A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Regi: ne szomorkodj, Te megpróbáltad! Tényleg, ha nagyobb lesz Szeli, nem járhattok ismét (hátha alakul még a napirendje)? Hány hónapos korig szokás babauszizni?

Kép
Kép
irina

Timi26! Jók a képek!!! :D

Bongyi! Jaj, szegénykéim!!! El is szégyellem magam, hogy miken tudok problémázni! Továbbra is jobbulást! :cry:

Irina! Nem tudom, majd ha lenyugodtam, utánaérdeklődöm. (Most totál el vagyok kenődve, úgy általában, nem csak emiatt.) Viszont van egy másik ún. gyógyúszás, az péntekenként (asszem) 4-kor van, ha éppen úgy jön ki a napunk, van, hogy Szeli akkor épp ébren van. De anyukám meg pont akkor jár tanfolyamra. Mindegy, majd kiagyalom.

Apa délelőtt dolgozott, amit még megértek, de hazajött enni, és elhúzott motorozni. :evil: De utálom a motorszezont!!! :evil: Én meg egész nap egyedül. :( Kezdek befordulni. (Na, most kéne nekem is az a fél óra séta!!! :roll: ) Megnéztem már 3 SZF részt... Szeli meg mellettem játszott az ágyon. Nagyon gáz vagyok! :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, szorítok, hogy összejöjjön egy Csak Magadra Fordított Félóra Neked! ;-) Én holnap átsétálok az út túloldalán nemrég megnyílt benzinkúthoz, a szüleim szerint tök jó kis kávézó is van benne, ajándékbolt, újságok. Adok magamnak egy órácskát... mert azért mégsem az a kikapcsolódás, hogy amíg apa hétvégén vigyáz Ádóra, addig én takarítok. :shock:

Kép
Kép
irina

Irina! Hát ez az! Én is megbeszéltem Anyuval, hogy holnap délelőtt átviszi Apa Szelit, én meg takarítok. Aztán meg azon agyalok, hogy NORMÁLIS VAGYOK??? :roll: :wink: :lol: Lehet, hogy inkább elszabadulok itthonról egy kicsit!!! Bár elég dzsuva van a konyhában... :? Majd meglátom, igazából mindkettőt bele kéne szorítani a délelőttbe! Arany középút! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lányok,

úgy látom előbb-utóbb szervezni kell egy "ereszdkiagőzt" csak anyuka talit is :lol: :lol: :lol:
Most, h kezd kitavaszodni, apa kiszabadult a kertbe (mind a 40 nm-be :lol:) és egész nap csinosítgatta. Aztán majd nem győzöm lepkehálóval befogni, most is vmelyik szomszédnál csücsül :lol: És ez így lesz októberig...

silka
silka

Viranka: sokat változott, mert a betegség alatt eltűntek a hurkák meg a tokája!

Bongyi: szegénykéim! Kitartás! Remélem hamar meggyógyultok!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Regi: fel a fejjel, majd csak találtok valami megoldást, ami Szelinek is jó lesz!
Motorozik? Én nem nagyon csípem a motorosokat...mármint azokat akik nem tudnak normálisan közlekedni!!! :evil:

Silka: úgy látom egyre többen vagyunk sokat egyedül! Apa most is zenészbálban van! :evil:

Tegnap is oda volt. (bulizott :evil: )
Én meg már tök kivagyok hogy nem tudok egy normálisat aludni!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Hát úgy látszik, mégiscsak keményen áll a tradíció, miszerint a nő neveli a gyereket, viszi a háztartást (+ 8 órás, jól kereső munkája van), a férfi pedig eldolgozgat, haverozik és/vagy szórakozik egy kicsit és eljátszik a gyerkőcökkel napi 15 percet. :evil: :evil: :evil:

Nálunk többnyire nem ilyen, de azért vannak egyedüllevős napok. Ami eddig nem is volt gáz, mert nekem is voltak programjaim. De mostanában alig csinálok vmit. És azt is lelkiismeretfurdalással. :evil:

Úgy látom, hogy sokunknál (beleértev magamat is) eljött az idő, amikor kezdünk elfáradni. Eltelt 5-6-7 hónap, és megvisel minket, hogy "csak" anyukák vagyunk. Azért valljuk meg őszintén: bármennyire is szeretjük a Törpéket, velük nem lehet beszélgetni filmekről, könyvekről, napi történésekről, főzésről, cipőkről, zenéről stb. Nem tudunk meginni velük egy kávét egy jó kávézóban, vagy elmenni moziba. Vagy végigjárni az összes ruhaboltot, és csak nézelődni. (Saját részre. :wink: )
A NŐ részünk háttérbe szorul. És ez NEM JÓ. Minden ember (akkor is, ha anya), alapvetően önző. (És senkinek nem hiszem el, az ellenkezőjét.) Ebből következik, hogy mindenkit igazából az tesz boldoggá, ami NEKI örömet okoz. Csak akkor lehetünk boldogok, ha megvannak a saját örömeink.
Én egyelőre még nem találtam meg azt a a köztéputat hogy anya és felnőtt nő is legyek egyszerre. De keresem. :roll:

... remélem, senki nem értett félre : még mindig az legcsodálataosabb dolog az életemben, hogy Botond létezik...

