A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Eyi - gyönyörű az a templom és Ti is nagyon-nagyon szépek voltatok!! Tényleg tök királyul meg van csinálva a csokordobós képed! :D A menyecskeruhás nem jelent meg! Kérjük újra!!!! :wink: A jó idő miatt pedig kicsit irígykedem... (vagyis nagyon!!) :twisted: :lol:
Vendég

szerintetek természetes ilyenkor ,hogy valaki kiteszi a taccsot???
Én a terhesség elején sem hánytam,csak hányingerem volt mindig...
nem igazán gyenge az immunrendszerem,ritkán vagyok beteg is,azért kicsit most megijedtem...mert már túl hosszú ideje tart...(2 hete kb)...
A körzeti orvoshoz nem megyek,hogy a váróba a sok betegtől elkapjak még valamit...,a dokimnál meg ugye tegnap elött voltam és azt mondta a b6-tól van,de azóta nem szedtem be és mégis...!!!!
ez hiányzott nekema fogfájás után,meg egy költözés....merthogy költözünk...
és anyósom akar jönni segíteni..... :?
Lehet,hogy hülye vagyok,de az én bugyogójimat,személyes cuccaimat és eleve a közegemet ne rendezgesse már Ö!!! :twisted:
Vendég

s néhány beállított...a szerény Kép

a vad
Kép
Kép
a romantikus
Kép
Kép
a lovacskás Kép
a kedvencem
Kép
a titanicosKép
Kép
ja és a körtefásat nem hagyhatom ki.
Kép
és elmegyünk...
Kép

Kép
Kép
eyi

Basszus Eyi te ilyen szép vagy??
Vendég

Eyi!
Le akalappal a fotósotok elött!!!Jók a helyszinek,a beállítások a környezet és minden...
Persze a "hozott anyag" is említésre méltó...Ezalatt titeket értelek!!! :lol:
Vendég

Eyi! Nagyon szépek vagytok! Szupi képek lettek!:)
heni baba

Aszta Eyi!

Ezek iszonyat jó képek lettek,persze a résztvevők is nagyon szépek!
Hát ez tényleg örök emlék!
Gratula nektek!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

nem akarja a menyecskeruhásat elküldeni.na mindegy ha hazamegyek megpróbálom
Kép
csiri-én nem hánytam az elején sem, viszont az immunrendszer gyengébb ilyenkor, nemrég keveredtem ki a náthás torok és gégegyulladásből-3 hónapig tartott...remélem nem jön vissza.eddig még sosem voltam beteg

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!

Bárány, szép nagy pocak!!! :wink:
Dana, érdekes anyósod van! :? Szerencsére az enyém nagyon jó arc!!!
Eyi, nagyon jók a fotók!!! Nagyon szépek vagytok!!! :lol: Hatan testvérek?? :shock: Az nagyon jóóó!!!! :D

Kép
sziszka82

na elküldte.ok apa kicsit meglepődve és full izzadtan..
na mégegy de ígérem ez az uccsó énközpontú és csábos
Kép

Kép
Kép
eyi

na ezeken voltam 59 kg...
és most... Képmint egy bálna

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!

Eyi, gyönyörűek vagytok!!! Kívánom hogy az érzelmek, amiket az egyes képek kifejeznek mindig maradjanak veletek a közös életetekben.
Tényleg jó nézegetni a képeket...köszi

a menyecskeruhás valóban lemaradt...

csiri-biri,

őszintén együttérzek veled...egyrészt a testi fájdalmak miatt...ez a hányás elég gáz tényleg, de talán a felfelé terjeszkedő méh nyomja felfelé a gyomrod, a gyomorszáj is laza, nyitva van, kicsit többet, gyorsabban eszel-iszol, már jöhet is vissza. Talán kisebb adagokban, lassabban, komótosabban fogyasztva nem okoz gondot.

Anyósod miatt is együttérzésem....az enyém pl látva a fürdőben a mosnivalót (nem kevés elvégre 5-en vagyunk) számon kér, miért nem rakom össze és küldöm el neki...szívesen kimossa (aztán meg szapul a szomszédoknak hogy még mosni is neki kell). Hát ilyen szinten szeretne benyomulni a privát szféránkba. És mikor nem vagyunk itthon tudom hogy rendszeresen turkál a szekrényekben és rendezkedik, főleg a kis fiacskája dolgait ellenőrzi...UTÁLOM.
A szemetünket rendszeresen ellenőrzi...ő akarja kivinni...
eszméletlen irritáló.

férjem szegény két tűz között...mit tud csinálni? Tudja milyen az anyja, de túl "jó gyerek", így aztán nem nagyon szól be...sőt ha köztük vita van, annak is én iszom meg a levét, mert az anyjának szánt morgást nekem mondja el.

