A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Csajok!

Málnalevél teából mennyit isztok?

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

ja és Emi nem bántott meg senki..csak tisztázni akartam hogy én nem ezeket irtam..és nem panasznak és stbnek szántam..szóval semmi gond..

Andi de attól még az én privim megkaptad? :D
Vendég

Sziasztok Mamik!

Olyan szép idő van kinnt, remélem mindenki kicsit kimegy süttetni magát.
Mi itthon punnyadunk, mert nem sok kedvünk van semmihez. Este jönnek barátaink, addig össze kéne rakni a lakást, meg sütni vmi sütit és főzni is.

Tényleg, dobjatok már pár ötletet ebéd ill. süti terén. Egyszerű, finom és ami hamar megvan! Gyümileves lesz, az tuti, a héten mégcsak másodjára, de ez most nekem is nagyon bejön.

Emi
Szopis melltartóhoz, én azt az infót kaptam, h úgy kell venni, h a legnagyobbra bekapcsolva és a mellrésznél még férjen be a tenyered.
Lehet nem Te kérdezted, de rád emlékszem most!!

Kiv. vagyok, h Magikáék mennek-e ma szülni,összejön-e neki a haditerv!!!
Klarka, Te meg ha vársz még egy hetet, az is tök jó, csak bírjad cérnával a végét!!

Na, most ennyi, megyek pakolászni.

Litu, Pumpi
Én már csomószor írtam, h gyertek, mert szeretm személy szerint a beírásaitokat. Én nem akarok rágódni ezen a témán. Ami rám vonatkozott leírtam, aztán ennyi.
Részemről lezárva a téma, van itt csomó más dolog, amin lehet még csemegézni.

Szép napot nektek!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Lituka,
Hát sajnálom, hogy nem tudunk összefutni. Nekem a 7 óra sajna sehogy nem jön össze, mire a gyerekeket elviszem az oviba... fél 9kor pedig már órám van.
De ha Győrben jársz megbeszélhetünk vmit. Esetleg Maryt is becsaljuk és csinálunk egy minitalit.

Hát igen a fürdő- WC elég gáz! Mikor Dani született még ülőke sem volt a WCken, mikor Lizával voltam már egy kicsit felújították. Persze már ez is 4 és fél éve. Ki tudja most mi van. De azért ki lehet bírni.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Lituka,
megkaptam a privit. Csak küldeni nem tudok. Nekem MacBookom van és úgy látszik a babanetet PCre szabták. Ezért szívok mindig ennyit vele. De azért nem adom fel.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Én tartom a kapcsolatot Mezsóval .. (valaki kérdezte, hogy vannak).
Csak nekem van meg a száma?
Még mindig bent vannak a kórházban, mert a sárgaság még nem múlt el Blankánál :( ezért picit el van keseredve. Viszont rengeteg a teje, és már a kiscsaj is szépen szopizik :)
Reméli, nemsokára hazamehetnek :)

Kép
szösszenet

Kiscica,
én kérdeztem a szopis melltartót, de köszi a választ, ez jól hangzik, ha elfér a tenyér, akkor elvileg aztán el fog férni a tej is a ciciben... :D
sirkici

Az jó hír, hogy van teje Mezsónak, ha sokat szoptat, hamarabb múlik a sárgaság. Remélem mielőbb hazamehetnek!

Szössz!
Örülök, hogy sikerült a 2-a. Az már csak két és fél hét! Nem semmi! :D :D

Na eldugulok, mi is megyünk kirándulni. Majd jövök, persze ha a gépem is úgy akarja.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Sziasztok lanyok!

Hat en ma mar tuti nem fogok szulni. :cry: :cry: :cry:

Elkaptam apat, foztem egesz delelott, de semmi. Meg a kemenyedeseim is elmultak. :shock: :shock:

Lehet ugy fogok jarni mint a marciusiaktol Eszterx. :shock:

Lituka!
En sem akartok kotoszkodni es nem neked szolt a hozzaszolasom, hanem mindenkinek.

