A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Itt vagyok, nem tűntem el.
Csak ma én főztem anyámnál (megkért rá), úgyhogy nem jöttem le netezni. Meg a háznál csinálták a külső dobozolást és az egyik munkás leesett a létráról és olyan rosszul esett, hogy mentőt kellett hívni. Szóval "jól" telt a délelőttöm...

visszaolvastam.
Nem sértődök meg nyugi. Nem vagyok az a fajta.

Nono!

Ugye te kérdezted, hogy mikor választok dokit.
Már beszéltem vele, de még nem tettünk a végére pontot. Jövő hét szerdán megyek hozzá a táppénzes papíromért, és akkor lebeszélem vele a dolgot, meg akkor elmondom neki, hogy milyen tüneteim vannak.
Ma egyelőre jól vagyok, ennek örülök!!! Lehet, hogy én is csak ezt a hülye időjárást érzem.
Nálunk is egyik pillanatban hétágra süt a nap, a másikban pedig tél közepén érzem magam. Mintha nem is a Nyuszikát várnánk, hanem a Mikulást... :lol:

Kisfruzsi!

Hát örülök, hogy neked jók a tapasztalataid a Rivera dokival, nekem pont ő a mumus...
A streptohoz nálunk is nekünk kell megvenni a gyógyszertárban a cuccost...barátnőmnek így kellett pár hónapja.
Nekem még nem mondtak erről semmit.

Ja a hétfordulósoknak gratulálok! :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nicci! Én ezt nem értem. Ha befekszel lehet császár, ha nem akkor nem? Mi köze a kettőnek egymáshoz?

Egyébként még nekem is előfordulhat, hogy az utolsó pillanatban befordul az "A" baba és akkor nem császár, pedig eddig mindig azt mondta a doki, hogy császárra készüljek.

Kép

Kép
kamilla306

Szössz!

Az urologus majd csak a jövöhét végén kerül elő! :roll: :cry:

De egyébként meg napra pontossan egy idős terhess vagyok veled a baba nagy ,3500-600g-ra saccolták!

Félek,hogy ettől a sok idegtől nehogy beinduljon a szülés,mert akkor szülhetek simán!Amire bevallom nemtudok ennyi idő alatt lelkileg felkészülni! :cry:

Kamilla,nekem se repedt sehol a bőröm csak a köldökök körül! :roll: :roll: Bár ott már az elöző terhességemnél megrepedt,most meg nemtudom megitélnihogy tovább repedt-e ,vagy csak megnőttek! :wink:

De nekem szülés után szépen kifehéredtek és szinte nem is látszottak,tehát van remény! :wink:

KépKép
KépKép
nicci

Nicci: Sajnálom a császár-dolgot. Pedig eléggé indokoltnak tűnik!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Kamilla!

Ha bent fekszem akkor úgye azzonal tudnának vinni a műtőbe,így viszont lehet hogy akkor érek már be,amikor a baba már úgy áll,hogy már nagyon jönni akar,akkor elöszőr megkell próbálnom simán megszülnöm! :shock:

KépKép
KépKép
nicci

Kép

idén elmarad a húsvét, mert a nyúl tragikus körülmények között elhunyt.... :P

Hátha már holnap elutaztok, és ezért most kívánok kellemes pihenést mindenkinek! (mielőtt el nem feledem)

Kép
téjé

Téjé: Milyen édes ez a gyermek! A kis falánk! :lol:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

[quote="bolygó"]T írta:bolygóéjé: Milyen édes ez a gyermek! A kis falánk! :lol:

Akkor is így fog tetszeni, mikor majd a kanapén csinálja ugyanezt?! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

ercsi_3

Kamilla, tudom ez hülye kérdés, de nem vagyok képben ikerterhességben egyáltalán, viszont nagyon érdekel. Ha "A" baba befordul és meg tudod szülni természetes úton, mi a garancia hogy utána "B" baba is jó helyzetben lesz a természetes szüléshez?

Kép Kép
szõlõ

Nicci.... Ez de rossz, sajnálom :( És az urológusnak mi kellene hogy szakvéleményt állítson ki?

