wera, az én bölcsességfogaim 16 évesen egyszerre csak kijöttek, soha nem szenvedtem velük. El sem romlottak,úgyogy nekem eddig nagy szerencsém volt vele. A youtube-os videók nem semmik, én is nézegettem már őket. Nekem a legijesztőbb az a has ami ezerrel szét van repedve... Remélem nekem sikerül megakadályozni...
tagnap reggel negyed kilenckor hívott az egyik tanítványom, hogy akkor fél kilencre ott van. Gyorsan kimásztam az ágyból és próbáltam magam összeszedni. Kinézek az ablakon, látom valami munkásemberek kinn ténferegnek az utcán. Kinézek erre mondják, hogy ők a bontómunkások... Tudjátok, a ház, amit eladtam a tesz-veszen... Csak nem szóltak előtte hogy jönnek. De persze mondtam hogy nyitom máris és kezdhetik... Nagyon örültem neki mert egész addig nem vettük biztosra a dolgot, amíg ezek nem jöttek és tényleg el nem kezdték bontani.

Úgyhogy tök szuper. Ha minden igaz, akkor jövő hét közepére már nem lesz itt a kisház. ja és közben megkaptuk az árajánlatot a szigetelőcuccokra és nagyon jót írtak, úgyhogy valószínű májusban az is meglesz. Nagyon szuper. Mire jön a bébi, kívülről is rendben lesz a ház. Már alig várom.
teo jót vigyorogtam mert beletelt egy kis időbe mire leesett hogy mi az a térdfari
apasági nyilatkozat akkor is kell ha házasok vagytok????
bolti eladó... voltunk valamelyik nap egy bútorboltban és kinéztünk egy kosárszettet. Le volt értékelve 8.000-ről 4-re, de úgy voltunk vele, hogy majd talán visszamegyünk érte. Erre átmentünk egy másik helyre és ott is megláttuk. Csakhogy rosszul volt kirakva az ár. Az volt ráírva, hogy 8.00 FT! És mivel van egy olyan jogszbály hogy kötelesek (lennének) annyiért adni amennyi ki van rá írva... Gondoltam bepróbálkozom. Mert azt akárhogy is nézzük 8 Ft, de még ha rosszindulatúak és azt mondják hogy 800 akkor sem rossz buli... Persze mondanom sem kell hogy megint elfelejtettem hogy Magyarországon élünk... Megint jött a szokásos szöveg, hogy ez hibásan van kirakva stb. Mondom oké, akkor én meg félre vagyok tájékoztatva. Na mindegy, az lett a vége, hogy beírtam a panaszkönyvbe, aminek persze megintcsak semmi következménye nem lesz és még sajnáltam is az üzletvezetőt mert abszolut normálisan próbálta megoldani a dolgot, de mégsem adták ide annyiért ami ki volt írva. És ettől én frászt kapok. Ha van egy ilyen jogszabály, akkor miért kerülhetik ki?????? És miért működik ez külföldön tökéletesen? Na mindegy. Csak az ilyenek kiakasztanak. (Én meg gondolom az eladókat, mert ha van olyan hogy tudatos vásárló, akkor én az vagyok és minden ilyesmit kihasználok (és a vicces hogy azért elég sokszor bejön) legjobb az volt, amikor 26.000 Ft-os adidas cipőt 3.000-ért hoztam el...
Na erről ennyit.
babuli mint azt észrevehetted nem sikerült eljutnom a tornára... a kép nagyon jól sikerült, tényleg nem semmi pocak.
Na most megyek valami ennivaló után nézni aztán majd még benézek. ADdig is jók legyetek.