A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Csajok .. Én most értem haza .. hulla vagyok :(
Sajnos nem tudok menni a Szent Imrés előadásra .. pedig akartam ...

Kép
szösszenet

Klarka - Végre kiderült biztosra a neme!! Örülök!!!
Gratulálok a kissráchoz!
(április 2-ai szülésben benne vagy :?: :lol: :lol: :lol: )

Visszaolvastam 1-2 dolgot, köszi csajok a drukkokat - meglett az eredménye ;) :) és tényleg jobb a kedvem sokkal!!

Rohanás az egész hetem .. alig bírom .. azért nincs időm írni :(

Kép
szösszenet

Komoly .. hogy még mindig 1:1 az arány a császár és a sima szülések között a márciusi topicban .. ez az 50% azért tényleg nagyon magas! Vajon a frontok okozzák? :roll: :roll:
11 sima és 11 császáros szülés volt, ahogy számoltam ..

Nah, látom visszatérek a fórumba, és kihal ..
Nemcsak Benettke és Pumpóka tudja kinyírni .. nekem is megy :lol:

Kép
szösszenet

Én itt vagyok! Ezeket a videókat találtam a terhességről és a születésről. Talán már láttátok, de azért felteszem, vannak nagyon-nagyon jók is közte. Az egyiknél el is bőgtem magam. :)

http://www.kismamablog.hu/terhesseg/ter ... trol-hetre

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Szössz, vagyok én is! Nekem sem volt erőm Szent Imrés előadásra menni! Kicsit előbb meglógtam a melóból is! Örülök, hogy sikerült átrakatni az időpontot! :D Bár valószínű, így te már otthon babázol, mire mi Kiscicával bekerülünk... :roll: :) Aztán ki tudja...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

bolygó! csatlakozom a bőgősök klubjához............úgy látszik ez ma egy ilyen nap........apa meg néz h most akkor tulajdonképpen mi is a bajom.......

eddig nem értettem h a márciusi topikban mit sírnak egy egy szülés-történeten az anyapajtik...erre tessék látok egy filmet és elbőgöm magam.......
Vendég

Jaj Bolygó
Ezt nem ért feltenni. Most én is itt törölgeten titokban a szemem. Pedig csak az első videót néztem meg! :oops:

Szösz
Örülök, h sikerült az időpontot elintézni.
Bár, akkor már Ti tényleg éppen indúltok haza, mikor mi Zorrónéval mennénk be. De tényleg ki tudja... :wink:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Nah, akkor én meg sem nézem a videot :) Örülök, hogy ma egész jó napom volt .. nem szeretném kisírni a szemem :lol: :lol:

Kiscica, Zorroné
- Azért ne vegyetek mérget arra, hogy nem lesztek ott 2-án :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: Ki tudja :?: Egyedül a babák ;)

Én most barátnőmért izgulok már hetek óta ..
Március 13-ra van kiírva, de még mindig bentlakásos a kislánya :D :D
Nagyon szorítok neki, hogy mehessenek szülni végre!
Ő most a március 15-öt tartja mumus-napnak .. úgyhogy azon szorítok, hogy ne jöjjön akkor neki ;)

Emi
- Ne fesd nekem az ördögöt a falra az április 1-gyel :twisted: :twisted:
A csajszijaink tényleg nagyjából egy súlyban vannak .. végig így volt :) édesek!!!

Jajj ... nagyon durva, hogy már csak szűk 3 hét, és láthatom Alízt!!!!!
:D :D :D :D

Kép
szösszenet

Apa holnap valami meetingre megy megint. Mondta ha van kedvünk utazzunk mi is.....úhogy holnap elutazunk mink is 3 napra vele. Nem messzire csak Egerbe....nincs kedvem de itthon maradni sincs kedvem egyedül... Kép
Vendég

Szösz
Akkor most barátnődnek megy a drukk!!!!!

Zorróné
Kata 2-án van?? Ugyen akkor sincs előadása??

Nono
Tök jó, én most simán elmennék Egerbe! És tudod már, h Ti mit fogtok lennt csinálni??

Kép

kisscica80

Nono - Jó utat nektek, biztos szuper lesz!!! :)
Én is mennék .. (bár én már nem merek sehova elindulni .. még boltba is félve :lol:)

Kiscica
- Te is Katánál fogsz szülni, mint Zorroné?
Ő vezetett körbe a szülészeten, annyira kedves volt .. örülnék, ha pont bent lenne amikor műtenek :roll: :roll:

Kép
szösszenet

háááát sétálni tuti nem fogok...de van wellnes része a szállodának úhogy Szonja uszikázik majd....mert ott lesz a keresztanyja is. Én nem megyek medencébe terhesen nehogy elkapjak v.mit de lesz társaságunk. És csak 1 nap apa elfoglaltsága bár több lenne de a többi nem fontos így velünk lesz. Csak 1 napot kell elfoglalnunk magunkat, oszt minde okés.

