A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Szösz+Emi,
De beszólok, mert én nem hipervékonyan kezdtem, hanem 64-ről... :roll: :roll: :roll: Tehát a jogom meg van hozzá. És amúgy is öregebb vagyok, mint Ti. :wink: :wink: :wink: (még jó, hogy megengedtem Nektek a tegezést!) :lol: :lol: :lol: :lol:
ápr-i tábla-felelős, nem 32, hanem 33 vagyok. Te nem április 9-én szülsz, hanem 2-án.
gabcika, gratula a kisjányhoz. Legyen Nóra, légy szíves. Én is azt szerettem volna...
klarka, kisbébi még nem akar kijönni?

Na jó, nem rosszalkodom. Nekiállok kórházi pakkot pakolni. De annyira nincs kedvem hozzá!

1Bambi

Kép
1bambi

A vitamin témához:

Én ünnepélyesen abbahagytam a Magne B6 és a Gravida szedését egy hete. Azóta nincs semmi gond, néha keményedek, de nem vészes. Szerintem nem jó ezeket a vitaminokat túl sokáig szedni...csak ha tényleg nagyon komoly ok van rá. A maradék terhes vitamint a szoptatás alatt célszerű a védőnőm szerint beszedni. Akkor tényleg nagyon jól jön. Mikor legutobb találkoztam vele (kb egy hónapja) megkérdezte hogy szedek e valamit....mondtam, hogy csak vitamint...amikor mondtam a Magne-t azt mondta hogy az gyógyszer és nem vitamin. Csak óvatosan vele. Hagyni kell hogy a természet végezze a dolgát (persze ezt az uccsó pár hétre értette)

Kép
be_be

Ercsi, Be-be!
Szép nagy pocitok van!!! :D

KépKép

KépKép
gabcika

Bambi! Nem ígérek semmit.... :)
Amúgy neked mi is lesz? Vagy ez titok? Nem látom a táblában....

KépKép

KépKép
gabcika

Bambi: még nem szülök, de már nagyon várom!!!!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Valaki írta, hogy a dm-ben vett jessa márkájú óriásbetétet.. az pontosan mekkora méret??? (extra, super?? ) mert én tegnap nézegettem, de nem tudtam volna melyiket vegyem...

KépKép

KépKép
gabcika

Gabcika,
nem tudjuk mi lesz, illetve a párom kérte, hogy ne akarjuk megtudni. Aztán a dokit is kérte, hogy ne mondja meg, mit lát. Aztán a rendelésen belement könnyen abba, hogy kimondott szavak nélkül az UH fejjel barangoljunk el a lába közéhez. Hát elég durván egyértelmű fütykös látszodott (a 12 hetes UH-n is már látható...). A doki annyit mondott, hogy nem maradok itt sokáig az UH-val, mert elég egyértelmű...
De ha mégis kislány, akkor is már más névnél tartunk.
A Nóra nekem nagyon tetszett. Páromnak is, bár ő azt mondta, hogy ha lány ikrek lesznek, akkor legyen Nóra-Dóra. De 1 baba van.
klarka,
és milyen érzelmekkel várod? szeretnél már túl lenni rajta vagy már szeretnéd nagyon a karjaidban tartani? (húúú, de hülye kérdés)

Kép
1bambi

Klarka!
Én 8 éve vegetáriánus vagyok és ezzel a terhesség alatt sem hagytam fel. Nem kell plusz vitamint sem szednem, az Elevitet is csak az első 3 hónapban kellett. Így is jóval több a vasam, mint az átlag. (30) Nagyon sok gyümölcsöt eszem (délig csak azt) és persze sok zöldséget. 8 éve nemcsak vega vagyok, hanem a testkontroll szabályai szerint eszem. Azóta a vérképem mindig nagyon jó, és nem vagyok beteg. Szóval, ha odafigyelsz a változatos étrendre (hús nélkül) nem lehet baj.
emma2008

Pumpóka!

