2003.10.05 22:03
2003.10.06 10:02

2003.10.06 11:15
és ő a legidősebb a topic babái közül
hát nálunk ez kimarad
a terhességem elején amíg ki nem derült hogy kisfiú, én is ilyen nagggyon lányos cuccokban és hosszú hajban gondolkodtam. De majd a következőnél
Azt nem garantálom hogy a Baba kora oszlop mindig látható lesz, mert azzal még valamit csinálni kell hogy frissüljön... de majd még próbálkozom ha lesz időm. 2003.10.06 11:29
.
.a pancsilós kép is tüddéri, mennyire figyel
.
. Nagyon aranyos.Milyen huncut lehet
. 2003.10.06 13:01
2003.10.06 15:14
2003.10.06 18:44
2003.10.06 19:02
. Juditot is üdvözöljük és remélem mielőbb tud majd jönni, minden jót nektek
. 2003.10.06 19:13
, mert egész nap sírt, sokszor még a kezemben sem tudott megnyugodni. Gondolom hogy fájt a hasa, mert olyan élesen sírt, és hullámokban tört rá, nem úgy mint amikor éhes. Nagyon sajnáltam, délután már együtt sírtunk, olyan tehetetlen voltam. 2kor felhívtam az apukáját hogy jöjjön haza, úgyhogy 3-6ig az ő hasán szundikált, és így én is tudtam pihenni egy kicsit. Remélem ez csak ma volt így, és nem állandósul a hasfájóssága mert a szívem szakad meg érte
2003.10.06 19:46
2003.10.06 20:20
2003.10.06 23:25

2003.10.07 09:01
)
Jövő hétfőn megkapjuk a kéthónapos szurit, már előre fáj a szívem. Nem tom, hogy fogom elviselni a sírását.
2003.10.07 10:17
, ki kell teregetnem a ruhákat. 2003.10.07 12:58
Nappal nagyon tündér baba (nemhiába Réka TÜNDE), csak eszik és alszik, viszont éjjel elég sokat kell fent lenni vele
Amíg be nem áll neki a nappal-éjjel ritmus, addig kénytelenek vagyunk felváltva éjszakai műszakot vállalni a férjemmel
, a hasija pedig szerencsére csak nagyon ritkán fáj.
Reggel hívtam is a dokinénit, ő azt mondta nem kell megijedni, ez több csecsemőnél elő szokott fordulni, adjam be neki a K vitamint, mivel azt eddig még nem kapott, aztán majd meglátjuk. Azóta szerencsére nem volt semmi, minden nap szép anyatejes széklete volt, de én azért nem vagyok túl nyugodt. A védőnő ma hozott is kis edényt amiben majd mintát kell küldenünk, a biztonság kedvéért azért megnézik van-e valami. Remélem nem lesz semmi, és a dokinéninek lesz igaza, hogy az ilyen ahogy jön, el is múlik. Azért szorítsatok hogy minden OK legyen.
2003.10.07 14:49
hiába a nyár végi babák, mind olyan szépek
Remélem csak vicc volt
Tényleg, szülés után mennyi idő amíg megjön a mensi??? Hogy ez hogy nem hiányzott, olyan jó meg voltam nélküle, most meg majd kezdődik megint a havi áldás
2003.10.07 16:05
Most már mi is egyre többször próbálkozunk így, bár egyelőre még csak felügyelettel
de nagyon szereti Bence.
Utána vattával végighúztam a szemén, így mindenhova jutott. 2003.10.07 16:14
2003.10.07 17:16
Muszály elmondanom, hogy kisbaglyom ma egész nap aludt két szopi között!!! Ez azért nagy dolog, mert nappal soha nem alszik 1 óránál többet. Remélem azért éjjel is fog aludni!
Szorítok, hogy ne legyen több gond a kakival.
Kívánok gyors szülést és sok tejcsit!!! És egy gyönyörű, egészséges babócát!!!
2003.10.07 17:47
Itt Finno.-ban a kórházban is az első két napban ezt adnak, merem ajánlani. 2003.10.07 18:58
De különösebben nem érdekelt, az a fontos hogy a gyereknek hogy jó. Így érzi jól magát, így alszik. Ennyi
Szerintem beleférsz még nyugodtan a társaságba, de van egy olyan érzésem hogy ha valaki januári babával jönne, ő sem lenne elüldözve
Most is hogy még csak 2 hétnél tartunk, elég kétségbeejtőnek látom a helyzetet, naaaagyon hosszúnak tűnik még a hátralévő idő
2003.10.07 19:48
. Hamarosan én is teszek fel fotót Robóról, de eddig nem volt itthon a gép
.
.tegnap este pedig az ágyban szopiztunk és észrevette a kiskacsákat, na azt látni kellett voln. Enni is és nézelődni is akart egyszerre, de ugyebár az nem működött
. Már teljesen be volt "gurulva" rajta, hogy ő figyelni is szeretné meg enni is, erre kénytelen voltam helyzetet változtatni. Ez mind hajnal 3 órakkor....
.
.
.Szorítunk a széklet miatt!
)2003.10.07 20:51
Holnap megyünk vele kontrollra. Drukkoljatok nekünk!
Nem tudom, ez már mensi-e vagy sem. Nem túl erős, de van. És idegesít
2003.10.08 07:08
Hogy repül az idő, már lassan két hónapos lesz. Drukkolok a kontrollhoz, majd jelentkezz, hogy mi volt. Új képek vannak? 2003.10.08 08:24
Persze szóltam apának, hogy óvatoskodjon
2003.10.08 10:38
Nem akar aludni éjszaka, csak sirdogál, nyüglődik. Óránként szeretne enni és ha adok neki elalszik. Nem a pocakja fáj, mert azt már ismerjük, hogy hogyan viselkedik olyankor. Mi lehet a gondja szegénykének? Az időt megérzik? Ez a borús, esős idő teheti? 2003.10.08 11:08
Akkor most már te is megnyugodtál, igaz-e?
Eddig még nem szedtem soha életemben fogamzásgátlót, de most úgy érzem, ez lenne a legideálisabb, legkényelmesebb... Mit ajánlotok? A szoptatás alatt szedett bogyó elég biztonságos? A 6 hetes dokikontrollon fogják megkérdezni, mit szeretnék, addig szeretnék jártas lenni a témában. 2003.10.08 14:09
ez vhogy automatice jött és szégyen ide-oda másfél héttel a csaszi után nekünk meg volt ... és nagyon jó volt
vhogy lenyugodott mindenki
Ehez hozzá kell tenni, h a csaszim nagyon sima ügy volt, már másnap vígan közlekedtem.
rendszeres látogató vagyok a fogászaton, no problémó, de így szoptatósan merjek menni??? Vagy várjak amíg muszáj nem lesz????
2003.10.08 17:35
beletettelek a táblába titeket is. 2003.10.08 19:15
. Pár napja nem nagyon tettem hasra és ma délután láss csodát az én gyönyörűségem megfordult, aztán mégegyszer , mégegyszer, szóval csomószor
mindkét írányba.
.
.Meg mennyien vagyunk
...Ban olyan nap, hogy többször nekiülök, hogy végigolvassam ki mit írt
.
2003.10.08 23:09

