A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Lányok én most ittam meg kb. 1 liter gyümölcturmixot....olyan édesség ehetnékem volt, ez meg talán nem hízlal annyira :lol:

KépKép
kisfruzsi

Na, akkor én is rakok egy képet.... Kép

Kép
babyteve2

Fruzsi
NE, bármit megadnék most egy adag bármilyen édességért, ami nem csoki!!!
Milyen turmix volt??? Mesélj róla, hátha akkor jobb lesz. :lol:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Babyteve
Hát Te egy csodabogár vagy! Meg nem mondani, h ikreket vársz!
Nagyon kis helyes a pocid!

Pumpi
Te is hogy csinálod, h ilyen pici helyes pocid van???

Kép

kisscica80

Én most vacsiztam kb. harmadszorra...és ha belegondolok abba, hogy legközelebb csak avérvétel után ehetek....grrrrrrrrrrrr...és egész éjjel savlekötő nélkül kell léteznem...az egyik félében ugye szacharóz, a másikban meg elég sok nátrium van...mindkettő befolyásolná az eredményt...a francnak sem kell, hogy újra szúrjanak...

Ja, és ma végre együtt csuklott a két babó...nagy élmény volt! :D

Kép
babyteve2

Szerintem csak rosszabb lesz, de ha gondolod :lol:

2 banán, 1 narancs, és jó sok sárgabarack....na meg egy kis tej

Hmmmmm fini volt!

KépKép
kisfruzsi

Kis? :shock: Nekem óriásinak tűnik, éppen mozgásképtelenné tesz :D 106 centis...63-ról....(Néztem tegnap a fiamat, neki most 63 centis a dereka...hihetetlen, hogy akkora volt :oops: Kíváncsi vagyok, mikor lesz megint akkora....)

Kép
babyteve2

Babyteve
Mit szoktál enni, a savlekötőn kívül, h ne égjen a gyomrod. Nekem a napokban kezdett el nagyon égni, és a tej már nem használ lefekvés előtt.

Együtt csuklottak? JAj de édesek, elhiszem, h nagy élmény lehetett!! :)

Kép

kisscica80

Babyteve,

nagyon édi pocid van! Hihetetlen, hogy ketten vannak

KépKép
kisfruzsi

Fruzsi
Csak a narancs miatt húznám a szám, egyébként jól hangzik!!!! Nem is kicsit. Mit egyek, muszáj vmit ennem, mert megvakkanok.
De olyan lusta vagyok, és a hűtőben sincs semmi izgi. :cry:

Babyteve
Na most megmérem a pocim méretét, kiv. vagyok mekkora.

Kép

kisscica80

Földimogyoró (a héjas, nem az agyonsózott), furcsa mód az alma is néha bejött, tegnap mondták a szotyit és a zabpelyhet (azt még nem próbáltam)....Tejet én is ittam,( pedig laktózérzékeny vagyok) de eddig minden max fél óráig segít.... :( Más hirtelen nem jut az eszembe...

Kép
babyteve2

Engem már elég régóta nem izgat semmi a hűtőben..... :(

Kép
babyteve2

Engem már elég régóta nem izgat semmi a hűtőben..... :(

Kép
babyteve2

Babyteve!
:shock: Csak 106cm????? Neeemmmmmááááá!!!! Az enyém most 103cm.... :shock: mondjuk szemmel láthatóan összekapta magát a csajszi az elmúlt hetekben.... node ottan kettő van!!!
Hova növeszted őket, befelé? :D

Édesség.... hmmmm, én most sütöm az uccsó két gofrit... megkivántam fél órája, igy nekiálltam gyorsan sütni párat. :lol:
Cseresznyedzsemmel.... :oops:
Zoli ha nem siet haza, nem hagyok neki.. :lol:

Téjé!
Na, mégsem olyan vészes a helyzet, ahogyan a védőnő előadta... jajj, néha naggggyon hülyék tudnak lenni, paráztatásból ötöst kapna mindegyik!!!
Vendég

Babyteve
Hű micsoda poci! :)

Írtam volna még ma, csak bedöglöt a net.... nemsokkal utánna pedig felkelt Áron... egy kicsit beteg...

Kistöki amúgy köszöni a bókokat! :)

Most tudtam meg, hogy ma hajnalban megszült a barátnőm egy majdnem négykilós Julcsit! :)
Zita közös barátnőnkről van szó! :wink:

Szöszi
Ezek után jó poén lenne Alíztól ha elsején akarna kikívánkozni! :lol: :lol: :lol:
Szorítok, hogy úgy alakuljon ahogy szeretnéd! :wink:

na át kell adnom a helyet az uramnak...
fejben meg tervezgetem mit-hogyan pakoljak össze...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Elhiszem, csoda, h a babók így is ilyen norm. súlyban vannak!!! Szörnyű lehet ez a sav dolog.

