A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Judit
Ok, kitalálom még a héten, és akkor dobok pü.-t!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Zsuzsa
Még így forog bennt a babód?? Reméljük, mire oda kerül a sor, h mentek szülni, akkor már fejvégű lesz!!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Igen, sajnos forog a pici. Mindig azt mondja a doki, hogy van helye bőven még, ezért tud állandóan forogni. A pocakom kívülről kicsi, de a pici UH adatai, amit hetente néznek, teljesen a hétnek megfelelőek. Mindig mondja a dokim, hogy most a kezének higgyen a tapintás által, vagy a műszereknek. Bár állítólag kívülállók szerint az elmúlt két hétben sokat nőttünk hasilag. Majd holnap kiderül, mit mondanak.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Megjöttem!
Emi végre látszik h a párod azért törődik veled.Őrülök h legalább most melléd állt.
Szőlő drukkolok h sikerüljön a baldahin,nem gondolnám h nehezebb mint a matek :D
Mezsónak gratulálok a hazamenetelhez.Csak elmúlik a sárgaság.
Rólunk:
Tegnap délben telefonált a védőnő h akkor ő most jön.Itt volt min. 1órát mindent átbeszéltünk.Nem hozta a kütyüt h megnézzük a szívhangot pedig megígérte.Most is azt mondja majd a 36.héttől lehet hallani.Érdekes h mi sose hallottuk még a babó szívét.
Gondoltam majd ma az uh-n hát ott sem én nem is értem h mindehol ilyen szar gépek vannak.A súlyát elfelejtettem megkérdezni.BPD:85mm,THQ:88mm,Femur:63mm/ez 32hét 4 napnak felel meg.
De a legfontosabb:KISLÁNY!
Én úgy örülök h még,párom azt mondja neki mindegy lesz de mit szólok ha fiú?Mondom mindegy csak már tudjam.De én úgy láttam rajta kicsit csalódott,persze nem mondja de lehet csak idő kell neki.De azért puszilgatja a hasam :D :D
Háromszor nézte meg a doki és a videón is látszik ugyh biztosnak tűnik.
Ja és a legjobb:mire végeztünk lelopták 2 dísztárcsánkat,ja és telefonáltak a páromnak h nem tudják levonni a hiteltörlesztést fizessen be pénzt.De mindezt mikor?Amikor lefeküdt már aludni mert éjszakás volt! :evil:
Ez a hülye festő meg tök sötétkékre festette az előszobát.Mondom neki kendd át erre ő:ilyen festéket vettetek.Megmutattam neki h a doboz tetején milyen halvány van csak hígítani kell.De ő ezt nem tudja már hígítani és majd ahogy szárad világosodik.Ja csak nem lesz halványkék :evil: :evil: :evil: Nem tudom anyós mit szól ha meglátja mert ő most a lányánál van segíteni.Tudom h nem vagyok ennyire hülye de a festőt nem verhetem meg h megértse de csak magyaráz...... :evil:
Vendég

Índított szülés:

Nekem mindkettő az volt, saját kérésre (most aggódok hogy vajon magától mikor fog beindulni)

Az első 7,5 óra volt, a második 3. Összehasonlítani csak a kettőt tudom, a második sokkal könnyebb volt, mert nem kellett feküdnöm. Sétáltam sokat, kapaszkodónak az infúziós állvány szuper volt :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Téjé: hát akkor nem könnyű az utazás/szervezés :( És az anyakönyvinél si meg máshol is sajna inkább a kiabálás-hangoskodás és veszekedés szokott hatni amennyire én látom. Ha "csak" szomorú vagy az a kutyát sme érdekli. Lásd Emit sem engedte volna előre az asszisztens a tb papír ügyben, de amikor a párja bement és kiabált valahogy rögtön ment minden... :roll:

Kritta: köszi az infot a gátvédelemről

Nono: én is főleg a szülőágyon ültem-feküdtem aztán mivel nem haladtunk a doki javasolta a labdát -fú, nem tetszett, de az sem, hogy órák óta fáj, így azért segített. Megfogadtam, hogy másdoszorra majd többet próbálok függőlegesebben lenni, hogy gyorsabb legyen. Persze aztán majd meglátom mi lesz ebből...