Kép Kép
szõlõ

Nicci - És olyan megoldás nincs, hogy később fekszel be?
mondjuk a kiírt időpont előtti héten és akkor megcsászároznak, mint engem?
Én hivatalosan ápr. 9-re vagyok kiírva (talán mint te is), és napra pontosan 1 héttel hozták előrébb a szülést.
Az én dokim azt mondta, hogy ezt így legálisan szabad! Csak ennél korábbra nem lehet tervezett császárt tenni.
Sőt .. én rákérdeztem arra, mi van, ha beindul a szülés..
Azonnal be kell mennem, és akik ott vannak ügyeleten, azok mérlegelik, hogy megvárjuk a dokimat és ő császároz meg, vagy már olyan előrehaladott az állapot, hogy az ügyeletes.
De olyan eshetőség nincs, hogy a fájások megkezdődnek .. max. fél óra és a kórházban vagyok és a feje már ott lenne a babának .. tehát a természetes út az nálam kizárt. Nem is vállalná egyik doki sem a felelősséget, mert az a szakvéleményem ellen lenne, és bármi kárt szenvedek, azt az illetőt perelhetem.
Szóval szerintem nyugodj meg, és kérj szakvéleményt! Az egy biztonsági papír a dolog mellett :)
Gondolok rád, és írj, ha van valami!
De nem fog hamarabb jönni a babád, ne aggódj!

Kép
szösszenet

Ollem,

nem tudnád megkérdezni a barátnődet, hogy hol vette a streptovizsgálathoz azt a csövet? Régen volt?

KépKép
kisfruzsi

Csajszik - Feldobok egy új témát :)
Közeledik nekem .. így érdekelnének tapasztalatok.
Ez megint egy olyan témakör, amiben megoszlanak a vélemények ...

Mit ehet a kismama szoptatás alatt????

Itt pl. van egy cikk, ami azt írja, hogy mivel a puffasztó ételek hasfájdító hatása sem igazolt, ezt is a kismama magának, saját babáján tapasztalja ki .. :roll: :roll:
http://www.kismama.hu/baba/mit_ehet_szoptato_anya/3220/
Hát, nem tudom .. azért van, amit biztosan kihagyok az étrendből, mert a babámon ne szeretnék kísérletezni.
Itt is azt írja, mindent ehetünk:
http://www.somogyihirlap.hu/index.php?a ... 2003-05-06
Nah .. szóval érdekelne, nektek mi a tapasztalat?
Ti figyeltetek bármire is evés terén? (azon kívül, hogy ugyanolyan egészséges táplálkozás a cél, mint a várandósság alatt..)

Amúgy itt jégeső esik .. előbb havazott "csak" .. és egész délelőtt sütött a nap ...
Alíz be van indulva teljesen .. tévedtem: ő is front-érzékeny .. ez, amit az időjárásunk művel, több mint ijesztő :( :(

Kép
szösszenet

pont most kaptam én is egy szoptatós füzetkét a védőnőtől. És abban is azt írják, hogy bármit lehet enni.
Gondolom ha oknélkül sír a babó, akkor gyanakodhatunk a kaja miatt, de állítólag azt eheted, amit terhesség alatt is ettél....
ezek szerint akkor én ehetek majd mindent.... :lol:

KépKép
kisfruzsi

Basszus MAmik!

Itt úgy szakad a hó, h pillanatok alatt minden tiszta fehér lett!!!
És nagyon hideg van kinnt.. :shock:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

[quote="kisfruzsi"]O írta:kisfruzsillem,

nem tudnád megkérdezni a barátnődet, hogy hol vette a streptovizsgálathoz azt a csövet? Régen volt?

Barátnőm Kisbéren vette a gyógyszertárban. Nem tudom, hogy lehet-e még kapni.... :roll:
December végén szült szilveszter előtt pár nappal, a vizsgálat meg előtte pár héttel volt.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="kisscica80"]B írta:kisscica80asszus MAmik!

Itt úgy szakad a hó, h pillanatok alatt minden tiszta fehér lett!!!
És nagyon hideg van kinnt.. :shock:

Itt már át is vonult .. fél óra volt az egész .. most hétágra süt a nap :D

Kép
szösszenet

Fruzsi - Én nem kaptam ilyen füzetet, de akkor igaz lehet amit a cikkek írnak :)

Kép
szösszenet

Én nem merem kinzni az ablakon ezek után amiket írtok...... :shock:

Kép Kép
szõlõ

Ollem,

ok, felhívom majd azt a patikát is.
Mi a dokiról a vélemény, hogy nem érti a dolgát, vagy csak azért nem szertik, mert fekete?

KépKép
kisfruzsi

[quote="ercsi_3"] írta:ercsi_3
[quote="bolygó"]T írta:bolygóéjé: Milyen édes ez a gyermek! A kis falánk! :lol:

Akkor is így fog tetszeni, mikor majd a kanapén csinálja ugyanezt?! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

:roll: :lol: :lol: :lol:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

[quote="kisfruzsi"]O írta:kisfruzsillem,

ok, felhívom majd azt a patikát is.
Mi a dokiról a vélemény, hogy nem érti a dolgát, vagy csak azért nem szertik, mert fekete?

