A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 12:05-kor.
Vendég

Akkor a tények!!!!
senki ne panaszkodjon,gyönyörű-egészséges gyerekek,sármos pasik de a legszebbek és legbüszkébbek mi vagyunk kismamák:-)
és ezekért a pasikért érdemes lesz visszafogyni:-)
:lol:
Vendég

Pironya!
Csak 4 perccel elöztél meg...ha nem szarakodok annyit a képkicsinyítéssel... :? :D
Vendég

Zmimi :D :D :D :D
Na muti az eredeti aput!!

Csini biri:valóban nem panaszkodhatsz...és ez a háré...nagyon bejön
Vendég

Én mióta babanetezek,gyorsabban írok mint egy titkárnő,és 4 másodperc alatt kicsinyítek képet :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Egy megállapítás....SZÉP ANYÁNAK,SZÉP APÁNAK,SZÉP GYEREKEI LESZNEK...
fú ez most nagyon értelems volt és annyira örülök,hogy megoszthattam ezt a gondolatomat veletek... :shock: :?
Vendég

Apa: Kép

Én:

Kép
bszilvi25

Kép
bszilvi25

csak sikerült másodszorra

bocsi, hogy nem nagyon kicsik a képek!
bszilvi25

Szilvi!
az első két képen nagyon hasonlítotok apával :shock: :lol:
Vendég

igen-igen! a gép szarozott valamin!
bszilvi25

Sziasztok!

Úristen,mennyit írtatok!
Még nem tudtam visszaolvasni mindent,de láttam olyan gyönyörű képeket!!!
Apák,menyasszonyok,gyerekek.
Itt úgy látom csak szép gyerekek és jóképű apák vannak!

Kép
melike

én nem töltök több képet, az előző (vagy az azelőtti?) oldalon, a lényeg hogy ma, beraktam egy linket, kis családi webalbum van ott, ha valakit érdekel. ha már vállaljuk a fejünket... meg a férjünket... :D

mia_snow

mia!
Én már megnéztem :D És láttam,hogy szebb vagy mint a sziráki kastély :lol: :lol:
Vendég

csak mert,az egyik képnek ez volt a címe...
Vendég

Mia: azokat már én is megnéztem! szépek vagytok!
bszilvi25

:lol:
köszönöm, ezt akartam olvasni... így a fél csomag csokisparány után. :oops:

mia_snow

Látod? Mi a gondolataidat is tudjuk! :D :D :D :D :D :D
bszilvi25

Visszajöttem, itt vannak az ígért rucis képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
heni baba

juuuuj ez a legalsó de ééédiiii :D
mindegyik aranyos de a legalsó tetszik nekem a legeslegjobban. :)

mia_snow

heni!
Nekem a fari világoskék a favorit...édes a többi is,csak nekem nem jött be a lábfejes rugi annó!
de a minták rajta nagyon cukik!
kérdezhetek árat?
Vendég

Persze, a rugik azok 2.300,-
a csigás kétrészes a 2500,-
a farmer + felső részek 3500,-
heni baba

sziasztok!

Hát én csak ámulok-bámulok mit műveltetek itt ma :D :D :D :D

Gyönyörű fotókat láttam, jó pasikkal, szép menyasszonyokkal, tündéri gyerekekkel. Ne haragudjatok ha egyenként nem írok mindenkinek! Nem bírnám ki szóismétlés nélkül, a szép jelző minden változatás sorolhatnám :D :D :D

Üdvözlöm az új belépőket :wink: !! Olyan jó, hogy ennyien vagyunk, csak győzzük követni kivel mikor mi történik.

Nekem a kincsem ma elég nyugis volt, nem sokat mozgott, úgy látszik erőt gyűjt és holnap vagy most még este bepótolja. Mintha már kezdené a dorbézolást!

Ma voltam a védőnőnél, minden Ok volt, jövő héten doki + 4D Uh.

Lányok szerintetek lehet menni úszni? Nem maga a mozgás ami miatt nem merek, hanem az uszoda vizétől félek, nehogy elkapjak valamit. Ti mentetek vagy mentek a terhesség alatt?Olyan jó lenne olyan lightosan úszikálni egyet..
:)

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Szerintem az úszás az mindig jót tesz...vannak vizforgatós uszik...általában a feszitett viztükrűek azok...

