A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Felsoa, köszi jobban vagyok! Azt hiszem csak jelzett a szervezetem, hogy ez így nem fog tovább menni... Most többet pihenek, a párom mos-főz-takarít üzemmódra kapcsolt, egy angyal lett, be vagyunk tojva, nehogy korább jöjjön a baba (még akár túl is hordhatom, ha jól viselkedek) csak fel kell hagynom Csenge emelgetésével meg ilyesmi.

Kép
Kép
mango.

Mango,
Vigyázz magadra! :D

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

A kórházban nálunk is csak a folyosón lehet látogatókat fogadni. A gyermekágy teljesen el van zárva. Ahogy magamat ismerem, tuti, hogy nem fogok kijárkálni senki kedvéért. Anyum be sem jön. Ő teljesen megérti.. 4 gyereket szült..
Azért gyúrok az egyágyas szobára, mert oda viszont apa bejöhet... (De csak ő, senki más)
Láttam, hogy a tesóm mit összeszenvedett az első szülésénél. A háta közepére sem kívánt senkit. Egyszer voltam bent nála, mondania sem kellett, tudtam, hogy nem kíváncsi senkire, úgyhogy kivártam a soromat. Anyám ugyanigy tett. Persze fényképeket kaptunk rendszeresen. A második babájánál ugyanez volt a helyzet... Csak az első nap mentem be...

Anyósómat azért nem szívesen látom, mert az egész terhességemet lecarták. Beszólnak, hogy miért nem dolgozom végig, egyáltalán nem támogattak, fel vannak háborodva, hogy most betegen nem megyek át a nagyihoz megmutatni a pocakomat stb. stb. stb..

Kép
emi29

Most mennem kell, ennyi szabadidőm volt, nem tudtam visszaolvasni :( Mostantól azért figyelek, hogy ne csak negatív hozzászólásaim legyenek, de egyszerűen nem tudom kinek kiönteni a lelkemet....

Kép
Kép
mango.

Mannogab nekem 2,5 volt, de voltam gentikai UH, meg 4D-n azóta. És nem idegeskedem emiatt. Szerintem megnyugtató, ha több szakember megnézett már.

Emi
az én anyósom meg ordít. Nem bír halkan beszélni. Én meg ettől őrülök meg.
Nálunk is Ferrari. :)

Kép
téjé

Mango! Telefont én fogtam és kikapcsoltam és csak akkor kapcsoltam be, amikor készen álltam arra h megírjam a dolgokat.
Apáét is kikapcsoltattam. Nem érdekelt senki!

Az anyaoroszlán érzés mindekit elkap ígyis úgyis....de jó hír h elmúlik és képes leszel gyilkos tekintet nélkül más kezébe adni a gyerekt...persze ehhez idő kell.

Nálam is tombolt ez az érzés de lassan elmúlt...hála a jó égnek mert sok segítségem volt és kellett is. Most meg kifejezetten örülök ha pl anyós szól h vinné a kölköt hétvégére! Hujjujj vigyed csak! Persze figyelek és ha azt látom a gyereken h nem menne v túl kimerült akkor haza kell jönnie, de amint kipiheni magát v kedve van mehet is! És nagyon sokat számít.

Tegnap este elment apával misére én nem mentem mert görcsölni kezdtem és inkább ledőltem. Aztán átment a gyerkőc a nagyihoz és közölte h akkor ő most ott alszi...és szó szerint hazazvarta apát....dehogy bántam...kár h nem maradhat estig...mennem is kell érte 11-re

úúúúúúúúú most kell mennem..............naezaz!

de gyosran még valamit, Magika! Apa viselkedéséhez nem igazán tudok hozzászólni mert nem ismerem a részleteket és nem tudom miért fontos neki h várjanak titeket ott.
Vendég

Andi, Cica
most időre megyek a dokihoz, de ez is minimum fél óra várakozást jelent a betegek között :(

Mangó,
vigyázz magatokra! Rendes a párodtól, hogy átvette a házimunkát.

Nono,
nálunk apa most sem bújik oda hozzám. Nem hiszem, hogy ez a szülés után változni fog. Fel van háborodva, ha megkérem, hogy maszírozza meg a hátam, vagy a fájó lábam...
Viszont a házimunkát is rám hagyja, mondjuk nekem nagyon sokat segít anyum...