Mezsonak megy a drukk, hogy mielobb hazajojjenek.

Na megyek elkapom megint apat, hatha talan holnap szulok.

Magi
Vendég

Felsoa!
Ha jól emlékszem Mamacka írta,hogy málnalevél teából napi 1 litert kell meginni.Bár ezt ő biztos pontosabban tudja.Jó lenne,ha előkerülne,mert már én is beszereztem és jövő héttől el akarom kezdeni inni.

Kép
ágnes27

Emi én meg voltam bízva, hogy ha megyek a Wcre és ezt sikerül 3-ra időzítenem, akkor keltsem fel a párom, hogy nézze a F1-t. Na és én keltem 3.35-kor kitotyogtam. Mondtam neki, hogy nézheti ha akarja. Úgyhogy én aludtam tovább. Aztán reggel kiderült, nem bírta végig, így most nézi. Micsoda FANok vagytok! Hajnalban ezért kelni. :)

Kisscica
milyen kevés helyük van, és hogy ki van találva, hogy maradjanak végig. Jó képek, mi már nem nagyon tudtunk jó képet kapni róla. az ucsó 4D-n.

Bebe
Tata gyönyörű! Mi tavaly voltunk, én már nem mozdulok ilyen messzire. Plane, hogy csak én tudok vezetni, és már nem megy. De irigy vagyok. :wink: Ebben a napsütésben csodás képeket lehet csinálni.
Mi csak a környéken sétáltunk, és katicabogarat, meg fakadó rügyet fotóztunk. Bocs, mi ilyen bolondok vagyunk…

Felsoa na én pont ezt kapom állandóan. "Ikrek? Nem, akkor óriási baba." És sajnálnak. Mondjuk én kicsi vagyok, és a hasam még óriásibbnak tűnik. De uncsi ez már, hetek óta hallani.
tea: Nekem 1 bögrével mondta a szülésznőm. De csak a jövő héttől kell. Látom más 1 litert ír.

Kép
téjé

Málnalevél teából napi 1-2 csésze az ajánlott mennyiség.....
Én többet biztosan nem iszok belőle, szerintem túlzásba sem kell vinni. De majd megmondja aki biztos jobban tudja... :twisted:
Egyébként a volt szülésznőm is ezt mondta, megkérdeztem tőle emilben... :roll: én rá hallgatok és nem a napi literre!
Vendég

Sziasztok! Most értünk haza....hát tényleg naon szép ez a Tata! Nagyon kis romantikus hely! Olyan jól esett sétálni! Kocsiban ülni (zötykölödni néha) sokkal kellemetlenebb (keményedősebb) mint sétálni! Olyan jól esett! De azért elfáradt a lábam egy picit, de megérte!

Málnalevél teát napi 1-2 bögrével javasolta a szülésznő. Picit hashajtó hatása van (ami jól is jön) de én csak este iszom inkább. Én még egy pici mézet is engedélyeztem bele, de citromot azt inkább mellőzni érdemes. Szóval én napi egy bögrét iszom és homeozom mellé, 5 napig szedem (utána két nap szünet) a CIMICIFUGA RACEMOSA CH5-öt 1*5 golyó és a CAULOPHYLLUM CH5-öt szintén napi 1*5 golyó. Ja és homeos fogkrémre váltottam :) jobban is ízlik mint a mentolos! Ezt a 36. héttől lehet alkalmazni. Mindét homeo méhszáj előkészítő, méhnyakizom-tágító...ártani ilyen adagolás mellett biztos nem árt (természetesen csak az uccsó hónapban) és fontos az alacsony potenciál.

Kép
be_be

Sziasztok Lányok :)

Barátnőm most szül :D :D :D :D
Reggel kezdődött neki .. és annyira de annyira szorítok egész nap, hogy mikor kapom már a megkönnyebbült sms-t, hogy őrület :D

Amúgy eddig takarítottam .. hulla vagyok, leszakad a derekam! :(
Alíz viszont élvezte .. végigaludta - most bezzeg boxol odabent :D

Kép
szösszenet

Szöszke,
Az izgi :) Együtt fogtok babázni :)
Azért ne vidd túlzásba a takarítást!

