most kicsit pihentetve van a dolog.
Most gyűjtjük a babakocsira valót Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cateye Kép köszi a barnázás leírásást, ennyivel is okosabb vagyok.
Nálam meg mindig semmi jele, hogy megjönne, de nem tudom érdemes e újból tesztet csinálnom ...

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Cat
Ma reggel kíváncsiságból megmértem és 37,3 volt.
Lujza
lujza

Cat
Ja, és a barnázást megszűnt, a görcsölés maradt.
Lujza
lujza

Jo reggelt!Kép
Szinte feludules bejonni dolgozni az otthoni felfordulasbol,hihihi.Kép
Orsi!Kép
Ha a ferjed meg sokaig nem er ra,akkor annyi penz osszegyulik,hogy muszaj lesz ikerkocsit venni...
Szilvi!Kép
Hanyadik napon vagy?Es mennyi a keses?Tablicsku nelkul nem tudom.KépEn biztosan tesztelnek,foleg ha tuneteit sem erzed a mensinek.A hod?
Soraya!Kép
Gyorsan megszerezted a cikket.El is olvastam,ma reggel referaltam belole apanak is,okosodjon o is...
Cat!Kép
Nem vagy meg a 21.-ik napon?Nem azt mondtad,hogy akkor mesz vervetelre?Barnazas?
-szoszi-
U.i:Meg mindig kiuteses vagyok es viszketek.Kezdek komolyan aggodni,pedig ilyen furdo izevel mosdok es kenem mentolos kencevel is...mit csinalhatnek meg?Help!!!Milyen orvoshoz menjek?
szoszi

Cat!
Kozben rajottem:19 cn-en jarsz es csut mesz dokihoz.Kép
-szoszi-
szoszi

Szöszi Kép
Igen. Mi is erre gyúrunk. Ha nem javul az eredménye, akkor úgyis csak a lombik jöhet szóba, és akkor lesz esélyünk akár az ikrekre is (mi bevállalnánk őket).
De tudod, nekem egy baba is elég lenne, csak már jönne!
És ahogy anyukám mondaná. BŐRGYÓGYÁSZHOZ menjél! Ő ugyanis az. És kiakad, amikor a háziorvosok így úgy kezelik a betegeket, pedig nem értenek hozzá, és félrekezelik, és ő meg teheti rendbe amit elrontottak. Mindenki menjen szakorvoshoz!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat! Orsi! Kép

Ezen rágódok már tegnap óta, ráadásul ma voltam beadatni a profasit, és megkérdezte a dokinő, hogy ha nem nálam van a gond akkor miért engem injekcióznak!? Hát igen ez jó kérdés.
Nem tudom, miért csinálja ezt a doki, talán úgy godnolja 24 évesen még nem vagyok elkésve.
Ezt a ciklust mostmár végigcsináljuk, úgysem lehetne mit tenni, de a következőben nem kezdem el a clostit ahogy mondta, hanem felhívom, hogy csináljunk valamit, mert ezzel nem vagyunk megelégedve!
Hát el vagyok egy kicsit keseredve, mert totál megbíztam benne, és őt tartják a környéken a legjobbnak. Lehet, hogy akaratosabbnak kell lenni!
Mert ugyi a 46 milliónak az 5%-a jó, ami 2,3, tegyük fel, hogy ennek a 25%-a mozog az 0,5mill/ml. Hát ehhez rohadt nagy csoda kéne!!!

bnemethm
bnemethm

Szöszi,

Bőrgyógyász !!! :-)Én megmondtam hogy 6 hét !:-))
Zsebi

Bnemethm Kép
Szerintem legyél akaratosabb. Nem a kor számít, és nem az, hogy van még időtök. Ti is már régóta szeretnétek babát. Téged gyógyszerezni meg teljesen felesleges, mert ezzel csak a szervezeted terheled, és lehet, hogy a lombikra már nem lesz olyan jól stimulálható. Ezt mindenképpen kerüljétek el. Én felesleges időhúzásnak érzem a következő hónapokat. Ezt a ciklus persze csináljátok végig, de szerintem ne a ciklus végén beszélj a dokival, hanem most. Mert, ha akkor kezdesz vele beszélni, akkor mire kitalálja, hogy mi is legyen, megint el fog menni egy ciklus.
Harcolj a babátokért, legyél akaratosabb!!! (amolyan anyatigris buzdítás ez!)

