A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

csajok szépek a pocik!

majd lehet, h.du án küldök képeket a rucikról.

Kép
Kép
eyi

csiri néztem a képet,hát nem valami szívderengető...

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!

szép pocitok van :D

oszman: úgy érzem, hogy pár hete alig nőtt valamit. Jövőhéten megyek uh-ra, remélem,hogy ennek ellenére azért a babák szépen növögetnek :?
Most viszont megkaptam az üzenetet :D Válaszolok.

Csajszik, annyira belemerültetek a Géza ügybe, hogy nem is reagáltatok a cukromra. :lol: Vélemény??? :)

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Köszi Csiri, én azért látom.:) Az jó, ha más nem annyira.:) De tegnap eldöntöttem, 10 hét és szülök.:) Remélem a pocilakó Réka is úgy gondolja...:)
Ma rakott karfiolt csinálok ebédre. Először, remélem fincsi lesz.:)
heni baba

sziasztok!

Szilvi: az a vércukor eredmény teljesen jó! Nekem 7 volt a 120 perces és az is jó. Én a férjem belgyógyászát (cukordoki)is megkérdeztem. Különben is egy hülyeség ez a vizsgálat azt mondta, sokkal többet érne egy kiadós ebéd utáni mérés. Szóval nyugodt legyél!! A babák biztos szépen nőnek, ne aggódj! Most én is úgy érzem alig nőtt, de az UH megnyugtatott. Én meglepődtem hogy már 1690 grammos Bandika.

Én sem vagyok ma túl jól, nekem is olyan érzésem van mint a terhesség elején, émelygés, szédülés, fejfájás. PIhenek ma egész nap megfogadtam. Tegnap nagytakarítottunk, izomlázam is van. Szóval nyügi vagyok...

Ja majdnem elfelejtettem: Mindenkinek nagyon szép a pocakja!!!! :D

Orsi: ez a szőr kérdés engem is foglalkoztat. Szerintem nem nagyon nézik, csak más a benyomás ha rendben van, gondolom nekik is jobb ha nincs dzsungel... :oops: :D

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

csiri-biri!! Én azért kérdeztem a vasalást,mert mindenki mondja MINDENT vasalni kell. És UTÁLOK vasalni. Nem is vasalok semmit. De én még a plüsst sem vasalnám,csak a pamutokat,badykat.
Egyébként MÁJUS 30ra vagy kiirva??? Akkor leszek 31 éves. uhhhh. Én Jun.18 ra vagyok kiirva.

andoka!!! Ugye milyen rossz ez a becsipődés. Legbelül a csontba,és még belülre a combodba is kisugárzik. Sőt ha fekszel az egyik éleden,és épp át akarsz fordulni a másikra,és egyszerüen nem tudsz mert olyan mintha be betonoztak volna az ágyba. Durvaaa!!!

Szilva!!! Lehet te nem látod magadon hogy nőt a hasad,de más látja. Én se látom hogy nőt volna. csak a nadrágokon+kabáton veszem észre. Meg lehet nem ugy fekszenek,hogy olyan nagyon nagy lenne kivülről. Nekem is változo.Multkor olyan hegyes volt a hasam,amugyis is hegyes. De ugy feküdt h.jobbrol feje,balrol lába Keresztbe.Köldöknél ugy feszült,ugy éreztem majd szét csattanok,de most nem. Tegnap kevesett mozgott nagyon,mikor máskor hancurozik nagyon. Aztán adtam neki csokit,és beindult.

Kata&Milán

oszman777

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:40-kor.
pironya

Én olyan kiváncsi vagyok hogy ki fog legelöször MEGszűlni közülünk. :lol: :lol:
Ezen gondolkoztam valamelyik nap. Majd mindenki rakja fel a pocaklako fotoját. uH DE KLASSZ LESZ MÁR!!!! áT SZOKTAM KALANDOZNI MÁS TOPIKBA,AHOL ÉPP MOST SZÜLETNEK A BABYK. MÁRCIUSIBA. :lol: :D

Kata&Milán

oszman777

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:40-kor.
pironya

Helló!