Én először azért mentem el hozzá, mert úgy hallottam jó doki.
aztán amikor ott voltam....hát pl. olyat kérdezett, hogy van-e előtejem? :shock: Kb. 6-7 hetes terhes lehettem....
Nem tudom, nekem nem volt igazán szimpi...
Mindenkinek más a szimpi.
Meg aztán a kórházi dolgozóknak sincs róla jó véleménye...
Szakértelem nem hiszem, hogy bőrszín miatt nem szeretnék...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kisfruzsi!

Ha felhívtad Kisbéren a patikát, akkor szólsz, hogy van-e még ott?

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Azta! Egyszer kihagyom a délelőttöt és 4 oldalt olvashatok vissza! Nem semmi! Persze tök jó :lol:

Este Launak hőemelkedése lett, de ma már semmi, így ügyintéztünk 9-től 2-ig, jól kifáradtam :o Elvileg csak a könyvtárba és a postára kellett mennünk, plussz dm, bár az ráért, de azt hittem, megyünk sétálva (esetleg busszal) vagy babakocsival, de annyira nem ment, hogy a sarkon visszafordultam és kocsival mentünk, pedig csak 2 buszmegálló. Olyan rossz érzés, mert a durva az, hogy Laut már nem tudom igazán felemelni, azaz nem is emelni, hanem tartani az ölemben L Mi lesz így??? Csak 11 kg :cry: És persze ma olyanja volt, hogy ő nem sétál egy lépést sem… Hogy fogok így ezek után ügyeket intézni??? :shock:

Szösszenet: örülök, hogy megy a sok progi összehangolása holnap! Vigyázz magatokra! És csak óvatosan a tanításkor is! Jól megrohamoznak akkor…
Szopi alatti evésről: ha jól rémlik csak a puffasztó kajákat hagytam ki (amúgy is hajlamos vagyok könnyen felfúvódni) meg egy-két kajánál észrevettem, hogy nem jön be Launak, mert fájt utána a hasa… de nem emlékszem, mik voltak ezek, amikre amúgy nem gondoltam, majd megkérdezem a férjem, hátha ő emlékszik

Kiscica: de jó Neked! Nekem annyira nem megy az olvasás, annyira nem tudok figyelni 1 oldalnál tovább… Már nagyon várom a jövő havi kismamás úűjságokat, mert ott rövidek a cikkek, amúgy… pedig nálam is van egy rakat könyvtári könyv…
Ja, és milyen az az avonos krém? Nekem is rengeteg csíkom van és minap láttam a katalógusukban hogy valami ilyesmi krém akciós és amúgy is megyek, mert mást is kell vennem.

Téjé, Szösz: az a pláne, hogy amikor még csak pár hetes a pici, tuti, hogy akkor csengetnek amikor alszik! Hozzánk nem szokott se postás, se más, de amikor Lau kicsi volt annyiszor volt ilyen…
Ja, és Téjé, én nem emlékszem a Kiscica-féle hot-dogos hozzászólásra,de most hogy írtad…nyammi… holnap egy tuti hot-dogos felé megyünk bevásárláskor, tuti onnan lesz reggeli :P
Amúgy Juditnál nem lehet, hogy azért csak reggel kapta vissza, mert annyira kifáradt? Lehet, úgy látták, hogy nem tudna szoptatni. A Flórban is az volt régen a gyakorlat (gondolom msot is) hogy szülés után lehetett próbálkozni a szoptatással, de utána elvitték és csak másnap hajnalban kapta vissza a kismami (Lau du. 2-kor született kb és ugyan együtt voltunk hárman vagy 1-2 órát, de utána miután elvitték csak másnap hajnali 4-kor hozták vissza azzal, hogy addig pihenjek –mondjuk rám fért, de nagyon hiányzott) Persze nagy gratula nekik és minden jót, sok tejcsit, meg boldogságot!
Nagyon édi a húsvéti kisbabás kép :D

