Sziasztok!
Tüsike, ettől félek én is, mármint, hogy mit fog együtt művelni a két fiú
. Hogy telik az idő...nemrég még terhes voltál... Orsinak sok-sok boldog szülinapot kívánunk!
Becse pajtás most volt két hónapos, átestünk az első oltáson is egy kis hőemelkedéssel, meg lábfájással.
Egyébként a hasfájás sokat javult, köszönhetően a "fogyókúrának" és a Gripe Waternek. Nem engedem annyit zabálni, amennyit szeretne, elveszem a ciocit még mielőtt a fülén is tej csorogna
. Rosszul hangzik, nem is örül neki
, de így már nem üvölti végig a délutánt, és este is 10-11-ig elalszik és fejlődik is rendesen, már így is 5100g-os kis gombóc lett, az egész ruhatárát le kellett cserélni.
Farkas most szenved egy kicsit, mert éppen leszokóban vagyunk a cumiról. Csak elalváskor cumizott, de mostanában egyre gyakrabban fekszik le napközben is az ágyába, csak azért, hogy cumizhasson. El is szórta valahol a lakásban, pont kapóra jött..."nem találtuk meg". Úgy látszik, menni fog, már két napja nincs, nehezebben, de mindig elaludt így is.
Én is jól vagyok azonkívül, hogy odadadnám egy fogam 8 óra összefüggő alvásért
, vagy azért, hogy egyszer magamtól ébredhessek...
. Naná, hogy nappal is váltásban alszanak...most éppen az a csoda történt, hogy mindketten kidőltek, ezért vagyok ilyen bőbszédű.
De ki is használom, megyek lefeküdni
Puszi
Enikő