Sajnálom, ami veled történik. Biztos nem valami baj érte, és azért nem tud válaszolni az sms-edre, ill. hazamenni?
emma2008

Sziasztok!
Én is itt vagyok ám napok óta, csak "olvasó" üzemmódban. Mert amire elolvasom a lemaradást, addigra úgy elmegy az idő..Teljesen el lehet veszíteni az időérzéket itt a fórumon. De persze ez nem baj! :)

Csak pár reakció, így hirtelen:
Babyteve, sajnálom a kh-i bennfekvést. A babákért mindent!!
Szőlő, nagyon jók a pocakos képeid!!Főleg a legelső!
Ja, és én sem megyek 1 ágyasba. És nem csak a pénz miatt. Amúgy elég furcsa, hogy a babát az elsőn (a normál 5 ágyas osztályon) ki sem lehet vinni a látogatókhoz, még egy pillanatra sem, viszont aki 1 ágyasba megy a 2-ra, annak a liftbe, lépcsőházba kell össze-vissza vinnie...Elég éredekes..Ilyenkor már nem számít a baba??
Mary, örülök a jó "házhíreknek" és a még mindig sok energiádnak..
Emi, mielőbbi jobbulást, én a múlt héten voltam elég rosszul, és pont arra gondoltam, hogy ha ilyen gyenge-fázós-hőemelkedős állapotomban indulna be a szülés, nem is tudom mit csinálnék..
Klarka, gratulálok a kisfiúhoz!! Erősíted a táborunkat! :)
Bambi, elképesztő amit írtál a MÁK-ról...Hogy lehet vki ilyen bunkó??
Szösszenet, örülök, hogy sikerült átteni a szülés napját ápr. 2-re! Örülök, hogy minden rendben volt az NST-n. Én hétfőn csak pár mp-ig hallottam a kisbabám szívhangját, mert többen voltunk egy szobában és sajnos lehalkították.. :cry: Ja, megvan a nevünk!! (jobb későn, mint soha) szóval: BÁLINT lett a befutó..Majd a táblába beírhatod, ha frissíted. (Köszi)
Csöppke, jobbulást Dominónak! Már elég ré írtad, hogy beteg. Sajnálom.
Gabcika, gratulálok a kislányhoz!! Lányt szerettetek volna, ugye? Sajnálom viszont az anyagi problémát, tudom hogy megkeseríti az embert..Fel a fejjel, remélem hamar megoldódik!!
Ercsi, Be-Be nagyon szép a pocakotok! Nektek is csak hasatok van, semmi más!

Már elég jól állok a kisruhák mosásával-vasalásával.
Most már nincs sok hátra, nagyon izgi!! szóval nem is árt a haladás.. :)
Amúgy azt hittem, ilyenkor már jobban fogok parázni, de elég nyugodt vagyok még. Aztán lehet, hogy holnaptól bepótolok mindent, és távol leszek a higgadtságtól...
Timi

Kép
tim27

Ercsi :!: Be-be :!: Szep pocakok :!:

Latom, meg mindenki egyben (Mezsot leszamitva :lol: )

Jo hetveget csajok :!: :!:
katavirag

[quote="klarka"]
írta:
klarkaNekem folyton azt mondja a papám, hogy minden nap egyek húst... :shock: ...nem vagyok vega, de azért én csak heti 2-3-szor szoktam, mert nem bírom többször, szeretem a könnyű ételeket és sokszor inkább hallal helyettesítem...ti ezzel hogy vagytok?

Nekem a legutóbbi vérvétel után mondta a doki hogy egyek sok húst. Amíg dolgoztam próbáltam minden napra húst rendelni magamnak, eleinte nem esett annyira jól, aztán már kívántam. Mióta itthon vagyok sajnos kevesebbet eszem (egyébként is meg húst is), nem mindig van energiám főzni... De most megint próbálok rá odafigyelni.