Kép
emi29

[quote="téjé"]
írta:
téjéEmi[/b] az én anyósom meg ordít. Nem bír halkan beszélni. Én meg ettől őrülök meg.
Nálunk is Ferrari. :)

:) :) Nyugi, az enyém is hangosan nyafog! Ő sem bír halkan beszélni.
A Ferrari csak nálam nyerő, a párom Merci fan... Szóval vannak viták böcsülettel egy-egy futam után :wink: :wink:

Kép
emi29

Telefon :lol:

Minket az esküvői fotózáson is nonstop zaklattak,szerintem nem lesz ez másképp szülésnél sem.
Csak párom elég ideges típus eleve nem kell még neki h stresszeljék!

mango Emi

A babán (másik gyereketeken) és magatokon kívül mindent le kell tojni! Most igenis ÖNZŐNEK KELL lenni! És ugye,ha neked nem jó a babának sem! :oops: Már néhány hetetek van csak ezt ki kell v.hogy bírni! Nagyon drukkolok! :lol:

Kép
kritta

Apa jól kiszúrt velem!

Már 2 órája korházban van eltört kb. a kéztőcsontja,de ki van kapcsolva engem meg megesz a fene,hogy mi van! Pedig tuti várakozik és tudnánk beszélni!

Nesze neked nyugodt terhesség! :lol:

Még 1 olyan hetem nem volt h ne stresseltem volna v.min! :twisted:

Kép
kritta

na én elolvastam a 407. oldal közepét és Bambi akkori beírását...

Kedves Bambi: ugy gondolom azzal a beírással az általam irt és félreértett..kifacsart hsz-re válaszoltál..
senki nem irta sem akkor sem most hogy baj ha vki képeket tesz ki..vagy rucikat mutogat..
egy ember irta és ugyan nem én voltam de kiállok melette hogy őt igenis ez zavarta..leirta és elfogadtam a véleményét..másokat más zavar..
volt akinek az nem tecett hogy van aki 30. héten szülni készül..kicsit mindenki ki panaszkodta magát de ugy érzem azóta tovább léptünk és megy minden tovább...
senki nem kért senkit hogy ezt azt ne irja le vag éppen ne tegyen fel képet..
én utána leirtam azt is hogy bizonyos témák tul szét lettek kapva és ez ki lett szedve és ezen kezdtünk el csámcsogni..mindenki mindent magára vett...
én irtam hogy nem irok ide többet ha ezen mulik vmi is..de azt gondolom nem sértettem meg senkit és ráadásul még akkor is én lettem félreértelmezve és ebből jött az a vélemény is amit akkor te irtál..
szóval sztem ahogy neked is másoknak is sokat segít a topik és senki nem kérte és akarja hogy akkor ezentól te ne irj ide..
sőt sztem nem ment el a topik semmilyen irányba..voltegy kis kipanaszkodás egy kis véleméynnyilvánítás ettől még senkinek nem kell eltünnie azthiszem ezt kérték a lányok is...
szóval szerintem ha ezért nem irsz hát ne tedd..
nem megint lavina indítás céljából irtam csak azért mert mindenki kiváncsi volt miért nem irsz..de ugy látom azóta csak én olvastam vissza a 407. oldal közepét...
ugy érzem akkor engem ért a legtöbb támadás..illetve véleménynyilvánítás mégis irok mert ugy érzem sem akkor sem most nem volt szándékomban senkit sem megbántani...
egyszerüen nem vagyunk ugyanolyanok és kész..mindenki leírta és ezentól is leirhatja a véleményét..ez akár pozitiv akár negativ.
szóval sztem az egész topik nevében kérhetem hogy ne ezen indokkal ne irj ide többet..mert senki nem személyesen neked cimzett akármit is..és nem hinném hogy direktben ért volna téged bántó avagy zavaró h.sz...

ez megint egyéni vélemény..de sztem annyira annyira tul van spirázva még mindig ez a dolog hogy pl. Te emiatt nem irsz..szóval nem is értem..
lehet tényleg nekem kéne bekussolnom..mert a végén én gyilokolom ki a topicot..
Vendég

Mango!
Vigyázz magadra, pihizz, és élvezd, hogy ilyen párod van. :wink:

Emi!

Jobbulást neked!
Az anyósokat nehéz elviselni, az enyém sem egyszerű. Gyalog 10 percre laknak tőlünk, nincs olyan nap, hogy ne telefonálna ide, még akkor is ha aznap már találkoztunk. Általában semmi hírértéke nincs a hívásainak. :x A férjemmel megbeszéltük, ha Lili megszületik kihúzzuk a vonalas telefont, ha valami fontos elér a mobilon, de azt meg lenémítjuk. :lol: És majd ha akarjuk felvesszük, vagy visszahívjuk.

Nálunk is a férjem porszívóz már 3 hete, a fürdőt és a wc-t mindig is ő csinálta, hála nagyon pedáns így rá merem bízni, én csak felmosok, meg portörlök, vasalok (ülve), de ha kell abba is mindig besegít. :wink:
Minden este hátmasszázst kapok. :D
Meg főzök minden másnap, a "szünnapokon", meg anyós csinál ebédet.
És elviseli ha nyűgös vagyok esténként, pedig már néha saját magamat nem tudo elviselni. :shock: :(
Úgyhogy nekem egy szavam sem lehet. :wink:

Kép
adri0422

Kritta!
Csak nyugi! Nem tudsz odamenni a kórházba?

