Zsófi: Fejlemények Bencivel?? Remélem mára jobban lett!! Nem lehet, hogy a foga jön? Lehet, hogy hülyeség....de a Bogi is alig evett,lázas volt, nyűgös volt és hányt amikor jöttek a fogacskák. (nem mindnél!!!!) De az is lehet, hogy összeszedett valami kis vírust. Azon általában egy-két nap alatt túl vannak a kicsik. Ne gondolj rögtön a legrosszabbra!!!! Gyógypuszi.
Nina: Már a Vanda is?? Ezt nem hiszem el!!
Akkor mi úgy látszik nagyon le vagyunk maradva...
Bogi napra pontosan egy évesen kezdett el menni. Lépegetni kb 11 hónaposan. Hát nagyon nem vagyunk egyformák mi emberek
Edelweiss: A 6,5 hónapos fogzás egyáltlán nem korai!Ráadásul ezek már a fenti fogacskák, úgyhogy pont időben vagytok! Az alvást nagyon ügyesen oldottátok meg. Így nektek is sokkal könnyebb.
Eleinte biztosan nehéz volt kibírni, hogy ne nyissatok be hozzá, ha bömbizik....de az idő mindent megold
Méri: Az én Bogim is mindenre felmászik. A létrára is én meg kapom az idagbajt. Örülj neki, hogy Kitti MÉG nem ilyen kis bátor!
Gigi: Milyen volt?
Lányok, szerintetek szabad adni Boginak babot? Ma bablevest főzök csülökkel, meg töltött káposztát. (lightos,fogyókúrás ebédet
) Vagy főzzek neki valami könnyebbet külön???? Nem tudom szabad-e ilyen puffasztó ételeket adni egy másfél éves gyereknek?? Mondjuk szerintem szivesen megeszi, szereti a magyar konyhát és a fűszereket is. Tegnap pl fokhagymás sült paprikát evett, pedig elég sok fhagymát tettem rá, mert nagyon szeretjük. Nem győztem vágni neki (a héját nem adtam csak a húsát, ilyen vastag pritaminpaprika volt sütve)Szóval nem válogat, tényleg a világon mindent megeszik, de a babtól kicsit félek
Vagy egy icipicit kóstoltassam meg??? Na léptem,pussz
Enikő