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!
Köszi a pizsidícséreteket,Benettke Kőbányán vettem a piacon,múltkor mikor apunál voltunk pár napot kiszaladtunk oda is de elég kihalt volt.
Szőlő és többiek szépek a pocik ehhez képest én 6-os ikreket várok.
Csöppke ha erre jársz légyszi írd át a korom a táblázatban.Ma egy évet öregedtem. :oops: :oops: :oops: Uristen lassan abban is a 3.x-et töltöm.Most csak ennyi mert menni kell megint de amikor tudok jövök.
Vendég

Timi! Köszi! Mivel már van egy lánykánk végülis mindegy volt, de azért én titkon csak lányra vágytam :)

Bambi, nekem a Nóra azért is tetszene, mert Lilivel egy napon lenne a névnapjuk :D

KépKép

KépKép
gabcika

Gabcika, egyet értünk az egyágya szobával kapcsolatban :) Te tudod már ki lesz a szülésznőd?

Kép Kép
szõlõ

bebe, gratulálok az esküvőhöz, sok boldogságot!!! nagyon szépek voltatok (és a csokrod gyönyörű!). A pocakod is nagyon szép!!

Kép Kép
szõlõ

Gabcika!
Gratulálok a kislányhoz! :) Bármelyik nevet fogja kapni, jól jár. :wink:
A másik téma... ne keseredj el, én is tudom miről beszélsz. Néhány hete ettől voltam én is kiakadva. Pedig az én párom dolgozik reggeltől estig, csak nincs megfizetve. És én is megkapom azt a pénzt, még többet is, mint mikor dolgoztam. Mégis, nagyon sok a kiadás. Csak a rezsi és a számlák elviszik az egyikünk fizetését. :(
Ne aggódj, mindene meglesz a babának időben. És, hogy kislány ő is, biztos sok ruha megmaradt a nagytesótól, igaz? :)

Be-be!
Nagyon szépek voltatok az esküvőn. Gratulálok így utólag is! :D
Ugye nem csak 4 évente fogjátok ünnepelni a házassági évfordulótokat? :wink:
És jó nagy a pockod már. Van mit cipeljél. :D

Timi!
Szép neve lesz a kisfiatoknak! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gitka01, nagyon sok boldog szülinapot! :lol: :lol: :lol:

Kép
be_be

Gabcika: én vettem jessa óriásbetétet a supert vettem meg..tuti elég lesz..kibontottam :D
sőt van a DMben jessa márkájú 5 dbos eldobható bugyesz is..
én azt is vettem a minap..
és kamillás nedves wc papirt is..azt is leteszteltem tök jó :D

bocsi lányok hogy nem reagálok semmire de mostanába sem időm sem agyam :D

Pumpikám : tedd le az üveget..okosabb vagy te annál minthogy megszülj itt nekünk, Én tudom hogy Zsófi fontosabb neked mint hogy agyon idegeld magad..és ment p.ü. ...sajnálom hogy nem reggel néztem meg a leveleim..:(

Lányok amugy sztem azért is haldoklik a topik (sztem ha mindenki magába néz ugyanigy gondolja) mert kicsit kezdünk magunkba fordulni és magunkba szállni kicsit önzően a babára és magunkra gondolni...utsó pár hetek azért már nem olyanok mint a többi hónap..én kicsit magamban igy érzem..
jó olvasgatni..de valahogy hozzászólni nem tudok sok mindenhez..kicsit magammal vagyok elfoglalva megmondom őszintén..készülődgetek és nagyon jó hogy ti vagytok nekünk de most tényleg énis inkább olvasóban vagyok..
Vendég

Gitka, boldog szülinapot!!!!!! :D

Kép Kép
szõlõ

háát hivatalosan tényleg csak 4 évente lesz évfordulónk...de szeretnénk majd templomi esküvőt is ha visszanyerem régi önmagam és majd azt a dátumot fogjuk minden évben ünnepelni.

Kép
be_be

Gitka!
Kép

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Lituka, lehet valami abban amit írsz. Én bevallom sokszor csak elolvasom nem reagálok.... Az meg hogy mindenkinek mindig reagáljak nekem fizikaiag lehetetlen, meg visszamenőleg már úgyis mindegy...

Meg az hogy már mindenkinek minden baja van, van hogy a fél topik egyszerre szülni készül ha jön egy front, nekem néha kicsit ez sok :oops: :oops: Együttérzek mindenkivel, csak picikét "paráztatásnak" érzem, ez az én hülyeségem, érzékenyebb vagyok mint az átlag.

Kép Kép
szõlõ

Gitka, ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!

