A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 szeptemberi babavárók

Celine!Várjuk a sztárfotót!!! :D

Alíz

KépKép
roni0422

Roni: pont most csináltam meg a vonalzót :D 15. hétben vagyok .. 12.-ig nagyon intenzív hányingerem volt sajnos :? Mostanra már sokkal jobb, de azért elég gyakran van még mindig, leginkább a munkahelyemen .. és néha még muszáj is kimennem :? .. Remélem hamarosan elmúlik. Az egyik barátnőm sajnos elég sokáig küzdött vele :( Remélem én nem fogok.

Igyekszem felügyeskedni a képet :D

Lassan én is szeretnék beszerezni pár kismama cuccot .. :) C&A-ban gondoltam elsőként körülnézni, állítólag a kismama részleg nagyon jó.
Vendég

Sziasztok!

Celinehez hasonlóan én sem voltam pár napja.

Mi is nemrég költöztünk be az új házikónkba, és még kétlaki életet élünk Pest és Érd között :) , úgyhogy ritkán jutok net közelbe.

Köszi a sok könyv ajánlást mindenkinek. A Suttogó nekem szimpinek tűnik, majd utánna nézek. Nem mondom, hogy mindent egy könyv szerint szeretnék majd csinálni, de azért jó lenne tudni, mi-miért van, mi baj ha fáj, stb. Nevelni én sem egy könyvből szertnék majd, engem sem 'neveltek' a szüleim, mégis lett belőlem valaki.

Konan: kérdezted, hogy fiú vagy lány lesz a baba, hát én még sajnos nem tudom :( Én mindig is kislányt szerettem volna, de most van egy olyan érzésem, hogy kisfiú lesz. Mindig mindenkitől halottam, hogy mindegy a neme, csak egészséges legyen, nem értettem, sablonnak gondoltam, de most már értem, mikor minden nap rettegéssel telik, hogy minden rendben legyen :( Én sokaktól eltérően sajnos kicsit depisen fogom fel a dolgokat.

Bagzerka: köszi a dokival kapcsolatos tanácsot, igazad van, hogy a lényeg, hogy bízzunk benne. Én azért is döntöttem a SOTE II: mellet, és a dokim mellett, mert pár kb.1,5 éve kiderült, hogy HPV-m van, és azóta ttól féltem, hogy nem lehet babám. Ahoz a dokihoz járok, aki diagnosztizálta a vírustm, mert remélem, ha ezzel kapcsolatban bármi probléma lenne, talán meg tud nyugtatni, és tud segíteni.

Röné: nekem szerencsére még nem kellett semmilyen gyógyszert szednem mióta kiderült a baba, de a homeopátiás dolgokról én is sok jót hallottam, mind a babavárás, mind szülés után.

Írtátok, hogy ki-meddig dolgozik. Én kb.1 hónapja itthon vagyok, mert elég stresszes voltam a munkahelyemen, és állandóan rettegtem a pocak keményedés miatt, úgyhogy kiírt a doki. 25-én jár le a betegállomány, gondoltam visszamegyek és megpróbálom, hátha miután mindeki tudja már bent, kissebbek lesznek az elvárások, és legalább fizikai téren nem kell megerőltetnem magam. Bár jön a tavasz, és házikó körül is rengeteg mindent lehetne csinálni, de ha nem próbálnám meg akkor tuti megbánnán később. Úgy tervezem, hogy júniusig dolgozok, már ha összejön, utánna kertészkedni, meg házat csinosítani fogok.

Mindenkinek olyan szép nagyok a babái, az enyém meg olyan kis pöttömnek tűnt a 12. heti uh.n.(most a 14. hétben vagyunk), akkor a BPD:2,12cm, a CRL:5,08cm volt(ez nem nagyon picinke?), de legalább a tarkóredő okés volt 0,12cm. Elvileg a 18.héten megyek legközelebb uh.ra, szerintetek meg lehet beszélni a dokival, hogy adjon beutalót a 16.hétre?, ha már akkor ugyis megyek AFP-re? Megnyugtatna a dolog, mert én a 12.hetin semmit sem láttam, még a szívverését sem mutatta meg a doki, pedig olyan jó lett volna hallani.
A pocakos képeitek olyan aranyosak, én kb 2 kilót híztam eddig, de terhes pocakom még nincsen, csak egy külön álló óriás gyomrom, és pocakom :D
A 4D-s uh.-n lehet már ilyen kis babáknál látni valamit? Vagy még jobb várni pár hetet előtte?

