Halihó!
Köszönöm a gyógyító hatásokat!

úgy néz ki, hogy hat a gyógyszer, és hétfőn meg még a bőrgyógyász is fogad, szóval lehet lesz szép „új” bőröm!
Tünde,
Jajj szegény Bene, és mitől jött ki?

Evett valami újat? Vagy a hideg? Laraának is elég érzékeny bőre lesz, így sajnos tudom milyen ez! Nagyon kell vigyázni vele is! Valami új tusfürdő!
Az jó ha nem viszket! Adnak valami krémet, és akkor jobb lesz, lehet hogy csak minden nap Őt is majd kenegetni kell, és akkor rendben lesz!
Gabi
Hát igen, nekünk a barka már itt figyel jó ideje(lógnak rajta a tojások) , csak még akartam hozzá tavaszi virágokat, és úgy látszik kicsit sok lett! A bőrömnek nem jött be! Szóval óvatosan a nárcisszal, függyönyt nekem is kéne mosnom, de úgy nem szeretem leszedni, vagy feltenni?
Az előbb néztem egy madaras Tescos katalógust, és rád gondoltam mert nagyon ocsó a tojás, valami 600 FT 30 db!
Azért nem szeretem, mert már elvesztett az a szép régi szokás, ami régen volt a falukon, most miről szól falun? A gyereknek már bocsánat a a pénzgyüjtésről, a pasiknak meg a piáról. Hát én ezt utálom! Szerencsére nem csak én, Anyukám nekem sosem adott pénzt a locsoloimnak, meg piát sem, mivel Ő tanította őket, de más nem így gondolta, na hát ezért nem nagyon kedvelték. De én egyetértek Vele! Tizenéves gyerekek még nem igyanak alkoholt.
Na jó befejezem. De TE kérdezted?
Barbi,
Jajj, szegénykém, hát jól elhúzódott, remélem azért holnap tudtok már menni úszni, mi voltunk már hétfőn.
Képzeld, le fog járni lassan a bérletünk, már csak két alkalom van, és mondta Tünci néni, hogy lehet venni újat, annyiba kerül mint a 10 alkalom, de 11-et lehet vele menni.
Hát már úgy néz ki jobban. Talán a virágoktól, de majd elküldenek allergia vizsgálatra (megint) és hátha okosabbak leszünk!
Igen, ez kevert gyógszertári krém lesz.
Köszönöm a bőrgyógyászt, most elmegyek ide, akit ajánlott a háziorvos, aztán meglátjuk!!
Gyuzsó,
Mi törődtünk a széllel, és lementünk hintázni! Csak nem ült melletünk Mica. Pihenj, amikor csak tudsz!
Steffi,
És először is, jó hogy jöttél, másodszor meg irgum-burgum, tessék pihenni amikor van segítség, nem itt ücsörögni

!!!
Hogy vagy? Jobb már hogy pihentél?
A megfázásra szeretnél csodaszert? Párologtatást salvus vizzel próbáltad? Mézes hársfa tea, hát sajnos mást nem nagyon tudok terhesség alatt! Valami homeos csodaszer?
Cukipofa,
Igen, igen Lara most már Apját is hiányolja ha elmegy!
Jajj, ez a történet a Tesóddal, nagyon nagyon sajnálom!
Sok, sok gyógypuszi az egész családnak!
Larának is volt ilyen, pedig Ő jó evő, valami újat találj ki neki! Hátha bejön az új íz! Riomare tonhal vajas zsömlével!
Borsa
Jól teszitek, mi is teszünk mindent félre, mert nálunk Apa megmondta hogy Ő Hugit akar!
Én most azzal a gyógyszertári mosdókrémmel fürdök, sajnos, meg kell nyugodni a bőrnek!
Emese
De édes vagy!

Köszönöm

, én is azt szeretem de jobban szeretem kisebb kiszerelésben a pöttyöst!
Gratulálok Flórkának!!! Még, még képeket!!!Olyan szépek!!
Apa kérdezte, hogy a Ti Apukátok is nézi a helyszinelőket? vagy nem mert csak morognak?