Ma itthon maradt Apa (meglepetésszerűen),ezért ma lehet nem leszek,de holnap bepótoljuk.

Jó csevegést!

Kép
melike

Sziasztok!

Reménytelen küzdelem lenne, hogy végigolvassalak titeket.. :shock:

de itt vagyok csak dolgozó üzemmódban!!!

Én ma tudom meg a vércuki eredményem...

Géza pénze :D lehet hogy még a gyémánt-buliból maradt, az még rémlik anno...mtoralkatrészben csempésztek gyémántot... :lol:

Csiri:
megnéztem a kivis joghurtot... a spenótlé mellett csalánlésűrítmény van benne, hogy zöld legyen, de attól még egészséges is lehet egy picit... :wink:

szmann: én se vasalok, és ettől az élet ugyanúgy ment tovább és spórolok a villanyszámlán így. Csak azt vasalm amit nagyon muszáj.
Elméletileg ugye a vasalás is fertőtlenít...na de gndolom nem fenyeget otthon pestisveszély...Ünnepélyesen felmentelek, NEM KELL VASALNI!!!! éljenek a felszabadított kismamák!!!

pusz
Dana

Kép
danaaia

Irigyellek Pironya! Én nekem állandóan 139-es a vérnyomásom. a védőnő azt mondja, ha 140 felé megy akkor nagyon oda kell figyelni rá. itthon tegnap 138-at mértem először, utána még 2szer megmértem és már "csak" 128-as volt. De még ez is sok szerintem. Remélem nem lesz semmi baja a babónak miattam. De nem tudok semmit csinálni vele, még csak nem is idegeskedem.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Na, én is kezdek paramami lenni. Kb. 5 napja alig rugizik a drága, mocorgás az folyamatosan van, de csak az. Közben mondjuk voltam dokinál és UH-n is, és mindenhol minden oké volt, de azért nem bánnám, ha úgy rendesen rajcsúrozna végre egyet. Persze frontokkor mindig nyugisabb, mostmeg van bőven front, de akkor is...

Rugit akarok! :evil:

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogcsa: nálunk most az a legnagyobb 'divat', hogy úgy kifeszíti a hasamat, hogy azt várom, hogy mikor lyukasztja ki a hasfalamat. Néha nagyon ijesztőnek tűnik.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Azt ő is csinálja, de direkt rugi nincs, vagy csak alig. Arra is gondoltam, hogy már kicsi a hely?

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Hát én nem tudom, hogy pontosan mekkora az én babóm, de már elvileg az 1,2 kg-ot meghaladta és kb. 40 cm, úgyhogy lehet, hogy már kicsi a hely. De én már arra is gondoltam, hogy lehet, hogy most fordul be, és azért nyomogat ennyire. Nem tudom...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Na szevasztok!
Ezt már szeretem!!!írjatok csak,írjatok... :lol:
Most egy kicsit jobb....Ma itt fúj a szél,nincs gatyarohasztó meleg,DE SÜT A NAP!!! 8)
Holnap és/vagy szombaton szeretnénk a csajszikáimmal és a párommal közösen kirándulni valahova....Mezőkövesd vagy Szilvásvárad....de csak olyan séta,nagybevásárlás a hétvégi kajához és egy beülős ebéd valahová...DE...TUTI ESNI FOG!!!!LEGALÁBBIS SZILÁRDUNK ÉS LUCIÁNK EZT JÓSOLJA!!!(AIGNER ÉS PÁRTAI) :?
Vendég

Ja és tegnap este pocisimogatás közben azt vettem észre,hogy a köldököm mellett 1-2 cm-rel bevan horpadva a hasam kb egy 5 forintos nagyságában....mintha valami ott beszippantotta volna... :shock:
Gondolom nem a babónak ilyen fejlett a tüdeje mint a vákum... :shock: :lol: :roll:
Vendég