Előbb lemaradt:
Gumimaci, nekem is már a 3. éjszaka, hogy annyira-annyira begörcsöl a lábam..Majd meghalok.. És szedem én is a magne b6-ot, igaz csak 2 db/nap. Nekem is azt mondta a doki, hogy a jövőhéten hagyjam abba. Nem tudom akkor mi lesz..Ráadásul a haskeményedés miatt is jó.. Viszont a múltkor én is megittam egy Ca Sandozt, és minta akkor nem görcsölt volna..Szóval lehet, hogy ez lesz a megoldás :!:

Pumpóka, nem is tudok mit írni..Nagyon megviselhet ez az egész, és tudom könnyű mondani, de kérlek vigyázz magadra és a kisbabára! És ugye ott vannak a fiúk, ők is biztos érzik, hogy gond van..Nem is értem, hogy miért nem annyira egyenes Zoli, hogy legalább megmondaná őszintén mit akar, mit érez, hogy képzeli a jövőt...Az őszinte igazságot tudni még akkor is jobb, ha fáj..

Kép
tim27

Bambi: a szülést is várom, ha olyan problémamentes lesz, mint az első.....de ha még rövidebb is lesz, akkor nagyon boldog leszek!!

Kép
klarka

[quote="szőlő"]G írta:szőlőabcika, egyet értünk az egyágya szobával kapcsolatban :) Te tudod már ki lesz a szülésznőd?

Még nem tudom, de azt már eldöntöttem, hogy mindenképpen szeretnék, már csak a gátvédelem miatt is, ugye nekem már második babó, nagyobb rá az esély...

De a dokink topikjában a lányok ugyanazt a szülésznőt választják, ha ők meglesznek elégedve, akkor sztem én is őt választom.

KépKép

KépKép
gabcika

Gumimaci, köszi! :) Igen, szerencsére Lilitől sokmindent örököl a hugi, azért ez is nagy segítség :D

Lituka, köszi az infot!!!

Gitka! Isten éltessen sokáig!!!

KépKép

KépKép
gabcika

Meghát lássuk be azt is hogy van itt aki majdcsak május végére várja a babát és van aki április legeljére..igy azért vannak külömbségek..
én pl abszolut nem készülök ugy még szülni de van aki megmár pl. tök nyugodt mert akármikor jöhet már neki a bébi..
igy néha sztem is lestresszeljük egymást akarva akaratlan is..persze ne tessék félreérteni :D
jó dolog ez igy..de most sztem az áprilisak vannak főként jelen és ezzel semmi gond..mert nektek vannak sokkal izgalmasabb történéseitek..én pl mint májusi meg inkább olvasgatok és figyelek..
majd késöbb meg én fogok nagy izgalmakkal irogatni..
de pl. soxor engem zavar amikor megkavarjuk egymást..pl ez az EDA téma is olyan volt..én pl alapból nem kaphatok (elvileg) szóval ezért is nem fűztem hozzá semmit de ezek olyan dolgok amiket tényleg inkább dokival szülésznővel és védőnővel szabad megbeszélni mert itt csak mindenki irja a magáét és két ugyanolyan ember és reakció pedig nincs...
mert az hogy ki mennyi kisruhát vesz meg milyen cumit az ideillő de vannak témák amik sztem a rendelőbe..
és amit még hozzátennék hogy sztem mostmár le kell szoknunk róla hogy esetleg egymást paráztassuk kölümböző témákban mert egyre érzékenyebbek vagyunk és sztem mostmár fontosabb egymás támogatása és az összetartás mint minden közösségben..
szóval szeressük egymást gyerekek :D
tényleg nem dirigálni akarok meg minden..csak elgondolkoztam azon hogy irjátok kihalóban a topik..
kezd minden letisztulni és igy utsó harmadokban már más dolgok is foglalkoztatnak minannyiunkat..igy sztem ez a fő ok arra hogy belassultunk és ez sztem nem feltétlenül gond..

na de tényleg bekusss...mert aztán még a végén miattam hal ki a topik :D
Vendég

[quote="bolygó"]C írta:bolygósöppke: Mielőbbi gyógyulást kívánok Dominónak! Mi a baja egyébként? Csak arra emlékszem, hogy írtad, hogy lázas nagyon. :cry:

Gégegyulladás, ami úgy tűnik hogy elkezdett rámenni a fülére. Úgyhogy antibio, meg bioptrton lámpázás ezerrel. De ma eddig (koppkopp) nem lázas... el sem hiszem.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

bebe, nagyon szép a pocid! :)

Mindenkinek köszi a gyógy-gondolatokat, remélem használ. :)
Olyan jó lenne ha a 2. szülinapját nem lázasan betegen kéne eltöltenie...