Itt szépen süt a nap (Esztergom), van szél de talán nem olyan vészes. Megyünk is ki. Csak még elintézek 1-2 dolgot.

Puszik
Dana

Kép
danaaia

csiri-biri: nem értem a b6-t. nekem meg pont azt mondták, hogy ha magne b6-t szedek az elején az megelőz(het)i a hányingert. Nem hogy attól fogok hányni...

eyi: nagyon szépek a képeid.

anyóstéma: hála istennek nekem is normális anyósom van.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Eyi: nagyon jók a képek! Nagyon szépek vagytok! És látszik az is, hogy nagyon boldogok! :lol:

Csiri: sajnálom, hogy reggel kijött a kávé. :? Nekem is előfordulgat, ez van. :?

Tegnap elmentünk a Brendonba, hogy megkérdezzük, amit kinéztünk Concord babakocsi, mennyi idő alatt jön le Szegedre. Mert egyedül az M5-ösnél lévő Brendonban volt, de azt gondoltam, símán le tudják rendelni. Erre kiderült, hogy nincs raktáron és nem is tudják megmondani, lesz-e. Hát én olyan csalódott lettem! :cry:
Úgyhogy nemsoká felhívom a központjukat, hátha ott okosabbak, de az a babakocsi nagyon tetszik, én azt szeretném!!!
Na jó, nem hisztizek tovább, de akkor is!!!

almaani
Kép
almaani

ha már babakocsinál tartunk, ki milyen babakocsit vett, vagy fog venni? mert nálunk ez a fő projekt mostanában, és eléggé tanácstalanok vagyunk. ha tudtok esetleg márkát és típust is írjatok.
ja a vágyam: könnyű legyen, masszív legyen, nagy legyen, olcsó legyen. (na ezek így egyszerre nem teljesülnek) :)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

andóca-mi abc design 3 tec babakocsit vettünk 99e.volt-sport +mózes
almaani-mi is úgy jártunk ezzel a babkocsival, hogy azt mondták, nics belőle beérkezése mennyiség-szval az országba nem jött be, s nem tudják mikor jött, így most hogy volt belőle egyszerre meg is rendeltük.nem akarok mindenért az utolsó pillanatban futkosni

wera-irigykedsz az idő miatt?inkább lett volna hűvösebb, ugyanis tavaly júli 21-én 30 fokot mutatott a hőmérő árnyékban, majd megsült mindenki, nálunk az a szokás, hogy a násznép végigmegy a falun, elől a menyasszonnyal,vőféllyel,stb. mi a falu legvégén lakunk, s a templom a falu másik végén, a dombon.gondolhatod a kátrányban milyen gyönyörűen otthagytuk a nyomainka, a ruhám alja szószerint fekete volt, az oldala lennt téglaporos, mert még nem volt bepucolva a házunk, s a szerencsétlen Veronika persze nekiment a ház falának, sikáltuk is gyorsan indulás előtt.nem beszélve a jagerről, ami ellopásomkor foltot hagyott a ruhámon-de ez már mellékes-csak égett a pofám, mikor vissza kellett vinnem..

Kép
Kép
eyi

Nektek is nagyon érzékeny a nyálkahártyátok? Nekem napok óta nagyon rossz az orrom. Eddig csak orrdugulásom és néha orrvérzés volt, de most annyira érzékeny, hogy csak na! Például takarításnál a tisztítószerektől egyszerűen majd' felrobban az orrom. Nagyon rossz tud lenni. Nálatok van ilyen?

almaani
Kép
almaani

almaani: nekem nem érzékeny az orrom, viszont a hasam az igen mostanában. nagyon sokszor bekeményedik, pedig szedem a magne b6-t. nagyon rossz érzés. a doki azt mondta, hogy ilyenkor növekszik a méh, de hát ennyire!? Meg még a lábam szokott görcsölni (vádlim is és a talpam).

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Köszi a válaszokat! Valójában nekem is a köldököm közelében van ez az érzékenyebb hely a hasfalamon.

Ez most komoly, hogy házasság esetén 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kell? Én ilyet még nem hallottam senkitől!!!

