2003.10.07 12:12
2003.10.07 12:23

Csak írtam hogy elvileg már lehet 6-7 hónapos kortól is. De én sem mertem. Egyébként én ha megkóstolom egy minimális méz ízt sem érzek rajta, pedig pl a miluppa gyermekálom igazi vaniéíával nevűnek tényleg fincsi vanília íze van. 2003.10.07 12:45
2003.10.07 13:39
)
2003.10.07 14:40
. Kocsikulcs
Még szerencse, hogy tényleg nem járt arra egy szemfüles! Jó a babygym! Szereti Ádám? Nagyon jól fest alatta! Én sem érem az első találkozást.
Rágózó Zsombi
Vagyis inkább
Történt valami előrelépés házügyben?
Meddig jó a fagyi tej? Én csak az elején fejtem, így féléves adagok állnak a hűtőben. Na nem sok, de gondoltam, majd ha hajlandó enni, elhasználom főzibe. Ezek szerint nem?
Kislány
Nagyon vágysz rá! Szerintem fogsz még próbálkozni!
Miki édesen ül!
Gyere, ahogy tudsz, lehetőleg minél gyakrabban. Remélem, a vastól jobban leszel. Továbbküldöm neked Csucsuka rendszeresen küldött mailjét, abban van cím, jelszó. Meg ha be akarsz kerülni, küldj vissza egy mailt Csucsukának az adatokkal. 2003.10.07 14:41
. Kocsikulcs
Még szerencse, hogy tényleg nem járt arra egy szemfüles! Jó a babygym! Szereti Ádám? Nagyon jól fest alatta! Én sem érem az első találkozást.
Rágózó Zsombi
Vagyis inkább
Történt valami előrelépés házügyben?
Meddig jó a fagyi tej? Én csak az elején fejtem, így féléves adagok állnak a hűtőben. Na nem sok, de gondoltam, majd ha hajlandó enni, elhasználom főzibe. Ezek szerint nem?
Kislány
Nagyon vágysz rá! Szerintem fogsz még próbálkozni!
Miki édesen ül!
Gyere, ahogy tudsz, lehetőleg minél gyakrabban. Remélem, a vastól jobban leszel. Továbbküldöm neked Csucsuka rendszeresen küldött mailjét, abban van cím, jelszó. Meg ha be akarsz kerülni, küldj vissza egy mailt Csucsukának az adatokkal. 2003.10.07 14:52
Csak azt látom, hogy a papír mostanában a mindene. Szereti a színes reklámkiadványokat gyűrögetni, tépkedni, ami nem is volna baj, csak hát a végén minden a szájában köt ki. Van erre vmi tippetek, hogy azért jáccon is, de ne az ólom miatt hízzon???? 2003.10.07 16:29
Ma mértük a kiscsajt,mi 6 kilót nyomunk.
Vilcsi menyit?Lehet,hoyg már le is köröztetek?

2003.10.07 16:53
2003.10.07 17:29
2003.10.07 17:49
2003.10.07 18:47
2003.10.07 19:06
Újságevés dettó, nem hagyom elérhető helyen, csak ha én is ott vagyok. Elég unalmas minden tépés után kibogarászni a csukott kezéből.
2003.10.07 19:19
Bár már második napja semmi fölösleges szénhidrát!
2003.10.07 19:19
Nem is aggódom, látszik Ádámon,hogy nem összefele megy...

