Kiscica: de irigyellek amiért te nyáron eddig nem voltál melltartóra szorulva..

bárcsak ezt énis megtehetném..és nem lennének olyan dudáim hogy még egy-két boci is megirigyelné
egy két éve szenvedek velük..tudodm tudom..örüljek hogy szép nagy cickóim vannak..de tudjátok én nem szeretem őket
ja és a mikrós sterilizáló melett tettük le mi is a voksot még pár hete...7000 Ftba kerül külön..az aventes kezdőcsomishoz ami 21000 ahhoz pedig hozzá van...
amit pedig abban majd nem tudok esetleg kipucerálni azt a hagyományos módszerrel kifőzöm mint anyukám csinálta az én koromban
Babók mérete: sztem vegyünk nagy levegőt és nyugodjunk meg...a véleményekből is kiderül hogy abszolut kiszámíthatatlan dolgok ezek..
lényeg hogy egészségesek a csöppek..az hogy ilyen jól tápláltak pedig hát...ezek szerint nem szenvednek hiányt semmiben
Jelentem nálunk is hétágra süt a nap

csak csöppet hideg van..
Temetés témához köszönöm a megerősítéseket...már lezártam a témát..házisárkánykodtam és kijelentettem ide vagy oda nem megyek el..kész punktum..
Várom hogy Felsoa Drága megérkezzen..visszaolvasd ám amit neked irtam
Emma: köszi szépen..olyan jó hallani ilyesmit
most 3 hétig megint nem kell dokit látnom..azt mondta találkozunk 36 hetesen..de durva...

még fel sem fogom hogy röppentyűzik az idő...
ja meg ez a fejkörfogatos dolog..anyukám állandoan parán van hogy mekkora feje van a bébinek

mert ugye most is 84 és 86 a határérték és hogy neki mind a 3unk pici bukesszal érkezett és hogy biztos Zoliéknál voltak ekkora NAGY buksikák
ugy csipem ... képzeljétek Zoli családjában mindenki alcsony növésű..nekem csak annyi volt a sorshoz a kérésem hogy Máté ne örököljön onnan semmit..párom nem alacsony..de rajta kivül mindenkije..messzemnően..

tudom olyan kis butus vagyok..de ugy nem szeretném ha arról a vonalról sokat örökölne..a férjem tiszta apja akit nem is ismer..hál istennek benne sincs sok anyja family
na nyomtam magamon egy stoppot...