SZiasztok!
Végre tudok jönni, visszaolvasni nincs esély
CTG: nekem a 35. hétemn kellett először menni, és a nővér tökre csodálkozott, hogy miért megyek. Mikor mpndtam, hogy azért, mert ikrek, csak hümmögött...De megcsinálta a vizsgálatot

És nekem mindig másfél óra volt, mert Andris nem bírta a kütyüt, sosem találták meg a szívhangját, volt, hogy feladta a csaj...
Bébikomp: mindenki (orvosok is) lebeszélnek róla, mert természetellenesen ül benne a baba, még nem tud járni, de járatja, stb...
Kingának volt, de csak akkor már, amikor járni is tudott. Nem is nagyon maradt meg benne. Csak az a fülsérő zaj tetszett neki, ami a gombok nyomogatásakor keletkezett...Gyorsan ki is vettem belőle az elemet
Benszi!
Tök jó, hogy jöttél!
Kitartás! Gondolj arra, hogy ennél már csak jobb lehet
Én is igyekszem erre gondolni, de még mindig nehéz
Lili!
Hogy megnyugtassalak: Hanga 5,5 kg, Andris 8,5...Már nem zavar a 3 kg különbség. Viszont Hanga sokkal mozgékonyabb, már "kutyázik" (négykézláb előre-hátra ringatózik), meg forog, Andris viszont semmit sem csinál. Igaz, 1 hét alatt kinyomott 3 fogat
Hanga meg még totál fogatlan. És Andris sokkal többet dumál.
Hihetetlen, hogy ugyanmakkor fogantak, ugyanott fejlődtek, ugyanabba a családba születtek bele, mégis mennyire különbözőek!!!
Tünci!
A lányok mikor kezdtek el egymással játszani? Mikortól nem kellett őket lekötnöd?