Luca: van egy barátosném aki a 18. hétben van, és ma derült ki az AFP eredménye, hogy kb.3x akkora mint lehetne, ő is iker babákat vár, lombik terhes, és már nem egy vetélése volt,és az egyik babájánál toxímiás lett. Mégis pozítívan gondol a jövőre, dokitól dokihoz megy, és mindig vidám. Nagyon sokat gondolok rá, és aggódok érte úgyhogy nagyon elszomorodtam amikor a rossz híreket olvastam a babádról. De a te pozitív hozzállásod is nagyon jó látni. Nagyon vigyázz a másik babára! Neki is mindig azt tanácsolom, és neked is hogy pihizz sokat!!!és kitartás!!!
gabika79

köszi a gratulációkat!!! :)

honey!
azért nem ismerem mert fiatal??? :D az enyimé is kb annyi és rém sármos :) nagyon szeretem. már elsőre nagyon megnyerő volt, pedig akkor sztem csak beszélgettünk, de a hozzáállása az egészhez, hát komolyan, nem hittem el hogy ilyen is van!!! ő amúgy a bálint balázs. csak ajánlani tudom! amikor mondtam neki 8 hónapos terhesen hoyg azért csak most jöttem hozzá, mert eddig otthon akartam, akkor nem az volt hoyg miii??? és kioszt hanem megkérdezte hoyg akkor miért nem otthon szülök :) hát és ő sem pénzéhes, kicsit sem. simivel csak a kórházba mentem hozzá, tehát ingyen, és ciki meg minden, de akokr így jött ki hogy a szülésért sem tudtunk adni... és semmi, most is a legkedvesebb mosolyával fogad!!

röné!!
éédes nagyon!!!!

winona!!!
gratula neked is a kisfiúhoz :) tökjóó

a.m.!!!
nekünk simán, 100%osan látták hoyg fiú meg mi is a 2d-n!!!! sőt, azt kell h mondjam hoyg ilyen korban nekünk jobb is a 2d!!! a 4d-sen alig látszik valami, meg néha kilukad a feje, meg mondjuk szemből van, de két kar lóg, a végén a kezek nem látszódnak... viszont 2dn meg szuperjól minden kis csigolya, ujjperc, minden! az nagy élmény volt tényleg!!!

celine!
üdv újra, dehogy felejetettünk :)

gabika!
nekünk is ápr 21 asszem a köv uh, a 18. heti, azért is mentünk el 4d-sre hoyg lássuk mááár. de lehet hogy ad előbbre is a doki, ha kéred.

na húzok is haza :)
pááá

KépKép

KépKép
bagzerka

Gabika! :D Nekem akkor adott a doki beutalót AFP-re, amikor a 12.heti szűrővizsgálaton voltam. Miután megcsinálták az AFP-t, utána az eredménnyel kell visszamennem. Szerintem, szólj neki, hogy adjon. Nyugodtan menj el 4D-re én 12+4 naposan voltam, és nagyon jól látszott minden. Még a nemét is meg tudta mondani, annyira kitárulkozott a drágám.
Terhes pocakom nekem sincs nagyon, mások nagyon szép pocakkal büszkélkedhetnek. De az első babásoknál később látszik csak. Alul ugyan már én sem tudom behúzni, és azért egy kicsi poci már nekem is van, de messze elmarad a többiekétől.

Alíz

KépKép
roni0422

Köszi Roni a kedves fogadtatást. Én csak május elejéig dolgozom. remélem nem fog megviselni az otthonlét, és a nagy pörgés utáni nyugi. Most csak erre vágyom.

Monee! Le a kalappal, hogy nem híztál. Én ma voltam védőnőnél, és sajnos már 4 kg-ot hízam (ebből hármat három hét alatt.) Eléggé ijesztő :cry:

A hányinger nálam elég ritka, bár ma reggel hánytam, ami eddig csak kétszer fordult elő. A védőnő azt mondta, hogy a végtagfájdalmak miatt - ízületek leginkább a kezeimen - lehet, hogy valami vírus.