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Látom szépen felpörgött a topic :)
De örülök a sok-sok véleménynek :D

Hát akkor látogatás ügyben csak én leszek ennyire házisárkány :lol: :lol:
A Szent Imrében, tudjátok, nem lehet babát fogdosva látogatni ..
Én megmondtam, hogy oda bejöhet a szűk család (szüleim, tesómék, anyósék) pár percre, megnézhetik a picit üvegen keresztül, beszélhetnek velem fél szót .. stb.
De mikor engem hazaengednek, én minimum 1 .. de inkább 2 hét nyugalmat szeretnék, amíg az égvilágon senki nem jön!
Max. Anyukám, ha segítségre van szükségem, ill. Apum meg Hugim ahogy érzem ... lehet ők már pár nap után. Engem nem érdekel, ez kit hogy érint - így lesz...
Az én családommal hétvégén beszéltünk erről, ők megértik, és azt mondják, akkor jönnek, ha hívom őket - imádom a családom!
Párom oldala kicsit nehézkesebb .. mert ők már azt sem nagyon akarták elfogadni, hogy a kórházban nem lehet babázni .. hát még ha megtudják, hogy itthon sem.
Slussz poén, hogy ha feljönnek vidékről, nálunk szoktak aludni .. nos .. én leszögeztem, hogy látogatni majd lehet 1 hét után már szabad, és jöjjenek bátran 1-2 órára .. de az alvást máshogy kell megoldani.
Nah .. nálunk van 2 hete mindenkinek arra, hogy emésztgesse a szabályokat.
Most, hogy olvastam, sokatoknak mennyire elege volt a látogatók hadából, még inkább megerősödtem.
Én aztán nem akarok depressziós lenni itthon...

Kép
szösszenet

Mamik
Szerintem ennél a látogatás témánál különösen fontos, hogy úgy intézze mindenki ahogy neki-k (férjével) jó és ne úgy ahogy a rokonoknak!!!
Mindenkinek mások az igényei... én is inkább úgy állok hozzá mint Zsuzsófi... nagyon zavarna ha a kórházba nem jöhetnének be, ott talán szívesebben is fogadok látogatókat.. no de a vajúdás alatti tömegek várakozása a folyosón :shock: az engem is zavarna... mi felhívtuk anyut amikor megvolt a kicsi és még a szülőszobára bejöttek apuval... akkora élmény volt nekik és engem sem zavart sőt! Olyan családias volt az egész.

A telefonos értesítést ki is lehet adni valakinek feladatnak...

Emi
No téged sem irigyellek a párod meg a szülei miatt! :?

jaj mamik nem értem én ezt az örökös megsértődés dolgot olyan butaság... mindenki leírhatja a véleményét egy fórumon ez egyszerre jó és rossz is .. és mindenki távoltarthatja magát ha jól esik, ha úgy érzi, hogy valami sok vagy épp zavarja a nyugalmában... bevallom én sem mindig az elfoglaltságaim miatt nem írtam-írok... párszor már én is határán voltam, hogy elköszönök, de végül csak inkább nem jöttem egy darabig
és ne akarjuk jobban tudni Bambikánál hogy miért nem ír.. hiszen ehhez is joga van... persze én sem bánnám ha visszajönne, de nemtudhatjuk, hogy miért döntött így...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Emi
Azt hiszem, h nekünk anyós is nagyon egyforma és párunk is.
Anyós kb. hetente egyszere kérdezi meg, h mi a f.. van, de azt már nem, h segítsen-e valamiben. Ezért nem értem, h mit akar itt pezsegni szülés után.
Vagy lehet, h neki nem az én egészségem számít, hanem csak, h láthassa az unokáját, és jó kifogás ehhet a takarítás. Ők annyira önzőek. Csak a nagy familinek akarnak megfelelni. Nekem szülés előtt két héttel még végig kéne szerepelni egy esküvőn, mert olyat nem lehet, h nem megyünk el. És leszarják, h akkor már örül az ember, h otthon elvagyogat vhogy..
Áh, úgy utálom az egészet, és annyira kiakaszt.
Párom meg folyamatosan nekik akar megfelelni, és nem mer velük konfrontálódni... Tuti balhé lesz szülés után is közöttünk, h ki jöhet ki nem...

Mango
Vigyázz magadra, azért még jó lenne, ha babó bennt maradna pár hétig!!! Azért az furi, h két kórház véleménye között ilyen nagy az eltérés..