Mi szombaton megyünk 4D-re, már úgy várom.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Ez akkora hülyeség hogy 300 napnál nem régebbi anyakönyvi kivonatot kell kérni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

De sajnos igaz,mert már sok felől halottam! :(
El tudom képzelni,hogy pénzbe kerül! :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Eyi: nagyon szépek a képek, gyönyörűek voltatok. Gratulálok! :D

Hányás: én tegnap este hánytam egy nagyot, annyira szarul voltam. Még rosszabb volt, mint a terhesség elején. Úgy látszik nálam bejött amit a védőnő mondott, hogy a terhesség végefelé előjön ugyanaz a hormoningadozás mint az elején, visszatérhet a hányás.. :? :? tapasztalom.. ma is a reggeli már majdnem kijött.

Pár napig nagyon depis voltam, biztosan az idő miatt, ezért nem is jöttem. Mindenen elkapott a sírás, semmi nem dobott fel, nem akartam negatívkodni. De visszaolvastam. Mostmár sokkal jobb, úgy érzem átment rajtam.

Szőrtelenítés: már én sem látom magamat, úgyhogy apára bízom...
Én ha nem gyantázok, hanem borotválok (lábat) akkor már aznap borostás vagyok, úgyhogy muszály. Persze "ott" csak a borotválás megy, azt nem bírnám ki, elég a környékén a gyanta. Pont hétvégén szedtük le a bikinivonalat, a szemem majd kiugrott, de úúúúúgy utálom mikor kinő, én olyankor nagyon ápolatlannak érzem magamat....pedig még kell a szülésig párszor szerintem.

Ez az anyakönyvi kivonat téma engem is érdekelne. Most akkor még szülés előtt el kell menni kérni egy frisset, nekünk csak a 2004-ben kiállított van, amit az esküvőkor adtak. Nem értem az miért nem jó?

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Andóca ha a keményedések a méh növekedése miatt vannak akkor már nekem is BAZI NAGY méhem van :lol:
Vendég

pedig tényleg igaz, hogy ki kell kérni az anyakönyvi kivonatot. én úgy tudom, hogy 30 napnál nem régebbi kell, de az lenne a jobb eset ha 300 napos is elég lenne. éljen a bürokrácia!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

ezt kórháza válogatja!!!
ITT NEM KELL 300 NAPNÁL RÉGEBBI HÁZASSÁGI ANYAKÖNYVI KIVONAT!!!!
CSAK MAGA A HÁZASSÁGLEVÉL....
ÉS AZ APASÁGINAK KELL 6 HÓNAPNÁL NEM RÉGEBBINEK LENNIE....
Vendég

Sziasztok!

eyi: csak ámulok és bámulok, nagyon szépek voltatok és a fotós is nagyon jó munkát végzett :D

buci, csiri-biri: sajnálom, hogy meglátogatott benneteket a rókakoma :( Nálam is szokott lenni rosszullét, émelygés, hőhullám, reszketés, de lepihenek és pár perc alatt elmúlik :? Ez is a hormonoktól?

anyós:
Sajnos az enyém már nem él, de ismertem és biztos, hogy a világ egyik legjobb anyósa lett volna :(

házassági anyakönyvi kivonat:
Remélem, hogy ezt is csak kórháza válogatja. Én még nem hallottam erről.

Én is beléptem a bűvös 100 napba :D :D :D

Csajok, ma hidegfront van, holnaptól pedig melegfront várható :shock:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

[quote="csiri-biri"]e írta:csiri-birizt kórháza válogatja!!!
ITT NEM KELL 300 NAPNÁL RÉGEBBI HÁZASSÁGI ANYAKÖNYVI KIVONAT!!!!
CSAK MAGA A HÁZASSÁGLEVÉL....
ÉS AZ APASÁGINAK KELL 6 HÓNAPNÁL NEM RÉGEBBINEK LENNIE....

Egyre gondoltunk egy időben :lol:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Léptem ebédelni :D Gyümileves + natur csirkemell tavaszi salátával :D

Szilvi

szilvaqueen

Én nem tudom,hogy mitől van,akár hormon,akár b6...DE MÁR ABBAHAGYHATNÁ....A víz is kijön....Ma még nem maradt meg bennem semmi,pedig ettem....
Vendég

Jó étvágyat,egyél helyettem is! :roll:
Vendég

na akkor egy kérdés!!!
Akinek kisebb babója van,az tud segíteni szerintem...,hogy melyik az a pelus amit érdemes használni és venni...mennyiségileg,minőségileg és árban is jó....
Annó nem volt ilyen választék mint most...
Vendég

Csiri-biri: nagyon sajnálom, hogy ilyen ramatyul vagy. Háztartási keksz-szerűvel próbálkoztál?