Kép
blúmi

Röné, nagyon jók a képek, gratulálok. (A 4D-s kép olyan, mintha a mi babánkról készült volna)

Kép
blúmi

Jó reggelt!

Gabika: én is mindeképp akarok könyvet venni .. mivel első babás vagyok, nem tudom, h mi miért történik, és jól jönne egy kis "szakszerű segítség" is.
A barátnőm 14 hetesen volt 4D-n, de sztem is látható már most is a baba .. legalábbis azok alapján amiket hallottam ;) Mi megbeszéltük a párommal, h majd csak a 20. hét felé megyünk ...

Blúmi: remélem nem vagy beteg, jobbulást :)
Vendég

Ja, és itt van két uh kép ;) .. sajnos nem látszik olyan szépen, mint páratoknál :(

Kép
Kép

Remélem sikerül feltölteni .. :oops:
Vendég

Mi is mindenkinek kellemes ünnepeket, jó pihenést, sok locsolkodót, vagy jó idöt a kiránduláshoz :)
Kép

pusz:
Minyu, Nándi, Csaba, Pötty

Kép
Kép
Kép
minyu

celine!
édes a picike!!!!!!!

monee, ezt meg hogy csináltad???!!!! :lol: tök jó neked!!!

ma 8ig aludtunk simivel, tök rég nem volt ilyen :) nem hittem volna hoyg egy nap ez öröm lesz, 8kor kelni :lol: különben nem volt sohasem koránkelô, de most, amióta korán világosodik, azóta akkor kel....

na elkészülök végre!

luca, hogy vagy????????????????

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Mégis benéztem... :) :P

Celine, nagyon édes a baba, és látszik rendesen!!!

Minyu, nagyon jó a képeslap! :lol:

Bagzerka, 8-ig alvás?! Irigyellek!Dorka is kel 6-kor, mert "Anya, reggel van, hiszen világos van kint!" :? :roll:

Luca, sokat gondolok Rád, várunk!!!

Apa csinált reggel új pocifotót! :lol: Összehasonlításul felteszem a múltkorit is, az márc. 4-én készült.

Kép Kép

Megyek sonkát főzni, kalácsot sütni...

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!
Luca remélem túlvan a beavatkozáson, és jól van... Remélem mielőbb jelentkezik, hogy mi történt velük....
Celine, szerintem nagyon jó a kép a babócáról!
Anyooka, hatalmasat nőtt a pocid!!! :D
Minyu, nagyon jó a képeslap!!! :D
Minenkinek jó készülődést kívánok az ünnepekre! Én is függönyt mosok, konyhát takarítok, kalácsot sütök, sonkát főzök....
Sajnos túl jó időt nem mondanak az ünnepekre... :( Pedig húsvét hétfőn gyors locsolkodás után kirándulni szoktunk.... remélem egy kicsit azért tévednek az időjósok!

Kellemes húsvéti ünnepeket és jó időt kívánok mindenkinek!!! :D

Kép
Kép
netti77

Sziasztok!

Celine!

Sajnos azt hiszem én vagyok itt az egyik legémejgősebb :( :( :(
Ma is rohannom kellett a wc-re...Pedig hétfőn már a 17hetet töltöm. Sajna ez van,de elfogadom és már csak azt remélem, hogy ha megmozdul akkor abbamarad ez a Vuk-os rész.

Nem kicsi a babád. Nekem a 12.hetin 48 mm volt.Kisebb, mint a tied. Ne aggódja a korának megfelelő. :D
Aranyosak a képek. Az alsón tök jöl látszik a fejecskéje :D :D :D

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok mindenkinek!
Mi elutazunk ma és csak hétfőn övünk vissza.

Ja és ma reggel átestem a második vérvételen. Most megúsztam 2 kémcsővel. (AFP meg Anti D)

Pusszantás mindekinek!

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok lanyok!