2003.10.07 20:14

Nagyon édi ahogy szereli a porschét
) 2003.10.07 20:16
, úgyhogy ne aggódj.
. Nekik könnyebb vásárolni, mert nem kell próbálni, nekem viszont kellene, de mivel mindig a kölkekkel nyomulok, erre esély sincs, úgyhogy rajtuk élem ki vásárlási szenvedélyemet.
.
. A khögése pedig 2 nap alatt megszűnt. Most kíváncsi vagyok, Malacka alvása hogy alakul, mert nálunk Ő a nehezebb eset.
: én is úgy vagyok vele, mint Zsuzsi, Sződy Judit valahogy túl tökéletes nekem. Én anno teljesen kikészültem Dáviddal, szopi nem úgy jött össze, ahogy szerettem volna, alvása katasztrófa. Az Aludj jól módszert nem csináltam, de ebben szerepe volt a suliban tanultaknak, az LLLnek, és a sok pszichomókusnak. Én már valóságos szörnyetegnek éreztem magam, ha valamit nem úgy csináltam, ahogy Őfelsége Malacka óhajtotta. Az eredményt tudod, 3 éves, és a mai napig nem alszik normálisan. És bár imádom, ha hozzámbújva alszik, de azért néha nem bánnám, ha visszaköltözne az ágyába. Kész csoda, hogy összehoztuk Macót
. Így visszanézve azért egy kicsit keményebb lennék, nem biztos, hogy egész nap magamra kötözném, stb. Mert biztos van, aki ezt évekig bírja, zokszó nélkül, én túl gyarló mami vagyok, néha igenis szükségem lenne egy kis nyugira. Egész nap gitároznak az idegeimen, legalább éjjel hagyjanak békén. Szerintem nagyon szépen hangzanak azok az elvek, amiket a módszer ellenzői hangoztatnak, csak azt még senki nem mondta meg, hogy egy nulla alvásigényű gyerkőc mamija mikor regenerálódjon, mikor készüljön fel a következő napra, hogy legyen jókedvű, hogy ne fásuljon bele az egészbe. Mert a probléma évekre szól sajnos
. És hosszú távon a gyereknek is az az érdeke, hogy ne egy holdkóros zombi vegye körül egész nap.
. Én meg itten netezek
. De muszáj kihasználni az alkalmat, Malacka nagyizik, Mac alszik, Apasas meg közgyűlik. 2003.10.07 20:22
Én éppen ezért nem mertem még Roninak adni
2003.10.07 20:46
Annyira nehéz!
)
Annyira aranyos, nem?

) napra (persze lefejt tej függvényében én is ott voltam) és aludtam 2x2 órát! És főzni se kellett meg semmitse csinálni, és tök jó volt!
akkor megyünk, vagy megpróbálom apát rávenni, hogy tegye magát szabaddá péntek délben. 
2003.10.07 20:54
.
.reméle Szili nem nyűgi!
, nálam is kezd gyűlni, de nem csak az sajna....
2003.10.07 21:10
2003.10.07 21:22
Vagy az idő teszi ilyenné őket?
2003.10.07 21:35
), és kezébe adta a répás-sütőtökös kanalat, hátha a szájába viszi, mint minden mást. Úgy is lett! Igaz, mindenhol volt a narancssárga pempőből
Aztán apa varázsolta szájába hosszas trükközés után a kanalat, és nem fordította el a fejét, nem zárta össze konokul a száját, és nem öklendezett, hanem cuppogott.
. A cicizéses elalváshoz meg már hozzászokott, úgyhogy mindegy. 2003.10.07 21:51
Robika is szokta markolászni
Hogyan szaporítod a tejcit?Tényleg egyik gyerkőcöd sem aludt el az ágyban? Akkor megnyugodtam...
"
2003.10.07 21:58
Esés
vagy
Kiruccanás
De én sem eröltetném, ha sír.
2003.10.07 22:02

!!! Dobjá meg egy méllel jó? Nagyon örülök, hogy vége a nettelenségednek
) és megtaláltam az adatokat, meg már be is írtam!
)
), fogzós manókhoz (még ha nagyok is) kitartás (bár az nekem is kéne min. napi + 20 deka)... Betegeskedőknek pedig jobbulást!