MOst ittam tejet, de a zabpehelyből meg csak csokis van, mogyoró nincs és szotyi sincs.
Hát holnap akkor megvan, h mit is kell venni a közértben.

Kép

kisscica80

Hát, az egyik babót a farokcsontomnál éreztem, hogy csuklik.... :D
Neked mikor kell menned a Jánosba?

Kép
babyteve2

Csokival vigyázz, az életveszélyes a savra :( Amióta előjött, és csokit eszem, rettenet erős lesz....Zsíros kenyeret ettem most, remélem, a zsír kicsit semlegesíti...ha nem, akkor el fogok nyalogatni egy szappant, esküszöm...sav ellen lúgot, nem? :P

Kép
babyteve2

Mamacka, gratula a barátnődnek! 4 kilós babó...szép súly! :D

Kép
babyteve2

Csoki: akkor ide tartozik ugye a szaloncukor is. Kb. 4et ettem meg, de azóta lement a tej.
Na, ennyivel megint okosabb lettem.

Szappan? Áh, azt most nem kívánom.. :lol: :lol:

Pumpi
A gofridra most nagy szükségem lenne, de kibírom, és megállom további nasizás nélkül!!!!

Na, Mamik
Én megyek alukálni, mert kezdek nagyon nyomi lenni.

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép

kisscica80

Kiscica - Még ne temessük azt az április 5-öt ;) Holnap kiderül minden ... :)

Babyteve
- Nagyon szép a pocakod :) Csini vagy :) Tényleg nem látszik, hogy ikres pocak :)

Mamacka
- Köszi a drukkot! :)

Kép
szösszenet

Olyan rossz, apa ma elutazott to-ba és csak pénteken jön majd haza....most meg bámulom a tv-t egyedül :oops:

KépKép
kisfruzsi

to=németország akart lenni

KépKép
kisfruzsi

hmmm...szappan! :lol: :lol: :lol: Micsoda nyalánkságok!!!! :lol: :lol:

A csoki tényleg car a savra.......most csúszott le a mai 2. doboz bonbon...........ha páncélszekrényben lenne sem bírnának megállítani ha csokiról van szó! Szerencsére ez a sav csak percekig gyötör aztán kihalok és nem kelek fel, amíg rá nem ül a baba a hólyagomra. Akor kelek és megmelegítem Szonjának az éjszakai tejcit is ha már úgyis felkeltem és miközben melegszik lecsúszik egy kis táp is a hűtőből........szerintem meg lesz az a 70 kg ideát! Megdolgozom érte...egy bélpoklos sem csinálná jobban az tutkó.......

Én végülis a 70 kilóra gyúrok a bébi meg ezek szerint a 4és félre.

Nekem már csak 3 kg addig...neki még nem tom, majd jövő kedden megkukkoljuk.

Fruzsi! Sanálom h elutazott..én úgy utálom ha apa lelép akár csak 2 napra, pedig nekem van Szonjám aki lekössön.

Babyteve! Hol fér el 2 gyerek???????? :shock: :shock: Nekem 1 el ekkora kb!......mostmár tom miért mondták nekem h tutkó ikreim lesznek én meg kuncogtam h persze csak a másikat a hátsómba rejtettem....végülis az is akkora már mint a hasam!
Vendég

Cakát annak aki még ébren leledzik!
Vendég

Jó éjszakát Nektek is

KépKép
kisfruzsi

Csak jelzem, hogy Alíz kirugdosott az ágyból :lol: .. be kellett nyomjak egy fél kakaóscsigát ... most nyugalom van ;)
Lehet ő is izgatott, hol születik és mikor :?: :roll: :D

Kép
szösszenet

Jó reggelt,

Szösszenet, ilyen se volt még, hogy te legyél az első :) :)

Kép
Kép
mango.

Mango!

Neked és nekem már 34.!!! :lol: :lol: :lol: :shock:

Egyúttal gratulálok minden hétfordulósnak :P

Xsara!

Neked külön is, mert megígértem a múlt héten :wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Ja, amúgy gondoltam majd én leszek az első...na, de arra aztán egyáltalán nem számítottam, hogy majd Szössz :shock:

De csak magamat okolhatom, hisz első ma reggel is a hasam megtöltése volt :oops:

Szösssz!

Szorítok neked! Amint tudsz valamit, írj!