Csiri: nálam pont ott (a köldököm mellet 1-2 cm-rel) dudor van, mintha ki akarna jönni a hasfalamon keresztül...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

na mi van, nincs itt senki?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

úgy látszik nincsen, csak magamban beszélgetek...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:41-kor.
pironya

mikorra vagy kiírva Pironya? ultrahangra mész?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:41-kor.
pironya

én holnap megyek dokihoz, kiváncsi vagyok mit fog csinálni, mert kb. 2 hónapja nem voltam nála vizsgálaton, csak január elején ultrahangon. no meg persze vérvételeken.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csiri!
Jelöltelek iwiwen!
Páer oldalal ezelött találtam rá a nevedre!
:roll:
Vendég

páer=pár :oops:
Vendég

oké Móni!
Mindjárt megnézem és visszajelöllek!
Vendég

köszönöm a reagálásokat :D

csiri: végig rossz időt mondanak az ünnepekre, hétfőn akár a hó is eshet :?

pironya: drukk az uh-hoz :D

bogi: nyugi, ha csak mocorog, az nem gond. Lehet, hogy egy kicsit elfáradt és pihenget, gyűjti az erőt a következő bevetésre :wink: :D

danaaia: megvan már az eredmény?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Lányok,asszonyok!!!Hahóóóóóóóóóóóóó!!!
Sehol senki???
Vendég

Annyira unatkoztam most,hogy elkezdtem olvasgatni,nézegetni a topik első oldalait.... :shock: :lol:
Ott még az5-6-9 hetes terhességről,zigótákról és a hányingerről,első orvosi vizsgálatról,kismamakönyv megszerzéséről folyik a diskurzus.... :lol:
Hogy telik az idő :shock:
Ja és akkor is nagynak találtátok,találtuk a szinte befelé horpadó full lapos hasakat is!!!! :shock: :lol:
Vendég

dbogi, olvass vissza és igyál cola-t... na attól nekem úgy beindult, h sok is volt... :twisted:

tegnap gyantáztam az alfelem :? ... mivel a hasamtól már nem látom, tükörből próbálkoztam :x ... és mivelh nem sokmindent szoktam volt rajtahagyni :oops: , gondoltam ha már nekiláttam terhesség ide, pocak oda, hagy szóljon... :roll:

aztán mikor az egyik szeméremajkamra úgy ráragadt mint az állat és vállogatott szitkok/könnyek közepette tépegettem lefelé (lett is egy kis bibi...) számolgattam, h ezt még hányszor kell átélnem a szülésig.

Én nem bírom a borotvát, mert gyűlölöm, h szúr egy nap után.

Kép
zmimi

Szióka!

Na 90 perces cukim 5.
Az éhgyomrinál az van odaírva: ismétlés kérnek (!?) Hát a...tokat, én meg nem szeretném mégegyszer...azért mentem én reggel fél hétre és dekkoltam ott 9-ig, hogy minden meglegyen, hát mit lehetett ezen elszúrni? Lecsapoltak egy csomó vért...erre még eredménye sincs, hát én nem fogom megismételni.

Az a terheléses 5 az jó és kész.

Bogi:
ne akard hogy nagyon rúgjon, nekem szokott az annyira fájni hogy ihaj...már kicsi a hely a nagy mutatványokra. Én a nagy mocorgásoknál mindig azon izgulok nehogy itt visszaforduljon meg keresztbe, meg nehogy magára tekerja a köldökzsinórt...Zsigi fiam végig rajcsúrozta a várandósságot...a nyakán is volt a zsinór 3x...

Csiri, nem is szólsz semmit a csalánlésűrítményes kivijoghurtra?
Nahát...:D

Pusz
mentünk csavarogni

Ja itt ma esett a HÓ. Meg tegnap is kicsit...

Dana

Kép
danaaia

itt vagyok újra, ma nem nagyon voltunk aktívak.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szilva!! iRTAM neked. Igaz! Hát ez a hapcizás,teljes készen vagyok tőle,nem tudja az ember elengedni magát. És joizüen hapcizni.- :lol:

Kata&Milán

oszman777

Igen Szilva. Most olvaslak. Ne tedd ezt velem., :cry:
Hátha megkapod. :?