Lanta: szep pocid van, az enyem sehol sincs a tiedhez kepest (meg a ferjemnek is megmutattam, hogy nezze meg, mi napra pontosan ugyanott jarunk, es o is megallapitotta, hogy nekem ehhez kepest semim sincs :( ) A babod is nagyon szep
Netti, Monee: mi Ausztraliaban elunk Melbourne-ben. 3 eve jottunk ki, azota mar allampolgarok is vagyunk, igy a babank is rogton ausztral es magyar lesz :lol: .
Anyoooka: hat igen, itt vannak bolcsik, ahova mar 6hetesen is be lehet adni a gyerkocoket. Sajnos itt is sok ember rakenyszerul erre, mert nem jonnek ki egy fizetesbol. Nekunk is nagy lakashitelunk van, es emiatt kell nekem is visszamennem 9-10 honap utan dolgozni. Mennyit nott a pocid 2 het alatt, nagyon csini :wink:
Bagzerka: gratula a fiucskahoz :P
Blumi: szerintem en irtam az ausztral peldat. Azert hozzatartozik, hogy itt sokszor eleg az apa fizetese arra, hogy ellassa a csaladot (nem mindenhol termeszetesen!!!). Nalunk is igy lenne, de meg csak 3 eve vagyunk itt, igy meg nem jutottunk el arra a szintre, hogy ez realizalodjon is.
Winona: nektek is gratula a kukishoz :P
Celine: en elek sokat hanykolodtam az elso 12 hetben. Most lenyegesen kevesebbet latogat a roka, de azert meg mindig. Mondjuk “regen” volt napi 2-3 is, most meg csak 2-3 naponta 1x jon. Emiatt en is meg mindig minuszban vagyok a kilokkal az indulosulyomhoz kepest. :lol:
Rone: aranyosak a kepek nagyon
Honey: tok jo, hogy sikerult egy ilyen jo dokit talalnod, szerintem a legfontosabb, hogy az embernek olyan szulesze legyen, akiben maximalisan megbizik
Gabika: szerinten nem kicsi a babod, nekem is “csak” 5,5 centi volt. A lenyeg latszik azert a kepeken. :)
Minyu: edes ez a kep! :D

Nalam megcsinaltak a 12. heten a kombinalt genetikai szurest: vervetel+uh, igy nincs AFP a 16. heten, csak abban az esetben, ha indokoltnak latjak, barmilyen iranyban elter a “normaltol” az ertek. Tegnap voltam a dokinal, akinel mar ott voltak a kiertekelt eredmenyek, azt mondta, hogy annyira rendben van minden, hogy semmilyen vizsgalatot nem lat indokoltnak. Igy 20. heti uh van, es kesz. Meg a cukorrol nem kerdeztem, de a baratnomnek (aki itt szult) az volt, es az is vmikor a 20. het kornyeken aktualis, nem?! Szoval most ott tartok, hogy 19-20. het kornyeken uh-ra kell idopontot egyeztetnem, utana pedig vissza a dokimhoz. Ennyi, kicsit kevesnek talalom a vizsgalatokat, de vegul is, ha semmi ok az aggodalomra, akkor minek parazzon az ember?!

KépKép
Kép
humanka

Halihó!

Roni!
Köszi a drukkot! :wink:
Én is a 12 hetes UH-n kaptam az AFP időpontot. Ma meg is volt, két hét múlva lesz eredmény, akkor megyek a dokibácsihoz és megcsinálja az UH-t és elküld genetikai UH-ra is! Már nagyon nagyon várom, csak az AFP eredmény rendben legyen! :)
Remélem akkor már meg is tudom majd, hogy ki lakik a pocimban.
Te mikorra kaptál AFP időpontot?

A.m.!
Te is ma voltál AFP-n ugye?

Még valaki ment ma dokihoz vagy AFP-re?

Luca!
Gondolunk rád és nagyon-nagyon szorítunk nektek! Gyere minél előbb!