Medina, Gabo: húű, az enyém akkor elég magának való baba, mert alig kéri a figyelmemet. Sőt, inkább sokszor úűgy érzem, zavarom. Ami persze nem olyan nagy gond, mert a nagy örökmozgó mellett úűgysem jutna rá annyi idő. Aztán lehet, hogy majd szülés után kiköveteli magának jobban -már alig várom
A kéz-simi tök jó -azta :D :D

Gitka: gratul a kislányhoz!!! :D Sajnálom a rosszabb híreket -pláne ezeke a festők olyan bunkók ált :evil:

Zsuzsófi: bocs, ha tolakodónak éreznéd kérdésem, de hogyhogy Te kérted az indított szülést? Ilyesmiről még nem hallottam és csak érdekelne.

Kép Kép
celesztina

Celesztina, Bencénél annyira vizesedtem, hogy nem bírtam fogni a kezemmel, és menni se nagyon (nem hajlott a bokám) ill viszkettem is kibírhatatlanul...
Ezért kértem hogy indítsa meg, és mivel a baba elég nagy volt, a méhszáj nyitott és puha, ezért megindította.

Katánál pedig azért mert elutazott a doki hétvégére, viszont szerinte nem bírtuk volna ki hétfőig. Hétfőn indították volna úgyis.

Mindkettőt 39+3-ra szültem, és 40+0-nál indítanak Szegeden. (csak egy-két orvos hajlandó várni, az enyém nem)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi: értem, ez elég logikus volt mindkétszer. Akkor még jó, hogy vállalta a doki így az indítást! Köszönöm, hogy megírtad!

Kép Kép
celesztina

Na mizújs Lányok, mindenkinek óriás-bébije van? :lol: :lol:
Azért tényleg nem szabad ezeket biztosra venni .. sokszor csak feleslegesen megijesztik a kismamát ezekkel a horrorisztikus adatokkal .. aztán meg kibújik egy átlagos 3-3,5 kg közötti pinduri baba :)
Én Klarkának és Magikának, ill. estleg még Timinek, Geninek és Toncsinak engedélyezem, hogy hamarabb szüljenek, mint én :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A többiek tartsák még bent a babót :D

Gitka - Gratulálok a kislányhoz!!!

Kép
szösszenet

Pumpóka!
Szépen fejlődik Zsófi! :D
Te pedig vigyázz magadra és ha a doki azt mondta pihenj, akkor amennyire lehet tartsd be.

Nono!
Neked is gratulálok a jó eredményekhez. :D

Gitka!
Gratulálok a kislányhoz! Mi lesz a neve?
És örülök, hogy minden rendben veletek. Ugyanakkor sajnálom a kellemetlenségeket, amik ma értek titeket.

Szőlő!
Hogy állsz a baldachinnal? Én nem próbáltam felrakni, a párom intézte. Már kétszer sikerült neki (egyszer mikor rápróbáltuk és egyszer mikor mosás vasalás után került fel). Igaz, másodjára picit megszenvedett vele ő is.:)

Téjé!
A csuklás, mint magzatmozgás - csak viccnek szántam. Nekem senki sem mondta, hogy számoljam. :)

Medina!
Nálunk egy ideje minden nap vannak kis púpok a pocakomon. :D Baloldalt egy kisebb, az lehet a lába, középen és jobb oldalt egy-egy nagyobb. Gondolom ezek lehetnek a popó és a kis feje. :D Van, amikor egyszerre rakja ki mindegyiket, van mikor egymás után. :D :lol: Egyszerűen imádom. :D És érdekes, hogy eddig nem okozott fájdalmat. Van, amikor váratlanul rángatózik egyet, akkor meglepődök, olyan is van, hogy elkapja a vízhólyagom, az is kellemetlen, de fájdalmat eddig még nem éreztem. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szőlő - A baldachinnal és is szenvedtem .. majd leb****tam a pelenkázóra :lol: :lol: :lol: és idegesen bevonultam a nappaliba...
Párom bement, és 2 perc múlva kijött, hogy készen van :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No comment .. :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Köszi a gratokat.Fejvégű és azt mondják már nem fordul,hát nem hiszem de jó lenne.És annyira aranyos volt végig integetett,(amire az orvos azt mondta h azt jelenti költekezni fog mert az ujjait nyitogatta)
Gumimaci Anna lesz és az uram azt mondta neki ez jobban tetszik mint a Levente név. :D
Épp most indult dolgozni és úgy köszönt el h sziasztok csajok.Megpuszilgatta becézgette megjegyezte h anyagi csődbe fogjuk vinni mikor mondtam a jövő évi nőnapot stb.Tehát jól vagyunk.De mondtam neki örülhet me nem sok házas ember mondhatja el h egyszerre két nővel van minden éjjel sőt néha szexelnek is. :D :D :oops: :oops:
Vendég