De a mai nap nagyon car és semminek sem tok örülni....valamiért anya-hiányom is van és folyton a bőgés kerülget...
Vendég

Nono
Na tessék jó kedvűen hozzáállni a mai naphoz is. Én most a helyedben itt vigyorognék egy Egri úttól!!!!!

Szösz
Igen, nekem is Kata lesz a szülésznénim, bár ezt még tavaly decemberben beszéltük meg. Remélem fog ránk emlékezni!!!!
A műtétre érted, h bennt legyen, vagy hol???

Kép

kisscica80

Ajjaj
Csatlakozom a kinyírtam a topikot táborhoz!

Hol vagytok Mamik???

Kép

kisscica80

Nono: Jó utat és kellemes kikapcsolódást! :D
Kiscica: Tényleg pang most a topic. Biztos mindenki a családjával van elfoglalva. Meg a fáradtság is győzhet, pl. felettem nagyon úgy néz ki, hogy győzött... Mindjárt bevetem magam az ágyba.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Nem tudtok egy körülbelüli árat mondani nekem...mennyibe kerül a sötétítőfüggöny a gyereszobába kb.?????

KépKép
kisfruzsi

Köszi!

pakolászok.....lassan halad....

Én is bedőlnék az ágyba szívem szerint de még nem tok.....

Nagyon kimúlt mára a társaság.....

Szegény Szonjának olyan szaga van.....sok volt a paradicsomból amit leküldött.....ilyen az ha belülről pusztulsz ki?? Nem győzünk szellőztetni......nem semmi egy 2 évestől... Kép
Vendég

Nono :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok,
du-n írtam, de elszállt.
nononak, hogy tök értem, amit ír (irigység, stb.). de most már nincs kedvem újból részletezni a dolgokat...hogy nálunk mi hogy van/volt...

én viszont voltam a Szent Imrés okításon. Jó volt. Tök megijedtem, mikor láttam, hogy mennyien vannak. Úristen,ennyien fogunk szülni áprilisban? Aztán az egyik lány, amikor kérdezett, mondta, hogy 23. hetes terhes. (Simán velem egyidősnek néztem.) Aztán a párom megnyugtatott, hogy ő azért jobban megnézte a csajokat és sok "kis hasú" volt köztük.
Maga az előadás jó volt. Hát, azért a végén ahogy rástartoltak a szülésznőkre...olyan kiábrándító, hogy ezért is küzdeni kell...

Szöszke, menni fog egy privi, lécci majd véleményezd...Ja, és ugye megmondtam, átrak a doki...

Emi, még mindig nem kaptad meg a kencét? valamelyik bunkó postás lenyúlhatta?

amúgy én 4 körül szoktam kinyírni a topikot...

Pá Mamikák!

Kép
1bambi

szőlő,
jók a fotók :lol: :lol: :lol: :lol: ez lemaradt....(a pocakon a szőlő nagyon jó)

Kép
1bambi

Még most megyek aludni, eddig a márciusi babákat nézegettem, mert valaki írta, hogy milyen nagy babaeső van ott. Olyan édesek!
Nono: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó éjszakát!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

ja, és szöszi,
du.n azt néztem, hogy basszus, nincs 3 heted már!
ez kezd nagyon komollyá válni :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
1bambi

Na, azt hiszem én zárom a mai napot!Ilyen sem volt még! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most már ne írjon senki se ma!!!

Kép
1bambi

hát csajok ez tényleg pangás...

KépKép
kisfruzsi

Mi ez a pangás lányok???
Mi még otthon vagyunk (a házunkban ) és már itt is van net!!! :D
Apa olyan jól masszirozza a hátamat.... :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

de jó dolgod van!!!

KépKép
kisfruzsi

De jó ám.... :lol: :lol: :lol:
Nem adom ám.... :lol: :lol: :lol:

Úgy nincs kedvünk felmenni anyámhoz....
Jó lenne már itt lenni teljesen...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok lanyok!

Jo nagy a pangas! :(

Pocakos kepek nagyon szepek.

Mezsonak megy a drukk, hogy minel elobb rendbe jojjenek es johessenek haza.

