sziasztok
bocs, a kisbetűért, manó a kezemben...
pandácska
nagyon eszembe jutottál tegnap, ugyanis voltunk csípőszűrésen.Ott az ortopéd doki szerint minden oké, kicsit ugyan ropog noémi bal csípője, de ahogy erősödik, úgy el fog múlni. azért biztos ami tuti, elküldött minket uh-ra.
ott is azt mondták, hogy okés. vártuk, hogy kiadják a leletet, amikor visszahívtak, hogy még1x meg kell nézni, mert lehet, mégse oké. egy másik doki nézte, szerinte nincs rendben -vmi szögek nem stimmelnek - ezért ő kengyelt adna. visszamentünk az ortopédushoz, megnézte újra noncsit, meg az uh felvételt is, de szerinte továbbra sincs kóros eltérés. odahívott még 1 dokit, az is megnézte, szte is rendben.
így most terpeszpelusozni kell, és 2 hét múlva kontroll uh.
jól beszaratott az a doki a kengyellel...
azért bennem van az ideg, hogy most akkor ki látta jól - igaz, 3 doki mondta 1-el szemben, hogy okés.
felhívtam 1 dévényes gyógytornászt - aki anno botihoz is járt(mert az okos orvosok nem vették észre, hogy hypotón, ezért csak 17 hónaposan indult el a dévényes segítségével) - ő pénteken megnézi.
nagyon félek a kengyeltől, az iszonyú kínzás. ráadásul az én csajom csak hason alszik, abban meg hason nem lehet.
értem én, ha muszáj...de ha nem?!
örülök, hogy dorkának nem kell végül!!
érdekes, amit írtok, hogy anyatejes babát is ébreszteni kell 4 óra elteltével enni!
én hiába ébresztem, ha nem éhes, csak köpködi a cicimet, és üvölt. esélyem sincs megetetni.
én is attól félek, hogy ilyenkor kevesebb lesz a tejem.

de hát meg nem tömhetem!
az én csajom meg még mindig csak alszik, alig van ébren... jóóó, tudom, hogy örüljek neki, stb, de még csak nem is nagyon nézelődik, csak pár percet, aztán elúnja, el kell rázni a fenekét, és már alszik is!
nem kéne már többet ébren lennie?? (most is itt durmol rajtam)