Gitka, nagyon boldog születésnapot! :) :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Gabcika és ki az az "ő"? :D (jöhet priviben is, de most nincs kedvem a másik topikba átmenni :oops: :oops: )

Kép Kép
szõlõ

be-be

Nagyon szép egyszerű a ruhád!

Meg a hasad is szép feszes!

Igazatok van nem kell parázni a súlyon Fruzsi pl. akkorát nőtt, hogy most is 1kg-t híztam 1 nap alatt.

A barátnőm is mondta, hgyo ugyanez a védőnő nagyot nézett, hogy 35. és 38. hét között hízott 3 v. 4 kg-t! Pedig az a lényeg,hogy a baba minél húsibb legyen!

Pumpi Nagyon drukkolok neked!

Kép
kritta

Elkiabáltam, megint lázas :?

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Bambi ez döbbentet. Így néztem. :shock: Menjen a fenébe az ilyen! Remélem láttad a nevét, az ilyet személyre szolóan kell leszidni, megkeresni a főnökét és… huu én ezen total kivagyok. Mi letöltöttük, és éppen tegnap szortíroztam, de el vagyok veszve benne. Mennyi papír...

Gumimaci
örülök én is a diétázásnak. Iletve ennek köszönhető eredménynek.

Pumpóka azt hittem jó boszorkány vagyok, mikor írtam én hiszek benne minden rendbe jön. Sajnálom. :( De még nem adom fel a szugera bugerát.

Gabo
szerintem próbálj meg kötőtűt venni a kezedbe, nem lehet elfelejteni. Olyan mint a kerékpározás. Ha egyszer megtanultad, akkor tudod. szerintem :wink:

Be-be gratula az esküvőhöz.

Rólunk: Ma 7,5 lett a cukrom, egy kicsit rosszabb mint kéne. Ha még egyszer lesz ilyen nagy, akkor 24 órás cukorvizsgálatom lesz a kórházba. NEM AKAROM!!! Minden étkezés után mérnek vércukrot, ami azt jelenti 5x szúrnak. Nekem, akinek a véna csak álom!
Jövő héttől heti 2x CTG, 1x UH. A mai UH eredménye: A baba jól van, csak nagy már. Kb 3 kilonyi. BDF 95 mm, FL 70 mm.
A dokim meg Tunéziában van húsvét utánig, úgyhogy maradunk a pocakban!

Kép
téjé

Litu,
bocsi, de nem én nem igazán értem, hogy mit értesz azon, hogy
"most már le kell szoknunk róla hogy esetleg egymást paráztassuk különböző témákban"
Én nem érzem, hogy bárki-bárkit paráztatna. A terhesség szerintem nem arról szól, hogy hány cumit veszünk a babának, és mivel ez a topic is a terhességről szól, nyilván előjön ezer más téma...

Gabci,
nagyon sajnálom az anyagi problémákat. :( Remélem hamar megoldódnak.

Bambi,
és a 64 kilódhoz, hány kilót szedtél fel??? És hány centi is vagy???
Egyébként köszi, hogy tegezhetlek :lol: :lol:
na mindjárt jól megijesztelek egy pocakfotómmal :twisted: :twisted:

Gitka,
Nagyon boldog szülinapot!!!

Bebe,
szép a pocakod :) Gratulálok az esküvőhöz.

Látom, csak mi délpestisek gyúrunk az egyágyas szobára... :roll: :roll:

Kép
emi29

Lituka, írtam mailt.

Kép
téjé

Sziasztok!