Sztem én ma max. olvasó üzemmódban leszek, mert iszonyatosan le vagyok maradva 1-2 itthoni teendőmmel... :roll: :oops:

Szép napot mindenkinek :P !

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Jó reggelt!

32+0.

Gratula a többi hétfordulósnak is.

Kép

Szössz! Ma derül ki az időpontod?
Szerintem vicces az ápr. 1. Nekem nincs vele bajom.
Én most legújabban az ápr. 10-et céloztam meg.

Babyteve. Csini vagy! Hogyhogy nem vagy kórházban?

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!
Jó reggelt!

Nálunk nagy "buli" volt éjszaka: Laura nem hagyott minket aludni...

Csinik a pocik!
Bár kicsit engem is lesújtott, hogy az enyém körfogatra nagyobb picivel pedig nem is ikreket várok :shock:

Szösz: drukkolok!

További szép napot mindenkinek!

Kép Kép
celesztina

Sziasztok,

UH-soknak gratula.
Szöszke, úgy tűnik, a mi babáink súlyra ugyanakkorák lesznek :)

Judit, akkor lehet, hogy mégis együtt szülünk???

Kamilla, Babyteve, Bolygó
szépek a pocakok.

Kép
emi29

Sziasztok korán kelők!

car éjszakánk volt, remélem a nappal jobb lesz. Olyan sok rosszat álmodtam h az már sokkkk volt egy kicsit.

Ma dől el h megvehetjük e a nagyobb lakást..

tegnap főztem és kivasaltam így mára szép minden. Kinnt nagyon fúj a szél úgyhogy benti programunk lesz...talán kimosom Márk-baba rucijait meg összecsomagolok a kórházra. Úgyis egy csomó minden hiányzik még sz.tem, megnézem mi is pontosan..

Kamilla! Szép nagy pocak!
Vendég

a többi pocó is nagyon szép....úgy látszik nekem mégis korán van még...
Vendég

Jó reggelt!

Még ilyet, Szösszenet!!!!! Reggel?!

Kamilla, hihetetlen a pocid milyen édes!
Ma nem húztam le a redőnyt a hálóban, direkt, hogy hamarabb fel is ébredjek...először 7-kor sikerült, de visszaaludtam még 1 órácskát :oops:
Na mostmár megmérem én is a pocim körméretét!

KépKép
kisfruzsi

Nono: drukkolok, hogy megvehessétek a lakást!

Gratula a hétfordulósoknak! :wink:

Kép Kép
celesztina

Én is szorítok Nono és Szösszenet Nektek is!

Hát...nekem is 102-103 cm, pedig csak 1 babó lakik bent :oops:

KépKép
kisfruzsi

Jó reggelt!

Én is gratulálok a hétfordulósoknak, nekünk is 33. :D

Nagyon szépek a pocakok, lányok! :) Én a napokban nézegettem meg az eddigi pocakképeimet, hát... 19 hetesen, mikor én már TUDTAM ohgy van, meg láttam is, most visszanézve fogalmam sincs mit láttam akkor pocaknak :lol: :lol:

Tegnap voltunk Anikónál, szuper volt!!!! :)

Szössz, ma mikor hívod a dokit?

Kép Kép
szõlõ

Szőlő,

Te is teszel majd nekünk publikus képeket????

KépKép
kisfruzsi

Persze, ha kíváncsiak vagytok nagyon szívesen :) Este már átküldött párat

Kép Kép
szõlõ

Szőlő,
persze, hogy kíváncsiak vagyunk!! Jöjjenek azok a képek!

Nono,
drukkolok nektek.

Hétfordulósoknak gratula :)

Kép
emi29

Helló,

Lenne egy oltári nagy kérésem, ami már annyira lerágott csont, de most (holnap) állnék neki összerakni a kórházi cuccost, mivel hétvégén elutazunk és vinni akarom magammal.
Szóval, feldobnátok a listát?

Szőlő,
várom a képeket én is.

Kamilla,
Nagyon szép a pocód, még jól fent vannak, nem kell még aggódnod.

Babyteve,
Jól érzem ki a mondataidból, hogy már nagyon eleged a "visszafogottságból"? Fekvés, stb.

Pocakméret,
Én most mértem meg másodszor, mert kiváncsivá tetettek. 96 cm-es. De estére szerintem +10 biztos rámegy még...

sav,
nekem még segít a rennie, bár egyre jobban kitapasztalom, hogy mit nem szabad ennem. (A csoki nem árt, sajnos)

Kép
1bambi

Azta, most olvastam a márciusi topikban, hogy Alexa fórumozásról ment szülni! :shock: :D :!: És milyen édes a kisbaba! :D

Ugye, ha megindulnak a fájások de még van idő, nem olyan sűrűek, akkor taxival lehet menni a kórházba?