Esszé vége. :oops:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Isten éltesse a hófordulósokat : Lincsit és Nolkát!

Betegeknek :+++++++++++++++++++++++++++++++

Regi!
Mi átmentünk a hatvani uszodába. Ma voltunk először. Sajna a szombati időpontok (2 db van), nekünk is úgy esik, hogy vagy evés van, vagy alvás. Én úgy oldottam meg, hogy akkor elindultam autóval, amikor Botond kezdett álmos lenni. És a 20 km-et 40 perc alatt tettem meg, hogy tudjon aludni. (szerintem le fognak tartóztatni a forgalom lassításáért :lol: ) Így jó volt. Mire odaértünk tök kipihent volt. Persze autó nélkül nem tudtam volna megoldani én sem. De fel a fejjel! Simán lehet pl hogy Szeli egyszercsak máskor ébred holnaptól..
Botond két héttel ezelőttig mindig 1/4 8 körül ébred. Azóta 6-kor :shock: :shock: :shock: :evil:

ÉS MI VAN MA??????????????
Reggelre kibújt a KÉT alsó egyes FOGUNK!! (mármint Botondé :wink: ) Éjszaka ezért volt kb másfél órás ordítás. A szívem szaakdt meg érte. Balázs sétált vele végíg, mígnem Botond beájult a fáradtságtól. Sírtam, amikor megláttam a fogakat. :oops:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Timi26! Tényleg sokat változozz VikDan! Olyan kis vékonyka és nagyon pasis! :D De nem baj, hipp-hopp újra hurkicás lesz Anya főztjétől! :wink:

A talis képek nagyon jók! És mindkettőjüknek már punkos taraja van! :lol: Lehet, hogy Panka a husis fiúkra bukik, így megilletődött, hogy ő nem ezt a "nyeszlett" srácot ismerte meg. :wink:

Anyukák is nagyon csinosak!!!!!!

Küldök egy kis Apahazazavaró vudut! ++++++++++++

Én Apát meg biztatni kell, hogy menjen egy kicsit a haverokkal kikapcsolódni. Amióta Zsófi van, nem volt sehol. Előtte is nagyon ritkán.

Bongyi! Az Asszony a legerősebb élőlény a világon! Mi akkor is bírjuk - mert bírnunk kell -, ha már az összeesés szélén állunk. Borzasztó betegen ellátni a másikat, pláne, ha az 3 beteg gyerek, és egy beteg férj!
Le a kalappal előtted!!!!!!
Bízom benne, hogy nagyon hamar meggyógyultok, mert ez így borzasztó kimerítő! ++++++++++++++++++

Silka! Én egyébként már gondoltam arra, hogy kellene szervezni egy anya-talit!

Regi! Én megértelek! Maximálisan! Most neked kell menned! Valahová! Bárhová!

Lányok! Itt a tavasz. Ne takarítsatok, hanem tényleg menjetek el pár órára kiereszteni a gőzt, feltöltődni! Én jövő héten a fodrásszal kezdem, mert megint érzem, hogy kell egy kis más.

Irina! Ez egy boszi-topik, úgyhogy biztosan meglesz álmaid munkája. Én nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi az!!! Azt lehet tudni, hogy mikor derül ki?

Kép
Kép
Kép
gremese

Sense! Én nem értettelek félre! Igazat adok neked!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sense! Gratulálok a fogacskákhoz! :D :D

Zsófi is szenvedett a fogaival. A héten két nap felébredt többször is, a többi éjjel meg felsírt, de vissza is aludt.
Ma reggel láttam - és éreztem az ujjammal -, hogy kibújt a felső bal egyese, azaz a 3. fog, és pár nap múlva követi majd a felső jobb egyes, a 4. fog. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Hú, Lányok, micsoda napunk volt. Tisztára nyügik voltak a gyerekek. Semmi sem volt jó nekik. Állandóan csak nyekeregtek. Szerencsére már alszanak. Remélem holnap jobb lesz.

Regi!
Sajnálom, hogy így alakult az uszi és hogy egyébként is kivagy. Kitartás, biztosan jobb lesz! Próbálj magadra is fordítani egy kis időt. A takarítás most mellékes!

Bongyi!
Jobbulást nektek!

Timi!
ARanyosak a gyerekek!

Dettyk!
Köszi a köszöntést!

Irina!
Szorítok, hogy összejöjjön álmaid állása!

Emese, Timi!
Hát, egyedül valóban nem lehet szuper este.

Hófordulósoknak sok boldogságot!

Most megyek kipihenem a mai napot!

Jóéjt
Puszi
Gica

Kép
gica1

Sense én is igazat adok! Gratula a fogacskákhoz!!!! :D

Gremese: "nem ezt a "nyeszlett" srácot ismerte meg" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No, javítottam a táblákat! Remélem kiigazodtok rajta! :D

1205612068.0764.xls

Kép
Kép
timi26

Halihó!

