Sziasztok!
Húúú!Rengeteget írtatok! Nem is tudok mindenkinek reagálni!
Daniia!
Téged külön üdvözöllek! Nehogy nekem depis legyél!
Szépek a pocifotók!
Bari!
Óriási a hasad!
Moni!
Irigyellek azért a 30.hétért.Szeretnék már én is legalább ott tartani,de az se lenne baj,ha holnap betölteném a 39.hetet.
Kelengye:
Mindenünk megvan (majdnem) , a kiságy,pelenkázó összerakva,a hétvégén összerakta apa.(igaz,hogy összvesztünk rajta annyira,hogy még ide írni sem volt kedvem,még bőgtem is..

)
Csak azért nem teszek képet,mert a matrac neylonban van,meg a pelekázó feltét is,függöny-ágynemű nincs fönt.Nem akarom még,hogy porosodjanak.
Később mosom ki a kisruhákat is,várom a jó időt,hogy kint jó illatúra száradjanak.
Szoptatás:
Sajnos a 3 gyerekem közül csak az elsőt tudtam szoptatni.Hogy milyen csoda folytán,ne is kérdezzétek.A többit miért nem??????
Őt is csak 5 hónapig,mert aztán jött a foga,és annyira harapott a drágám,hogy nem bírtam tovább...
A harmadikkal nagyon megjártam.Császár után ugye később indult be a tejem, a gyerek meg éhes volt,szívta,mint állat.
Annyira kisebesedett a bimbóm,hogy kilátszott a húsom.A védőnő azt mondta: nem baj,akkor is szoptatni kell!
Álmomban sem gondoltam volna,hogy ennyire fájhat a szoptatás,miközben a legtermészetesebb dolog a világon!
Amikor a védőnő meglátott szoptatni,(üvöltöttem!)és látta,hogy a gyerekem szája szélén csurog a vér,azt mondta: -Orsi,ezt inkább hagyja abba! Nem biztos,hogy a picinek arra a 30 ml véres tejre van szüksége!
Megnézte a mellem,azt mondta ilyet még nem látott!
Pedig én mindent megpróbáltam,kentem ,bimbóvédőt használtam,és egész napra kipakoltam,hogy gyógyuljon.És persze akartam szoptatni,de nem mindenáron!!!!
Most is szeretnék,bízom benne,hogy másként lesz! De az biztos,hogy görcsölni nem fogok rajta.Ha lesz: jó lesz,ha nem : felnő más tején. Mint a többi...