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép

SzösziKép ez most úgy néz ki, hogy szombaton kellett volna megjönnie, hétfői teszt negatív lett ... régen 28-30 naposak voltak a ciklusaim, de a múltkor 45 napra jött meg, nem hőmérőztem mert azt hittem nem lesz rá szükségemKépKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok

Szilvike!

A megérzések a nőknél általában beszoktak jönni,lehet hogy tényleg nem kell hőmérőzni(már én sem hőmérőzök meguntam)
Szerintem várj még egy kicsit és ha akkor sem jön meg menj el dokihoz.Az a biztos

Mi van csajszik hallottátok hogy csütörtökön megszivatját a NorbiékatKépKépKép ezt megnézem ...és ég a zsírKép

Alice
malice

AliceKépKépKép

Az a baj mást se érzek, bár csak rosszul lennék picit ... de semmiKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Szilvi!

Sajnálom,már én is nagyon szeretnék HányniKép hidd el,remélem még az idén fogok(igaz tegnap olyan hányingerem volt de még csak most vagyok félidőben ígyhát még nem is reménykedhetek.

Alice
malice

AliceKépKépKép

Én egy gyenge kis émelygéssel beérnémKépKépKépKépKépKépKép
De még a cicijeim sem lilultak beKép
Szóval épp semmi fizikális tünetem ...
Bár már arra is godoltam, hogy ha kisfiú lehet nem is olyan lesz mint a Zitussal volt.
És látod ez a baj, valahol még mindig reménykedem ...

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok!

SzilviKép
Szerintem ha hétvégéig semmi, akkor dobj még egy tesztet vagy menj el dokihoz.

SzösziKép
Teljesen együttérzek veled és az semmi ami most történik a lakásotokban, majd ha mindezt össze is kell takarítani!Kép

GittaKép
Drukk, bár lehet, hogy már túl vagy rajta.Kép

Láttátok tegnap "Sándorunkat"? Pfúj! Ennyi csajnál bepróbálkozni már igazán nem szép! Még a végén ő akar lenni a csókkirály!Kép

Egcsi
egcsi

EgcsiKép
Most én is azt gondolom várok péntekig, aztán a jövőhéten rászánom magam a dokira ...
Mi van az otthoni net dologgal? akkor tudnánk éjjel is pletykálniKépKépKép
Sajnos a TVs dolgokhoz nem tudok hozzászólni ... De most állandóan MahjonggozokKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

SzilviKép
Mahjongozni én is szertek, már ami a computeres verziót illeti. Ha lenne net Kábeltv-n keresztül, akkor lehet, hogy rászánnám magam. Nincs vezetékes telefonunk és nem is nagyon akarunk.
Egy hét múlva hazajön a "főnök" és majd megemlítem neki a net dolgot.

Egcsi
egcsi

Nekünk is kábeltévés van, de nagyon jó, igaz kicist drága, de tényleg gyors és korlátlan.
Van nem sz.gépes mahjoggunk is de azt csak többen lehetKép így marad éjjelente is a szemrontó monitorbámulás.

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Egcsi Kép
Nekünk sincs vonalas telefonunk, de kábelen keresztül jön a net, úgyhogy egyáltalán nem szükséges fizetni a ménkű magas telefonszámlát Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

EditKépSziszusKép
OK. Teljesen felcsigáztatok! Hol és mennyi és hasonlók! Írjatok mailt, hogy ne a lányokat fárasszuk a témával.
edinaboros@freemail.hu

Egcsi
egcsi

EgcsiKép írtam mailtKép

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok Kép

Szöszi Kép veled álmodtam!!!!! Pontosabban azt álmodtam, hogy babanetezek (megj.:azt hiszem kezdek becsavarodni) és görgettem lefelé a hozzászólásokat és az aláírásod nem
-szoszi- volt, hanem
+szöszi+
Kép Kép
Az én álomfejtésem szerint ez pozitív tesztet és ikreket jelent Kép

Sziszus Kép ha múltkor 45 napos volt a ciklusod, akkor lehet, hogy most korán teszteltél!