Ezt a fogzáport! Sense, Gremese gratula a piciknek!
Mi is jöttünk már úgy kocsival, h mivel Lizó hazaérés előtt 5 perccel aludt el, 25 percig jártuk a környező utcákat 2 km/h-s sebességgel :lol: Aztán szegény szomszédok meg azt hitték, h itt a betörő banda, aki feltérképezi a környéket :lol: :lol: :lol:
Hogy engem most per pill' mi tenne boldoggá? Egy teljes körű zsírtalanítás :lol: :oops: Na mindegy, hagyjuk! :cry:

silka
silka

Timi,

köszönjük a statisztikát! Hmmm, a lényeg változatlan :lol:
Gremese, szűk két hónap alatt majdnem sikerült dupláznod :shock: :lol:

silka
silka

Silka: ne foglalkozz a kilókkal! A párodnak és Lizinek is egy boldog kiegyensúlyozott anyuka kell!!! (mondom én, aki 2 hete koplal... :roll: )

Gremese: nektek is gratula a 3. fogacskához!!! :D:D:D

Elmegyek tentézni, hátha valamivel többet sikerül ma aludnom!

Jó éjt!!!

Kép
Kép
timi26

Timi26! Micsoda statisztikaaaa!!!!!!!! Köszönjük!!!!!!
Ilyen szófosásom volna? :oops: :lol:

Gica! Én csak tegnap este voltam egyedül, Apa fürdetés után ment el. Nem egy elmenős típus. :D

Silka! Zsófi mostanában - mikor megyünk anyósékhoz Csepelre minden szombaton -, a Szabadkikötőn alszik el. Mivel Ő fél órát alszik (általában), és ha hamarabb felkel, rizikós, hogy lőttek a napnak, mert nyűgös lesz, így mi is fél órát furikázunk. Vagy Halásztelek, vagy Szigetszentmiklós felé vesszük az irányt. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Silka! Ezen én is csodálkoztam! Én azt hittem, Regi lekörözött oldalkezdésben. De lehet, hogy Timi engem duplán számolt. :lol:

Timi26! Jó éjt! Pihend ki magad!!! :D

Azt hiszem én is lépek.

Jó éjszakát mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Silka!
A "zsírleszívás" nálam is dobogós :cry: :cry: :cry:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Halihó!

Isten éltesse Linikét és Noelt! Kép

Életjel: szerencsére úgy néz ki, hogy Albert könnyedén veszi az akadályokat. Édesen benyalja teácskával a gyogyit, már nem is köhög, a kedve is visszatért. A Fenistiltől meg kissé álomszuszi lett. Legalább jobban gyógyul.
Engem viszont nagyon kerülget az allergiám. Már folyik az orrom, viszket a szemem, a garatom. Ma kertészkedtem is egy picit, biztosan a gyom miatt van. Úgy volt, hogy ma a barátnőmékhez megyünk pizza-uzsira, de mivel Vacakocska beteg, le kellett mondanom. Az öcsikém meg kikövetelte, hogy akkor én süssek. Így meghívtam Momóékat is, ma pizza-vacsi volt. Desszernet meg tiramisu. Jó gyorsan le tudna húzni a hasam a mélybe. :lol:

Jaj, milyen szomorú dolgokról olvasok!

Bongyikám! Veled kezdem. Nagy harc ez! Teljesen megértelek, de innen csak sok erőt tudok Neked kívánni. Ha itt lennél a közelemben, biz'isten már régen a segítségedre siettem volna.

Regi! Nyugi! Ennek most így kellett lennie. De lesz megoldás, hidd el! Garfield-idő van! Légy egy kicsit önző! Törődj magaddal!

Egyébként Sense nagyon jól írtad! Teljesen igazad van! Hihetetlen talán, de tényleg nem fog összedőlni a világ, ha néha másra bízzátok a kicsit és szabad programot szerveztek. Olyan nehéz dolgokon megy mindenki keresztül, olyan feszített tempóban, 24 órás szolgálatban letezik mindenki, amit szerintem sem lehet némi kikapcsolódás nélkül végigcsinálni.

Irina, és többiek! Azért mondom azt, hogy igenis nagyon pozitívan álltok a problémákhoz, mert úgy gondolom, az első gyerekkel van a legnehezebb dolga mindenkinek. Mindenki vágyik a gyerekre, álmainkban egy tökéletesen működő, mindig vidám, soha nem beteg kismanó jelenik meg. Megszületik és vele együtt egy csodálatosan izgalmas, ugyanakkor állandó aggodalommal teli élet is kezdődik. De Ti mindannyian kiválóan vizsgáztok! Nagyon sokat tudtok, (sokkal többet, mint én anno) valahogyan ösztönszerűen mindig a jó úton indultok el, tele vagytok erővel, pozitív gondolatokkal. Ennyi önzetlen, jólelkű, kedves teremtést én még nem ismertem. Azt hiszem, az egyik legjobb döntésem volt, amikor bejelentkeztem. Köszönöm, hogy itt lehetek Veletek!
dmaggie

Sense, nekem is szívemből szóltál (én mondjuk feminista vagyok, bár ezt a szót a legtöbben utálják idehaza, mert egész mást értenek alattta, mint amit jelölni igyekszik), a soraidat akár én is leírhattam volna. Különös véletlen, hogy mint korábban írtam, épp ma kaptam hírt arról, hogy esetleg enyém az az állás, amire kb. 10 éve vágyok (nem erre konkrétan, de egy ilyenre). Hát egész nap madarat lehetett volna velem fogatni. Mert én igenis imádom a szakmámat, szeretek dolgozni, pörögni, és nagyon hiányzik az életemnek az az oldala.

