Sziasztok!
Szép termés, mondhatom! Annyit röhögtem, jó volt visszaolvasni!
Elan - a bébijárgányt itt vettük Csepelen egy kis bababoltban. Nagyon jófej volt a tulaj, még haza is hozta nekünk a kocsijával ingyen (mert nekünk nincs autónk).
Ami - nem vettünk semmit tegnap, ma viszont betévedtem a C&A-ba és vettem egy kismama térdfarit (VÉGREEE!), igaz jó drága volt: 9 ropi, de nem bánom mert nagyon tetszik! Jah, és a bébinek néhány body-t, tipegőt, nadrágot, ilyesmit. És még a sógornőmnek egy felsőt a névnapjára. Vasárnap fogjuk odaadni, kicsit izgulok hogy jó legyen rá és tetsszen neki...

remélem fog!
Annyit írtad a lángos, hogy bazira megkívántam!! Már megint!
Móni - nem semmi ez a költözés-dolog ilyen hamar a picúr születése után! De biztosan nem lesz gond, főleg ha van is ott segítség! Én drukkolok nektek hogy minden a terv szerint alakuljon!!
Csiri - Jót nevettem mikor írtad a műhibaperes dologról, hogy Bárány nem olvashatja el! Szerintem ő már betéve tudja az összes kórház műhibáit!
Pironya - az ilyen szerencsétleneknek mint mi, kitalálták a szárított élesztőt!!

Én mindenbe azt teszem, nem kell futtatni meg semmi, csak hozzákevered a liszthez és ugyanúgy megkel amikor összeállítottad a tésztát! Próbáld ki, nekem bevált!!!!
Mia - nekem is addig volt szép a bőröm amíg szedtem a fogigátlót. Utána meg... pffff... még most úgy ahogy tűrhető, gondolom a terhesség miatt. Most meg már nehéz megállni hogy ne nyomkodjam még azt is ami nincs

.
Egyébként mi is úgy tervezzük hogy csak nagyon kevés korkülönbség legyen a gyerekek között, úgyhogy én sem fogok szedni semmit, majd védekezünk máshogy!
Szex: hát, én nem igazán kívánom amióta terhes vagyok. Az elején el is voltunk tiltva tőle és utána valahogy már nagyobb volt a para bennem mint a vágy. Bár ahogy telik az idő, egyre kevésbé aggódok a baba miatt, most már valahogy érzem hogy minden rendben, így azért beadom a derekam néha!

Szerencsére Apa nagyon megértő, pedig nem lehet könnyű neki sem!
Fehérnemű: én ugyanazokat hordom mint azelőtt. Van egy márka amit nagyon imádok: Lagoon a neve és a Westendben szoktam őket venni a metró szinten. Nappalra féltangát vagy sima tangát, éjszakára francia bugyit, mind tuti pamut!
Hmmm... akartam még valamit írni de hiába agyalok, nem jut eszembe. Na mind1, majd holnap!
Jóccakáááát!!!!