Ollem!
En mar tuti ott aludnek es csak furdeni, merg vizert jarnek at.

Szosszenet!
Orulok, hogy megoldodott az idopont.

Babyteve!
Kitartas a befekveshez.

Lanyok!
Neha tolem is pang a topic.
Ez van.
En holnap megyek megint CTG, Labor, UH-ra.
Kivancsi vagyok mekkora a baba.
En mar ket napja nem szedem a mgb6-ot, azota folyamatosan kemenyedek, de nem faj, csak furcsa.
Nem tudom nez e az orvos mehszajat, de erdekel, hogy az mennyire nyilt tovabb, ha nyilt.
Holnap mar viszem magammal a pakkomat, amit a szulesre csomagoltam.
Mostmar nem merek nelkule elindulni fel napra.
Ha meg kell, apa utanam hozza a korhazi pakkot is, elvegre az is kesz van. :lol:

Na megyek aludni.

Jo ejszakat mindenkinek.

Magi
Vendég

Hű...
Hétfőn voltunk dokinál, akkor "cseppet" lemaradtam, mostanra sikerült utolérnem magam... :shock:
MAgika, ugye azért vkinek írsz sms-t, hogy mi van Veled, ha esetleg szülsz?!

Semmi más nem jut eszembe, hogy kiről mit olvastam... :oops: csatlakozom a "kiselefánt"-klubbhoz... :D

velünk amúgy minden oké, 2200gramm a Tücsök, és még mindig titokzatos... Most konkrétan takarta a kezével a lába közét... :roll: Így csak májusban fog kiderülni, hogy Lilla-e vagy Dani... :D

Ekkora volt a pocakom kedden (32+1):
Kép Kép

ercsi_3

Magika!

Lehet, hogy mi is így teszünk és lemegyünk aludni!!! :D
Most nézem, hogy te már a 38. hétben vagy :shock: :shock: :shock: Azta...

Ercsi!

Szép a pocakod! Te még fel tudsz venni farmert??? :shock:

Na léptem aludni!

Jó éjt mindenkinek vagy éppen jó reggelt, aki akkor olvassa.... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok Mamikák,

Klarka, a kissrác csak megmutatta magát itt a finisben.... A mienk persze már a 20. héten mutogatta a kukacát és azóta is mindig egyéertelművé tette a dolgot. Csenge szemérmesebb volt (remélem az is marad)

Szösszenet, a te vonalzódon mindig van valami vicces kiírás :) :) "We all know that Mommy is trying to think of ways to get me out.... she might even try SEX" :) :)

Nono, a nagyszülők nagyon hiányoznak, emlékszem minket egy csomószor hagytak nagyszülőknél és az kell a gyereknek. Hát nálunk sajna ez a helyzet. Apukám igazi nagypapi, tesómat minden nap meglátogatja, amikor időben haza tud menni a kórházból, dehát ő Szegeden lakik, mi meg itt Bp.-n.. Sőt tesóm is nagyon hiányzik, mert 2 éve is együtt voltunk terhesek és most is. Tök jókat babázhatnánk együtt. A férjem szülein meg nem tudok kiigazodni. Jönnének is meg nem is, anyóska néha jön, de szerintem ő csak most kezdi el felfogni, hogy van már egy unokája, hogy jön a következőő, sőt a lánya is terhes.

Akartam még írni, de most erre volt időm.. Megyek ma a szülésznőhöz!!! De előtte fodrászhoz, juhúúúúúúúúúú

Kép
Kép
mango.

Jó reggelt!

Most, hogy pangott a topik könnyű volt visszaolvasni :)

Az első harmad után tegnap először elaludtam tv-zés közben :shock: ...hát én még most is kómás vagyok..

Kép Kép
celesztina

Mindenki alszik még?

Szép idő van kint :D

Amúgy vesztek szoptatós pólót?
Asszem nekünk szükségünk lesz rá, már ha a kettővel játszóterezem és a kicsi éhes lesz akkor nem nagyon látok sok más megoldást... max még a hordozókendő, igaz? Szóval, csak azért, mert baromi drágák azok a szopis pólók amiket eddig láttam (kismamás, brendonos) nem tudtok valahol megfizethetőt?
Múltkor hallottam, hogy talán a H&M-ben van, látott ott már valaki? Vagy C&A?

Nos, további szép napot mindenkinek!
Kép

Kép Kép
celesztina

Jó reggelt!

Aztaaaa, Ercsi szemből mekkora a pocid! De szép!!!! :)

Anikó átküldte a képeket, azokat szemezgetem most.