Gremese, Gica: köszönöm! Minden részletet sajnos nem írhatok le a dologgal kapcsolatban, mert elég bizalmasan hangzottak el a dolgok, de a lényeg: eljöhetnék a főiskoláról egy egyetemre tanítani. Előnyei: emberileg és szakmailag is remek főnök, aki családcentrikus (!), vége a hajnali keléseknek és vidékre buszozásoknak 2 x 45 percért :evil:, mert Bp-en van a mhely ; feltehetően jobb státusz és fizetés, azt taníthatnám, amihez értek, nem azt, amit kijelölnek nekem, rugalmas órarend.
Ezek alapján vsz. heti 1,5 nap alatt letanítanám a kötelező órákat, a többi munkát (készülés, javítás, publikálás) itthon végezném (és ez lényegesen kevesebb favágást és több érdemi munkát jelentene, mint a "mostani"). Szóval gyakorlatilag MINDEN szempontból jobb lenne. Szeptembertől már menne a dolog, és családilag oldanánk meg vhogy azt a 1,5 napot, amit Áditól távol töltenék. Addigra Ádi baba már 1 éves lenne... persze rengeteget agyalok az egészen, de ha mégsem fogadná jól a dolgot a kicsim, még kapok fél évet akár... most mondja valaki, hogy nem a főnököm a világ egyik legrendesebb embere. :-)

Puszi Nektek és minden betegeskedőre gondolok!
Regi: holnap tessék PIHENNI!

JÓ ÉJT!

Kép
Kép
irina

főnököm = mármint a leendő...

Kép
Kép
irina

Timi, Dettyk! A mini-talis képek nagyon tetszettek! Timi, nagyon látványos a fogyásod! Talán VikDani is slankult egy kicsit, de gyorsan pótolja majd.

Irina! Úgy legyen!!!! Én is szorítok!

zsír! Én is remek zsírdonor lennék! :lol: Adományoznék ingyen, önzetlenül, de senkinek sem kell! :lol: :lol:
dmaggie

Sziasztok Mamók!
Köszönjük a köszöntéseket :lol:

Heni! Nagyon boldog névnapot!
Kép

Timi! Dettyk! Cukik a Babókák, és Ti is helyesek vagytok :lol:

Irina! Gratulálok a munkahelyhez, tényleg jól hangzik!

Bongyi! Kitartást, és jobbulást Nektek!+++++++++++++++++++

Hát most én sem vagyok már virágzó formámban....

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Pedig Nolka tüneményes Baba, csak én vagyok egy maximalista, önmarcangoló lüke nő...

Ja! Timi! Köszi a táblicskut, én tartom magam :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Berta!
Boldog félszülinapot :)

Heni boldog névnapot :)

Regi!
ma nehogy nekiállj konyhát takarítani!!!!!!!menj el otthonról kapcsolj ki! Igaza van Sense-nek muszáj és kell,mert a gyerekeknek egy boldog,kiegyensúlyozott anyára van szükségük :)
Én meg ma fogom azt csinálni amit a párod tegnap :) remélem nem fog eső esni,ki kellene próbálni sógor új mociját 8)

Irina!
Én a helyedbe elvállalnám :) A heti másfél nap szinte semmi,Te feltöltödsz,kikapcsolsz,bár az eleje biztos nehéz lesz :wink:

Anitja!
te ne marcangold magad,nem így ismertelek meg :wink: mi baj van?

tegnap átmentünk szomszédba előnévnapozni :) Bálint nagyon édi volt,tűrte a nagyok ijeszgetéseit, szeretgetéseit :) Míra meg csak Verának volt hajlandó hívni :roll: 8)

szép napot,Bálint reklamál :)

KépKép
viranka

Timi!
én is stagnálok :)

KépKép
viranka

Irina! WOW!!!!!!!!! Ez nagggyon szuper! Mikor olvastam a leendő állásodról, fülig ért a szám! Ez igen! Ezt meg kell csípni!!!!!
Ádival meg szerintem addigra nem lesz "gond", simán leléphetsz 1,5 napra!
Remélem hamarosan gratulálhatunk!
Hajrá boszitopik!!!!!!!!
Kép