VALAKI SEGÍTSEN!!!!NAON FÁJ A FOGAM!!!!
LEMENTEM A GYÓGYSZERTÁRBA,ITT VAN ALATTUNK,ÚGY NÉZETT RÁM A NŐ,MINTHA MINIMUM SZKAFANDERBE,MIST SZÁLLTAM VOLNA KI AZ ÜRHAJOMBÓL ÉS A SISAKOT BETOLTAM A POLÓM ALÁ,HOGY TERHESNEK NÉZZEK KI...
ARRA A KÉRDÉSEMRE,HOGY MILYEN GYÓGYSZERT VEHETNÉK BE A FOGFÁJÁSOMRA,EGY ENYHÉBB SZEMFORGATÁS UTÁN,VÁLLRÁNDÍTÁSSAL FELELT....

S.O.S!!!HALDOKLOM!!!
Vendég

buci!
Most olvastam vissza amit írtam...azért beszéltem a vízforgatós medencéről,mertb ott talán kevesebb a baci és tisztább a víz...
Vendég

Jaj de jó ma nagyon pörgünk!
Buci én másik topikban kalandoztam és olvastam,hogy sokan járnak usziba!!Zárt méhszáj egészséges terhesség persze alapfeltétel!
Vendég

Csir-Biri! Ha esetleg orvos látná? Nem jó az ott ugy, ha ennyire fáj! Én amikor fogászatra jártam, Dalacin C-t kaptam, de nekem be volt gyulladva, az nagyon hamar és szépen lehúzta a gyulladást.
Esetleg Cataflam?
Nem tudom, hogy ezek szedhetőek -e terhesség alatt :roll: :roll:
bszilvi25

Csiri: 1 szem Algopirint nyugodtan bevehetsz hátha az kiszünteti. Semmi baj nem lesz tőle. Én a fejfájás alatt vettem már be párszor, többet árt a szenvedés, a doki is azt mondta. Igaz én fejfájásra vettem be, de fogfájásra is jó lehet!

Köszi az usziról a véleményeket. Igazából uszodából itt nincs sok választék, 1 van összesen ami szóba jöhet. Az a baj, hogy azt nem tudhatom, hogy zárva van e a méhszáj, már 1 hónapja nem voltam dokinál, majd csak jövő héten megyek. Na mindegy úgysincs kivel elmenni, max. majd hétvégén apával.

Kép

Kép

buci79

Olyan jó rucikat vettem!
Holnap rakok képet róluk.
Most már,hogy tudom kisfiú,nem bírom otthagyni a cuki ruhákat.

Kép
melike

Szilvi köszi,de egy dolgot még nem írtam AMIDAZOPHEN érzékeny vagyok,ami azt jelenti,hogy a fájdalom és lázcsillapítók valamelyik összetevőjére tuti kiütéses leszek és befulladok...Eddig a pálinka jött be ilyen esetekben,de most kihagynám.... :P
Vendég

Én se a Cataflamot, se a Dalacint nem merném bevenni. Mindkettő nagyon erős... persze az orvos lenne a jó ha elmennél, de ha már ma nem tudsz akkor muszály valami, hogy tudj pihenni..
Nekem is vannak rossz fogaim el kéne menni, félek nekem is bármikor beleállhat.

Kép

Kép

buci79

Csiri-biri
Panadol...
Fogorvos!
Dalacint orvosi utasítás nélkül szedni :evil:

Buci
Én az Aquaticumban voltam...
Vendég

A múlt héten valamikor éreztem,hogy valahol leghátul letört egy kis darab!egy napig csikarta a nyelvem,de utána el is felejtettem,mert nem éreztem semmit,meg parázok a fúró hangjától....és erre ma beleállt....már a fülemen is érzem,de a ma estét valahogy tulélem,holnap több választásom lesz,lehet,hogy ma kifognék valami barbár ügyeletest!!! :evil:
Vendég

Fogfájásban sajnos (szerencsére),nem vagyok jártas még nem fájt a fogam!!
Tömött ettől függetlenül van egy pár!!De még azelött betömték mielött fájt volna..
Mára léptem...
Vendég

Hűha! Ma aztán termeltetek! :lol:
Minden gyerkőc csodaszép, apukák jóképűek, rucik aranyosak!