Most sokat fogok írni, bocsika... :oops:

Bambi: gratula a 36. héthez! :D A kórházi listát én már hetek óta irogatom és mindig találok valamit, ami kimaradt... annyi mindenre kell gondolni.

Szösszenet: köszönöm az infot, most nem találtam, de rengetegen voltak -gondolom szintén 15-e miatt- így majd legközelebb. Szerencsére még van időm :) Amúgy szoptatós póló a fehérneműosztályon? Persze tesco...

Sirkici: örülök, hogy nem volt vészes a mnesi-szerű au és hogy megnyugodtál!

Pumpóka: hú, nagyon sajnálom, azért ne idegeskedj túl sokat! Persze könnyű ilyesmit írni, tudom. Nagyon drukkolok, hogy ha már a párod nem akar segíteni abban, hogy könnyű legyen a várandósságod és vidám, akkor legalább hamar túl tudd tenni magad ezen a kimaradásán.

Gumimaci: köszönöm, hú, jó sokat jegyzetelhettél visszaolvasás közben, nem semmi! Köszönöm a Skála tippet, ha nem gond, elárulod, kb mennyi volt? De jó, hogy tudsz kötni, klassz. Jó hogy írtad a plédet, Lauránál is elfelejtettem és aztán dühöngtem amikor vittük haza és nem volt nálunk.

Benettke: nem tudom, írtam-e vagy csak akartam, hogy én is 4 rétegű Zewát vettem, Deluxe vagy mi és szagos. Van barackos meg kamillás, ha jól láttam. Még ki sem bontottam és így is illatozott a lakásban!

Emi: nálunk ugyan második baba, de az új kocsit nem tudtam kinyitni, párom is nehezen, pedig csak ernyőre volt csukva szerelni nem is kellett, szóval elvileg egy egyszerű művelet...

Vigantol. ja, Lau is kapott a születése után -hogy utálta! És mennyiféle cseppet kellett adgolgatni neki :? én is utáltam

Klarka: alapvetően nem vagyok húsevős, de mióta várandós vagyok, nagyon kívánom -és főleg a sertést, marhát, pedig amúgy ezeket utálom. De most eszem ha már ez van (azért heti 2-3x csak) -és nagyon jól is esik. Viszont a krumplitól, ha az a főétel (mármint pl főzelék vagy rakott és nem köret) rosszul leszek evés után, ki tudja, miért? De már úgy hiányzik egy burifőzelék. Szülés után ezt fogok enni és camambert meg briet!!!!!!!!!!! És sok sok kolbászt! :lol:

Csöppke: köszönöm, hogy feltettél a táblára.
Nálunk nem mondták, hogy szedjen Lau vigantolt 1 éves kora után... pedig eleve rossz evő. Érdekes, majd rákérdezek a dokinál, bár most már talán mindegy.
De mázli hogy megúsztad 1 NST-vel! Túlhordásban 2 naponta kellett mennem.
Jobbulást Dominónak!!!!

Bolygó. gondolkodtam egy darabig, hogy hova mész le? ("lementem")

Be_be: ha már írtad a DM-et, nekem az ott kapható masszázsolajam van -szegény párom vette és amikor láttam, hogy olaj és nem krém jól ledorongoltam, aztán úúúgy megszerettem az illatát meg minden...
Cuki a pocid és szépek vagytok az esküvős képen is!
Azta, akkor febr. 29-én esküdtetek? Tök jó dátum -szerintem. Nekünk is a pici után volt templomi, mert amikor vittük, hogy megkereszteltetnénk kérdezte a lelkész, hogy nem akarunk-e az egyház szemében is házasok lenni? Mondtuk, hogy eleve terveztük, így egybe megtartottuk és nagyon klassz volt (emiatt nem az istentiszteleten keresztelték Laurát hanem külön szombaton és csak mi voltunk a rokonokkal, barátokkal nem sok idegennel)

Kép itt volt :D

Lituka: Jessa óriásbetét? Múltkor láttam a DM_ben Jessákat, az óriás verzió olyasmi, mint a Tena? És az eldobható bugyi ugyanott van ahol a betét is? Legközelebb megnézem, úgyis megvan már a 15 pont

Emma: bocsi, de mi is az a testkontroll? Kíváncsi vagyok, nekem mindig vashiányom szokott lenni

Tim: az egyágyasnál lehet pont azt fizeted meg, hogy kivihesd a bébit, nem? Csak tipp. Akkor az 5 ágyas verziónál még az apa sem foghatja kézbe?!?
Szép név a Bálint.

