Hogy vagytok? Micsoda jó idő lett, igaz? Gyorsan ki kéne menni, de nekem alszanak a törpéim..ami elmondanám, elég ritka. Kitti továbbra sem szívesen pazarolja az idejét napközben alvással, egyszer szokott csak egy kiadósat aludni, Krisz meg sajna gyakran sztrájkol. Általában egyszerre csinálják, hogy tutira ne unatkozzak!!
Orsi!
Sajnálom, hogy betegek voltatok!! Kriszi igen, még mindig jó testvér, gyakran bújik a hugához, és még mindig gyakran kéri, hogy fektessem be mellé Kittit az ágyba. Olyankor betakarja őt is, és fogja a kezét. Én meg össze vissza vagyok hatódva..!!
Piros!
Sajnálom hogy lázadnak a gyerkőceid, de saját helyzetünket is látva, már már azt veszem észre, ez normális dolog. Krisz is mondja már hogy nem szeret, és volt hogy azt mondta, tűnj innen!! Ami elég durva. Ugyanakkor rá kellett jönnöm, hogy ha valami oltári rosszat csinált, mondtam neki ilyet, hogy tűnj a szemem elől.
Bogi!
Még megbeszélem a Tamással de azt hiszem, nekem kelleni fog Disney-s párna. Lili füle most jól van?
Niki!
Jó sütést. Ha mégis Bogi receptjét használod, rakj a zsír helyett olajat bele. Az én receptembe is az kell.
Luca!
Hogy vagytok? Nől már a pocakod?
Bea!
Ne haragudj, hogy nem hívtalak szombaton, kissé elúsztam,két gyerkőc mellett főztem, később meg egyszerűen elfeledkeztem a telefonról. Bocsi.
Hát, most ennyi, legyetek jók, szép délutánt!!
Zsu

alszik