Ja azt el is felejtettem ugrottunk az utsó kockába!
Vendég

Gitka!
Gratula a kislányhoz! Akkor ezek szerint apa mégis örül neki! :)
Jó későn mutatta meg magát nektek.... de a lényeg, hogy láttátok!
Enyém pasi előszeretettel nevez "dupla puni"-nak... :)
Szex... irigykedem... :oops: :oops:
Vendég

szöszi
én szeretnék is beelőzni( persze csak ,ha a babónak is jó) . én április 1 :lol: , Te ápr 2 :lol: .
vagy ha nem akkor a párom szerint ápr 11. a dokim nem lesz 4-9-ig, de állítólag jó a helyettese is.
toncsi

toncsi80

Na az utsó előttibe.
Szőlő mi van veled?Remélem sikerült és ünnepelsz! :D
Pumpóka veletek mi van?Annyiban hagytad a párod lelépését?Nem akarok beleszólni de én attól félek ő se lesz jobb mint az előző.Mit szólna ha ezeket te is megtennéd(amit ő)?
Magzatmozgás:én inkább azt írnám mikor nem mozog az egyszerűbb.Szegénykém ma olyan izgatott volt mint én mikor mentünk uh-ra.Lehet azért mert már napok óta szuggeráltam h mutassa már meg magát ne legyen ilyen szégyellős.Hajnal óta bulizott aztán egész nap össze-vissza dícsértem h megnyugodjon most úgy néz ki pihi van. :D :D :D
Asszem csak kezdünk összeszokni mert eddig nem akart ránk hallgatni.Okos kiscsaj :D
Vendég

Pumpóka ez még mindig jobb mint a tolatómozdony! :D :D :D Engen apa már csak kis gömböcnek hív. :D :D
Vendég

Ja és a védőnő kitalálta h vegyek krémet aranyér ellen me ált. ki szokott jönni.Hát .................örülök :? :? :? Hozzánk nem jön a gyerekorvos csak 3 hét múlva (születés után),majd ha meglesz vki bemegy a dokihoz leadja az adatokat és megkapjuk a recepteket.Mire mi hazajövünk már ki is lesz váltva.Ha meg másik orvost akarunk szülés előtt 3 héttel kell bejelentkezni de azt nekünk kell intézni.Mivel egyiket sem ismerjük így marad az itteni,meg az közelebb is van.
Vendég

Na jó bedugulok me úgy látom egyedül maradtam.Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Szosszenet!

Koszonom a szulesre az engedelyt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amugy megvan a telcsid neked is es meg tobb embernek is.

Ha van valami igerem irok sms-t vagy ide. Kerdes van e wifi a korhazban.

Magi
Vendég

Gitka, nekem 1x sem jött ki....

Azért ez a ki szokott jönni, sztem túlzás, és simán ráérsz kenőcsöt venni ha tényleg kijött, nem???

Szex, hát mi, khm, mostanában elég gyakran.....
Volt egy pár hét amíg egyáltalán nem fűlt hozzá a fogam, de most meg egy-két hete állandóan :) Kár hogy besértődtem a páromra, így most megvonás lesz....lehet nekem rosszabb lesz mint neki....

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

[quote="medina83"]gabo001:
Medina 83: Én is a Baross utcai klinikán fogok szülni.
Mi pénteken töltjük be a 34.hetet és május 1-4 körül vagyunk kiirva.
Én csak jót hallottam a klinikáról és tapasztalom is, hogy kedvesek és segítőkészek a dokik, nővérkék.
Nekünk is első baba és Dominik a neve.

Kép
szilvi 75

:lol: :lol: 'szameg, sehogy nem állok :lol: :lol: Megnyugtat hogy Janinak se ment...