2003.10.07 22:11
Ja, most látom, hogy Sofka is írta
jut eszembe a járókarácsról a lépcsőrács. Lassanként be kéne szerezni. Bezzeg a tömbházban nem kellett
megjött a mél, kösz. Holnap átbogarászom. A szállítást hogy intéztétek? Merthogy aszondi, hogy vasárnap nem szállítanak. Gyorsan gyógyulj meg!
Én is elgondolkodtam már azon, hogy mennyire ki vagyunk szolgáltatva. Bezzeg anyósom még teljesen önellátó, még kemencéje is van.
új vigyor teccik
Jó, hogy eszembe juttattad a meggyet, van ábszolute saját, min. 7 éve nem permetezett (akkor vettük a házat
) a fagyasztóban. Te csak hiszed, hogy nem lesz kajás a ruhája
szupi ötlet a rizs darálása. Leányzó viszont az almás rizsre azt mondta, hogy Pfuj. Kitoltam vele, kapott rizses sütőtök+almát
Hajrá kislányprojekt
Mukipók is
, de nálam még mindig a Dagimadár a nyerő
várlak a sétára!
a két nagy 2 éves koráig ébredt sokszor éjszaka-és 2 év van köztük
Én is azt hittem, hogy nem bírom ki, de eltelt. Julkával már csak másfél van hátra
Zsuzsi is nagyszájú lett Julka óta
sokszor felesel. Nálunk viszont nagyon jókor jött az iskola, oda ugye muszáj menni, és így nagynak és fontosnak érzi magát.
falmászó Szili
Az alvásról meg l. amit Kaskának írtam. Ki kell bírni
+
én meg a mentőállomást nem tudom
Tudod, hogy hol volt a menekültszállás? Mert ott van az előtt. Nemtom miért Csigaház, semmi csigás nincs benne. Holnap megpróbálom előkeresni a térképet, hátha tudok pontosítani. 2003.10.07 22:13
Tegnap mar csak este kapott egy keves potolt tejcit, ma mar szerintem nem fog egyaltalan.
Ez jo, de ez azt jelenti, hogy az elmult 2 hetben csak 70g-ot hizott. Ez igy okes szerintetek? Nem kirohogni!
Hogy van? Ugye nem lett beteg? Jajj, most olvasom.
Szegeny, es szegeny Te... Jobbulast!
Aztan Petrat is megkinalom, hatha ez jobban bejon, mint az alma...
Allo Jazi nagyon ugyes.
hogy tortent?
Gyakorolgass, es menni fog!
Nocsak, mar maszik is?
)
Reggelre erdekesen nezett volna ki a kisagya, ha nem vagy resen.
Es gyonyorunagyszemu!
Raadasul mar ul.

Bar meg nem teszteltem.
Es milyen jokepu!
Es milyen nagy mar o is!

Nem irigyellek, kitartas!
Azert en Dunaharasztinak is orulok.
Majd tavasszal (nyaron?
) csinalunk babas bulit, meg egyebkent is, nincs olyan messze, eljohettek meglatogatni.

2003.10.07 22:32
. Alig van már fagyi, próbálok fejni, hogy gyűjtsek valami tarcsit ínséges nagylányságos időkre, de egy árva csepp sem jön a fejővel
.
. 

. Ne tudd meg, mit kapok itthon, ha előveszem a kis bogyóimat
.
. Látom nem unatkozol. Minipasim hogy van? 

Macó kb. másfél évesen fogja elérni a 9 kilót, ha ebben a tempóban hízik továbbra is.
Petra olyan tekeredős artistának készül?
. 2003.10.07 22:43

Jobbulást!
2003.10.07 22:49
Julka nagyon rendes, nem szeretné, ha anyukájának nem lenne munkája! 

Remélem, azért ideér. 2003.10.07 23:16

Az a Lilla nev engem is megteveszetett!
Kuldtem mail-t az adataimmal. Lehetne, hogy bekeruljenek a tablicskuba? Koszi.
Remeljuk, hamar visszater minden a rendes kerekvagasba!

En is vettem ilyen eloket, de Zsombi ugyesebb nalam es tuljarva az eszemen maszatolja ossze magat...