Kritta
Ne stresszeld magad!!! Esküvő lement, párod kezét most begipszelik, aztán nyugi. Kapcsoldd ki magadat, mert ezt a sok ideget megérzi a baba ott bennt is!! Azért majd info, h mi van pároddal, és jobbulást neki!!!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Mango - Én megértelek. Légy határozott .. a vajúdás és a szülés intim dolog, én sem egy haddal szeretném megélni, hanem a párommal (sajnos nekünk nem lesz ilyen .. de akkor is kettesben .. pedig nekünk tudják mikor születik a pici)!!!

Én az egész babavárás alatt Alíz érdekében úgy viselkedtem, ahogy jól esett .. annyit beszélgettem a rokonokkal, amennyi nem fárasztott ... stb. Én utána sem hozok kompromisszumot .. :)
És ez nem ellenük szól, hanem a magunk védelmére.
Ha úgy fogom érezni 2 nap után, hogy jól vagyunk .. szívesen látjuk őket, akkor hívjuk .. de ha erre 2 hétre lesz szükségem, nem fogom beáldozni magam ... kibírják :)

Kép
szösszenet

Jaj Mamik
Én olyan pipa vagyok.
Most beszéltem az anyakönyvi hivatallal, mert mi párommal nem házasodtunk össze.
Kérdeztem, h mi kell az apaságihoz. Erre közli a néni, h a dokitól igazolás, ha még magzatról van szó, h mikor volt kb. a fogantatás és mikorra várható a szülés. Ez csak azért idegesítő, mert kb. 3 hete is felhívtam őket, mert akkor még úgy tudtam, h kell hajadonsági igazolás is, és ott a néni nem mondta akkor ezt a doki igazolást.
MOst szerdán mehetünk dokihoz, h a héten még el legyen intézve az apasági. :evil:

Kép

kisscica80

Nos Kedves Mamacka..Emi megirta hogy olvassa el mindneki aki tudni akarja hogy Bambi miért nem ir a 207. oldal közepét..
innetől kezdve ugy érzem nem jobban tudom nála hogy miért nem ir..hanem ezt az információt kaptam..ezért nem ir..és ugy gondoltam ha senki nem reagál rá neki majd én megteszem..nem megmagyaráztam hogy neki mi jó és mi nem..hanem igenis sokan szeretnék hogy irjon és ne tünjön el..
szóval..hagyjuk is..mert a félreértés nagyon megy..

nem szeretek itt a főelenség lenni de ugy tünik én ezt már le nem birom mosni..magyarázkodni a puszta jóindulatú irásaim miatt pedig nem fogok..

Szössz: amugy nálunk is ugy lesz a látogatás ahogy nálatok csakh megerősitselek benne vannak még akik igy gondolják..igenis 1-3 hétig hagyjanak csak minket..nekem nem fognak hiányozni..csak nálunk anyósom már most sztrájk..

és bocsánat megint a felindulásért..de pl itt a példa..Mamcka félreértett vmit amire irt egy h.sz.t ami megint más irányba visz el dolgokat..
ugyh most már ez nekem sok..

vélemény nyilvánításom megszünt..és egy időre énis..csak nem birom megállni mikor igazságtalanul megvádolnak vagy hülyeségeket reagálnak olyan dolgokra amit ha normálisan elolvasana akkor látná hogy mi a helyzet..és mindig eből van a vita..
hát mától bekuss..
de nyugi mert olvasni fogok :D nem szabadultok meg tőlem ily egyszerűen :D
és 2 babuci születéséről is én fogom irni a jó hirt ugyhogy nem fogok megszünni :D
Vendég

Látom anyós-kérdésben továbbra is mindenkinek gondja van :(
Úgy sajnálom .. de akinek problémás, legyen határozott .. :)

Szerencsére az enyém kedves és jóindulatú .. egyszerűen azért SOK belőle, mert őrülten be van zsongva .. ami érthető, csak nekem teher most. De értelmesen meg lehet majd velük beszélni a dolgokat, max. duzzognak kicsit.

Kép
szösszenet

Lituka - Ez megnyugtató .. akkor nem vagyok egy elviselhetetlen házisárkány aki kegyetlen módon nem engedi a babáját a kezéből? :lol: :lol: :lol:
Én így érzem jól .. aki nem fogadja el, az nem szeret minket eléggé ...
Nálunk is lesz duzzogás .. de az elmúlik ;) az esetleges depresszióm viszont lehet rosszabbul érintene mindenkit.
Én már most ingerlékenyebb, anyatigrisebb vagyok, mint valaha .. szerintem a szülés után szükségem lesz egy kis csillapodási időszakra :) 1-2 hétre saccolom :)