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Celesztina
A H&M-ben ha van, akkor csak a Vörösmarty téren lévőben, mert abban vannak csak kismama ruhák.
emma2008

Sziasztok,

Bambi,
jelentem megkaptam a csomagot :) :) , nagyon köszönöm.

Ercsi,
Tényleg nagyon nagy a pocakod :)

Celesztina
Én még nem tudom, hogy veszek-e szopis pólót. Szerintem nem.

Magika,
örülök, hogy még egyben vagy. Ma meleg front van. Lehet, hogy ma lesz még egy bébink???

Fruzsi,
Hát kérdés, hogy milyen sötétítőt szeretnél és mekkora az ablak. Én a diegoban néztem körül. Nálunk egy 1mX1,5m ablakra és agy 1mX2,5m-es terasz ajtóra kell sötétítő függöny. Igazán gyerkős sötétítőt csak narancssárgában és kékben láttam.
http://www.diego.hu/fuggony_termek.php?id=5996285054652
Ennek 2300 Ft métere. A varrás a diegoban 200 Ft/méter...

Én még mindig eléggé szarul vagyok. Az éjszakáim rettenetesek :) Múlt héten vettem a páromnak respir activ orrtapaszt a horkolására, de én használom, mert annyira be van dugulva az orrom :oops: :oops:

Kép
emi29

Sziasztok!

Szerintetek az olyan érzés mintha bármelyik pillanatban megjöhetne normális már ilyenkor?
sirkici

Sziasztok!

Tök beteg vagyok, megfázás a javából...voltam tegnap dokinál, úgyhogy most semicillint szedek és kakukkfüves köptetőt...

Mamacka: te mennyiért adod a hordozót?

Egy hét múlva húsvét!!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Mamacka: láttam iwiw-en (mert megnéztem a hordozókat) , hogy te az iparművészeti szakközépbe jártál...mamámat nem ismered? Ő az egyik könyvtáros, mióta világ a világ...az Illéssy Istvánné..

Kép
klarka

Ercsi: ne harizz nem is írtam, milyen szép a pocód! :D

Emma: köszönöm a H&M infót!

Emi: melegfrontnál sanszosabb a szülés? Ezt nem is tudtam! De akkor jó figyelni az ilyesmire is. Én csak a teliholdról hallottam, hogy hajlamosíthat...
Jobbulást kívánok!!!

Sirkici: mensi szerű auk nálam is voltak, bár nem olyan erősen. Ha pihensz-fekszel nem lesz jobb? Nekem az segített, de mondom, nem volt valami erős fájás, inkább kellemetlen volt

Klarka: Jobbulást Neked is! Sajnálom, hogy megfáztál -lehet valami a levegőben, mert sok ismerősöm megfázott, fáj a torkuk, náthás a hangjuk, pedig sokukat beoltották influ ellen (bár tudom, most megfáztak és az más) és amúgy sem szoktak betegek lenni, most mégis :cry: Gyógyulj meg hamar!!!

Kép Kép
celesztina

celesztina: köszi! Most épp azon gondolkozom, hogy magam miatt nem megyünk Andrissal a gyerekorvoshoz, hanem kihívom, mert meg kéne hallgatnia, de én elég vacakul vagyok...

Kép
klarka

Klarka - Jobbulást neked, gyógyulj ám meg hamar :)

Ercsi
- Csodaszép a pocakod :)

Mango
- Igen, mindig vicceseket ír ki .. nagyon bírom. :lol: Ez a mostani elég sokat ver belőlük .. jogos :lol: :lol:

Sirkici - Szerintem is normálisa az az érzés .. egyszerűen már nagyon nyomnak a babók, lent vannak befészkelve .. de az még nem fájás :)

Emi - Szegénykém! Nem tudom mi lenne velem, ha nem tudnék jókat aludni :( És az orrtapasz használ? Én bevallom neked hősiesen, ha nagyon be vagyok dugulva (mert én is szoktam), akkor cseppentek 1-1-et a novorin orrcseppemből .. máshogy nem élem túl. :roll: :oops: A sima kisebb dugulásokra a Sterimar orrspray is jó .. :)

Celesztina
- Én egyet vettem eddig a Tescoban .. nagyon nem vagyok rajta az ügyön, bevallom :lol:

Magika
- Majd jelentkezz a vizsgálatok után!!!
Én is ma megyek NST-re :) ;) :)
Utálom, hogy csak délelőtti időpont van, és így nem tud párom elvinni ... buszozhatok :evil: :evil:

Kép
szösszenet

Klarka: jobbulást Andrisnak is!!!