Szilvi: éljen a 100 nap! :lol: Bár szerintem nálatok nem lesz az annyi! :wink:

Nálunk ragyogó napsütés van, egy pici széllel, de szép az idő. 8)
Apa most hívott fel, hogy húsvétkor valahová elmehetnénk kirándulni egyet, úgyhogy ki is nézek mindjárt valami jó kis helyet! És megjegyezte, hogy ugye tudom, hogy jövő húsvétkor már a fiával együtt locsolnak meg? :lol: Úgy meghatódtam, ahogy belegondoltam! :oops: :lol:

almaani
Kép
almaani

Nekem most van 2 barátnőm is, akik esküsznek a DM-es pelusra, kipróbálták a Pamperst, Huggiest, Liberót, de a DM-es jött be legjobban. Úgyhogy mi valószínűleg azzal kezdünk. :wink:

almaani
Kép
almaani

Csiri: nekem a rokonomnak most van pici baba. Nagyon sok pelust kipróbáltak, de a Huggies-ra esküsznek. De majd még közvéleménykutatást folytatok a témában az ismerősök közt.

Együttérzek Veled hányás ügyben engem is egész nap kerülget, de még szerencsére nem jött semmi. Tegnap este viszont annyi, hogy felmarta a nyelőcsövemet. Nagyon szar... :shock: :?

Szilva: Te hamarabb mész szülni a Klinikára elvileg, majd kérdezz már rá erre a kivonatra légyszi azért, ne utolsó percben kelljen kapkodnunk. Ti adtatok be az együttszüléshez kérelmet vagy valami papírt?

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Sziasztok,

reggel küldtem egy hsz-t, de úgy tűnik elszállt, mert nem találom... :evil:

Szilva, igen, úgy kérdeztem tegnap, ahogy válaszoltál! :wink:

Köldökzsinórvér:
- a mennyisége 1x felhasználható, ha probléma van, a szaporításért külön tejelsz.

- ha a kölök 18 lesz, újra kifizettetik a tárolást 20 évre, (ugye a legtöbb gond nem 18 évesen jelentkezik...)

- a felsorolt lehetőségek között, a rák nem is szerepelt, csak pl. magasvérnyomás, cukorbetegség stb.

Mi nem vetetünk.

Sztem annak éri meg, akinek abszolut nem jelent gondot ez az összeg, mert mondjuk eltapsolja egy hétvégi ruha-ékszer shoppingon is, aztán v bejön v nem. De a nagy bizonytalanra évekre adósságba verd magad...??? :shock:

Kép
zmimi

Almaani!
Próbálkoztam kekszel,de nagyon nem esett jól....majd elmúlik,csak marja nagyon a torkomat....

Meg az ideg is....anyum jól felidegesített...(jól a falra festettem az ördögöt reggel...)

Itt tiszta hurikánnak nevezhető szél tombol....

mi is el szoktunk menni kirándulni húsvétkor...évek óta átmegyünk Szilvásra....de most sajna apa dolgozik a csajszik meg szerintem az apukájukkal lesznek most vagy a barátokkal mennek el a várba vagy valahova......
Egyedül maradok....de lehet,hogy addigra már átköltözünk és pakolászhatok majd...

megjegyzem és nem vagyok húsvétolós....sajnos már kihaltakazok a szokások amik még a mi gyerekkorunkban voltak...
Vendég

Almaani,

anno én is a DM-es Babylove-ot használtam, mind a két fiúnál, és tényleg nagyon jól bevállt! :wink:

Kép
zmimi

Tüzel a skótterrierünk, és beugrott egy puli a kertünkbe... :x :evil: :x

remélem nem együtt szülünk a kutyával.... :roll:

Kép
zmimi

Sziasztok!

Röviden: eredetielg 300 napnál nem régebbi házassági akvi kiv. kell, de ez bizonyos helyeken 30 napra torzult (ha már úgyis kérni kell...) nem kerül pénzbe.
Ha ott szülsz (abban a városban, körzetben, kerületben), ahol a házasság köttetett, akkor általában nem kell új, mert amikor a kórház intézi az anyakönyvezést (Esztergomban elintéznek mindent) közvetlenül elérik az önkormányzatot és tudják ellenőrizni, hogy létezik-e a házasság vagy sem. Mivel én nem itthon fogok szülni, hanem Pesten, nekem is kell kérnem. Pedig van már itthon kettő...hát lesz még egy. :D

Nekemnapok óta hol jobban hol kevésbé de vérzik az orrom...

jó ebédet az étvágyhoz mindenkinek.