Nekem holnap kell megjönnie, meg is fog. Még egész jó hangulatban vagyok, remélem így is marad Kép

Soraya
soraya

Lánykák!

Ma megyek dokibácsihoz,biztos be fog kukkantaniKép és meglátom hogy mit mond és majd megírom nektek okseKépigaz ahányszor elmegyek hozzá állandóan kukucskál de sajna nemlát semmi jót.PL.amikor utoljára voltam nálla épp előttem volt egy kiscsaj akinek az uh.képe bennemaradt a gépbe és hát persze hogy egy babuci volt a pocakjában.
A doki csak ennyit mondott nekem hogy ezt szeretné látni már nállam is,én meg majdnem elsírtam magamKép
Na de sebaj majd most megmondja mi a gáz,és két hét mulva nekem is pozitív tesztem lessz.

A barátnőm ma akar tesztet csinálni mert ugye az első babája is akkor jött össze amikor én kiszámoltam neki hogy mikor kell gyártani, most a másodikra készülnek.
Olyan kíváncsi vagyok,ha ez is bejön akkor lehet hozzám jönni jóslatra.Megyek és veszek egy üveggömbötKépKépKépKép

Pusszantás
Alice
malice

Egcsi, mail ment

Edit
Kép

Kép
reditke

Soraya!Kép Kép Kép
Legyen igazad!A pozitiv tesztben es az ikrekben!Persze nalam...KépNa jo,nalad is lehet.
Tenyleg kezdesz becsavarodni.De nem vagy egyedul...mar en is erzem,jo lenne egy kis szunetet tartani,de ugysem birnam.Kép
Egcsi!Kép
Ne is emlegesd a takaritast.Mar minden poros,meg a szekrenyek belul is es meg csak ma kezdenek verni egy falat!!!Ma egy zsak penzt hagytam faanyagert a butorhoz,de legalabb lesz agyunk,hatha azon sikeresebbek leszunk babailag.KépEs mint ma kiderult jovo het vegeig semmi remeny,hogy az allapotok valtoznanak otthon,pedig mar most bele vagyok faradva,hogy nem talalok semmit.
+szoszi+ (probalkozok,hatha bejon Kép)
szoszi

Alice!Kép
Szoritunk!Jut eszembe, a mailemet megkaptad?

Meg annyit akartam elmeselni,hogy mivel a haloszobat szetvertuk, a matraccal atkoltoztunk az ures szobaba(gyerekszobanak tartjuk fennt,de meddig?Kép)No,itt fuggony sincs es reggel arra ebredtem,hogy a felso szomszed a teraszrol kihajolva minket bamul.Azaz engem,ahogy a s***embe tuszkolom a homerot.
+szoszi+
szoszi

Szöszi O: Kép
Reakciód?

Edit
Kép

Kép
reditke

Soraya KépKép
Mihez képest korán? akkor majd a 45. nap teszteljek? Ki birja ezt idegekkel???

Ja, a férjem szerint Matyika vagy "szivat" bennünket, vagy elment kistesót keresni, hogy a jövőhónapban ketten jöjjenek, de ha nem talál akkor már egyedül is nekivág a nagyútnakKép

+Szöszi+?Kép ingyen kukkolda?KépKépKépKépKépKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