Be_be
örülök, hogy jól érezted magad Tatán.

Magika,
holnap is van nap :wink:

Kép
emi29

Emi - Sajnos csak interaktív együtt babázásról van szó :(
Ugyan legjobb barátnőm, de a párjához költözött Debrecenbe pár éve .. így csak neten tartjuk a kapcsolatot mostanában...
Drágám reggel óta vajúdik .. fél 9-kor írt .. akkor mentek a kórházba.

Már abbahagytam mára a takarítást .. főznöm kell, és hajat szárítanom :) Utána pihenés :)

Magika - Bizony, talán holnap ;) :)

Bebe
- Irigykedem a kiruccanás miatt :) én imádok autókázni :)

Kép
szösszenet

téjé, én is kb ennyire zizi vagyok! Órákig el tudok lenni egy szöcske édi fejének megörökítésével és ott van még az örökzöld kacsa téma is...persze tájat / épületet is klassz fotózni...néha. Ma egy mókust kergettem fél órán keresztül, sajna most se úgy sikerült ahogy megálmodtam :) menekülő bajnok, ő nyert :twisted:

Kép
be_be

Szöszi,
Drukk a barátnődnek. Bár azóta már lehet, hogy babázik. :D

Pumpóka, Be-be, Ágnes
Köszi az infókat. Én is ennyire gondoltam. Többet nem is bírnék meginni belőle.

Téjé,
Én sem nőttem nagyra, de egyik gyerekkel sem volt ekkora pocakom. A doki szerint is 38 hetesnek felel meg. Úgyhogy kíváncsian várom a keddi UH-t, hogy mekkora lehet az uraság. Bár mint Mezsó példája is mutatja, elég sokat tévedhetnek.

Emi,
Nagy Forma1 fan lehetsz, ha képes voltál hajnalok hajnalán felkelni.

Magi,
Hajrá! Bár ezk szerint a kis hölgy még jól érzi magát odabennt. :D

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Szöszi,
Majd jelentkezz, ha tudsz vmit a barátnődről.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Hú Szösz
Ez izgi, jelentkezz, ha van hír barátnődről.

Bebe
Irigyellek!! Mi ma nem mentünk sehova! Majd dobjál fel pár képet!!

Málnalevél
Én még várok ezzel, nekem még bennt kell tartanom Maszatot. Talán majd egy hét múlva elkezdjük inni.
Akkor már benne vagyok a 36. hétbe.

F1
Párom is próbálkozott felkelni hajnalban, de megdumálta magával, h jobban jár ha alszik tovább.

Mi most fejeztük be az ebédet, kicsit elcsúsztunk időben. De a sütink is megsült már, és egy adag pizza mindjárt landol a sűtőben.
Este meg kártyaparty, ha jönnek barátnőmék, oda kell az energia!!!
Takarítás is megvolt, már csak a füri van hátra, de nekem is mindjárt leszakad a derekam..

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Sziasztok Lányok!

Nagyjából visszaolvastam!
Nehogy összekapjunk már!! Olyan szuper ez a fórum!! Mindenki érti, ahogy akarja, Lituka meg kiírta magából. Asszem sejtem mire gondol Ő, de tényleg nehéz megfogalmazni....
Én pl. ilyen homeo bogyós, málnalevél teás, gátmasszázs olajos témáktól vagyok paff, de vagy elolvasom (ha van időm), vagy nem. Én tuti nem eszem-iszom- kenek semmit. Ez jól ki van találva a természet által. A Magne B6-ot majd abbahagyom, ha a dokim mondja. Nálunk meg nincs se EDA, se doki, se szülésznő választás, úgyhogy ha ezekről olvasom én is elbizonytalanodom, mert adott valami nálunk, és ezen én nem tudok változtatni, ha jót, ha rosszat írtok róla.... :roll:
DE! Megosztani, elolvasni jó a tapasztalatokat az biztos!! Hiszen mind- mind infó.

