Sziasztok,
visszaolvastam az utolsó oldalt.

Vasárnap óta itt voltak anyósomék, nem volt idő olvasgatni. Kihasználtam minden alvásidőt, és meglátogattam a barátnőimet, láttam, egy hónapos, hathetes és kéthónapos babákat, kezdett elfogni a vágyakozás

És anyósom nagyon rendes volt, szinte az egész tavaszi nagytakarítás megvan.
Tegnap voltam védőnőnél, 9,5 kilót híztam pedig szalonnázok meg csokizok rengeteget...úgy látszik, ilyen vagyok, a lányokkal is így volt. A várnyomásom a béka feneke alatt, 95/65, de jól vagyok. Jövő héten utolsó UH, első NST, meg dokilátogatás.
Emi,
szerintem ne moss mindent újra...nagyon hamarelhasználja majd Lili, és a következő mosásnál már nem teszel öblítőszert. Én mindent ecettel öblítek, oda öntöm és annyit, ahova az öblítőszert kell. Nem olyan pihepuhák a ruhák, de teljesen kivisz minden mosószermaradványt, és egyáltalán nem lesz ecetszagú a ruha (vannak, akik egy-két csepp illóolajat is cseppentenek az ecet mellé, akkor még illatos is lesz a ruha).
celesztina,
örülök, hogy sikerült kenguru-ügyben kicsit segíteni! 5 emelet kenguruzástól nem hsizem, hogy baja lesz a picinek, csak sokat ne vidd rossz kenguruban. Ha átnézel az Életmód/hordozókendők topikba, ott sokan írnak a mei-tairól is, meg a Manducáról is, olyanok, akik használják.
Egyébként én a Bajcsyban szültem a két lányomat, most is oda járok, semmi bajom nem volt vele eddig, remélem, most sem lesz. A szülőszobák szépek, a dokik általában rendesek, az enyém különösen kedves, a szülésznők jók, a csecsemősökkel sem volt bajom, egyet kivéve. Te mi rosszat hallottál róla?
Bocs, hogy nem reagálok mindenre, képtelenség négy napot behozni...
Üdv,
Nuska+ (35+6)