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Kicsit pipa vagyok: párom felhúzott :? meg a húsleves sem sikerült :cry: Olyan idegesítő, régebben ő mosogatott, szinte csak ezt a házimunkát végezte ő, a többit én és ugyan olcsóbb edényeket hazsnálunk és szerinte ezért nem lehet ezeket rendesen elmosni (volt, amit ki is kellett dobni) erre most használtam egy ilyen ráégettesebb tepsit és csodák csodája le lehet sikálni a ráégett őskövület réteget is :twisted: Annyira zavar, hogy nem bírta ezt megtenni, pedig erősebb is nálam (pláne amennyire msot erős vagyok). Miért nem lehet rábízni semmit? Azt modnta, segít és befejezi (neki persze ezt nem mondtam amit előbb írtam) erre leülök, ő tökre elvan, mire közli kérdésemre hogy majd a Barátok közt után... Kíváncsi leszek.

Elnézést, remélem, nem rontottam el senki kedvét bosszankodásommal.

Kép Kép
celesztina

Megjöttem a CTG-ről. Még marad. Minden rendben, jók a görbéim.

Emi, Zsuzsa! A hátsó függönyös lesz zárt. Már állnak a falak alapjai, még föl kell falazni. Micsoda higiénia. Remek lehetett ma a szülés. :? Hátul a KIKA szobába tettek be egy plusz ágyat. Ma ott egyszerre vajudott két nő. Viszont oda apát nem engedtek be. Micsoda csalódás lehetett. Én elképzelni sem tudnám, hogy együtt vajúdjak egy vadidegennel.
A szülésznőnek, meg jobbra egy és egy másik balra. Csak kapkodás volt.
Viszont a szülőszobán lévő gép, csoda. LCD kijelzővel. A lentivel össze se lehet hasonlítani.

Zsuzsa és a dokid bent volt, lehet? Azt írtad szabin van. Vagy én keverem őt. Van másik Attila keresztnevű?

Gumimaci
értettem én, de gondoltam azért ezt megosztom. Kár volt? :wink:

Kép
téjé

Celesztina, úgy látszik most ez a trendi hogy felhúznak a párok....

Engem is felhúzott, mert vasárnap nagy örömmel ecsetelte, hogy elcserélte a napjait, és 3 napot itthon lesz.... én el is terveztem, hogy szerdán megyünk az oviba húsvétolni, csütörtökön kettesben leszünk végre, du-ig, pénteken meg elmegyünk Bencivel a közlekedési múzeumba, neki úgysincs ovi, viszont bölcsi van, így KAta sem kötne le minket. Erre nem kitalálta, hogy ő pénteken elmegy a haverjához? Kérdeztem hogy oké, és mikor megyünk múzeumba? Hát menjünk csütörtökön.. Erre elpanaszoltam neki hogy szerettem volna vele kettesben lenni csütörtökön, mire ő: De hát most úgyse tudunk kettesben lenni, csak hármasban..... hát tudod.... olyan rosszul esett... de még ma este futok vele egy kört, szeretném ha a pénteket lemondaná.

Amúgy nálunk segít mindenben, sőt, amikor dolgoztam, és a szabadnapos volt, mindent megcsinált. De most is, a házimunkát mindig együt csináljuk. Mosogatni mondjuk nem kell, mert egy év ki mosogasson vita után vettünk egy mosogatógépet :)

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Téjé!
Nem volt kár. :wink: Végülis akinek számolni kell, biztos hasznos infó. :wink: Meg azért én is gondoltam, hogy te tudod, hogy mire gondoltam. :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy minden rendben veletek. Jó későn voltál.

Gitka!
Szép neve lesz a kislányotoknak. :D

Szőlő!
Jól kifogott ma rajtatok ez a baldachin. Milyen gyakran fogod majd mosni? :wink: :D :lol:

Celesztina!
Ne légy szomorú és dühös. Lehet, hogy a párod fáradt. Vagy rá is hatással van a hidegfront. :? :)
Rám biztos, hogy hatással van a hidegfront. Délelőtt is visszaaludtam, meg most este is elszunnyadtam. Pedig nem szoktam. És nem voltam képes hajat mosni. Férjecske segített ki, muszáj volt, mert holnap mennem kell a terhesgondozóba. És nem szeretek akárhogy kilépni az utcára.