Anyoooka!
Szépen növöget az a poci! :D Nekem is alakul már, bár éppen ma mondták a bőrgyógyászaton mikor megkérdezték, hogy hány hetes vagyok, hogy ahhoz képest nem is látszik. :( Pedig DE!!! :twisted:
Sonka, kalács...! Hmmmmm... de megéheztem! :wink:

Celine!
Jók a képek, aranyos a babuci!!! :D
Távol álljon tőlem (is!) hogy elvegyem a kedved a babás könyvektől, de a "szakszerű" nem biztos, hogy "babaszerű". Nem kell mindent komolyan venni. Ha megszületik a babád úgyis minden ösztönösen fog jönni! De ha mégis segítség kell, akkor a szülők, gyerekes barátok sokkal többet tudnak majd segíteni. Nagyon bocsi, ha nem kellett volna beleszólnom, de csak a jó szándék vezérel! :wink:

Kép
Kép
konan

A.m.!
Előbb válaszoltál, mint ahogy kérdeztem! :wink:
Neked mikorra mondták az eredményt?
Remélem most már tényleg megfeledkezik rólad vuk! Borzasztóan rádszállt! :evil: Most aztán elűzzük!

Kép
Kép
konan

Bocsi a kisregenyert :oops:

Szia a.m. es konan!

a.m.: em is csatlakozok a "rosszullevosek" klubjahoz, de mar en is egeszen hozzaszoktam. Ma kitalalta a ferjem, hogy fel fog olvasni meset a gyereknek, hogy szokja a hangjat. Kikeszitettuk az Oreg nene ozikejet. Nekem meg el kellett szaladnom a rotyire, erre a parom azt mondta, hogy ma buntibol nem olvas fel meset, mert bantja az anyjat :mrgreen: Ez volt a meseles elso napja :lol:

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!

Ahogy az unokabátyjám mondaná:
DE LEGALÁBB FEHÉR HÚSVÉTUNK LESZ! :lol: :lol:

Én is sokat gondolok Lucára...

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Winona gratula a kis kukishoz!! Eddig tényleg a fiúk vezetnek! :lol: :lol:

Luca sokat gondolok Rád! Ha tudsz gyere! Remélem jól vagy!!

Celine nagyon jók a képek szépen látszik a baba!

Gabika szerintem se aggódj, nem kicsi a babád!! :lol: :lol:

Minyu nagyon jó a képeslap nagyon helyes a kisfiad!!! :lol:

Anyooka szépen növöget a pocid!! Nagyon cuki :lol: :lol: Jó készülődést!

Netti jó készülődést, csak óvatosan azért!! :)

A.m. jó, hogy Te már az AFP-s vérvételen is túl vagy, sajnálom, hogy vukmég mindig meglátogat! Szép hétvégét Nektek az utazáshoz! :lol:

Humanka csak azért ekkora a pocim mert ugye második babóca, elsőnél kb. 5 hónaposan volt ekkora pocóm!!! :lol: :lol: Örülök, hogy jók lettek az eredményeid!!! :lol:

Konan de jó már Te is túl vagy az AFP-s vérvételen! Most akkor várhatjuk az eredményeket!! :lol:

Kép
Kép
lanta

Konan!

Igen én is ma voltam! Nekem is 2 hetet mondtak. Hoszúnak tűnik,de lényeg, hogy jó legyen!

humanka

Üdv a Vuk táborban. Aranyos a mesélős story! :lol:

Lanta!

Köszi. Kezd rohanni az idő, már Afp aztán meg 3 hét múlva férlidő leszek... :lol: Hú de jó

Kép
Kép
a.m.

anyooka:szépen megugrott a pocid két hét alatt! :)

Kép
winona

Sziasztok!

Konan!Én április 7-re kaptam a beutalót. De jó hogy már túl vagy rajta!Elvileg, jövőhéten mennék a 4-es tesztre. Ha megcsináltatom, akkor nem kell külön AFP. Ahogy ezt már többen is írták.

anyooka! Szép a pociskép!:D

Celine! :D Nagyon jók a képek, szerintem jól kivehetőek. Gratula.

Gabika!Ne aggódj, szerintem nem kicsi a babóca. Valószínű, hogy később foganhatott. 1 hét alatt hihetetlen sokat tudnak nőni, és egyébként ez az érték mindenkinél más.

Humanka!Gratulálok a nagyon jó eredményekhez!Mindenkinek ilyet kívánok!Akkor fellélegezhetsz ezügyben.

a.m.!Drukkolok, hogy minden OK legyen, de miért ne lenne?Jó utazást, vigyázzatok magatokra! :D

Minyu! :D Nagyon édes a kép!!!A kisfiad fotója nagyon jól beleillik, jó ötlet!