Isten éltesse a 7 hónapos Pálmát és Larát!!!!!
Kép Kép

Henikém! Nagyon boldog névnapot kívánok!!!
Kép

Én most kezdek azzal szembesülni, hogy a kikapcsolódás már nem fog úgy menni, mint régen.
Apa említette tegnap, hogy valószínűleg a jövő héten összeülnek a haverokkal. Ez régen úgy ment, hogy én is mentem, mindenkivel jó viszonyban vagyok, megállapodtunk, hogy én leszek az antialkoholista, mert vezetek, és este mentünk, hajnalban jöttünk.
Szóval most, hogy ezt mondta, elkezdtem örülni, hogy de jó, végre megint lesz összejövetel. És akkor abban a szent pillanatban bevillant, hogy van nekünk egy Csücsöriborsónk, és ez már nem úgy megy, mint régen.
Én nem mehetek, mert van egy babám.
És tudom, hogy nem értitek félre, nekem ő a mindenem, imádom, akartuk, csak "picit" megváltoztatja az egész életünket.
Fodrászhoz sem úgy megyek, hogy eszembe jut, és másnap már ott vagyok. Komoly szervezést igényel, hogy ki vigyáz Zsófira, mit fog enni, mikor indulhatok el, és mikor kell érkeznem...
A röpiért meg a szívem szakad meg.
Március végén itthon lesz kupa, és oda nem szerelésben, hanem babával megyek. :D
De ez így jó! :wink:
És igaza van Sensének, mindenkinek meg kell lelnie a maga örömét, ami boldoggá teszi. Mert mi nem kizárólag melegítős anyucik vagyunk, akik nem feltétlenül cserélnek pólót, ha egy kicsi hányás kerül rájuk ( :oops: ), hanem NŐK, akik elcsábítják az urukat, akik belövik a sérójukat, akik barátnőznek, shoppingolnak, stb...
A minap toltam a babakocsit, és egy építkezés mellett mentem el.
És itt jött a következő változás, mert azok a "drága" munkások nem füttyögtek utánam. Hát igen. Mit fütyüljenek egy babakocsit toló anya után. (Másnap kicsit javult a helyzet, mert legalább utánam néztek). :twisted: No nem azért, mintha olyan bombázó lennék, csak értitek...... Valahol ez is kell.....

Úgyhogy én folyamatosan próbálok ismét "emberi formát" ölteni. Már csak 6,5 kiló választ el attól, hogy beleférjek a régi nadrágjaimba. Jövő héten fodrász..... Jó lesz ez.....

No befejeztem a litániámat. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Boldog félévességet Bertus!!!!
Kép

Anitja! Gyere, mesélj! Mi a baj?

Mira akkora arc!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Jaj :oops: Bertuskának gratulálok a félévéhez!
Kép

Viranka! van ilyen, most épp kakául vagyok (ahogy Nagymamám szokta mondani :lol: ), de végülis benyomtam egy erős tejeskávét (sosem szoktam :oops: ), meg talán a Nap is kisüt ma... Kép
szóval igyekszem jobban lenni... azt hiszem csak fáradt vagyok, de mindenhogyan...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Na, én csak az ünneplős táblát néztem... :oops:

Larának és Pálmának gratulálok a 7 hónaphoz!
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Naposabb jó reggelt, Csajok!

Isten éltesse Bertust, Larát és Pálmát sokáig!
Kép

Maggie, Anitja, Viranka, Gremese: KÖSZÖNÖM!!!
;-) Szerintem ilyen lehetőség egyszer adódik az életben... csak a bölcsit kerülném el még, amennyire lehet, remélem, összejön a családi "felügyelet".

Anitja, mi a baj? Min marcangolod magad? Vagy tavaszi kedélyromlás? Mondjuk ahogy most kinézek az ablakon, engem sem ragad magával az idő...

Gremese, annyira meg tudlak érteni (kikapcsolódás stb.)! De fog ez változni, csak idő kérdése. ;-) Addig is muszáj időnként kiereszteni a fáradt gőzt. Én ha besokallok, néha sajnos egy "hangosabb monológot" vágok le a férjemnek, de utána megnyugszom. Ennél mondjuk már jobb futni egy kört, de az nem mindig jön össze...

Kép
Kép
irina

Viranka: és milyen alkalmakkor hív Míra Verának? Amikor én Ádit Ádámnak? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
irina

Péterkének, Zsuzskának, Gergőnek, Nolkának, Linikének, Bertusnak, Larának és Pálmának boldog hófordulót!

Bongyikám, most már gyógyuljatok meg! ++++++++++++++++++

Hát ma elolvastalak végre, nekem a hétvégén nagy szerencsém volt, Anya itt volt péntektől, így hát ő takarított, mosott, teregetett és Robesszal volt. Én pedig elmentem fodrászhoz, pedikűröshöz, kozmetikushoz. Tegnap Apa elvitt ebédelni, persze kicsit diétásan, de ettünk, és ma pedig elmegyek egy kicsit egyedül nézelődni. És süt a nap. Annyira igazatok van, kell ez nekünk. Benne vagyok az Anya taliban is.
Sense, Emese, hát igen változnak a dolgok.

Viszont tegnap Apával való ebéd után elugrottunk a barátnőmhöz akinek a pici lánya van és nem hajlandó odaadni az Apjának, hát kicsit javulóban a helyzet szopi ügyileg, bár az Apjának most sem nagyon adja, de úgy látom, az Apuka már nem is nagyon kéri. De egész jó kedvűek voltak most, remélem megoldódik.

Silka, Sense, zsírleolvasztás én is, én is, bár most, h két hete nem eszem édességet és kenyeret is nagyon ritkán, no meg kurmplit és tésztát sem lement 3 kg, már csak 20 van hátra :lol:

Irina, jaj de jól hangzik, drukkolok

Anitja, naaaaa, mi baj van???

