Rovid bejelentkezes helyzetjelentessel...Jol vagyunk ma voltam pestreszakadtak osztalytalalkozojan, jo volt, es Andus is jol viselkedett itthon apaval. (Hurra, irany a szabadsag!) (Mar ugy elfelejtettem milyen is voltam regen, foto osztalykirandulasrol: ruhastol a vizben indulok a hattyuk fele, csak a gyermekem ne legyen ilyen bolony
) Heti tortenesek: Összetört alattam egy ikeas szek
seta kozben felmaszott egy hernyo a bokamra, hozzakaptam es megcsipett, azota csalankiutesem van es vakarozom mint az allatkerti majmocskak
. Apatol elloptak a penzunket
Kepek szuperek es a babak is.
Miszike
Ez a Beki! Hetfon meg csak 6 foga volt. Szurkolunk a lakasert es a jobb munkaert.
Torpi!
Ha te nem szereted a sutotokot akkor figyelj majd ha azt adsz neki hozzatapikor. Nalunk apa nem szereti es A. allergias ra mert a sutotok sajnos allergizal.
Maci2
en csak akkor dolgozom ha van munka
es otthonrol, a baj csak az, ha van melo akkor azt nagyon hamar meg kell csinalni es akkor borul a napunk ill. elmarad a seta. Zsuzsi
Remelem meg sikerul idoben elkapnod a natha torkat.
Na megyek mosgatni.
Sziasztok
Zs&A aki 3 ota nem evett (csak baracklevezett) es miota itthon vagyok durmol, akkor mitol ilyen husi???

Na, azért valahogy majd belerázódom. 

Én sem szeretek apával vezetni, hasonló okból. Szoktam alkoholosan szállítani, de annyit sosem iszik, hogy ne kritizáljon.
, Lucámnak meg bizti jólesne a fincsi meleg.