Kép
szösszenet

Szösz
Tudod sokszor próbálom én is így felfogni, h jót akar, de aztán vhogy mégsem ez a vége. Nála szerintem hiányzik egy kerék.
Régen leszarta az anyja (anyóst), aztán megimerkedett apóssal, aki mellett lett egy tuti élete. Pénz, nyugalom, család. Csak aztán anyósnak is van ám egy anyósa, aki őt rohadtul megváltoztatta. És most az a felállás, h mindenki a Mamát dicsőítit. Mama tud mindent a legjobban, ő főz a legjobban, ő az istennő, és még engem is elkezdett irányítgatni.
Anyósom annó úgy került be a családba, h háztartást előtte sosem vezetett. Após tanította meg főzni többek között. És most azt hiszik, h én is ilyen kétbalkezes vagyok, és állandóan "kioktatnak" és nem veszik észre, h ezzel megbántják a másikat.
NA ezért félek, h mi lesz majd akkor, h megszületik Maszat. Én ösztönből akarom csinálni az elején, és tuti sikerülni fog segítség nélkül, mert a gyerekemről lesz szó!!!!!

Kép

kisscica80

Kisscica,
akkor neked sem lehet könnyű. Én totál ugyanezt érzem. Az, hogy velem mi van, marhára nem érdekel senkit, az sem érdekli őket, hogy Lilivel minden rendben van-e... Egyszer még az elején anyós megkérdezte, hogy hogy vagyok. Mondtam, hogy szarul, erre ő azt mondta, hogy na én csak nem panaszkodjak, mert akkor olyan lesz a gyerek is. :twisted: Onnantól kezdve nem nyilatkoztam az állapotomról... Nem mintha kérdezték volna, hogy mi van velem.
Csak az érdekli őket, hogy mekkora a hasam :roll: :roll: :roll:
Ezért is leszek látogatás témában olyan, mint Szöszke, csak én a kórházban sem leszek kíváncsi rájuk. Párom és tesóm kivételével.

Kritta,
Nyugi. Most, hogy végre túl vagytok az esküvőn happynek kellene lenned. Ne stresszeld magad!!!!!

Kép
emi29

LÁtjátok, nekem most anyósommal nincs gondom.... mióta a múltkor (január végén!!!) úgy voltunk nála hogy totál részeg volt, na azóta nem keresett minket....

-Nem köszöntötte fel a Katát a születésnapján,
-Engem se hív hogy mi van velünk
-A fiát is annyira hívta fel hogy jött hozzájuk levelünk, amit aztán elküldött postán... és ennyi.

Nem tudom mi van vele, végülis nem is baj hogy nem keres, leg. nyugi van, de nagyon, nagyon bánt hgoy leszarja az unokáit... Eddig legalább azok fontosak voltak egy kicsit....

De msot inkább a Bence miatt vagyok kibukva....minden reggel sírva megyünk oviba :( Nem hisztizik, csinálja amit kell, de közben potyog a könnye... nekem meg megszakad a szívem :( Előtte még tartottam magam, de hazafelé már bőgtem mint egy kisgyerek. És nem mondja el mi baja van, nem mondja meg hogy MIÉRT. csak hogy nem akar oviba menni.... de könyörgöm, MIÉRT nem????

Na jó, nem rombolok topicot, megyek inkább dokihoz...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

[quote="lituka"]N írta:litukaos Kedves Mamacka..Emi megirta hogy olvassa el mindneki aki tudni akarja hogy Bambi miért nem ir a 207. oldal közepét..

Bocsi, de ezt nem én írtam :( :(

Kép
emi29

Emi - Igazad is van .. de már annyi rossz energiát kaptál anyósodtól, hogy azt le sem lehet írni ..
Te is légy határozott :)
Fúúúú .. nálunk 16 napja van a családnak, hogy emésztgesse a szabályaim :D

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Sajnálom, hogy sokaknál gond az anyós, meg a család, nem is beszélve a szülés utáni látogatásokról, stb :cry: Régebben azt hittem, csak nálunk van ilyesmi és én vagyok túl antiszociális, de látom másoknak is hasonló a véleményük -számomra ez megnyugtató. Nem is beszélve arról, hogy msot ugyan nagyon rendi anyósom, de meg se kérdezi sose hogy vagyok, hogy van a kicsi, ez azért fura szerintem.
Nálunk azon lesz kiakadás, hogy senkinek a segítségéből sem kérek a szülés után.
Anyósom már most sápítozik, hogy jaj szegény, hogy fogod megoldani, milyen nehéz lesz, stb, stb. Hadd döntsem el én. Mivel nyugdíjas, ha nagy gáz van, úgyis tudok szólni neki.
Anyámat meg nem lehet leállítani, ő akkor is jön és hoz kaját. Meg próbálkozik, hogy ő azért idejönne napközbenre és takarítgatna (elsőre ő segített és életem legidegesítőbb 2 hete volt az az időszak, meg persze hogy egész nap csak cigizett semmit sem takarított, azt is én csináltam ebéd is du. 4 fele volt, amikor kértük hogy dél körül legyen...)