Blúmi!Naná! :wink: Jó, hogy csak májusig dolgozol!

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

Kép

Alíz

KépKép
roni0422

Hú, lányok, mennyit írtatok .. :shock: Nem semmi :D
Mindenkinek köszi a dicsiket! :) Örülök h ki tudtátok venni rendesen Maszatkát .. :D

Anyoooka: hű, nagyon megkívántam a sonkát .. :lol: én nem fogok főzni, veszek :oops: általában így van, anyunál és a mamámnál úgyse csinál senki sem jobbat, és abból mindig kapunk 8)

A.m.: sajnálom h ilyen rosszul vagy .. :? :( Nekem már szerencsére jobb, mint volt. De azért lehetne még kevesebb a hányingerek aránya ...

Humanka: én is mínuszban vagyok az induló súlyomhoz képest, pedig az is elég kevés. Anyu félt is rendesen, meg reménykedik, h felszedek valamennyit .. :D

Konan: köszönöm a hozzászólásod :) Tudom, h csak segíteni szeretnél, jól is esik ;) Megfontolom mindenképp :)
Vendég

Ja, még a pociképhez akartam írni Anyoooka, h télleg szépen megnőtt! Nekem is növöget, de nekünk eddig csak az induló poc van lefényképezve .. :roll: kéne újat csinálni
Vendég

Humanka
Ez így a 2 uh-gal és a vérvétellel rendben is van. De a kanadai barátnőmnél először uh vizsgálat a 18-20 héten lesz. És ez nagyon késői szerintem első vizsgálatnak!!
Ari a leendő apuka..reméljük ma lesz esti mese! :lol:

Luca
Én is sokat gondolok rád. Hagyd, hogy a családod segítsen és pihengess a hétvégén.

Celine :D
Szerintem is szépen látszik a picikéd!

Bagzerka, Anyooka
Atyaég 6 órás kelés???? :shock: Nincs besötétítve a szoba ahol alszanak a gyerekek?
Heni akkor nagyon elkényeztet engem… fél9-9-ig tuti alszik!!
De hétvégén ha mi is alszunk és teljes a csend simán fél 10-ig is alszik és egyhuzamban…

Anyooka
Jó nagyot nőtt a pocid!!:D

Lanta
Holnap mentek 4D-re,ugye? Utána gyere mesélj az élményről!!
holka

Tegnap délután voltam uh-on. Teljesen eltűnt,felszívódott a vérömlenyem!!! :D :D A stram kisfiam pedig 6+5-nek felel meg.
Már 140 gram :D !,combcsontja 20mm, fejkörfogat 122mm, BPD 34mm :D .

És a házasélet tilalma is feloldva :lol: :lol: ....8 hét után :shock: !!!
Honey :D
Mostmár értem miről írtál a múltkor ez ügyben :lol: :lol:
holka

16+5-nek természetesen :oops: :D
holka

Sziasztok!

Megint jobban vagyok egy kicsit, bár reggel és este nagyon szar tud lenni a közérzetem. De már megmaradok :D

Nálam a terhességi rosszullétek időszakosan jelentkeznek. Hol nincs semmi egy hétig, utána viszotnt tuti, hogy megint szatabb és rókakoma látogat rendesen... De már nem zavar annyira, ez a terhességemet igazolja :lol:
Általában a hosszabb utazás meghozza az eredményt, azt nem bírom, de türelmem sincs hozzá, pedig alapban imádok autózni.

Hú anyooka, de jó kerek a pocid már! Az enyém se semmi, letagadni már nehezen tudnám. Ma egy kevésbé érdeklődő kolléganő is meglepetten szemlélte, hogy jé, milyen nagy már a hasad.. Persze annak nem örülnék, ha a végére bálna méretű lennék.... De a tied! Tök jó, nagyon édes pocak.

Roni, köszi az infót. Igen, jó lenne együtt járni, meg persze megismerkedni is. Én jövő héten megyek a dokimhoz, és ha zöld utat ad, akkor máris elkezdhetjük összeszervezni.
Remélem nem kezdődik korán, mert én 4-ig dolgozom.
Az intimtorna is érdekel, illetve ha van külön kismamajóga, akkor azt is kipróbálnám.

