Azt hittem Mezsóék már otthon babáznak. De látom besárgult a kicsike.

Kívánom, hogy hamar rendbe jöjjön és tudjanak végre hazamenni. Otthon biztos jobban fog menni a szopizás is. Nyugodtabb lesz a légkör.
Szösszenet! Szorítok neked! Remélem jó híreket kapsz.
Örülök a jó eredményeknek. Alíz szépen fejlődik.
És most olvasom, hogy április 2. Nagyon örülök, így most már megnyugodhatsz.
Pumpóka! Látom folynak az előkészületek ezerrel. Sajnálom, hogy szinte mindent te rendezel. Ettől lehet, hogy fáradt leszel, de az is biztos, hogy minden úgy lesz, ahogy te elképzelted
Azért vigyázz magatokra.
Szép kerek már a pocid!
Mamacka! Örülök, hogy jelentkeztél.
Nagyon szépen nő a pocid. Áron pedig tündéri a képen és aranyos lehetett, ahogy a kistesót szeretgette.
Bambika! Boldog szülinapot és szép ünneplést hétvégén!
Téjé! Név: mi megmondtuk, hogy tudjuk mi lesz a baba neve, de nem áruljuk el. Tetszik, nem tetszik, ez van. De legalább nem bombáznak az ötletekkel.
Ágynemű: köszi, azóta kivasaltam és „túlélték”. Be is pakoltuk a kiságyba, már csak a falvédőt kell felrakni.
Örülök, hogy minden rendben. Ügyesen diétáztál. A védőnőről pedig... inkább nem mondok semmit.
Adri! Szépen fejlődik a babád!

Örülök, hogy minden rendben.
Lituka! Remélem ma már jobban vagy. Nagyon bátor vagy, hogy tudod szurkálni magad. Én is irtózom minden tűtől, de ahogy írtad, hozzá lehet szokni. Viszont, hogy én szúrjam meg magam...
Gabo! Milyen a csirkehusi párizsiasan? Panírozott, rántott szelet?
Emi! Remélem nem leszel nagyon beteg. Most, hogy élvezhetnéd otthon a készülődést.
Én is sensitiv öblítővel öblítettem. És nem érdekel igazán mit mond a védőnő. Meghallgatom, de úgy csinálok mindent, ahogy én gondolom. Ha nem lesz jó, majd változtatok.
Nekem pl. azt mondta, hogy vegyek 2-3 db. angol pólyát, mert abban kell a gyereket az első hetekben tartani. Mondtam jó, de persze nem veszek. Van éjjelre hálózsákja, nappalra ott vannak a kis plédek. Nem látom értelmét az angol pólyának.
Bolygó! Szép kerek poci!
És a 2000 g is szép súly, ne búsulj.
Babyteve! Szépek vagytok ti hárman.
Együtt csuklottak?:D Édesek lehettek.
És most olvasom, hogy kórházi fogság...

De a babák egészsége érdekében muszáj. Kitartást!
Kamilla! Jó nagy pocakod van!:)
Szőlő! Én pont így jártam. Egy decemberi kép akadt a kezembe, és úgy tűnik, mintha nem is lett volna akkor pocakom. Pedig akkor nagynak láttam.
A képeket kérdezés nélkül tenni kell.
Nagyon jó képek készültek rólad is.

Az első tetszik nagyon és a „két focilabdás”.
Mary! Hatalmas a pocakod, és mind e mellett van akkora energiád? Irigylésre méltó.
És örülök, hogy szépen haladtok a házzal.
Celesztina! Nagyon aranyos Laura!:)
Szoptatós pólót én még tavaly ősszel vettem a skálában. Bár akkor még nem tudtam, hogy az a póló szoptatós.
Nono! Látom nem jött össze a lakás, de nem bánod. Teljesen érthető, amit írsz.
Klarka! Gratulálok a kisfiúhoz! Sokáig titkolta.
Benettke! Én 4 rétegű Zewa-t vettem. De hogy van-e puhább? Nem tudom...
Ercsi! Mekkora kerek poci!

Örülök, hogy írtál, rég jelentkeztél.
Klarka! Jobbulást!
Bambi! Jól tetted, hogy írtál panasz emailt. Borzasztó, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak.
Napozó: én tudatosan nem vettem, de 1 becsúszott, mert akciós volt a corában.

Nagyobb méretet vettem, és el tudom képzelni, hogy a nyáron rá tudom adni. Tavaly is volt nagy hőség. 1 napozót meg én kötöttem/kötök neki. Már majdnem kész, de akkora lesz, hogy csak jövő nyáron tudom ráadni.
Kórházból hazavinni én tettem: 1 hosszú ujjú bodyt, 1 harisnyát, 1 kis zoknit (attól függ milyen meleg lesz, harisnya vagy zokni), a tescos szettből (amit sokan vadásztunk januárban) a rugit, 1 vékony cérnasapkát és a kisebb kötött szettet tettem be (kötöttem neki kardigánt, kis nadrágot, sapkát). És persze 1 pelus és kis pléd.
Tehát úgy pakoltam, hogy rétegesen lehessen öltöztetni, és időjárástól függően adok rá ezt vagy azt.
Én inkább csak attól félek, hogy esetleg nem lesz rá jó az 56-os méret, amit itthon bekészítettem. Mert Lituka jól írta, a babák átlagosan 52 cm-el születnek, de a párom 63 cm-el jött a világra.

Legfeljebb, majd apa kicseréli itthon a táskában az 56-os rucikat 62-esre.
Minden hétfordulósnak gratula!