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Hú,már a babaruha mosásnál tartotok?Én még halogatom egy picit,meg helyet is kéne csinálni nekik,ja és anyuéknál vannak amúgyis elraktározva,mert nálunk nem férne.Egyébként nálunk az a jó,hogy mivel nővérem és én 12 nap különbséggel szültünk,csak náluk kisfiú lett,így be lett biztosítva a mindkét nemre való ruhahalom :lol: .

Oszman ez az idegbecsípődés nagyon rossz lehet,nekem szülés után volt,csak totyogni bírtam a babakocsi után :( .

Csiri érdekes módon most én is jobban félek a szüléstől,mint először,biztos,mert tudom már mi vár rám :wink: ,pedig szép szülés volt,leszámítva a vákumos befejezést.

Heni szép a te pocid is!

Cukor nekem 6,7 lett,nem a legjobb,gondolom majd kicsit diétázni kell.

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Óriási az öröm!
Tegnap befordult a helyes irányba a kisasszony. Remélem már úgy is marad.!!!! (eléggé lehetett érezni
:o :o :o :o :o )
Nagyon jó képeket tudtak csinálni most a 4D-n a kis arcáról!
Mindjárt dobok képeket, csak vmizek egy kicsit elötte!
bszilvi25

Sziasztok!

Most olvastam valahol, hogy normális, hogy már nem olyan aktívan mozog, inkább a könyökét, térdét érzi az ember.
Szerencsére mocorgás szinte folyamatosan van, meg haskifeszítés.

+ képzeljétek, elkezdett szivárogni az előtejem. :) Olyan furi érzés, de jó.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Itt vagyok és olvaslak benneteket,de eléggé ramaty a hangulatom....
DANA!
Csalános kivijoghurt ????????nem valami spenótos ? vagy most mi van???Totál katt!!! :? :shock:
Szó szerint szakadt a hó egy enyhébb szélviharban az elöbb!!!Mostmegmár felhő sincs az égen! :roll:
Vendég

Na vagyok! (Az egyik képen van egy tündéri mosoly az arcán!)

Kép

Kép

Kép

Apukája szerint tiszta anyja! Végig aludta az egészet!!!!!!!
bszilvi25

Szia Szilvi!
Nagyon tündér a kiscsaj!
Gratulálok hozzá!
Minden rendben volt! :D
Vendég

Szilvi: nagyon jó lett az ultrahang kép. Az szerintem nem baj, ha végigalussza, csak jól látszódjon... nagyon tuti!!!!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szia Móni!

Köszi! Sztem is tündér!! Persze most meg a meghatottságtól kezdtem el sírni!!!!! (én jó 1,5 évet vártam arra, hogy terhes maradjak, és ez nekem akkora élmény volt, hogy láthattam a kis arcát, hogy el sem tudom mondani) :D :D :D :D :D :D :D
bszilvi25

Az utolsó mondat az kérdés volt! :oops: :oops:
Szoval minden rendben volt???? :lol:
Vendég

Nagyon örülök hogy igy örülsz! :roll: :P
Vendég

Igen Móni!!!! Minden rendben volt!!!!!
bszilvi25

sziasztok,

Szilvi, gyönyörűűűsééges a babááád! annyira... hmm nyugodság sugárzik belőle, azt hiszem ez a legjobb szó. :)

ma olyan jól elvoltam, találkoztam egy régi ismerős lánnyal aki jövőhét csütörtökön fog szülni elvileg. semmi para nincs benne, jön-megy, kocsit vezet, fodrászhoz jár, kávézik... laza. én is ilyen szeretnék majd lenni. :D

mia_snow

És tényleg legszívesebben ugrálnék örömömben mint egy gyerek!!!

Hol van Bari és Gigi???????
(Tudom , én lemaradok a dolgokról, mert ugye napközben dolgozom, és néha tényleg nincs kedvem 4-5 oldalt átolvasni)
Tudsz róluk vmit?
bszilvi25

Mia, Andóca: KÖSZIKE!!!!
A doktornő is pont azt mondta Mia amit Te!!! :D
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?