Dana

Kép
danaaia

a DM-es dolgokat,köztük a pelust,nekem is nagyon dicsérték,illetve mondták,hogy van valami BABAPROGRAMJUK VAGY KEDVEZMÉNYÜK IS... :!: :?:
Esetleg erről hallott valaki :?:

itt csak az a gáz a DM-mel,hogy 2 emberes....értem ezt úgy,hogy kb 10 lépcső vezet fel a fotocellás ajtóig és annyira kicsi a hely a sorok közt,hogy nem tudok babakocsival bemenni...
de nagy unalmamba pont azon filóztam a múltkoriban,hogy sok olyan hely lesz amit ki kell hagynom,és máshová kell mennem,mert lehetetlen babakocsival ott vásárolno. :? :twisted:
Ez is olyan gáz...
Vendég

Sziasztok,

egy kis reklám, ugyanis iszonyat jó felfedezésre jutottam, no nem magamtól, Beleki dobta be (augusztusi babák topicban), én meg elhatároztam hogy terjesztem a hirt mert érdemes! Pár hete nyilt egy új kismama bolt Budapesten. Iszonyat jó cuccaik vannak, de ami mégjobb, hogy tök olcsón! Drukkolok nekik hogy sikerüljön a boltot jól csinálni, mert nagy hiányt pótolnak, ezért is gondoltam bedobom pár helyen, hátha valaki örül a hirnek, én ugyanis nagyon :). És ami még szuper: van sokféle szoptatós cuccuk is, és ha már nagy pocakkal az ember kismamaruhára nem mer költeni, gondoljon a jövőre :) és legyen egy-két szoptatós cucca - fő a kényelem és a praktika
itt a forrás: www.bboom.hu
nézzétek meg, sztem érdemes
d
dorikavagyok

ZMIMI!
tetszett a "kutyával szülős" hozzászólásod... :lol:
Vendég

Zmimi:kedvencem a skót terrier,ha nem lennénk így is teltház kutyailag(7 befogadott) én bizony lecsapnék a kölökre még ha keverék is :D :D :D :D
Vendég

Néztétek az imént reklámozott kismamaboltot??
Jó áraik vannak!!Máshol 3-at veszel ennyiért :D :D :D :D
Vendég

bárány, nekem is a kedvencem!

Kép itt még kölyökként tavaly, a legkisebb fiammal

Kép idén a hóban...

Kép
zmimi

le kell pihiznem, mert leragad a szemem, minnnyyyáááán elalszom... na nem a topicon, csak baromo fáradt vagyok!

Kép
zmimi

BAROMI fáradt , amint lácccik :?

Kép
zmimi

Bárány!!!
A kismamabolt linkje után én is írni akartam,hogy ez egy jól burkolt reklám és kurva drága,mert tegnap vagy tegnapelött valaki már felrakta ezt a linket és néztem.... :roll:
Vendég

Én raktam fel pár napja, és szerintem is elég drága, egyedül egy farmer tetszett, hatezer valamennyiért, de erre a fennmaradó 2-3 hónapra már nem fogok venni, az bizti. Én amúgy nagyon jól kiházom a régi farmerjaimmal, csak nincsenetk begombolva, rá van húzva egy bandázs (kismamaöv) és úgy a fölső. Így viszont nagyon sok ruhát tudok cserélgetni. :lol:

almaani
Kép
almaani

lányok, bocs, azt hittem más is örül, nem csak én :(
nekem felfedezés volt, és azt hittem hogy vmi újat tudok, de látom mindenki tud már mindent, csak én vagyok tök új ebben a gyerekvárás témában. Eddig csak figyeltem, olvasgattam, most már kikivánkozik néha vmi.
Most konkrétan egy kis segitségkérés: azon bénázok hogy hogyan tudok képet feltölteni meg ilyen szép kis hétszámlálót. valaki segit nekem??? tök béna vagyok, elismerem
d
dorikavagyok

Dórika!
Semmi baj, rakjál fel ilyeneket nyugodtan! Nem akartunk rádijeszteni! :wink:
Hétszámlálót a babafalva.hu-n tudsz készíteni, amit kapsz e.mailen, azt a kódot kell bemásolnod az aláírásodhoz. Sok sikert!
Mikorra várod a babát?

almaani
Kép
almaani

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?