Szülés utáni ülőpárnát ismeri valaki? Brendonban láttam eddig csak, 4ezer és olyan gyűrű alakú, a gátseb miatti nehézségeket enyhíti az ülésnél elvileg. Lau után nekem marhára fájt rém sokáig a seb, alig tudtam ülni, anyukám úszógumit vett, de az sem sokat segített. Szóval, kíváncsi lennék, ez jobb-e? Vagy érdemes kipróbálni a szopipárnát? Olvastam, hogy elvileg jó erre is… Csak szülés után párom tuti nem tud Brendonba menni, ezér tlenne jó előre eltervezni, megvenni, ha kell. Persze még lehet, hogy nem is lesz gátsebem…de azért ennyire optimista nem vagyok

Nici: nálunk holnap lesz a bevásárlás húsvétra meg arra, hogy két napig minden bolt zárva lesz… párom szabin lesz, ami jó, de gondolom rengetegen lesznek az auchanban :roll: Megírnád, hogy nagyobb volt-e a forgi a körutatok alatt a bolt(ok)ban, mint amúgy? Csak kíváncsi vagyok, mennyire rémes helyzetre számítsak…

? Ha ilyen marad az idő, kár volt aggódnom amiatt, hogy túl melegek tesó ruhácskái. Ja, és én szeretem a havazást… de itt nem esik

Hasnövés és forma: elsőnél nekem azt mondták, hátrafelé van a méhem vagy mi és bizony alig látszott, hogy terhes lennék: március végén szültem és csak márc. elejétől látszott, hogy pocaklakóm van!

Nicci: nem keresel fel egy másik dokit másodvéleményért?

Kép Kép
celesztina

Nicci
Most olvasom én is, h mi a helyzet! Sajnálom, és próbáld meg a papírt, amit Szösz írt!!

Fruzsi
Rendesen feladták Neked a leckét ezzel az üvegcsével!!

Szöszi
Már itt is süt a nap! Nagyon vicces az időjárás! MAszat viszont alig mozogott ma még. Lassan elkezdem rázni a hátsóját, mert idegesít!!

Én most beszéltem szülésznénimmel, és jól meg van ám kutyulva az én dolgom is.
Mivel dokinénim már nem a Bártfaiban rendel, hanem a magánba hívja a végzős mamikat és vettek oda egy nst gépet is. Most meg vagyunk lőve Katával (szülésznéni), h akkor hol legyen az nst. Ott a magánba és akkor csak úgy bemegyek hozzá beszélgetni, vagy csinálja Kata és közben tudunk csevegni. Dokit nem érem utól, h megkérdezzem, ő melyiket szeretné, mert én akkor nst-re az imrébe mennék... :? :shock:

Kép

kisscica80

bolygó! Szerintem szülés alatt már nem foglalkoznak strepto szűréssel! És nem is tenyészik ki az percek alatt!! Szóval tényleg a terh. utolsó heteiben kell levenni. Nekem 2 hét múlva lett eredmény! (addig tenyészett :lol: )(nálunk 28. héten van)

nicci! de durva a dokid! Hiszen az előző is császár volt + a veséd! Szerezz szakvéleményt az urológustól és akkor nem tud szívózni veled a nődoki!!

Kép
gabo001

Persze Ollem, hogy szólok! Valamikor fel is hívom a patikákat legkésőbb a jövőhéten!

KépKép
kisfruzsi

Judit!
Először is, ha beszélsz a Judittal, akkor légyszi add át neki gratulációmat.
Mivel nagyon gyors volt a szülése, így valószínű a babának is gyors volt minden, ezért is vitték el tőle egy kis idővel később. Mivel pedig éjjel született, így azért kaphatta csak meg reggel, mivel a kicsik 11-től reggel 6-ig a csecsemősöknél vannak, kivéve az egyágyast. Én a Bettit du. 1/2 4-kor szültem, kb fél órát volt velem még a szülőszobán, majd őt is levitték. Engem a látogatási idő végeztével vittek pont a szobába, és már hozták is ki a kicsiket. Ha nappal szülsz, és az osztályra kerülsz, akkor egyből kihozzák neked, ha nincs kezelésre szorulva a pici.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Igaz, hogy nem kötelző a streptoszűrés, mármint nem kötelező minden dokinak megcsinálni. Nincs benne a terhesgondozási protokollban, de agyhártyagyulladást is okozhat a babónál..igaz ez a legsúlyosabb eset

KépKép
kisfruzsi

Téjé
Nagyon cukki a nyuszis/babás kép! Mekkora füle van a nyúlnak.. :lol: :lol: :lol:

Celesztina
Sima narancsbőr elleni krém, de a nevét most nem tom, majd megnézem, és elküldöm priviben. NEkem bevállt!! Az tuti, h fejjel lefelé kell tartani, és hogy lila a doboza..