Gitka: Boldog szülinapot!!!

Kép Kép
celesztina

Én is inkább olvasó üzemmódba kapcsoltam, mert ugye az ember azt hiszi ha itthon lesz és nem dolgozik akkor mindenre lesz ideje de nállam nem így van, nagyon hamar elmegy a nap itthon is és mire reagálnék már késő!!!

Lituka! abszoluth egyetértk a gondolkodásmeneteddel, jól látod a dolgokat megmondom őszintén én még a vásárlásoknál is éreztem hasonlót mert nem vagyunk egyforma anyagi helyzetben és mutogattunk itt sok szép dolgot és akinek nem volt meg rá a pénzügyi kerete az úgy érezhette hogy le van maradva vagy akár letargikus állapotba is sodorhattuk azzal hogy nekünk már minden megvan. Én ezt utóllag nagyon sajnálom. Feleslegesen stresszeltünk kismamikat, pedig a május végieknek valóban sok idejük van még bármire!

Kép
geni

Judit,
sajnálom!! A lényeg, hogy a babával minden rendben. Szép súllyal rendelkezik :)

Csöppke,
Szegény Dominó! Jobbulást neki!!!

Kép
emi29

Celesztina,
én már profi vagyok. Legalább 50-szer összecsuktam és kinyitottam a kocsit. Kipróbáltam a tartozékokat is. Kár, hogy a maci amivel teszteltem nem tudja elmondani a véleményét.. :)

Kép
emi29

Ha már itt vagyok egy kis info!

Mult héten pénteken kezdtem az első CTG-t, ma volt a második a 38 héttől már heti 2Xkell mennem.
Megkerestem a szülésznőmet hogy megismerkedjünk meghát elbeszélgessünk, de nem jött össze csak egy pár percre ugyanis iszonyatosan sok szülés van (ja a SOTE ll) képzeljétek ő mondta hogy már nincs szabad ágy ahova a kismamikat elhelyezik ezért össze vissza vannak pl: gyermekpatológián stb azt hiszem imádkozhatunk egy páran hogy mire odakerülünk legyen hely. Azt hiszem Gabcikát, Timet, Szőlőt érinti a dolog bocsánat ha valakit kihagytam aki még itt fog szülni.

Kép
geni

[quote="szőlő"]G írta:szőlőabcika és ki az az "ő"? :D (jöhet priviben is, de most nincs kedvem a másik topikba átmenni :oops: :oops: )

Ő a Tigyi Zsuzsi :D

Remélem Rita hamarosan megírja a szüléstörténetét és kitér rá is...
Amúgy már nagy körvonalakban azt írta, hogy meg volt vele elégedve.
De Panni is nála fog szülni hamarosan...
Szóval lesz tapasztalat!

KépKép

KépKép
gabcika

Elment a doki, és minden rendben. Felírattam vele a babának a konakiont, fürdetőkrémet, popsikenőcsöt, mert múltkor (Andrisnál) pár nappal a hazaérkezésünk után jött csak ki, így nem voltak meg ezek időben.
Megbeszéltük, hogy most már a kórházból fel fogom hívni, hogy megbeszéljük a látogatása időpontját.

Kép
klarka

Ahaa. Nekem Gönczi Katit ajánlotta az ismerősöm. :)

Kép Kép
szõlõ

[quote="geni"]H írta:genia már itt vagyok egy kis info!

Mult héten pénteken kezdtem az első CTG-t, ma volt a második a 38 héttől már heti 2Xkell mennem.
Megkerestem a szülésznőmet hogy megismerkedjünk meghát elbeszélgessünk, de nem jött össze csak egy pár percre ugyanis iszonyatosan sok szülés van (ja a SOTE ll) képzeljétek ő mondta hogy már nincs szabad ágy ahova a kismamikat elhelyezik ezért össze vissza vannak pl: gyermekpatológián stb azt hiszem imádkozhatunk egy páran hogy mire odakerülünk legyen hely. Azt hiszem Gabcikát, Timet, Szőlőt érinti a dolog bocsánat ha valakit kihagytam aki még itt fog szülni.

