Jobb reggelt!
Én megint bal lábbal keltem... úgy látszik, ez már igy marad....
Celesztina!
Én is a taxin gondolkodom, mert ahogy most már sok felől hallottam, a mentő nem a kórházadba visz, hanem az éppen ügyeletesbe. Régen ez nem igy volt, de úgy látszik, megváltozott...

igy nem kockáztatok, bár mintha nem lenne baromi mindegy, hiszen úgysincsen se dokim se szülésznőm...

csak nekünk a János itt van bkv-val kb. 20percre, igy nem adnám semmiért, hogy Zoli többször tud bejönni egy nap, vagy akár hazaugrani ha vmi kell... Taxival pedig 5-10perc lámpáktól és forgalomtól függően. Csak annyi, hogy én bizti nem fogom megmondani a taxisnak, hogy szülni megyek, mert nem mindegyik vállalja a fuvart akkor.
Szőlő!
Tök jók a képek!

Nekem az első tetszik nagyon, annyira müvészi! (és nem azért mert azon nem látszol, félreértés ne essék)

Ja, meg a virágos fekvős!
Áll a mai 11 óra ugye?
Én most kezdek igazán sz..rul aludni megint. Úgy görcsöl a vádlim, hogy őrület, fél éjszaka csak forgolódok. Pedig szedem a magnéziumot (néha túl is adagolom) meg iszom a calciumot, vas+c vitamint is! Mégis!

És egyre rosszabbul viselem, hogy nem fordulhatok hasra, néha meg már az oldalamon fekve sem kapok levegőt, fekhetek én akármelyikre, akár jobb akár balra.... kamu ez is, hogy melyik oldalra ne feküdjünk.... hát már egyikre sem!

Szülés utáni éjszaka (vagy akár nappal, ha úgy jön ki) én úúúúúúgy hasravágom magam és akkorát fogok aludni, amilyent az elmúlt fél év alatt nem aludtam! Mind a két fiúnál akkorát aludtam első éjjel, reggel alig birtak felkelteni, a csecsemős már erősen rázott, hogy anyuka keljen fel... mondták a szobatársaim, hogy látszott rajta, kezd bepánikolni, hogy élek-e egyáltalán, annyira nem reagáltam semmire... de aztán felkeltem (a francba mi?).... Igy nagyon reménykedek, hogy nem lesz császár, mert akkor fuccs a hasonalvásnak!!!