Nálunk is ma volt nagytakarítás, kb. a lakás háromnegyedében. Anyu jött át segíteni. (én nem sokat csinálhattam) A maradékot, majd ápr. elején.

Szöszi! Gratulálok az NST.-hez! Nekem szerintem majd hétfőn mondja meg a dokim (akkor megyek hozzá vizsgálatra), mikor kezdem én.!

Lituka! Gyere, és írjál, ne csak olvass!! Én is szeretem a hozzászólásaidat!

Na, Zsófi ismét csuklik! :lol:

Kép
gabo001

Sajnos még mindig nem kaptam meg a "megérkeztem" sms-t .. így most pontosan 10 órája vajúdik a barátnőm.
De már váltottunk azóta néhányat, és írtam neki, hogy egy HŐS!!! :) Már kért fájdalomcsillapítót, mert a kitolási szakaszra nem maradna energiája .. igaza is van :)
Nagyon szorítok neki, ráadásul neki is nagy babája lesz, 4 kg körülire saccolták, meglátjuk .. ;)

Gabo
- Hidd el, sok szempontból meg jó is, ha adottak a kórházban a paraméterek, legalább nem izgatod magad, hogy mi mellett dönts :)

Andi
- Kíváncsi vagyok mekkora a babád :) A mienk 2600 gramm :)
Nekünk tuti nem lesz óriásbébink :D :D

Nem bírom abbahagyni a takarítást .. csak még ezt .. csak még azt ...
Anyukám nekem ablakokat mosni fog jönni segíteni, azt megtiltotta nekem :roll: :roll: Pedig ahogy mostanában érzem magam, simán belefognék egyedül :lol: :lol: :lol:

Jah, és kimostam a táskáinkat .. ha megszárad, bepakolom a cuccokat, ami nem ruha .. azokat csak "induláskor" fogom begyömöszölni :lol: :lol:

A málnalevél teával kapcs. én is azt hallottam, mint Pumpóka :) 1-2 bögre/nap ;)
Én persze nem ihatom .. mint ahogy a magneb6-ot is szedem majd végig :)
De én úgy tudom, ezeket a dolgokat az utolsó 2 hétben szokták csak alkalmazni .. hamarabb gondolom nem nagyon szeretné senki, hogy jöjjön a baba :)

18 nap múlva szülök :!: :!: :D :D :D :shock: :shock: :shock:
Ez elég konkrét .. már három hetem sincs összekészülni mindennel :) Még van 1-2 teendő ;)

Kép
szösszenet

Szöszi! Nehogy nekiállj ablakot pucolni, az tényleg veszélyes! Persze, ahogy "ismerlek" te annál sokkal megfontoltabb vagy! :D
Szerintem nagy felelőtlenség ez terhesen. (asszem bejja asszony így vesztette el egyik ikrét!! :shock: )
Én téged picit irigyellek megmondom őszintén! Egyrészt tudod a szülésed napját, másrészt a császár miatt. Tudom, sokan írták ne akarjak császárt, de a babámat nagyobb biztonságban tudnám úgy, mert csak kiemelik! Én meg kibírnám valahogy az utána lévőket. Bár ahogy hallom a gátseb is marhára tud fájni. Ők meg ülni nem tudnak....
Én is azon aggódom, hogy mivel én vékiny típus vagyok, keskeny csípővel, a babát meg olyan 3600-3700 gr-ra saccolják..... szóval őt féltem nem magamat! Én nem kardoskodom a természetes szülés mellet annyira.... :oops:

Kép
gabo001

Gabo - Megértem, hogy van benned egy természetes félsz a szüléstől .. :) szerintem mindenkiben ;)
És az is tény, hogy én nyugodtabb vagyok .. majdnem fél éve tudom, hogy császáros leszek, bőven volt időm felkészülni rá lelkiekben (vagyis nem a műtétre, hanem az azt követő napokra).
Ne aggódj, a babád mindkét esetben biztonságban van :) A doki és a szülésznő figyel rátok ;) ha akkor úgy ítélik meg, hogy veszélyes a szülés .. lehet császár. De a babát nem fogják veszélyeztetni, ezt te is tudod :) Ne aggódj!!!
Én barátnőm sem egy vastag csajszi - majd elmesélem, mit mondott :)
Egy másik ismerősöm meg természetes úton hozott világra (még nyáron) egy 4800 grammos kisfiút :shock: .. és az egész pár órát tartott .. szóval úgy tűnik, nem is annyira függ ez a baba méreteitől :)
Nah .. nem szövegelek, én sem szültem még :lol: :lol:
Csak ne aggódj :)

Kép
szösszenet

Jah, nem állok neki ablakot pucolni ... megvárom vele Anyum ;) :)
A takarítást is óvatosan csináltam .. érzem a határaim (ha én nem érezném, a derekam emlékeztet rájuk :lol: :lol:) ...
El is vagyok fáradva .. ma már csak pihengetek :)
(amúgy egész nap nem volt keményedésem .. pedig csináltam ezer dolgot :) .. Alíz nagyon idillin van odabent :))

Kép
szösszenet

Szösszenet! Köszi a bíztató szavakat! Tudatosan gondolkodva én is így gondolom! (ha gond van úgyis császár...stb, párom is ott lesz vigyáz ránk, intézkedik. meg azért picit előny, hoy ő is kórházi dolgozó, így ismerik! ez megnyugtató) Csak annyi rosszat is hall az ember. Persze főleg a tv-ben. (Aktív, Napló, Fókusz állandóan ilyeneket mutogatnak :roll: )
Feltétlen írd meg, ha megszült a barátnőd!! Drukkolok nekik!!!!!
Na, lépek megjött párom a nagypapájától.
Vacsira rendelünk valamit, Tv nézés, pihi!
Jó pihenést nektek is! Vagy szórakozást?? :D

Kép
gabo001

Én is elfáradtam ma, pedig csak picit tettem-vettem, mégis elég volt!! (derekam, pocim...)

Kép
gabo001

Sziasztok!

Hazaértünk pár órája, gondotam beköszönök :) Ma már tuti nem lesz erőm visszaolvasni, 20 oldal kb... nem kevés :D Még csak a mosás elején tartok, de legalább már minden ki van pakolva :)

Minden szép, és jó volt, Szandi nagyokat síelt, járt sísuliba, és tegnap volt egy kis háziverseny, ahol még érmet, és oklevelet is nyert :) Majd mutatok képeket :)
Apja a csúcsokra tört, felment a legnagyobb pályákra, elég jó színe is lett :) Én elbandukoltam lent, nézegettem a gyerekeket a suliba, fényképezgettem, sétálgattam, és néha süttettem magam a napon a nyugágyakban :lol:

Voltunk Parndorf-ban az Outletben, az SCS-ben a Baby1one-ban, és a Toys"R"Us-ban vásárolni, van pár szép szerzemény :)

Na most hirtelen ennyi, remélem minden ki jól van, és kellemesen telt ez a hét!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Kinyílt közben az újabb virágunk :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Sziasztok!

Bocsi még nem olvastam vissza....
Segítsetek!
Milyen babakocsikat vettetek, mert most néztem a milyénket ( ki akartam mosni a huzatot) el van ferdülve, szakadva meg minden.
El vagyok keseredve, így adjon kölcsön az ember akár a tesójának vmit????
Még csak nem is szólt.

Egyébként jól vagyunk, csak Danim beteg (köhög, tüsszög, folyik az orra).....

KépKép
Kép
xsara
Érd

miénket, na már írni sem tudok..... :oops:

KépKép
Kép
xsara
Érd

Sziasztok. Balla Melinda vagyok,32_33 hetes kismama. Május 2.ra vagyok kiirva. Pár napja találtam rá az oldalra és nagyon élveztem a levelezéseiteket. Nagyon szivesen csatlakozom hozzátok. Üdv. Melinda
balla melinda

Szöszke,
Remélem már megszült a barátnőd! 10 óra vajúdás?? Az nagyon sok :roll: :roll:

Nici,
üdv újra köztünk. Várjuk a képeket! Ezek szerint volt hó. :) :)

Xsara,
mi Peg Perego Veneziát vettünk, de ha most vennék kocsit, akkor valszeg olyat vennék amit pl. Szőlőék vettek. Sajnos a márkáját nem tudom, de Szőlő biztos tesz fel róla képet.