(Mit ne mondjak sokat segit a dolgon, hogy Ádám másik szobában alszik, és nem szopik 3 óránként éjjel...)A férjem egyébként totál bele van zúgva ebbe a kisbabába, már kérdezte, mikor is lesz kistestvér. A végén kiderült,hogy nem annyira a másik kisbaba hiányzik, csak ha arra is 3 évig kell "gyakorolni", akkor ideje lenne már elkezdeni

2003.10.08 23:49
2003.10.09 07:19
Csak így tovább!!
Jó lenne ha már mi is itt tartanánk.
Nálunk is szokta Beni néha ezt csinálni, én úgy vettem észre, hogy olyankor amikor már totál fáradt és enne is meg nem is. Ilyenkor kicsit felveszem, mintha büfiztetném, ott pihenget, aztán folytatja a szopit rendesen. Nekem ez jött be.
2003.10.09 08:35
Neki persze nagyon tetszik, hatalmasakat kacag. Tünemény! Azt imádja még, mikor apja egy forma1 autó hangját utánozza.
Egymásba vannak szeretve
Pedig panel...anyumék a mellettünk lévőben laknak, náluk már 2 napja van. Nálunk meg 18 fok van a lakásban
A közös képviselő vagyki, tegnap megkérdezte tőlem, hogy akarunk-e fűtést okt.15-től?! Ki az, aki nem?? Mi már tegnaptól akarunk. Mégjó, hogy van légkondi, azzal tudunk fűteni, de a gyerexoba jeges...persze Fanci a mi szobánkban alszik, de akkoris!
2003.10.09 08:36
Már totál kész voltam és az utolsónál kiabáltam a férjemnek hogy azonnal jöjjön, szegény rohant is át a másik szobából, ő ütögette meg a hátát, hogy kapjon végre levegőt
Szörnyű volt, nagyon kiakadtam és rámtört a sírás. Annyira megijedtem! Veletek volt már ilyen? Én nem tudom miért de nálunk gyakran előfordul, vagy mohó és azért, vagy épp elalszik és elfelejt nyelni.
És hogy teszitek tisztába őket? Akkor nem ficánkolnak? Mert én néha már most beleizzadok egy-egy pelenkázásba, annyira ugrál a manócska.
Mi lesz később?
Nekünk is van olyan hogy kiköpi a cicit egy idő után, és ha akkor nincs épp megint a szájánál mikor ő úgy gondolja akkor éktelen üvöltésbe kezd. Sokszor nem is sír, hanem síkit. Rám meg a frász jön.
Már én is alig várom. És pelenkázás közben vigyorog? Hogy csinálod?
2003.10.09 10:38
De mit csinaljak, éhes...Lehet hogy nem elég erős a tejem neki?
Pocakfájás megszünt? Letelt a 3 hónap
2003.10.09 11:17
2003.10.09 11:59
Pedig nagyban megkönnyítené az életünket, nem kellene mindig a férjem idejét rabolni. Főleg a vásárlásokkal, mert azt utálja
de csak kész lesz már, mert szept.28 volt a határidő...
nálunk is gyakori, de miért? Van mikor már közben kijön... lehet hogy tényleg ezért esznek sűrűbben? Mert Bence szinte másfél óránként enne. De próbálom húzni az időt egy kis simogatással, általában vissza is alszik. Na nem sokáig
2003.10.09 12:20
És én mindezt a sok törődésnek tudom be, na meg annak hogy én sem hagytam soha sírni.
2003.10.09 13:47
Nekem is ez a tapasztalatom Balunál. 3 hónapig lényegében ölben lakott, mert amint ágyat ért a feneke, üvöltés volt. Most meg órákig eljátszik egyedül, a játszón felém se néz
2003.10.09 14:37
Tegnap mi sem voltunk kint, de készültünk, csak nem úgy jött össze.
Ha nem is mentek ki, az ablakban is lehet a babákat levegőztetni (felöltözve ablakot jól kitárni, mint az első napokon szoktatáskor). 2003.10.09 17:12
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|