Mary
Hogy vagy amúgy??? Magnézium??

Kép

kisscica80

Az állapotomról annyit, hogy ma egész nap igen erős keményedéseim vannak, hozzá fájások is néha, de próbálok szinte egész nap pihizni, és ilyenkor jobb egy kicsit. Ha bármi lenne, akkor üzenek nektek, de remélem még nincs itt az idő. Úgyhogy ha mam már nem jelentkezem, akkor csak pihizek.
Nálunk is süt a nap és szakad a hó egyszerre.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Kiscica: előre is köszönöm! Azért nézem az online katalógust, hogy stimmel-e a kivitel :)

Kép Kép
celesztina

Gabo: Nekem is furcsa volt, hogy ilyeneket mond a védőnő. :shock: :evil: Inkább megkérdezem a dokit, az biztosabb.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Szöszi! Nálunk szülésfelkészítőn pont ez volt a téma hétfőn! A lényeg az, hogy mindent lehet enni. Vigyázni kell azonban: puffasztó ételek (karfiol, bab, kelkáposzta....), és az eperrel. Az eperben az apró magvak allergizálhatnak. De lehet enni ezt is, csak nem napi fél kilót, hanem pár szemet. Egyébként pedig a "kitapasztalás" a lényeg! Lehet, hogy a te babádat nem bántja, ha te pl. babot eszel, de lehet, hogy igen.
Ja, és napi fél liter tehéntejnél azért több ne csússzon le!

Úgy látszik tényleg sokan keményednek, fájdogálnak az időjárás miatt!

Kép
gabo001

[quote="bolygó"]G írta:bolygóabo: Nekem is furcsa volt, hogy ilyeneket mond a védőnő. :shock: :evil: Inkább megkérdezem a dokit, az biztosabb.

Kíváncsi vagyok, mit mond a dokid :)
Nekem levették, és 3-4 nappal rá mehettem az eredményért ;)
(de most őszintén .. mennyibe telne levenni a dokiknak ezt automatikusan?? az csak egy mozdulat .. nem nekik kell lesni, mi tenyészik és hol :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
szösszenet

Gabo,

de savanyított tejféléket lehet enni, nem, joghurt, kefír....? Én mindennap benyomok min. 1-2-t.

KépKép
kisfruzsi

Celesztina
Összeszedtem az összes energiámat, és elsétáltam a füriig :lol:
A krém neve:MaximumBody Makeover. :)

Zsuzsa
Pihizzél akkor, és jelentkezz, ha van vmi!!!

Téjé
Képzeld, ma nem fogjuk már Maszatot Apa nevére iratni. Nincs félfogadás. Most holnap lehet hajnalban kelni, h reggel ott tudjunk kezdeni! Most csalódott vagyok!!

Kép

kisscica80

Bolygó, Emi! Inkább kérdezzetek rá dokinál, és ragaszkodjatok hozzá, hogy vegye le. Ha másképp nem hát fizettek érte!
bolygó! de okos a védőnőd! :lol: hát azért van pár védőnő, akik elképesztő dolgokat mondanak! :roll:

Kép
gabo001

Gabo - Köszi az infokat :)
Eper-függő vagyok ... így azt inkább kizárom a listáról, és max. néha bűnözök vele :lol:
És ígérem, napi fél liternél nem fejek többet a tehenünkből, ami itt a lépcsőházban legel :lol: :lol: :lol:
(szerintem amiket mi iszunk, azokból 5 litert kellene meginni, hogy fél liternyi normális tej legyen bennünk :D)

Kép
szösszenet

Fruzsi! Azt lehet! Legalábbis nem mondták, hogy nem! Én is imádom, és nem is tudnék lemondani róluk!

Kép
gabo001

Nici! Sajnálom h a dokid így kibabrált veled! Igazad van énsem hagynék otthon egy kétéves gyereket...mert mi van ha túlhordod a babát? És csak a 41. héten döntenek?
Már nem tudsz dokit váltani? felkérted amúgy h legyen ő a választott dokid? (értem itt azt h fizetsz neki) fizettél a terhes gondozás alatt?
Csak azért érdekel mert néha olyan gyökeresen meváltozik a viselkedésük ha fizetünk h az döbbenet.
Nekem választott dokim van, de az sztk-ba járok hozzá mert a magánrendelője most készül, és itt nem fizetek neki, majd a végén egybe az egészet. Bár ő pénz nélkül is megcsinálná mert anyum nagyon közeli ismerőse és nagyon kedves.
Vendég

Én is keményedek egész nap .. de semmi fájás, vagy egyéb gyanús tünet ..
Mondjuk fájások nélkül is elfolyhat a magzatvíz, jönnek azok később is ..
Azért remélem húzom még a kiírt időpontig .. de ma már egyáltalán nem vagyok ebben olyan biztos, mint mondjuk 2 napja .. sok a furcsa új tünetem ... :roll: :roll: :?