Kép
emi29

Melinda,
üdv köztünk :) Gratula a babához. Kisfiú lesz vagy kislány? Hol fogsz szülni?

Kép
emi29

[quote="emi29"]S írta:emi29zöszke,
Remélem már megszült a barátnőd! 10 óra vajúdás?? Az nagyon sok :roll: :roll:

Nem .. még nem ... :roll: :roll:
Hát .. én ezzel kapcs. nem vagyok olyan optimista ..
Elég sok baba volt a tavalyi évben a környezetünkben, és hallottam, mennyire különböző szülések vannak ..
Az egyik barátnőm 19 évesen 2 óra alatt megszült úgy, hogy szerinte a fájások nem is igazán fájdalmasok :lol: :lol:
Egy másik meg 21 órát vajúdott!! (nah az bizony sok..)
És eközött is hallottam több verziót.
Szóval még mindig szorítok a barátnőmnek :)

Kép
szösszenet

Nici - Üdv. újra itt :) Örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat!!! :)

Melinda
- Üdv. itt :)

Kép
szösszenet

Most hívott barátnőm :)
Megszületett a kislánya :D
3500 gramm és 51 cm :D
Jajj olyan boldog vagyok :D és ők is olyan boldogok!!!!

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Szösz: gratula barátnődnek! Nem semmi, milyen hosszú volt szegénynek, de a lényeg, hogy jól vannak :D

Xsara: pont jó, hogy ma kérdezed, mert ma végre le tudtam fotózni a járgányt: Kép Top Rider BS-05
Nemrég vettük, már párszor felavattuk, szerintem nagyon jó. 35volt esővédővel, lábzsákkal és pelustáskával. Ernyőre csukható és átalakítható olyanra, hogy a baba akár hason is tudjon aludni benne (akkor a mami felé néz)

Kép Kép
celesztina

Sziasztok,

nem akarom elkiabálni, de Dominó talán a javulás útjára épett; ma nem volt 37,6-nál magasabb hője, el sem hiszem. :shock: Remélem így marad, mert már mind a hárman nagyon kivagyunk.
Szerencsére kispocak odabent jól elvan a nagy mocorgásokból ítélve:)

Elkészült a babaszoba is, bár még van nlhány apróság amit szeretnék, de a lényegi dolgok megvannak. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Visszaolvasgatok...

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

ááááá, írtam egy tökhosszút, erre elszállt :evil: :evil: :evil:
Megyek is, nincs erőm újra leírni :(

Szép estét mindenkinek :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

Látom, ma korán kelő volt a társaság!
Kamilla, szerintem a babaápolási listád teljes, de én személy szerint nem vettem pelenkán, popsitörlőn, lázmérőn, és orrszívón kívül semmi babaápolási cuccot, mert a férjem fogja azokat a patikából kiváltani amíg bent leszek a kh-ban.

Kiscica nagyon édi a babód! Jók a képek. Hasonlót láttam az imént a "Terhesség ABC-je" c. könyvben a 36.hétnél.

Szösszenet, gratulálok a barátnődnek és a lurkónak, annyira nem lett nagy baba végülis. Szegénynek jó sokáig tartott a szülés.
Köszi Mezsóról a híreket!

Nici, örülök, hogy jól vagytok és minden rendben lezajlott a kiruccanás! Várjuk majd a képeket! Ja, és gratula az "újabb virághoz"!!

Xsara, sajnálom, hogy így kaptátok vissza a babakocsit..nem semmi..Mi nagyon jó áron, 29 e-ért vettünk pikkolo T 100-as nevezetű babakocsit, ami vízszintesig dönthető, aluvázas, de könnyű kis babakocsi. Szerintem jó lesz nagyon. Külön vettünk hozzá egy hordozót (ugyanennyiért..)