Jesszus! Ez komoly? Remélem mire odakerülünk változik a helyzet...
Mikor 2 hete bent voltunk szülőszobalátogatáson olyan pangás volt...

Ki lesz a szülésznőd?

KépKép

KépKép
gabcika

na szóval celesztina: igen jessa inkontinencia super betét..lila színű..abszolut jó minőség és a bugyeszok is..de az nem ott volt melette de nem emlékszem honnan szedtem le..de bizti segítenek ott meglelni..a grösse-t vettem én és az kb olyan L-es méret..

Geni: köszi hogy érted mire gondoltam..néha akarva akaratlanul is ártunk nem csak segítünk..

és ezt a gondoltamenetet folytatva válaszolok Eminek:
szerintem igen..szted nem..ezzel nincs gond..
sztem pedig volt már itt nem egy téma amivel csak elbizonytalanítottuk egymást és nem segítettünk és még mindig tartom azt hogy vannak dolgok amire igenis csak az orvos tanácsát szabad meghallgatnunk..
és sztem igenis arról szól hogy mennyi és milyen cumit..milyen kiságyat..stb stb veszünk vagy hogy éerzzük magunk és adjunk tippeket hogy mit tegyünk fejfájáskor meg szkrekedéskor meg örüljünk egymás Uh eredményeinek stb st b stb..ezekben adhatunk egymásnak tanácsot..de pl abban nem adjon senki csak orvos ami tényleg oda tartozik..
nem tudom ezt jobban tul magyrázni..aki érti érti aki nem attól elnézést hogy hülyeségekkel traktálok..
sztem magát a várandóssággal kapcsolatos dolgokat és az érzéseinket kell megosztanunk..én csak arra gondoltam hogy mostantól jobban oda kell figyelni arra hogy ne irjunk olyasmiket amivel megijesztünk vagy elbizonytalnítunk másokat..estleg olyat sem amitől a másik nemhogy jobban csak rosszabbul érzi magát..
nem tudom jól kifejezni magam de pl Szőlő és Geni már értenek nekem az is bőven elég..igy nem érzem magam tök hülyének :D
Vendég

Geni :o :o Ez komoly azért...... :?

Kép Kép
szõlõ

Én nem értek egyet azzal, hogy itt "paráztatás van", és én sem igazán értem, hogy mi az, hogy most már abba kell hagyni....de mit??
Szerintem mindenki eltudja dönteni, hogy enged a "parázásnak" vagy sem. (Különben én nem találtam semmi "paráztatós" hozzászólást.)

A különböző témák és az arra adott vélemények pedig nem lehetnek mindenki számára egyformán érdekesek, de attól még lehet róla beszélni..

Celesztina, Gumimaci, köszi a név-dícséretet!!

Kép
tim27

[quote="szőlő"]A írta:szőlőhaa. Nekem Gönczi Katit ajánlotta az ismerősöm. :)

36. héten úgyis ajánl a dokink 3 szülésznőt állítólag, akikkel szeret együtt dolgozni, mindenképp azok közül választok...

De gondolom ezt Neked is mondta.

KépKép

KépKép
gabcika

Lituka, szerintem Emi is érti és én is hogy mire gondoltok Szőlővel.
Adott témák elején, véleménycserék során - mivel interaktív a dolog - még nem tudni, hogy adott téma elbizonytalanítást, avagy segítséget eredményez a fórumozókban. Ez menet közben derül ki. Pro/kontra reakciók vannak. És ez nem baj. Tényleg van olyan, hogy vki így, vki úgy élt meg / tapasztalt dolgokat. Az, hogy ebből mit érzel a sajátodnak, mikor mivel értesz egyet, pedig csak rajtad múlik. Szelektálni kell.

Geni, köszi az infót! Hát, nem kecsegtető a dolog, de majd csak lesz vhogy!! :oops: :)

Kép
tim27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?