Inkabb nem irok semmit a "keves" gyarapodashoz! Hihi. 

Jartok meg a Tiahoz?
Miert, Te mit csinalsz ott (ha nem vagyok indiszkret
)? JO, hogy zuhe elott hazaertetek, itt nagyon esett.

A heti TV ujsag, Apaja munkajegyzetei, es a NAtional Geographic a kedvencei, ha egy pillanatra nem figyelek.
)
, eleg csutortokon, addig Sterimarozzam az orrat es porszivozzam. Igy nem mentunk ma orvoshoz, porszivozzuk szegenykem orrat (ez nalunk negykezes mutatvany, ugy utalja). Tenyleg, Ti hogy csinaljatok? ZSombi forgatja a fejet, igy nem tudok celozni, de ha megis eltalalom az orrat, a kezevel kikalimpalja az orrszivot. Csak en vagyok bena vagy ez masnal is ilyen nehezen megy? Ja, a bombirol mar ne is beszeljunk.
vagy

2003.10.08 07:09
. Tippeim vannak (jön a foga, kevés a tej ...)
nálunk is van. Az sem rossz, amikor Zsombi felcuppan, az ínyével szorítja a cicit, a két kezével meg tolja el magát tőlem (én cicinyújtásnak hívom)
, engem a hideg ráz tőle.
, ismerősnél kapcsolószerelés, pasi (művész) megkérdezte, kapcsoljon-e villanyt, hogy látni lehessen
2003.10.08 07:16

2003.10.08 07:27
2003.10.08 08:00

Vérszegénység meg kezelhető.
)
2003.10.08 08:01
. 

. 2003.10.08 08:05
! Több mint 9 kiló, nem semmi! Mi már csak havonta mérjük (először nehezen bírtam ki), de ilyenkor már nagyon bekavarhat hogy kakilt-e stb. a mérés előtt, a havonkénti megbízhatóbb. A feje min nyugszik a fürdőkádban?
ANdris is startol minden újságra, ha már nem tudom mivel lekötni, kap egyet, de én is csak színeset adok neki.
Mi nem vagyunk még 8kgosak, talán 7 hónaposan e is lérjük
de már így is nehéz cipelni! 2003.10.08 08:06
. De sajnos arról van szó, hogy valamit nagyon el kéne adni, ami nem az enyém, nem közös szerzemény és még csak nem is értek hozzá. Így marad a reménytelen várakozás
hátha történik valami (csoda)
. Régen úgy gondoltam, hogy 'na, ezért ez már túlzás', de ha nem engedem be a gyermeket, akkor iszonyatos hiszti van az ajtó előtt közvetlenül amit aztán ki sem tudok nyitni, mert ott ül. Az állandó kedvenc a WCkefe, így aztán állandóan küzdenem kell trónolás közben, hogy ne szerezze meg és ne vegye a szájába. Sanyarú anyasors, nincs egy nyugodt percem
. Vagy inkább
. De mensis napokon keményszívű vagyok, akkor nem jöhet be.
.
. Nem semmi méretek!
? 2003.10.08 08:29
Csak 2 hó van a gyerekeink közt, szerintem bárki volt eddig a vőlegény, cseréld le Kevinre. Szép pár lennének
.
Nagyon édes csaj, és sehogy se tudom rátukmálni a kis fehér borítékot, (direkt nem lobogtatom a lóvét, hátha így elveszi, de nem!!) pedig gondolom ő sincs túlfizetve, csakúgy, mint a többi eü dolgozó... Szerintem megérdemli (megérdemelné) , de ma kiszúrok vele, viszek neki csokit
2003.10.08 08:33
Hát a munkahelyemen ajánlom, hogy ne feledkezzenek el rólam,ha már nekik dolgozom most is egész nap.
Eddig nagyjából együtt voltak, de amióta Dodesz naponta kakil, azóta kicsit lasabban hízik.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|