Itt vagyok én is!!!
Csak pár napja inkább csak olvasgatok, mindig van valami, jövünk-megyünk.... De jól esik, hogy hiányol valaki...
Fürdő majdnem kész, már csak a zuhanykabint kell beállítani, de majd csak szombaton jön a vízszerelő haver, aki segít. Utána már teljesen használható. Viszont jövő héten meg nekiáll a párom az előszobának, az is újra lesz járólapozva, emiatt majd pár napig nem lehet ki-be járkálni a lakásba/ból, szóval költözünk anyuékhoz... Akkor megint nem nagyon tudok majd jönni, mert bár az öcsémnek van laptopja, de néha hurcolja magával a melóba.
Vasárnap lesz a bnv-n a bababörze, ha esetleg nem tudnátok és érdekel.... bár gondolom Rita nem nagyon tud még elmozdulni Marci mellől, de Andi Neked hsznos lehet. Én nagyon szeretem, minden tavasszal és ősszel megyünk, mióta Lili megvan, nagyon klassz alig használt és nagyon jó minőségű rucikat lehet kifogni, nagyon olcsón!!! Pelenkát is olcsóbban lehet venni.
Rita, örülök, hogy Marci ilyen jó fiú! A hasfájást sajnálom, de ha használnak a cseppek, az jó! Infacolt adsz neki, vagy valami mást?
Mi is jól vagyunk, csak már kicsit unom ezt az állapotot...

Nagyon bálnának érzem magam, és rá sem bírok nézni a terhes gatyákra, márpedig más nem jön rám
De tudom, hogy már hamar el fog telni ez a 2 hónap.
Andi, mi is kb hónap közepe felé megyünk megcsináltatni az apasági nyilatkozatot.
Panniék szerintem ma mennek haza, ha minden ok! Remélem minél előbb jelentkezik!
Ma végre olyan szép az idő...
Andi jelentkezz majd, hogy mi volt a dokinál!!!!
Én csak 7-én megyek.
Na mindenkinek szép délutánt!