Zsu!
Te se mérgelődj. Értem én, hogy minden szabad percét vele akarod tölteni. Nem lehet, hogy 1-2 órára "elengedd" a haverjával és utánna ismét veletek lenne? :wink: Néha kell nekik is egy kis külön program. Van aki ígényli. Bár az én férjem nem ilyen, nélkülem nem megy sehova. Egyszer elzavartam a kollégáival kikapcsolódni, nem hazajött egy fél óra után. :wink: Nem érezte jól magát nélkülem. De tudom, hogy nem mindenki ilyen.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci, eddig is eljárkált hozzá, akárhányszor 2-re ment dolgozni, előtte mindig elment. Az nem is zavart.... de most az bosszantott fel legjobban hogy örömmel újságolja hogy három napot itthon lesz, aztán meg különprogramot csinál... és azt se mondja hogy menjek vele pl...

Amúgy ő sose volt ilyen hogy igényli a különprogramot. De eddig Pesten nem is igen volt haverja sem...

Az 1-2 óra pedig azért nem működik, mert az lenne jó, ha pénteken mennénk a múzeumba. De Kata miatt azt sem lehet tologatni....

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi: jó, hogy van mosigépetek, elég hasznos lehet. Aztán megpróbálta levakarni a maradékot, nem felejtette el, de rém béna... De legalább megpróbálta. Remélem, összejön a pénteki progi Nektek! Drukkolok!

Gumimaci: köszönöm a vigasztalást, talán a hidegfront az oka (ma én is szundiztam du., pedig nem szoktam) meg a melóját is unja nagyon, de remélem, hogy inkább a front miatt volt. MA még a Barátok közt is jobban érdekelte, mint beszélgetni :cry:

Megyek szundizni, jó éjt mindenkinek, remélem, jól fog tudni mindenki aludni!!! Sziasztok!

Kép Kép
celesztina

Akkor Gumimaci kedvéért :)

Kép Kép
Kép Kép Kép

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Celesztina, nagyon hasznos :) Nem kis szerepe van a családi béke megőrzésében :)

És kemény 12e-ért vettük a vaterán :)

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

És párom összeszerelte a kiságyat, tök szupi lett :)
A matrac majd másfél hét múlva lesz meg kb, így még hiányos kicsit :)

Kép Kép
Kép

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Ja, és a baldachint csak kipróbálni tettem fel, még vár rá egy vasalás :lol:

nici

Nici - Nagyon szép a kiságy és a kellékek :)

Kép
szösszenet

Sziasztok, én is itt vagyok ám... :)

Hát, nem semmi, hogy változnak, - és főleg hogy előrébb - kerülnek a szülési dátumok..döbbenet. (Köszi Szösszenet az engedélyt) :)
Magika, Klarka lehet, hogy sereghajtóvá váltok? Jó, jó ennyire azért nem hiszem..

Babyteve üdv újra itt, nagyon rossz volt bent? Vigyázzatok magatokra, Kamilla, Andi Ti is! És a kh-i pakkodat tényleg állítsd össze..Még jó helyen vannak bent a babák, ezt mondom én is a mi pici fiúnknak.
Képzeljétek, van egy lány ismerősöm, aki pont egyidős velem, és múlt csütörtökön megszült. Előtte nap semmi jele nem volt..Szerintem nálunk a márc. vége lesz a befutó
:)
Holnap megyek UH-ra, nagyon kíváncsi leszek mit mondanak :!:
Pumpóka, engem is elég "mélyen" megvizsgált a dokim a múlt héten, köpni-nyelni nem tudtam...szerencsére semmi közetkezménnyel nem járt.
Nici, jók a képek, és az ágy is nagyon szép.
Szőlő, teljesen megértelek! Én tegnap nagy nehezen kivasaltam a baldachint (azt hittem ez lesz a nehezebb része) majd jól megszenvedtünk a felrakással..Jó nagy káromkodásokkal kísérve..(Gondoltam is, hogy milyen romantikus...Más biztos tök szépen, örömmel teszi fel-mi meg szitkozódunk elég rendesen) aztán miután rájöttünk hogy kell, jött a feketeleves: nem jó a tartórúd az ágyhoz, csak jól összecseszte a fát...Az anyag pedig tiszta gyűrött lett, vasalhatom ki újra.