Kép Kép
celesztina

gyomorsav....nekem ami nagy ellenség napközben is: paradicsom és hagyma, pedig imádom mind a kettőt....
este majdnem mindegy mit eszem, és az is hogy mikor, mndig ég. Valamikor el tudok aludni és nem is ébredek fel, hogy ég, mint a pokol, valamikor meg be kell vennem 1-2 renniet

KépKép
kisfruzsi

Annyit mondtátok már h engem is nagyon izgatott h mekkora is akkora (mármint a hasam)....No a sok csokinak van ám eredménye, 103 cm.......
Hmmm...lehet h a kiskölyök nem is a 4és fél hanem a 6kg-ra gyúr?

Ma reggelis csokival indult a napom.... :oops: :oops:

Köszi a lakásdrukkot......már lemondtam róla, mert annyiszor beleéltük magunkat....

Állítólag 3 hónapja szinte hetente készíti elő az ügyvéd a másik fazonnak a szerződést h menjen aláírni. De nem ment...ma 11 re kapta az ucsó időpontot és ha ma sem megy akkor bukja a már beletett pénzét, ami nem olyan vészes egy lakásnál (250.000,-) ez olyan jelképes foglaló volt az elején h komolyan gondolja.

Ha nem megy akkor mehetünk mi.........csak azt nem tudom ha így gondolják mi a fa*ért kellett internetre megint feltenni a lakást h eladó. Ráadásul mi komolyan gondoljuk és olyan rossz h beleélem magam aztán eleviszik...aztán volt egy kis időszak mikor megint szabad volt a neten de akkor sajna nem volt vevőnk.
Aztán egyik reggel jött egy érdeklődő....aki megvette volna a lakásunkat...de nem adtuk oda mert délutánra megint levették a netről a lakást h eladva.....

Szóval valószínűleg e miatt álmondtunk rosszat mind2en apával...és szerintem mivel szóltak a fickónak h van vevőjük és ha nem megy ma be 11-re akkor másnak adják el biztos bemegy.

Legföljebb nem tud megint fizetni, de apával eldöntöttük h ez az ucsó nap h ezzel foglalkozunk. Ha ma megint nem jön össze akkor befejeztük, odafennt nem nekünk rendelte ezt a lakást a JóIsten és nem is fogunk foggal körömmel kapaszkodni bele. Csak ez a h*lye várakozás h akkor most mi van nagyon rossz.

Ez nem olyan mint az "hogy na mikor szülök?" Mert szülni tuti fogok hisz gép fennt, baba pedig bennt még nem maradt! Csak az időpont kérdéses....bár nézegetve a márciusiakat szegény eszterexx-nek nem könnyű a 42. héten már......de akkor is lesz baba! Viszont a lakás??????
Vendég

Én még sose mértem a pocakom méretét..... Pedig akartam de valahogy mindig elfelejtődött.

Akkor a fotók:

Kép Kép
Kép Kép

Kép

Sajnos közös még nincs, Jani tegnap dolgozott 7-ig, de majd valamikor visszamegyünk pár közös képre :) De a focis neki volt meglepetés :D

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok Lányok!

Nálunk gyönyörűen süt a nap! :D Úgyhogy nemsokára lépek is sétálni (posta, dm...ilyenek)

Pocakméret: nekem 98 cm (32+3)
minden szerdán mérem, és hetente pont 1 cm-et növekszik!

fruzsi! a kádas infómat olvastad? (tettem fel képet is pár oldallal előrébb) A gyümiturmixot asszem én is elkészítem este!!!

Én mostanába megint olyan jól alszom! Nem tudom miért? Talán növésben vagyunk a babával!! :lol:

Kép
gabo001

szőlő! Nagyon csinik a képek! És atyám, milyen hosszú és vékony lábaid vannak!!!! :shock: Ém is ém is ! Ilyen szép csülköket akarok!
Vendég

Szőlő: irtó jók a képek!!! :D

Nono: rossz dolog várni az biztos! Pláne ennyire bizonytalanra :? Azért kitartás, akkor végül ma eldől, lesz ami lesz... Aztán este már nyugodtan aludhattok! :)

Aki májusban szül milyen ruhatárral készül a bébinek? Ha nem gond, nem tenne fel vki egy listát? Már én is kimostam, majdnem kivasaltam mindent, ami újszülött cucc Lautól maradt, de tartok tőle, hogy túl melegek lesznek... Napozót pl vegyek?

Kép Kép
celesztina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?