Épp írni akartam, hogy most is egy kicsit haldoklik a fórumunk… na de pont én írom, aki alig tud írni mostanában, úgyhogy ez elég furán hangzana tőlem…
Meri, azt megbocsátjuk ha azért nem jössz, mert alszol, viszont a sok munkának nem örülök, muszáj ennyit dolgoznod?
Nikó, klassz, hogy jössz, mégha ritkán is, de legalább hallunk rólad.
Pinkiné, szerintem azt válaszd keresztszülőnek, aki ezt megérdemli. És ezen nincs mit megsértődni senkinek sem, ha elmondod tesódnak, hogy miért nem őket választottad, akkor legalább kicsit elgondolkoznak, illetve lehet, hogy a hozzáállásuk is más lesz. Nálunk is hasonló volt a szitu, de mi megoldottuk a sértődések elkerülését úgy, hogy Balázsnak nincs keresztszülője. Tudom, hogy nálunk ebből hatalmas botrány lett volna és mivel utálom a veszekedést, ezért nem lett neki senki.
Esztora, Nyunyi nagyon vagány!!! És irtó ügyin feláll már. Az adatai pedig hasonlítanak Baliéhoz (8740 gramm és 77 cm a drágám).
Imád hintázni, ha kiveszem, akkor mindig sír. Itt a környéken szerencsére van bébihinta, ennek örülök.
Nán-dorka, tényleg szupi ez a nextes cucc! Egyébként a 2007. májusi fórumba van egy csaj (bogyra) azt hiszem, aki szerez be ilyen cuccokat külföldről, ha érdekel írj neki.
Orsi, a két fiú mennyire hasonlít! Samu is már milyen nagy! Nextes póló van rajta jól látom?
Angyalkrisz, Csenge is nagyon édi-bédi. Én a hippes kendőt eddig Bali nyakába kötöttem, ugyanis a fején olyan kislányos volt vele. Csenge nem jár még?
Marietta, szép a pocid, én is akarok ilyet.
Többiek hol vagytok???? Fio, Ragota, ADRI!!! Vicky???