Nos, nekem nagyon jól esett, hogy ezeket leírhattam. Néha ooolyan sok tud lenni a rokonokból is :shock:

Kép Kép
celesztina

Zsuzsó,
mindig utált oviba járni, vagy csak most?? Az ovónénit kérdezted már?

Kisscica,
Az apaságit intézd minél hamarabb, ha nem akarod, hogy a te nevedre anyakönyvezzék a picit. Mi a múlt héten voltunk a párommal. Semmi más nem kellett hozzá csak az igazolás a nődokitól + az én ill. párom igazolványa és persze mindkettőnknek meg kellett jelennie a polgármesteri hivatalban. Kb fél óra az egész. Korábban nem tudtok elmenni a dokidhoz az igazolásért?

Kép
emi29

EMi
Én most felbuzdúltam, és felhívtam párom, h akkor kezdje el szoktatni a familit, h szülés után nem vagyok rájuk kiváncsi!!!!
Kiv. leszek, h mi lesz a vége. Persze, az akit eddig sem érdekelt, h mi van velünk, azt ezután sem fogja.
De párom mondta, h anyós lesz a nehéz falat. Mert tuti érti miről van szó, csak nem lesz hajlandó tudomásul venni.

Zsuzsófi
Szegény kisfiad!!! Sajnálom!! Ovónénik sem tudják, h mi lehet a baj??
Amúgy miért rombolnád a topikot???
Anyós biztos szégyenli magát, azért nem jelentkezik!!

Anyós dolog:
UGYE MI NEM LESZÜNK ILYENEK??? Mármint a fiús anyukák?!!!
Én inkább leütöm magam, semmint megkeserítsem a fiam életét a párjával!!!

Kép

kisscica80

Szösz,
úgy irigyellek, hogy te pontosan tudod, mikor jön Alíz. Nagyon szorítok, hogy ne induljon meg korábban a szülés.
Én még mindig nem pakoltam össze és szedem a magneziumot is. A hálóingeim itt száradnak mellettem. Holnap tényleg összerakom a pakkot.

Kép
emi29

Kiscica - Hát .. ez az anyós-kérdés. Lehet a fiú-gyermek megszületésekor észrevétlenül történik vmi változás az agyban .. ami csak öreg korban jön elő :lol: :lol: :lol: Mert érdekes, hogy a lányos anyukák nem szoktak bajosak lenni :lol: :lol:
(naplót kell írni, vagy blogot .. vagy babanaplót .. és lejegyezni mindezt .. és majd alkalomadtán ezer év múlva előszedni, és okulni a másik idiotizmusából, és segíteni a gyermekünket) :)

Kép
szösszenet

[quote="emi29"]S írta:emi29zösz,
úgy irigyellek, hogy te pontosan tudod, mikor jön Alíz. Nagyon szorítok, hogy ne induljon meg korábban a szülés.
Én még mindig nem pakoltam össze és szedem a magneziumot is. A hálóingeim itt száradnak mellettem. Holnap tényleg összerakom a pakkot.

Én sem pakoltam össze :oops: :oops: :oops:
A blogomon már szidnak is érte :lol: :lol: :lol:
MA megteszem (vagy nem :lol: :lol: ) ..
Köszi, hogy szorítasz nekünk - aranyos vagy :)

Kép
szösszenet

EMi
Tudnánk, de ma nővérem szülinapja van, oda megyünk du.! Holnap délelőttös, akkor párom dolgozik, szóval marad a szerda, akkor este 7ig tudunk menni! Addig biztosan nem szülök meg, és akkor marad a csüt, h elmenjünk!
De nem az anyakönyvvezetőhöz kell menni???
És még be is kell ide jelentkeznem Erzsébetre, mert még hivatalosan anyunál lakom..! Azt viszon ma intézem!

Kép

kisscica80

Kisscica,
az a baj, hogy nálunk a párom is az anyós oldalán áll.
Egy valamit tudok. Soha nem leszek oyan mint az anyósom. Mert ő minden csak nem anya. Nem is értem, hogy szülhetett két gyereket. Egyikkel sem foglalkozott egy percet sem és most sem foglalkozik velük. Nekem teljesen más elképzelésem van az anyaságról, bizonyára azért mert teljesen más világban nőttem fel...