Regi, babaúszás :( , agyaljál, biztos lesz valami megoldás

Viranka, írtad, h Mira a Verának szólított, milyen fura, el sem tudom képzelni, nekem vannak a baráti köben olyanok akiket a gyerekük csak is a keresztveükön hív, h Anya ki sem ejti a száján, no persze, ez más, ők direkt így akarták, akarják

Minden kép szuper
Találkás képek is jók lettek :D

No megyek, tusolni és irány egy kis vásárlás :lol:
Napsütéses szép napot

Kép
Kép
nektarin

Irina!
mikor milyen dilije van :) van amikor KajáriVeraanya vagyok,aztán mamika,mama,anyucika,Vera,Verus,cica,Bella(Dumbóból :oops: )
Amikor wc-n ül és akar vmit akkor mindig Anya vagyok :lol:

no mék kávét főzni apának :) :)

LAra,Pálma boldogságos 7.hónapot :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!! :D

Tegnapi hófordulós babáknak: Noelka,Minka sok boldogságot!!!
Kép

Lara Pálma!Boldog hófordulót!!
Kép

Köszönjük a köszöntéseket!!!!!!!!

Még nem olvastam mindent vissza de Bongyinak mennek az enerdzsikexra mennyiségben,gyógyuljatok gyorsan!!!

Regi!Sajnálom,hogy Szelikének ennyire nem stimmel az időpont az usziba!

Timi!Nagyon aranyosak a gyerekek,nekem nagyon tetszik ahol Rebeka "legyűri" Bencust.És a két Viktor is nagyon ari!!És persze ti is szépek vagytok Dettyvel!!

Irina!Nagyon jó szerintem nyugodtan vágj bele!!Nagy lesz Ádi addigra és nem lesz vele gond!!!

Emese!Ahogy írtad ezeket a munkásokat... Én is tök gázul nézek ki,most már kövérebb vagyok mint amikor hazajöttünk a kórházból.Sokat vagyok egyedül bent a lakásba és eszek ha kell ha nem! De elhatároztam most már visszaveszek mert ez már brutális,utálok a tükörbe nézni!És marha sz@rul érzem magam a bőrömbe :cry: ...

Heni nagyon boldog névnapot!!!

Kép

KépKép
juba

Sziasztok!

Sikerült aludnom!!! Na nem zökkenőmentesen, VikDan 1/2 5-kor felébredt, megetettem, aztán apa hazaért és amíg Forma 1-et nézett foglalkozott vele!

BOLDOG HÓFORDULÓT BERTUSNAK, LARÁNAK ÉS PÁLMÁNAK!!!

Belegondoltatok, hogy nemsokára szülinapozunk??? Hogy megy az idő!!! :lol: :lol: :lol:

Heni: BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Köszönjük a dicsiket! :oops:
Dmaggie: látványos? Na ne mááá! Van még jó pár kiló rajtam... :oops:

Viszont Dettyket nem láttátok totálban! Na, ő viszont sokat fogyott!!! Csak nem ismeri el! :D

Gremese: Aminap én is egyedül mentem a boltba. Ahogy kijöttem az egyik autós alig bírta bevenni a kanyart, annyira nézett felém! Én meg naivan körbenéztem, hogy vajon mit nézett annyira... :roll: Hát senki nem volt mögöttem... :oops:

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Minden 6.és 7.hónapos babának Boldog hófordulót!
Kép

Heni Boldog Névnapot!
Kép

Később jövök.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Gremese: :lol: nézd csak meg a hozzászólásaid számát!!! Egyből rájössz, hogy csaltam-e! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Azt nem mondom, hogy kitakarítottam, de takarítottam 3,5 órát délelőtt, aztán úgy elfáradtam, hogy szerintem izomlázam lesz. :? De összességében jól esett. :D Szeli meg Anyunál. Utána mentünk ebédelni Zsolti anyukájához, aztán rohantunk is haza, mert Szeli újból álmos lett.
Azért voltam szoliban is! :wink: De csak 4 percre, kezdésnek. Nem akartam olyan piros lenni, mint Silka! 8)

[b]Heni! Boldog névnapot! :D
Bertusnak, Pálmának és Larának boldog hófordulót![/b]

Gratulálok a fogcskákhoz! :D
Nálunk még fog sehol. Már minden nap azt tapogatom. :roll:

Apa védelmére szóljon, hogy esténként mindig itthon van. Ő, ha nincs itthon, akkor vagy dolgozik, vagy motorozik, meg edzeni is szokott, de az estéket általában itthon tölti. :D Egy évben talán egyszer megy koncertre, vagy bulizni.

