No én ma megjártam Szentendrét, a Cora-t, hazajöttem, séta Zsófival, bolt, gyogyótár, és most kiterültem...
Regi! Én múltkor kérdeztem a Sinlac-ot a dokinéniktől, hogy mit javasol, együk-e, erre mondta, hogy olyan szép husis Zsófi, hogy maradjunk csak az anyatejnél, meg a gyümi-főzinél, mert az elég kalóriadús, és az már sok lenne neki.
Nem tudom, hogy ezek a rizspépek milyen energiatartalmúak, de ha szerinted Szeli is husis, talán nem kellene még azt neki adnod.
Miléna! Jaj, Te Lány! Egyél!!!!!! Zétinek valószínűleg a foga jön, akkor szoktak hirtelen és élesen felsírni.
Plusz Zéti elszívja minden energiádat (szó szerint), és még lehet, hogy ebben egy adag tavaszi fáradtság is van.
Szedjél egy darabig multivitamint! (Tudom, hogy a zöldségekkel hadilábon állsz, pedig abban van angyon sok vitamin).
Le van merülve a szervezeted, szerintem már annyira, hogy nem tudsz erendesen pihenni. Csak termeled a tejcsit Zétinek, miközben Te meg egyre fáradtabb vagy.
Tessék enni, és vitamint szedni!
Irina! Hej, de jóképű Legényke alukál abban a hordozóban! Naggggyon pasi!
És ilyen jól elvan hason? Emlékszem, mennyit trükköztetek, hogy egy picit legyen hason, és Ő csak tiltakozott.
Erre meg tessék. És még saját kanala is van...
Végre mosolygós kép
Bertusróóóóóóóóóól!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jó a sapis, a mosolygós, a kekszes, a cukinnéző, a babakocsis, a....... az összes!
Meryke! Jaj, szegény kisfiú. Tuti van erre egy beszoktatási rendszer.
Én abban biztos vagyok, ha Zsofka oviba megy, én a kerítésbe kapaszkodva fogok bömbölni.
Zsófi annyira édes volt tegnap. A kezébe került az összenyomott Bepanthen-es tubus. Vagy 10 percig összeráncolt homlokkal tudományosan nézegette, forgatta, minden irányból alaposan meg kellett vizsgálni, jobb kézben, bal kézben. Hát meg kellett zabálni.
Ezt elmeséltem anyunak, és azt mondta, hogy én voltam ilyen "mindent megvizsgálós". És még az evésben is rám hasonlít, nagyon szépen eszik, mint én kiskoromban - ma is pl. partedli nélkül.
Regi! Én betakarom Zsófit, de van egy hálózsákunk is, ami - mint kiderült - nem akadályozza a "mászásban".
Én inkább a takaró mellett vagyok - bár Zsófi nem fordul át a hátára...