Kép
emi29

Szöszi
Már az is milyen muris lesz, ha az itteni hozzászólásokat visszaolvassuk!!! Erősen gondolkozom rajta, h lementem az itteni írásokat, mert ezek is kicsit naplószerűek, és olyan jó lesz visszaolvasni, mikor már ott van a babó a kezünkben!!!!
És ÉN NEM AKAROK DILIS ANYÓS LENNI!!!!!!
EZ A HOZZÁSZÓLÁS A 30 ÉVVEL KÉSŐBBI KISCICÁNAK SZÓL!!!!!
NE LEGYÉL DILIS!!!! :lol: :lol:

Kép

kisscica80

[quote="kisscica80"] írta:kisscica80s ÉN NEM AKAROK DILIS ANYÓS LENNI!!!!!!
EZ A HOZZÁSZÓLÁS A 30 ÉVVEL KÉSŐBBI KISCICÁNAK SZÓL!!!!!
NE LEGYÉL DILIS!!!! :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor ezt mentsd le hamar :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:

Kép
szösszenet

Szössz,
Azért megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül. Úgy utálok pakolni, meg tudom, hogy a végén úgyis egy csomó minden itthon marad :roll:

Kisscica,
de az anyakönvvezető állítja ki a nyilatkozatot. Nálunk ő a polgálmesteri hivatalban van.

Kép
emi29

EMi
Biztosan nem egy az anyósunk!!!
Az enyém olyat is tud, h van páromnak egy 18 éves öccse, és az időnként úgy lealázza anyóst, h én már fakanállal nevelném érte, de ő meg csak röhög. Az a legdúrvább, h páromat, aki 25 éves elmúlt, simán nyakonvágja előttem!! NA ezért meg a kezét törném el anyósnak!!!! És a legdúrvább, mikor kissógor lehülyézi anyós, meg elkezdi lökdösni. És ezen is röhög. Ennyit róla!!
És párom ilyen nevelés mellett teljesen normális, és mindenki a csodájára jár, h ilyen családban nőtt fel, ahol az volt a megszokott, h takarítónő takarít, meg mindenre van pénz, medence a kertben, milliós kocsik a garázsban.
ÉS tudod, mikor megismerkedtünk, és kezdett összeállni a kép, h az ő családja nem az-az átlagos család, és rákérdeztem, h akkor ők most tényleg ennyire gazdagok, akkor az volt a válasz, h egy kicsit jobban élenk az átlagtól. És nem vágot fel vele, és nem dicsekedett és nem bekézelt!!! És ezért imádom őt, és remélem h ezt a jótulajdonsásgát megtartja.

Na ebbe most jól belementem, és mindjárt bőgögk, mert rámjött a depihangulat meg ez a hülye érzékenység.. :oops:

Kép

kisscica80

Csajok,
most lelépek. Hétvégén elkezdtem kiolvasni az Elfújta a szelet. Csupán 1100 oldal... Ki szeretném olvasni mielőtt Lili megszületik. Bár, ha így folytatom a hétvégére túl is leszek rajta, már a 400 oldalnál tartok.
Este még benézek.

Kép
emi29

Emi, Szöszi
Én sem pakoltam még össze, bár már készítgetem a cuccaimat. Tegnap egy kicsit megijedtem, mert fájdogált a hasam, de szerintem csak túlterheltem magam. Meg ilyenkor már a jóslók is normálisak. Pihiztam és elmúlt.

Anyós
Nekem szerencsére minden OK anyósommal: Olyannyira, hogy nem is szoktam anyósnak nevezni. Valahogy az nem jön a számra. Rengeteget segít. Imádja az unokáit. :D Szóval ilyen is van!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Emi, Szösz
Nekem sincs még összepakolva. De én sem merem, mert akkor tuti mehetünk is!!
Bár a pipere rész már ki van készítve, és a hállóingek is ki vannak már vasalva.

Kép

kisscica80

Zsuzsó!
Nem lehet, hogy bántja vki az oviban???? Nekünk is volt ilyen nem is egyszer és hetek teltek el, mire Attila kinyögte, hogy verik a társai meg csúfolják.... :roll: Én meg húztam végig az úton kőszivüen minden reggel szerencsétlent. De hiába kérdeztem, csak azt üvöltötte sirva, hogy nem akarok oviba menni! Sajnos mondjuk, hiába beszéltem utána az óvónővel, hogy vmelyik gyerek/ek bántja a fiamat, közölték, hogy ez egyszerü hiszti és az én dolgom kinevelni belőle, mert nagyfiú már ehhez, senki nem bántja. Nos, akkor nagyon összevesztem az óvónőkkel, melegebb éghajlatra is küldtem őket, mert Attilám érdekes módon ez a 4.éve az oviban és mindig imádott járni, soha nem volt vele gond (najó, egy-két ballábbal kelés volt, de tán havi 1x)... és sok mindent el lehet mondani a fiamról, csak azt nem, hogy hazudna, főleg ilyet! Úgyhogy megmondtam neki, ha még egyszer meghallom, hogy vki veri a gyereket a többiek közül, megyek a vezetőnőhöz, vagy ha kell még tovább... azóta csend van és nyugalom és a gyerek is megy oviba, ahogy azelőtt!!
Most nem azt mondom, hogy tuti nálatok is ez van, csak egy felvetés... mert olyan sok mindent nem mernek elmondani, hogy nem is gondoljuk. Próbálj meg finoman beszélgetni vele ebben az irányban, hátha kiderül, miért van ez....
Mert tudom, milyen nehéz!!! :(