Rönééé

Kép
röné

Holka, nagyon örülök a jó eredményeknek! Hirtelen elgondolkodtam a 6+5-ön, hogy most mi van, de gondoltam hogy az 1 elmaradt 8)
Henivel tényleg szerencsétek van, ha ilyen jó kis alvókája van. reméljük Pöttömkétek is hasonlóan jó alvó lesz.

Hú, 8 hét cölibátus?? Én a két előző vetélés és a veszélyeztetettség mellett sem lettem ilyen büntire kárhoztatva... Persze azért az ember alapban óvatosabb. Az én pasikám bele is halna ha ilyent kijelentenék neki :lol: :lol: :lol:

Rönééé

Kép
röné

kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!!!

Rönééé

Kép
röné

Köszi mindenkinek a megnyugtatást a törpe babókám illetően, azt nem írtam a méretéhez, hogy én és a párom sem vagyunk igazán nagynövésűek :)

Humanka: nagyon cuki a pálcikaemberkéd, nagyon szépen látszik azon a képen,
Celine: a te babád is nagyon aranyos, nagyon jól látszik. Én a 12.heti uh.-n csak két óriás bugyborékot láttam, gondolom a fejét, meg a pocakját(azt már most látom, hogy pocak téren a páromra ütött :) )

Anyoooka, Lanta: nagyon aranyos a pocakotok, remélem nemsokára nekem is hasonló lesz, mert aki nem tudja, hogy babát várok, az azt hiszi, hogy rohamos hízásnak indultam. Lehet, hogy nekem is el kellene kezdenem a pocak fényképezését.

Nekem eddig semmi hányinger, meg rosszullét nem volt, az utóbbi napokban kezdődik egy kicsit a hányingerkedés. Nálatok(már aki az elején nem volt rosszul) volt ilyen hogy később jöttek a hányingerek?

Kép
gabika79

Sziasztok!
Most én is "eltűntem" pár napra... a fiaim osromolják a gépet egész nap..felváltva játszadoznak..most jöttem és olvasok nemsokára vissza..lesz mit .. :)

Kedden voltam AFP-n és az integrált teszt második fázisán.
Mára jött meg mindkét eredmény - azért ilyen hamar mert az AFP-t is az a londoni labor készítette, ahol az integrált tesztet. -hú ezt jól megmondtam :oops:

No szóval az integrált teszt 1:2200 hoz lett, tehát negatív.

Az AFP-m az elég érdekes: 0,58, azt mondta az orvosom, hogy picit alacsony állítólag _ 0,7-2,5 a jó_ tehát alacsony, de mivel nem biztos, hogy jó időben lett levéve a vér, ezért lehetséges. no én azért parázva kérdeztem, ok de akkor mi van most???

( Tényleg remegtem a válaszra várva!!!! Nagyon komoly érzés volt, és félelem! Hú, ha körömrágós lennék, akkor csonkig rágtam volna a körmöm!!!)

Válasz a dokitól:
- semmi,negatív az eredményem, mert a tarkóredő az uh. jó volt, és különben is az AFP:

-megbízhatatlan!!!!

mert elavult...hát meglepődtem.
Az integrált teszt meg tökéletes, ami szintén a down kórt is szűri, több egyéb genetikai betegséggel együtt.
Úgyhogy megnyugodtam. Egy hét múlva megyek a következő genetikai ultrahangra.

Remélem nem vagyok túl önző, hogy magamról oldalakat vagyok képes regélni..de olyan jó kiírni magamból... :wink

Megyek olvaslak benneteket vissza... :lol:

szeder74

Gabika79!
Hányinger: igen én is így vagyok ezzel, egészen a 13. hétig nem hánytam, néha volt hányingerem, de semmi hányás nem követte.

De azóta!!! HÚúú!
Naponta többször hányok, gyakorlatilag amióta érzem a picim mozgását, azóta jön a vukk is.. igen érdekes, de nem aggódom miatta. Olvastam, hogy van, akinél így alakul! Nyugi, ha aggódtál volna.
Egyébként engem nem zavar..ez a velejárója a babavárásnak. :)

szeder74

Holka! :D :D HURRÁ, Gratulálok, nagyon szép eredmény, örülök, hogy eltünt az a csúnya vérömleny!!!! :D :D

Szeder! :cry: Te szegény! Azt hallottam pedig, hogy aki hányósabb, érzékenyebb, a baba megmozdulásáig viseli ezeket, utána már nem. Remélem azért lassan elmúlik. Kitartás.Egxyébként nekem is azt mondták, hogy az AFP nem sokat ér. Az integrált, vagy a 4-es tesz, annál inkább. Azért örülök, hogy a normál értéket kaptál, és persze a leginkább annak, hogy negatív lett.