Nekem a munka nem hiányzik. Szerettem dolgozni, de most jó itthon. :D Viszont az nagyon betett, hogy a heti 2 arobicomat cseszhetem a térdem miatt. :evil: Épp nyomozok más mozgásfajta után. Pilates van, de reggel 8-9-ig, amikor ugyebár mindenki dolgozik. Meg az aerobicot azért is szerettem, mert oda jár egy csomó ismerősöm, akikkel ilyenkor jókat dumcsiztam, előtte, utána, esetleg kicsit közben is! :wink: Na, mindegy, még keresgélek! :roll:
Az itthoni tornázás se rossz, de a kimozdulással egybekötött lenne a tökéletes. :D

Irina! Nagyon szorítok, hogy összejöjjön!!! Szuperül hangzik! :D
Pihentem is, aludtam ebéd után másfél órát, Szeli még húzza a lóbőrt! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Köszönöm az együttérzéseteket az uszival kapcsolatban! :D Szerintem megvárjuk, hogy Szelike átvariálja a napját! Addig meg itthon jógázunk-tornázunk! :D

Timi26! Autós: :lol: Na, akkor kérünk egy egész alakos képet!!! :wink:
Én lefotóztam magam egy hete, hogy ez lesz az „ilyen volt”! Én is odafigyelek, már 2 kiló lement :D abból a 3-ból, ami még fogyi után visszajött pluszban… :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Halihóóóó! Végre itthon :D !

Regi, ha Szeli napirendjébe nem fér be, szerintem is hagyd most, hátha úgy alakítja, hogy nemsoká újra tudtok járni :D . A beszólogatók fejére meg nagy ívben...tudod :wink: . Egyébként szerintem Szelitől sem áll messze a modellkarrier, ezen a képen a vonalzó mellett megszégyeníti a profikat :D .

Bongyi, semmi más, csak ++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
.

Irina, nagyon jó az új kép Ádiról. Ha álmaid állása, kívánom, hogy megkapd! :wink: :D

Silka, nagyon jó ötlet a gőzkieresztős tali, de mikor és hol :shock: :lol: ?

Sense, nem lettél félreértve, nagyon jól megfogalmaztad, ami sokunk bögyét nyomja :wink: :D . Én most, hogy már másodszor vagyok kisgyerekes anyuka, sokkal nyíltabban merek önző lenni 8) . Bencével még pironkodtam, hogy nekem gondolnom sem szabadna bulizásra, magamra, de most, minden szégyenérzet nélkül vannak vágyaim és elvárásaim. És aki "bezzeg én" anya, szerintem előbb-utóbb begolyózik, vagy a gyerekeken vezeti le az elfolytásait :evil: .

Gratula Botondnak a 2 :shock: fogacskához!

Mesi:
[quote]P írta:anka a husis fiúkra bukik
:lol: :lol: :lol: .

Egyébként Vikdan tényleg nem olyan hurkás már, de nagyon pasis, és nagyon hosszú!! És mindig ledöbbenek, milyen hatalmas kezei vannak :lol: . Még a hangja is férfias :lol: .

És Timi26 is teljesen össze van esve :wink: :lol: . Igenis feltűnő, hogy sokat fogyott, csak elfelejtettem megdícsérni :oops: :D !
Én mérlegem viszont nem mutat fogyást, max. 1-1,5 kg-ot. Szerintem az lehet, hogy a héten Norbiztam (2x :oops:), és minden nap babakocsival mentünk Bencéért, alvással egybekötve, kb. 1,5 óra séta (odafelé loholás, hazafelé séta :wink: :D ). Esetleg alakíthatott rajtam, de én nem tudok róla :roll: .

Ja, Rebeka és Bence sem volt semmi :lol: :lol: .

Köszi Timi a táblicskut, én sokat javítottam :lol: .

Nektarin, húúúúúúú, de jó neked :D . Az enyém sajna nem ilyen önfeláldozó nagyi :roll: .

Folytatom, csak peluscsere és kajaidő van :twisted: .
dettyk

"Vasárnap melegfronti hatás terheli a szervezetet, melynek következtében fejfájás, migrén, rossz közérzet, ingerlékenység, türelmetlenség jelentkezhet, valamint emelkedik a vérnyomás. A vérzési hajlam növekszik, ezért a vérrögképződés valószínűsége is fokozottabb. A változékony, szeles időjárás következtében a depressziós panaszok erősödhetnek. Ebben az időjárási helyzetben a szervezet fizikai terhelhetősége csökken, a fáradtság hamarabb jelentkezik."
Nnnna valami ilyesmi van velem is csajok, semmi komoly, múlandó, sőt... annyira drágák vagytok, és a Barátnőm is (hallod Anita! :wink: ) megkeresett, hogy segít, ha fáradok, na meg akkorákat nevettem Jubán és Dettyken, hogy máris jobb kedvem van, az időről nem is beszélve... szóval tök jól vagyok 8)

Nolekről nem is beszélve, képzeljétek ma sikerült úgy püfölnie a felfújható mókusát, hogy sípolt, és annyira tetszett neki, hogy kacagott közben nagyokat, olyan édes volt, persze a kamerában pont akkor nem volt elem :evil:

Nektarin! Szuper Anyukád van!!!

NA fent van a tuksi :lol: (Nolka feje) megyek tutujgatni :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Timi26, küldtem vmit e-mailen.

Heni, boldog névnapot!!
Kép

Bertusnak, Pálmának és Larának boldog hófordulót!!!
Kép

Egyébként tegnap nagyon durva délutánunk volt, de most elmegyünk sétálni, és utána leírom. Addig izguljatok :twisted: :twisted: .
dettyk

Dettyk: köszi szépen!