Celesztina, tök jó a Ti babakocsitok is!

Timi

Kép
tim27

Csöppke!
Nagyon klassz a babaszoba !

Szössz! Gratula a barátnődnek! Jó neki, hogy már túl van rajta...

Nici! Üdv újra itt! Örülök, hogy jól sikerült a kirándulás, várjuk a képeket!

Nekem napok óta fáj a derekam/hátam, éjszaka is egyre rosszabbul alszom miatta... :roll: És még hol van a vége???? :roll:

KépKép

KépKép
gabcika

Úgy látszik, most én "üldöztem" el mindenkit.. :oops:

Mindig elfelejtek 2 dolgot:
1. Szössz, majd ha frissíted a táblát, lsz. írd be hozzám, hogy "BÁLINT!"
2. A felicitas csomagból van egy rózsaszín cumim, amit kékre/zöldre cserélnék, ha van vki akinek pont olyan kell írjon lsz!

Kép
tim27

Sziasztok!

Mi ma egész délelőtt huszárokat nézünk a lányokkal és a Lánchídon sétáltunk...kicsit fújt a szél, kicsit elfáradtam, de azért jó volt.

Felsoa,

nem próbálod meg átméretezni a képernyőt? Nekem csak akkor jelenik meg az elküld gomb, ha átméretezem 1024x768-ra. ha ennél kisebb felbontásban nézem, akkor nem tudok választ küldeni a privátokra.

be_be,

azt hiszem, te írtad a homeós bogyókat...érdekes, hogy ezeket már most szeded, az én könyvem csak a vajúdásra írja őket, ugyanebben a potenciálban, és a második szüéskor én csak a szülőszobán szedtem.

Most sem tudtam mindent visszaolvasni, de vigyázzatok magatokra!

mindenkinek szép vasárnapot kívánok!

Üdv,
Nuska+
nuska1

MEGJÖTTEM!!!!!!

ÉS MA KIVÉTELESEN ÉN ZÁROM A TOPIKOT!!!!! :D :D :D

még soha nem zártam!

Visszaolvastam, de csak kb sikerült felfogdosnom a dolgokat!

Megint akadt téme, pedig csak 2 napra mentem el.

Gyors élménybeszámoló rólam, h ne untassam a népet :wink: :
OLYAN JÓ ITTHON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Nagyon car volt amúgy, bár ennek ellenére nem bántam meg h elmentem. (aki nem emlékezne Egerben jártunk)

Úhogy most úgy örülök h hazajöttünk, h aludni sem tudok, pedig alig bírtam ébren maradni az úton!

Szívem Szonja 2 napig hajtogatta a megérkezésünktől kezdve h menjünk haza, pedig szép volt a hely, jó a kaja meg a pancsi is és mégis. Volt egy hatalmas park óriási játszótérrel szép volt az idő....és mégis ezt mondogatta........ez nagyon kiütött.
Apa nagyon örült h nem nélkülünk kell mennie és vele leszünk én ugyan nem akartam utazni de úgy véltem Szonjának tetszene, márpedig ha életem értelmeinek jó akkor nekem sem lehet rossz. No tévedtem.
Bár mindenki dolgozott rajtunk kívűl és engem nagyon megviselt az utazás (iszonyat keményedtem és fájdogáltam folyamatosan) de kitartó voltam Szonjának igyekeztem klassz programokat csinálni, hosszú séta ........

De ez egy ilyen hét....a lakás nem jött össze (bár ezt nem bánom annyira), a diákhitelesek küldtek egy felszólítást h mér nem törlesztek???---a sok segg*ej!!! azért nem mert gyesen vagyok és megengedték egy hivatalos levélben h ne törlesszek) a kocsim nincs biztosítva mert a biztosító küldött egy papírt h mér nem fizettem????--még jó h van igazolásom h befizettem)........De lassan véget ér és én itthon vagyok!!!! :D :D

ennyit rólunk meg a rövidenről! :D

A többiekre holnap ragálok, most örülök, mint majom a farkának h hazajöttünk. Apa is örül mert úgy volt h csak holnap jövünk de nem bánta meg ő sem, bár neki kellet haza vezetnie vagy 2 órát. Holnap viszont lazulunk......csak szét ne essünk!