Kép
szösszenet

A tehéntejjel pont az a gond, hogy a tejfehérje a kappa kazein, ami allergizálhat (mert testidegen fehérjeként reagálhat rá a test), és az még ebben a vizes dobozosban is benne van! :lol:
Pont ezért nem lehet a kislurkóknak adni születés után sem, talán 6 hónapos korig :shock:

KépKép
kisfruzsi

Gabo, Szösz
Nekem úgy mondták régebben, h a "k" betűs ételek, meg a szőlő, ami tiltott. NO, de akkor most krumplit se egyek???
Inkább lemondok a hüvelyesekről, és a többit kitapasztalom!!

Front
Én ma semmit sem érzek belőle! Kicsit zavar is, mert Maszat totál be van lassúlva. Most kicsit simiztem a pocim, kitolta a popsiját, de ennyi! Ma még nem is csuklott, pedig délelőtt szokott! Remélem csak ilyen bealvós napja van, és majd éjszaka nem hagy aludni!

Kép

kisscica80

Szöszi! A tejjel lehet, hogy igazad van! Hol vannak ezek az igazi falusi tehéntejtől min. 9,5-ös zsírtartalommal!!! :lol:
Gyerekkoromban nagymaminál literszámra vettük minden este a tejcsarnokban! Alig bírtuk hazavinni az bicajjal! Régi szép idők.... :D
Az epret én is imádom, főleg mióta terhes vagyok!!

Kép
gabo001

Szösz
Pihizzél akkor Te is, nehogy ALíz itt a végén előbb elindúljon!!
NAgy meglepi lenne!!

Kép

kisscica80

Szöszi, Gabo: Mindenképpen ragaszkodok a levételhez, nekem nem játék a gyerek egészsége. Nem értem a védőnőt, szinte csodálkozott, hogy kérdezhetek ilyet tőle... :shock: Pedig mindenben annyira rendes, jól elbeszélgetünk, de ezekszerint vannak hiányosságai. :?

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

[quote="kisscica80"]S írta:kisscica80zösz
Pihizzél akkor Te is, nehogy ALíz itt a végén előbb elindúljon!!
NAgy meglepi lenne!!

Hát .. éppen mosni és vasalni készültem :lol: :lol: :lol:
Megmondom őszintén, annyira nem hozna lázba, ha megindulna ..
Nekem az a lényeg, hogy a férjem a közelben legyen :)
Most már 2-áig csak egyetlen egy mumus nap van (az elsején kívül :lol:) a 26-a .. amikor Pécsett koncertezik ..
De tény, hogy meglepődnék .. :D viszont vinnénk a táskám, és bemennénk a kórházba - ennyi :) Nagy baj már nem történhet a 38. hétben :)
De azért örülnék ha maradna a kiírt időpont .. mégiscsak nyugisabb lenne, és tuti a dokim császározna :)

Kép
szösszenet

Kiscica! Krumplit aztán nyugodtan lehet enni! A K-betűsek alatt értsd a puffasztó ételeket: kelkáposzta, kelbimbó, karfiol, káposzta
DE állítólag már ez sem tilos, csak mértékkel, és tapasztald ki, hogy a te babád hogyan reagál rájuk!
Én babám is nyugis 1-2 napja. Néha nyújtózkodik, kitolja valamilyét. de azért este beindul. Szóval nem aggódj, talán csak a front hat rájuk is. Én is fáradt vagyok!! (pedig jól aludtam)

Fruzsi! Tehéntejet a babónak min. 1 éves korig TILOS! Utána is óvatosan, mértékkel. De vannak pl. babatejek is. Bár ezek drágák persze.
Szerintem mi majd kipróbáljuk a tehéntejet 1 éves kor után. Nem hiszem, hogy babatejezünk...

Kép
gabo001

Kiscica: Az én babám meg egész délelőtt "bulizott" és sokat csuklott. Úgy látszik, mindegyik gyerek máshogyan éli meg ezt a furi időjárást. Az előbb még sütött a nap, most meg egy hatalmas szürke felleg tornyosul felettünk. :shock: Lehet, hogy havazás lesz?

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?