+Szöszi+ Kép és Soraya Kép

Ez a szünet dolog tényleg nagyon jó.
Mi ebben a hónapban védekezve akciózunk, mert gyulladás gyanús dolgaim vannak és most megy a Gynevac is (tudom, hogy attól lehetne, de nem árt, ha gyulladással szünetelünk) és olyan tök jó!!!!
Akkor vagyunk együtt, ha úgy érezzük, nem számolok semmit, nem aggódok a mensi időpont miatt, és úgy érzem teljes értékű nő lettem újra nem egy baba után vágyakozó idegroncs, aki a nap minden percében erre gondol.
Persze, ha ennek a hónapnak vége, újra ráállunk a dologra, de ez most nagyon jó érzés nekem.
Tudom, csak úgy hogy nem kellene védekezni, tuti nem tudnék leállni.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

+Szöszi+ Kép Kép
Szomszéd Kép Milyen fejet vágott???
Ez a becsavarodás nálam szerencsére csak így mensi elott pár napban jellemzo, amúgy egész normális vagyok ám!!!! Kép De tényleg, és mivel mi csak pár hónapja próbálkozunk, még nem annyira görcsös az egész, meséltem nektek, hogy volt egy vetélésem, nekem inkább az a nagy rettegésem.... (legalábbis remélem hogy a teherbeesésig pár hónap alatt eljutunk)

Sziszus Kép Tudom, hogy nehéz kibírni, de ha tényleg 45 napra jön meg, és a félidoben van pé, akkor a babuci még csak mostanában ágyazódhat be!! Nem gondoltál még arra, hogy veszel olyan LH pálcikát, ami mutatja a pé-t? Vagy homérozés.

Alice Kép Drukk a dokihoz meg a barátnodnek is Kép

Edit Kép Remélem ez a stresszmentes hónap és a szurik meghozzák hatásukat Kép
soraya

Hat,mit lehet erre reagalni.KépBamban bamultam,ahogy ebredes utan 1 perccel szoktak az emberek.Mivel en is ot neztem ezert eszrevette magat es visszahuzta a fejet.En meg mertem a homet lelkiismeretesen...Kép
Legalabb megismertem a szomszedot,marciusban koltoztunk ide es meg nem ismertem.Kép
-szoszi- (azaz: +szoszi+, ezen ne muljon)
szoszi

SzösziKépKépKépKépKép

Nem néztétek tegnap a hiradót? itt poesten is volt egy kis kukkolás az eggyik szálloda ablakban ficánkolt egy párocskaKép

Mailkát megkaptam csak ugye hogy nemnagyon dolgoztam mostanában rengetek melóm van, ezért sem tudtam tegnap sűrün jönni.
Pusz
Alice
malice

SorayaKép akkor még várok és lehet a következő hónapban nem kell hőméröznömKépKépKépKépKép
Bár akkor nem tudom volt e a jó időpontban akció ...
És gondolom sokan sokmindent mondtak már vetélés ügyben, nekem volt egy 6-7 hét körüli vetélésem a Zitus előtt, de amikor vele terhes lettem annyira rendben volt minden, hogy eszembe se jutott, hogy vetélés lehet ...

Szilvi

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Csajok Kép
Mi van Leonével?

Eltűnt. Csak nem nyaral valahol?
Jól emlékszem, ő volt az utolsó babás hír?
A pár hetesben sincs....

Edit
Kép

Kép
reditke

Jo vicc Alice,nem neztem-e a hiradot.Azon kivul,hogy meghalni sem volt idom tegnap,csak annyi akadalya lett volna a dolognak,hogy ki tudja hol van a tv?...es a taviranyito es ahova toltuk,oda eler-e az antenna kabele...Kép

Valamelyik nap meg irt Leone...remelem nincs gond vele.Azt mondta a doki utan bejelentkezik a par napos tablazatba...
+szoszi+
(probalom megszokni az uj alairast,mert ugye mindent a cel erdekeben,de olyan mintha meghaltam volna es kereszt lenne a nevem mellett,nem?Kép)
szoszi

Sziszus Kép
A para az, hogy nekem nem "sima" vetélésem volt, hanem egy annál jóval bonyolultabb dolog, és a következo terhességnél már nagyobb az esélye annak, hogy ismétlodik Kép
Reméljuk, hogy nem így lesz velem sem és senkivel sem!!!!!

Tényleg, Leone eltunt!
soraya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?