:lol: :lol: :lol: Vajon nekem miért csappantak meg a hsz-eim? :lol: :lol: :lol: És mielőtt bárki azt irná, hogy sértődés.... nem az, egyszerüen kedvem sincsen néha irni!!!
Mellesleg pont az mondja, hogy sértődnek egyesek, aki utána kisbetüvel odapöttyenti, hogy ő sem azért nem irt sokszor, mert nem volt ideje rá.... :lol: :lol: :lol: :lol: Hogy is van ez? Egyik szavunkkal a másikat??? :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Nekem igazából minden össze van készítve .. csak be kellene pakolni :) Kimosva, kivasalva a hálóingek .. baba-cumók :)

Én sem hívom anyóst "anyós"-nak... mert ahogy írtam, nekem is szerencsém van vele .. ami miatt fáraszt, az a túlbuzgósága ..
De tudom, hogy ezt a látogatás dlogot is tiszteletben fogják tartani, max. duzzognak rajta prá napot :)

Kép
szösszenet

Andi
Tök furi, én a héten pörögtem ezerrel, nem fájt a hasam, de éjszaka meg felébredek a mensi szerű fájdalomra! Aztán fájdogál, de el is múlik egy fél órán belül. Remélem, h ez azt is jelzi, h éjszaka fogunk menni szülni!!

Kép

kisscica80

Kiscica - Ezek még nem lehetnek azok a fájások ;) Nyugalom, észre fogod venni, ha menni kell :)

Emi
- Jó olvasgatást!

Én is megyek .. mert nekem meg nemsokára kopogtatnak a tanítványok .. :?
Már elég fárasztó ez nekem .. de jól jön a pénz .. :oops: :oops:
Kíváncsi vagyok, szülés után mikor kezdhetem újra :roll:

Kép
szösszenet

Pumpi
Hát azért az is milyen beszólás már, h neveljed ki a fiadból a hisztit. Nem ők vannak vele ott bennt?? És milyen fura, h nem akkor üvölt, amikor hazaviszed, hanem akkor mikor beviszed az oviba. Bár a múltkori piálós sztori óta, ez sem meglepő tőük!!
Érdekesen állnak a témához!!!

Mamik
HA nektek csuklik a babótok, volt már hogy éreztétek a pocakban is és ott lennt is?? Én most éppen popsitájékon is érzem... :shock:

Kép

kisscica80

Szöszi
Ja, azt nem írtam, de tudom, h nem szülni készülök, csak jóslók lehetnek! Nekem doki már 32. hétnél is mondta, h normális a jósló. Nem is idegesítem magam rajta, szokjam csak a fájdogálást!

AMúgy Te mit okítasz a kis tanoncoknak???

Kép

kisscica80

Mamik
Én is lépek, mert megyek okmányirodába átjelentkezést elintézni!
Aztán meg még tortát is sütnöm kell nővéremnek, és 5re párom meg hazaér, és indulunk is köszönteni!! :)

Kép

kisscica80

Emi bocs :)

Szössz: igen nem vagy ezzel egyedül..és én igy is ugyis tudom hogy anyatigris vagyok és türelmem sincs az emberekhez akik millioszor megkérdik hogy vagyok stb..
mintha vmi ufo lennék közben csak terhes..és igenis a rokonok meg barátok is hagyjanak minket egy idejig békén..sztem ez tök érthető..
anyósomék igy sem szeretnek engem..mert elvettem a kicsi fiukat..szóval tuti böszme nagy veszekedés lesz ebből..de nem érdekel..nem az ő kicsinye lesz hanem az enyém..

ja sztetek az normális hogy férjemnek meghalt a nagyijának a nővére hosszu betegeskedés után és mi itthon ugy döntöttünk 33 hetes terhesen már nem leszek temetésre való..ráadásul végig sem bírnám állni..és rosszul is lennék a gyászolőktól mert nagyon érzékeny vagyok..igy Zolival megbesz hogy én nem megyek...
de anyósomék ezt személyes sérelemként élik meg..
és azt gondolják ennyire sz.arok a családjukra..
most sztetek én gondolom hülyén a dolgot??
Vendég

ja és kiscica nagyon nagyon teccik..Máténak is..:nekem is..az Emos hugom ugyan majd kikészült mikor ezt kelett hallgania mellettem a kocsiba de azért tuléli :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?