Szösszenet: de jó, hogy írtad :arrow: mindjárt megyünk a tescoba bevásárolni 15-ére meg amúgy és akkor megnézem, hátha van -nem is gondoltam, hogy ott lehet.

Kép Kép
celesztina

Helló,
csak röviden, mert mérges vagyok:
voltam a váci úti államkincstárnál nyomtatványokat kérni az anyaságihoz, stb.
Csajok!
Ne menjetek, szedjétek le a netről inkább (www.allamkincstar.hu), olyan bunkó volt az ügyintéző, hogy írtam is most egy panasz e-mailt a központjukba.
Mondtam neki, hogy 2 pld-t kérek, mert a barátnőm húga 2 héten belül szül (udvariasan kértem). Erre ő: Mindenki ezt hazudja. Nem adok. Töltse ki úgy, hogy nem rontja el!"
Gondolhatjátok, hogy köpni nyelni nem tudtam. Aztán végül is adott, de a kérdéseimre nem akarodzott rendes választ adnia.
Basszus. A mi adónkból kapja a fizetését. Nem a zsebéből kértem pénzt, hogy így beszéljen velem...Hihetetlen. Sajnos ezért tartunk ott, ahol tartunk. Az ilyeneket egy szigetre küldeném...

emi, 1 héttel ezelőtt adtam fel. röhej, hogy csak most ért oda. jó kenegetést :lol: :lol: :lol:

ercsi, szép a pocid. kislány van benne!

sirkici, nekem az éjjel is volt, meg már korábban is. a doki azt mondja, hogy ez már normális, mert nyom mindent a baba.

TÁ-TÁM: Kezdődik a 36. hét. Már csak 1 hetet kell kibírnia a bébimnek bent és akkor már nem kell aggódni :lol: :lol: :lol: :lol:

1Bambi

Kép
1bambi

Celesztina - A rendes fehérnemű osztályon voltak ..
Fekete meg fehér színben, 2700 Ft... én felpróbáltam őket .. szerintem nem vészes :lol: :lol: lehetne sexybb, de nem érdekel ... nem fogok 7000-ért venni másmilyet :) (arra a pár kórházi napra, mert itthon kétlem, hogy használnám...)

Kép
szösszenet

Bambi - Bizony felháborító, amiket írsz ... :(
Megkaptam a prividet, NST után válaszolok .. csak máris késésben vagyok .. :D :D :D
Szorítsatok, hogy megint ne produkáljak semmi összehúzódást. :D
Ill. hogy Alíz ébren legyen .. nincs ő hozzászokva, hogy délelőtt kimozdulunk :D

Kép
szösszenet

Mindenkinek cuki a pocakja!

Remélem Emi jobban vagy!

És Szössz. nálatok is ok lesz minden!

Tegnap sokat intézkedtem és fájt a tavaly eltört térdem.

Rosszul aludtam és ödémás is lettem kissé, ezért ma nem utazom fel 220 km-t Pestre suliba.

Képzeljétek szerencsére megcsinálhatom a szakmai-tanítási gyakszimat itt egy helyi gimiben azt intéztem tegnap.
A 33. hétben csináltam volna eredetileg a nyóckerben és nem valószínű,hogy tömegközlekedni tudtam volna naponta Pesten.

Kép
kritta

Kritta: tegyél fel esküvői képeket!!! :D :D

Kép
klarka

Súly!

Már 80 kg vagyok és kb. 72 voltam.
Eddig keveset ettem, de most már muszáj ennem h. nőjjön a baba!
Pl. ha kevesebbet eszem este muszáj még ennem!
A védőnőm is a max. plussz 10 kg híve, olvastam 1 újságban is az a normális,ha ránk csak 2 kg zsír rakódik össsz.! /Nekem a 2 mellemen van már az a plussz 2! :lol: :lol: :lol: /
Csak nem értem miért gond,ha rajtam marad mondjuk 5-7 kg szülés után az nem túl sok, meg egyébként is sokan híznak,ha sokáig szoptatnak v. fogynak éppen.

Már hiába nem iszom este semmit 2* kellett wc-nem éjszaka,de visszaaludtam szerencsére.

A baba szerintem 1 hónap alatt duplájára nőtt :)

Kép
kritta

Celesztina, Bambi,
kösz a reagálást! Nem volt olyan vészes, nem görcs, csak elég húzós érzés, de ha Bambi dokija is azt mondta, hogy ez normális, akkor rendben! :D
sirkici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?