Medina üdv nálunk
Gitka, gratulálok a kislányhoz!! Szép név az Anna!

Eléggé odavoltam, mert 2 napja elég keveset mozgott a drága, de nemrég kárpótlásul kaptam én is egy-két "bordába-akasztást" eléggé elkeseredtem, hogy mi van vele..

Lituka, tudom, hogy már korábban volt szó róla, de eszedbe se jusson temetésre menni...álljon már azért meg a menet...Én kb. az első v. második hónapban voltam még csak, amikor voltam, de az is épp elég volt..nemhogy most...

Hú, hirtelen most ennyi, egyszerűen képtelenség mindenre reagálni..
Timi

Kép
tim27

Zsu!
Hát akkor drukkolok, hogy pénteken összejöjjön a közös program. :)

Nici!
Nagyon aranyos Szandi. :D És milyen kis profi, magabiztos síelőnek látszik a második képen. :D
Szép a kiságy is. Matrac majd lesz benne, amitől olyan jó nézegetni (játékok) az látom már megvan. :wink:

Tim!
Nekünk az eladó a bababoltban azt mondta, hogy a baldachin vas alá érdemes valamilyen anyagdarabot tenni, mert különben tönkreteszi a fát. Úgyhogy mi eleve így raktuk fel. De tudom, hogy már későn szóltam.

Most már elteszem magam holnapra. Jó éjszakát mindenkinek! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szisztok lanyok!

En atadom a kovetkezo helyet Klarkanak.

Tegnap vettem egy forro furdot es hat semmi.
Meg egy gorcs sem, de meg egy kemenyedes sem, pedig nem volt semmi, ahogy kimasztam a kadbol. :oops: :shock:

Szoval en tuti nem fogok szulni mostanaban. :shock: :shock:

Eddig aznon aggodtam, hogy bent maradjon eleg ideig, mert egyfolytaban gorcsoltem es barnaztam meg vereztem.

Miota elertem a 36. hetet es abbahagytam a mgb6-ot azota se barna, se ver, se gorcs es meg kemenyedes sem.
Ez egy vicc. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Na keszitek reggelit Zolinak es viszem az oviba.

Magi
Vendég

Első vagyok?

Kép

Kép
kamilla306

Nem. :(

Kép

Kép
kamilla306

Jaj most latom, hogy en vagyok az elso!

JO REGGELT MINDENKINEK!!!

Magi
Vendég

Kamilla!

Most olvastam a hozzaszolasod.

Kitartast es drukkolok, hogy minel tovabb meg bent legyenek.
Na es Szosszenet is irta, hogy te meg nem kaptal engedelyt szulni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Magika! Lehet, a végén én is így fogok járni. Annyi méhlazítót szedek meg fekvés ezerrel, hogy a végén túlhordom őket.
Én drukkolok neked, hogy kijöjjön minél előbb már!

Kép

Kép
kamilla306

Tegnap a Zuracskám feltette a függönyt és a fotelágy is befért végülis. Ezennel teljesen készen lettünk mindennel. Ja, egy dolog hiányzik, a szőnyeg.

A baldahin nálunk sem volt egyszerű. :)

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt, sziasztok!

Nici: nagyon aranyos Szandi! Mikor kezdett el tanulni síelni? A kiságy is milyen szép :D

Magika: remélem, azért nem keseredtél el nagyon, előbb-utóbb úgyis kijön a bébi :wink: Úgy túnik 100%-ig igaz, hogy majd a kicsi dönti el, mikor... Azért drukkolok.

Kép Kép
celesztina

Lanyok!

Koszonom a biztatast.

Nicinek is akartam irni, csak olyan sokan vagyunk, hogy mindig elfelejtem.

Tenyleg nagyon jok a sielos kepek es az agy is.
A forgonk nekunk is hasonlo, csak nekem az Oceanos van.

Nagyon szep a baldahin is.

Kamilla!
A sogornom ugy emlekszem 38. hetig tudta kihordani az Ikreket es 2500 folott volt mind a ketto. Es O sem egy nagy darab. 160 cm korul van, talan picit magasabb. Szoval no para, csak nyugalom es pihenes.

Celesztina!
Mar most latszik, hogy kisteso Kos lesz. :lol: :D :shock: :lol: :shock:
Vendég

Jó reggelt!