Örülök az újaknak nagyon!! :lol:

Voltam dokinál, zárt méhszáj, és a méhem feljebb van, mint 27. hét elején szokásos, úgyhogy holnap UH, hogy megnézze, hogy a baba mekkora, mert ha ő is nagyobb a koránál, akkor előrébbtoljuk a dátumot. Azt mondta, hogy akár 30 hetesnek is megfelel a méhem nagysága, pedig a pocim kisebb az átlagosnál. :shock: Érdekes, de a doki szerint ez abszolút okés. :D

És holnap elmegyek szolizni is, mert azt mondta nyugodtan, csak takarjam le a pocit. 8)

Mindjárt rakok fel képet.

almaani
Kép
almaani

Almani!
Én örülnék ha 30 hetes lennél.
Legalább nem lennék ilyen elöl igy egyedül. :roll:
De a lényeg hogy minden rendben.
Vendég

Megtaláltam a fényképezőnket! :lol:
27.héten pocifotó és egy arccal együtt, nomeg a Micimackó csapattal. (Ezek majd Patrik szobájába vándorolnak át). :lol:

Kép

Kép

almaani
Kép
almaani

Jó reggelt!

Buci,
én a 18 hét óta úszom minden héten. Imádom! Szaunázom is, de nem olyan hosszan, mint korábban. Viszont a pezsgőfürit kihagyom a fertőzésveszély miatt.

Én semmit nem kaptam el, de tiszta uszit kell választani!

Heni,
nagyon édi rucik. A csigás és az alsó csíkos a kedvencem. De hát egy kisfiúra... :lol:

fogfájásra: fogorvos esetleg...??? :wink:

Kép
zmimi

Jó reggelt!
Almaani!
Tényleg nem olyan nagy a pocid....föleg ha már tényleg 30 hetes!
Vendég

Jó reggelt!
bszilvi25

Jó reggelt!
bluebox

Sziasztok!
Almaani: hát tényleg nem nagy a pocid, majd ma lefotózom, nekem mennyit nőtt.:)
zmimi: köszi, még a rugikból hagyján, fiúra, igaz a rózsaszín inkább ne, de a csigás tényleg csak kiscsajos.... :D :D
Segítsetek, mit főzzek ebédre? A héten mind a két lurkó itthon lesz velem, a nagyobbik nem megy oviba a köhögése miatt.:(
heni baba

Heni,
nálunk tegnap milánói volt, az mindig bejön a fiaimnak és gyorsan megvan!

Na, mentem ... mert lekésem a kismama relax csopit!

Kép
zmimi

Köszi zmimi! Jó relaxozást! :D és az ötletet is! :)
heni baba

Sziasztok!

Hunormagor, üdv itt!!!!
Azta mennyi szép kismami, jó pasi és gyönyörű gyerek!!!! :shock: :lol: Öröm volt végignézni!
Én éjjel arra keltem, hogy eszméletlenül fáj bal oldalt az egész bordám. :shock: Átfordultam jobb oldalra, de sírni tudtam volna fájdalmamban. :( Tök rossz, mert eddig semmi bajom nem volt, most meg egyre többször fáj valamim. De közben imádok kismama lenni és panaszkodni sem akarok.

Kép
sziszka82

jó reggelt
sziszka: igen, állítólag a 3. trimeszter erről is szól már... ilyenkor kezd tényleg terhes lenni a terhesség még annak is, akinek eddig kutya baja sem volt. mint pl nekem... 3 napja olyan érzés balra hátul valahol lent, csípő-tájékon, mintha be lenne csípődve valami. hiába sétálok, tornáztatom, forgolódok, nyújtom, ... semmi változás. meg néha olyan is van hogy valahová beleszúr a hasam... de csak pár másodpercre, aztán elmúlik. lesz ez még rosszabb is. amiért áldom ezt a gyereket, hogy a húgyhólyagomat békén hagyja... még mindig végig tudom aludni az éjszakát pisilés nélkül. :D csak akkor ébredek fel picit (kb félálomba) amikor egyik oldalamról a másikra fordulok.

mai menü: borsóleves (tegnapról), resztelt máj

mia_snow

Kép mai pocim
a tükröt ne nézzétek, most látni, milyen szépen letöröltem. :D :D
heni baba

Kép Kép Kép
Legújabb szerzemények.
Cukik!

Kép
melike

Heni: széép pocak. :)
Melike: aaaa olyan csíkos pulcsi nekem is KELL!!! :D

mia_snow

Heni:szép nagy poci!

Mia:hát valóban kezdek érdekes dolgokat érezni,de még nem vészes.Rugdossa a húgyhólyagomat,sokat járok pisilni és nehezedik a mozgás.
Megmérekeztem:8,5 kg.Három hét alatt felcsusszant egy kiló!

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?