Megyek alszok lassan!!!

ITTTHON VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :lol: :D
Vendég

Jó reggelt!

Nem érdemes azzal számolni, hogy ki mennyit vajúdott, mert nem tudhatod, mit számolt bele. Ha azt vesszük, én 14 órát vajúdtam, ha az első rendszeres fájástól számítjuk. De az első része úgy estig elviselhető volt, az elviselhetetlen része pedig úgy este 11-reggel fél 7-ig, a megszületésig tartott, így ha tőlem kérdezik, én 8,5 órát szoktam mondani...jó, az sem kevés, de az ember olyan kába, hogy észre sem veszi, sokkal gyorsabban telik az idő, mintha józanul ülnél és néznéd a másodpercmutatót. A lényeg, és nekem is ez adott erőt, hogy amikor fájásszünet van, akkor csak erre szabad koncentrálni, 3-4 perc alatt nagyon jót lehet aludni. Nem érdemes arra gondolni, hogy jaj, még mennyi lehet hátra, mert teljesen kiszámíthatatlan és semmivel sem jobb, ha ezen töröd a fejed. Élvezni kell a szünetet!!!!

És ezt most nem paráztatás végett írtam:), hanem nyugtatásképpen..:)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Jó reggelt lányok!

nuska1, a szülésznőm tanácsára szedem. Egyébként több szakkönyv javasolja ezeket a 36. héttől. Én is akkor kezdtem. A legfontosabb jellemzője ezeknek a bogyóknak hogy csak akkor hatnak ha szükség van rájuk. Szülést egyik sem indít meg korábban viszont aki szedte (ismerek több ilyen embert) gyors és problémamentes szülése volt (és egytől egyig a 38-40 hét körül szültek, az igaz hogy egy sem hordta túl). Természetesen ez csak egy alternatíva és egész biztos van akinek semmit nem használnak és nagyon hosszú vajudásban esetleg rossz szülés élményben van részük ennek ellenére is. Én sokkal károsabbnak találom pl a függönyfelrakást/leszedést vagy az ablakmosást az utosló hetekben vagy pont a szülés megindítása végett. Nagyobb kárt tud okozni.

Ami nagyon fontos, hogy homeot csak orvosi tanácsra és felügyelet mellett szabad alkalmazni.

Ez is csak plusz info. Minél több info van annál könnyebb jó döntést hozni a szülés kapcsán.

Én pl gátmasszázst nem merek itthon csinálni, mert hajlamos vagyok mindenféle fertőzés begyűjtésére sajnos. Most inkább arra koncentrálok, hogy nehogy összeszedjek valamit. Majd a szülőszobára viszek olajat.

Tényleg nem akarok okoskodni, főleg nem úgy hogy én még nem szültem
:shock:

Kép
be_be

De jó, nekem is megjelent az uccsó babócám! :lol: :lol: :lol:

Kép
be_be

Sziasztok!Jó reggelt!

Nono: üdv újra otthon :D Jó, hogy írtad, holnap nekem is telcsiznem kell a biztosítóhoz, mert nem küldtek csekket :evil:

Ablakmosás: miért nem szabad? Bocsi , biztos hülye kérdés, de nem tudom és kellene majd... Nekünk van nyeles ablaklehúzónk, mindig azzal szoktam, nem nyújtózkodom sosem -bár székre így is kell állni. Most akkor nem moshatok ablakot?

Kép Kép
celesztina

celesztina, a védőnőm mondta, hogy a nyújtozkodással járó házimunkákat ha van rá mód inkább halasszam el a szülés utánra vagy kérjek segítséget.

Kép
be_be

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?