Sziasztok!
Rég voltam, de most bepótolom!
Körömvágás, borotválás már nekem sem megy, nem csinálok belőle nagy ügyet, majd apa besegít. egyébként a hajam is ő szokta festeni én meg nyírom az övét. Jó csapat vagyunk. Egyébként én is úgy tudom, hogy a szőrtelenítő krém használata ilyenkor nem szerencsés. Gyantára pedig allergiás vagyok sajna.
Őssejt - szerintem mi levetetjük. Eddig 90% igen, 10% nem. Ismerem az érveket és az ellenérveket, de én úgy gondolok rá mint egyfajta életbiztosításra és azt szeretném, ha nem kellene használnom!!!!!!!! Egyébként részletfizetés tényleg van, akár teljes egészében is lehet kamatmentes részletre fizetni és úgy gondolom ennyit másra is elkölt az ember, igaz nem egy hét alatt (festés, utazás, egyéb vásárlás...stb).
Wera - az OEP-nél nem kell időpont a TAJ kártyához, azonnal elkészítik, csak nagyon sokat kell várni. Az adókártyát én az APEH-nál csináltam, az a Petneházin van, a Teve utca közelében. Két hét múlva kiküldték, azért ennyi idő, mert előtte készült el a lakcímkártya. Nem tudom miért gondolom azt hogy 13. kerületi vagy, ha rosszul tudom javíts ki, de itt a kerületben a személyit a Béke téren az okmányirodában és a Visegrádi utcában a Központi Okmányirodában is el lehet intézni. Én a központiban csináltattam. A lakcímkártyát a Béke téren, azonnal kész, de oda vinni kell valamilyen igazolást, hogy tietek a lakás. Én adásvételit vittem, egyébként ez ingyenes. Még egyszer bocs, ha nem 13. kerületi vagy, gondolom a MÁV kórház miatt gondolom. Egyébként voltam ott tegnap este a Szülők Iskolájában, ha érdekel még majd írok róla, nekem nagyon tetszett, főként a szülőszoba látogatás.
Nagyon szép és aranyos
fotókat raktatok fel!
Szilvi - én is pénteken megyek a 4D Genesisbe, már nagyon várjuk! Egyébként mi nem tervezünk többet, a 18. héten volt egy és most lesz, utána pedig hamarosan úgyis kibújik!
Anyakönyvi kivonat - én is úgy tudom, hogy kórház válogatja melyik kell, 300 napnál nem régebbi vagy 3 hónapos, ezt a szülésznő mondta, de például azok akik abban a kerületben házasodtak ahol a kórház van, nekik nem kell.
Hányás, hányinger - Dana jól leírta, ilyenkor normális, legalábbis a védőnőm szerint, persze ha egy bizonyos fokon túl megy a dolog, lehet hogy dokihoz érdemes fordulni, nehogy valami vírus legyen!
Babakocsi - Mi a Babyoutletben vettünk, Graco Quattro Tour Deluxe, most akciósan 63 ezer Ft, vízszintesig dönthető, textilmózessel és autósüléssel. Eredeti ára 100 ezer körül van.
[url]http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?productid=146167&groupid=4&mainid=8
Pelus - szerintem mindenkinél más válik be, de én a DM-esről és a Huggiesról sok jót hallottam. azt hiszem az utóbbival kezdem, aztán próbálgatom, amíg rátalálok az igazira.
Kismami ruha - ti mit fogtok viselni nyáron a nagy hőségben? Nekem sajna még be kell ruháznom, mert a régi felsők szűkek és nem akarom tönkre tenni őket, a gatyóim pedig melegek. Én májusig nem bírom ki bennük.
Almaani - nálam is ugyanez van, semmi kívánósság, enni is azért eszem, mert muszáj.
Bárány - jó volt a Gigi hozzászólása, egyébként nekem is tudod, hogy ez van, én nem fekszem egész nap, csak ha elfáradok, vagy szükségét érzem. Kimozdulni is szoktam, igaz csak fél órát-órát bírok, de kell a friss levegő! Remélem nem nyíltam tovább, nemsokára kiderül. Ne aggódj, az nem tesz jót!
Sok lettem!

[/url]