Anitja: jaj, de jó, hogy jobb a kedved!!! :D :D :D

Dettyk volt olyen kedves és beszkennelt nekem pár képet, köztük pár esküvői képet is!

2002.02.09.
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
timi26

Timi26! Micsoda menyasszony voltál! :D
Szerintem ha Mazsola7-et és Regcsiken14-et összeadnánk, akkor több hsz jönne ki, mint nekem. :wink:

Éljenek a fogyózó kismamik!!!!!!! :lol:

Nektarin! Nem semmi anyud van! Nagyon rendi!!!!! Szerintem ezt az én anyum is megcsinálná, de nekem nincs képem megkérni. :oops: Meg nem is igazán kell, megoldom. :)

Anitja! De jó, hogy nincs semmi gond! :D

Én annyira örülök, mert a saját készítésű főzimet Zsófi megette. Hörcsög, megtört a jég! :D
Ezt kutyultam: brokkoli, répa, krumpli, alma.

Dettyk! Én már szétizgulom az agyamat!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziiiiiiiiiiiiiiiiiiasztok Drága Mamikák!

Hű! Most olvastam Anita üzenetét és rögtön belegondoltam milyen régen jártam Nálatok...

Nagyon szuperek az újabb fotók mindenhol! :):)

És GRATULÁLOK mindenkinek aki eddig és ezután, valamint éppen ma ünnepel!!! :):)

Mi is szívből köszönjük szépen a kedves jó kívánságokat, igazán drágák vagytok mindannyian, nagyon jóleső érzés olvasni - fantasztikus hogy nem felejtettetek el bennünket. :):)

Most hogy végre itt a jó idő, amikor csak tehetjük elhagyjuk a bázist és a szabadban vagyunk rengeteget - pörgünk ezerrel... :):)

Szóóóóóóóóóóóóóóval úgy gondolom még kevesebbszer tűnök majd fel a színen. Hihi!

Persze ettől még ott vagytok a godolataimban és majd előfordulok ám biztosan...

Addig is mindenkinek BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET és rengeteg KACAGÁST!!!

Puszi nektek: Vadvirág
Vendég

Gremese: Mazsola7 = 430 + Regcsiken14 = 1294, összesen: 1724 :lol: :lol: :lol:

Vadvirág: De jó, hogy megvagytok!!! :D:D

Kép
Kép
timi26

Timi26! :shock: :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Boldog hófordulót ikrecskék: Zsuzska és Gergő-Pálma és Lara, Linike, Nolka, Bertus

Heni Boldog névnapot!

Regi
Szuper cuccok! :)
Sajnálom az úszást :(

Maggie
:( azért remélem már javul a helyzet

Marica
Cukiii csini :)

Lilla itt dumál az asztal alatt :lol: hebüüüü nyálfröcsis verzió, néha sikoly, egész komolyan nyomja a szöveget :)

Timi
Az egeret és számítógépet mi is imádjuk :)
Csak nem sírás lett a taliból? Háát VikDanin tényleg látszik, h most nem olyan husi musi, de nagyon pasis az a mellényke :)
De csini volt valaki :)

Anikó
:)

Gica
Igen először főzi, aztán szopi

Mesi
Én sem tudok valami jól aludni egyedül....:? de ugye most már itt van Lilla és nem kell egyedül aludnom :)
Fog :)

Bongyi
Továbbra is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Irina
wow...no mostmár kiváncsi vagyok. Ez remekül hangzik, szorítok. Mikor dől el?

Egyedül levés ilyesmi:
Én nem panaszkodok. Mi apánk próbál figyelni az én és Lillus igényeire is és sokat van velünk. Pedig dolgozik is és van hogy későn ér haza. De azért fürcsi időre igyekszik, akkor Lilla mindig vele fürdik. És persze a hétvége a miénk
Szerencsére nem az a nagy bulizós, ha meg néha elmegy akkor nem lehet egy szavam sem.

Sense
Szerintem senki nem értette félre. Tuti mindenkinek vannak olyan napjai, amikor szeretne egy kicsit egyedül lenni, vagy barátnőkkel kávézgtani, vagy valami ilyesmi :)
Gratula a foghoz, :( hogy így megszenvedtetek vele.

Nektarin
Fúú de jó dolga volt valakinek :lol:

Viranka
:lol:

Lillának ma sikerült az ágyára kötött zenélős állatkát meghúzni :lol: és megint átaludta az éjszakát. 6kor ébredt, 9kor aludt.
Mondjuk mi 12kor feküdtünk, mert végre megnéztünk egy filmet :) De még aludtunk vele 9-11 ig is az egész család :) szóval végre kialudtam magam :)
Bár hozzáteszem, h a tegnapi elalvás előtt azért kiborultam kicsit mert pici lányom 3/4 7-8 ig nyűglődött és üvöltött felváltva :( okát nem tudom igazán, csak annyit, h tuti valami megzavarta
az alvásciklusát, mert hamarabb ébredt, mint kellett volna.

Éééés már erősen törekszik az előre elindulással :) sztem már csak hetek kérdése, de lehet, h napok :lol: és akkor jajjj nekünk :)

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?