Gitka,
gratulálok a kislányhoz!

Medina,
üdv köztünk.

Nici,
Nagyon jók a képek. Milyen nagylány már Szandi. Most síelt először?

Tim,
Várjuk az UH beszámolót.

Szöszi,
Nekem is adhatnál engedélyt, mert ha Beni még három hétig bent marad hizik még 1 kilót. Akkor meg már 4 és fél kiló lesz! :shock:
:shock: Tudom, hogy el tudják nagyon számolni, de azért én tegnap mégis nagyon beparáztam.

Magi,
Ne aggódj a kos miatt! Majd adjuk egymásnak a jó tanácsokat! :D

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Szép jó reggelt mindenkinek!

Szösszenet! Köszönöm az engedélyed, bár nincs jele hogy ki akarna jönni a drágám!

Tegnap voltam dokinál: zárt méhszáj, koponyavégű fekvés, BPD:92, AC:331, OFD:117,FL:71
SÚLY: 3100gr
Nem bánnám ha lassan jelezné hogy jönni akar, kissebb fájások néha vannak, de semmi több.
Már a málnalevél teát is elkeztem inni.
Jövőhéttől heti 2 db CTG.
Hát ennyi!

A pelussal kapcsolatban : én kimostam 60 fokon , öblítés vasalás után tök puha lett.

Fertőtlenítés: az Avent mikrós sterilizálót vettem az Elefániba 8500ft és van hozzá 1 db kissebb, 1 db nagyobb cumisüveg, 1db játszócumi és 1db csipesz. Szerintem megéri!!! 2 perc alatt sterilizál.

Kép
geni

Jó reggelt!

Én is felkeltem! :D Magamtól!
Szívem Szonja nagyinál. Tegnap közölte hogy akkor most ő megy! :shock: Szegény gyereknek kell egy kis kikapcsolódás! Megértem, nem lehet könnyű az ősökkel! Na de hogy ezt 2és fél évesen elkezdi már??????

Ma beszerzek egy kis vékony kabátkát v valami hasonlót ha tényleg korábban érkezik a gyerkőc és áprilisban még lehet hűvös.

Aztán amilyen pechem van a42. hétre jön majd csak május közepén 5 kg-val!

Magika! Ideát is esélyes a kos és én nagyon tartok tőle, de azt hiszem mikor a kezembe fogom már nem fog érdekelni! Később meg ha nem tudom majd lekezelni akkor erre atényre fogom. Én azért reménykedem mert nekem elvileg nagyon bikának kéne lennie....de majd a baba eldönti.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!
Mi is voltunk UH-n.BPD:90 mm, AC 324 mm, FL 66 mm, Súlybecslés:2908 gramm. Már nem is hízik olyan rohamosan, mint ahogy kezdte.A lepény II. fokoban érett(ez szerintetek mit jelent?)
Jövő héttől pedig CTG.

Kép
ágnes27

Akinek nagyobb gyereke van, annál mit hoz a kistesó ajándékba? Hoz egyáltalán valamit? És ha igen mit érdemes?

Vesztek valami ajándékot késöbbre hogyha látogató jön de csak a kicsinek hoz valamit ne érezze magát szarul a nagy?

Beengeditek a kisbaba ágyába a nagyobbat??
Én úgy gondoltam h mindenével játszahat majd a kicsinek és azzal a szöveggel h kölcsönadja neked a baba, hisz a baba egy darabig nem játszik semmivel, aztán már úgysem lesz a nagyobbank érdekes a bébi játék ha kijátszhatta vele magát hónapokig. Néhány anyuka mondta h ez náluk bejött és ha vita volt valamiből akkor azzal oldották meg, h a nagyobbnak azt mondták te is kölcsönkaptad most neked is kölcsön kell edni egy picit. Persze nem azt a játékot, amivel épp játszik.

A kiságyba viszont nem engedem be...azt hiszem...2 okból sem...egyrészt mert fel van emelve az alja és félek h kisene, mert ha egyszer beengedem bemegy akkor is ha nem látom és fejjel előre nem szeretném ha kipotyogna, a másik h a babát azt hiszem nagyon erősen meg fogja néha ölelni és szorongatni mert nem lesz tisztában azzal h csak óvatosan lehet! Meg ráfeküdne puszta szeretetből...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?