Sziasztok!
Bambi! Köszi, hogy eszembejuttatad. Igen, azt írja a mikrós sterilizáló tájékoztatóján, hogy csak 3 órát tart. De én úgy gondolom, hogy ha sterilizálás után eltörölgetem és visszarakom a tálba, akkor nem lesz baja. Kicsit félek attól, hogy a kórházban hogy tudom majd használni. Úgy tudom, hogy mikro van (bár azt nem tudom, hogy ott lesz-e ahova majd fektetnek) és az is nagy kérdés még, hogy milyen csecsemősöket fogok ki. Mert elég sok rosszat hallottam már az itteni csecsemősökről.
Volt, akinek nem engedték, hogy a saját mellszívóját használja, mert meg kell tanulni a kézi fejést.
Volt, akinek nem engedték használni az otthonról hozott steril cumisüveget.
És mielőtt arra gondolnál, hogy ez csak azt jelenti, hogy féltik a babát, hát ezt a védőnőm mondta, hogy a kakis pelusba visszacsomagolták a picibabát, mert elhasználta arra a napra a kiadott pelenkát.
De én felkészültem és olyan sárkánnyá változom, ha azt veszem észre, hogy bántani akarják a kicsimet, mint még soha.
Kamilla! Szorítok, hogy maradjanak még a babók. Kitartást neked!
Lituka! Itt a táblázat, nem tudom erre gondoltál-e? Szerintem szépen fejlődik a kisfiad.
Gabo! Örülök a jó eredményeknek.
Nekem nem mondták eddig, hogy számoljam a magzatmozgást. De valahogy úgy járnák, mint te. Mert a picurom akkor mozog a legjobban, mikor éhes.

Kaja után általában alszik.
Tetra pelus: én is vettem magyart is és cseht is. A magyar kicsit vastagabb, amúgy nincs különbség köztük.
Hétfordulósoknak gratula!
Húúú... van, akinek már nagyon itt a vég.