Gabikának is hasonlókat kívánok!

Röné!Írtam privit. Remélem megkaptad. :D

Alíz

KépKép
roni0422

Kedves Várandós Kismamák,

Agárdi Fruzsina, az ELTE végzős pszichológus hallgatója vagyok, éppen a szakdolgozatomat írom.

A segítségüket szeretném kérni kutatásomhoz! Ha van kedvük és kb.30-35 perc szabadidejük, akkor örömmel venném, ha segítenék kutatásomat egy e-mailen elküldhető anonim kérdőív kitöltésével és visszaküldésével.
Olyan várandósok jelentkezését várom, akik éppen első gyermeküket várják, és ez az első terhességük!

Segítségüket előre is nagyon köszönöm!!!

Jelentkezni lehet a:
fruzsina.agardi@gmail.com e-mail címen

Üdvözlettel: Winkler-Nemesné Agárdi Fruzsina
Vendég

Sziasztok!

Túl vagyok a beavatkozáson.Már nem vagyok ikres kismami.

Úgy néz ki, minden rendben van.Feküdni kell egy hétig.
Majd holnap írok bővebben.
Köszi, hogy ilyen sokat gondoltatok rám, és szorítottatok nekem.
Vendég

Luca! Nagyon sajnálom, hogy végig kellett menned ezen. Örülök, hogy túl vagy rajta. Őszinte részvétem a másik babád miatt. Remélem, hogy hamar felépülsz, és erőt ad a másik babód. Erős vagy!

Alíz

KépKép
roni0422

Sziasztok!

Luca: gondoltam Rátok sokat kitartás.+++

Bagzerka: gratulálok a kisfiúhoz. :)

Anyooka: szépen alakul a pocid. :)

AFP: nekem is azt mondta a dokim, hogy elég megbízhatatlan. Április 7-én kell majd mennem.

Bocsi, tőlem ma enniyre futotta. :oops: Dokim visszaengedett dolgozni, és az önmegtartóztatásnak is vége :D

Szép estét mindenkinek!

Kép
kistiggrincs

anyooka!!!
hú, tök nagyon nôtt a pocak!!! szupiii :) meg meg is nyugodtam, hoyg nem csak nekem van hatalmas :D
és ez a koránkelés nálunk a korai világosodással jött :( pedig tök sötét függyönökkel vagyunk telepakolva, mégis. persze kibírom, vannak akik szülés óta állandóan 5-6kor kelnek. hát az durva lenne...

a.m.!
szegény hoyg még mindig hánysz??!!! jaj hogy van erôs emellett sütni fôzni, takarítani? le a kalappal!!!!!!

humanka,
lesz neked is ekkora pocid, sôt, nagyobb is, ne aggódj :)
3 év alatt állampolgár, az tök rövid idô, nem?? mi a 80as években megkaptuk az emrikait, de azt akkor 6 év után, gondolom most 16 után adták meg :D és a családjaitok? itthon vannak vagykint?
és tök jó hogy nálatok ilyen kevés a vizsgálat! én örülnék a helyedben!!!! :)

konan!
tökre egyetértek veled a barátok, szülôkkel kapcs!!! meg nekem mondjuk az elsô számú segítségem (mivel én voltam az elsô a barátnôim közt, aki babásodott-ôk szinte mind most :)) szóval nekem a legnagyobb segítség terhesen és babával is a mai napig az elsô babanetes csapatom!!!! nagyon remek! :)

húú, az afp-re 2 hetet kell várni??? :O jajj igen, rémlik hoyg szörnyû sok volt simivel is. de ha jól emlékszem, ahova küldött a dokim, egy magán rendelô, ott aznap vagy köv nap emailben küldik is az eredményt!!!! asszem ez megér nekem 3-4 ezer forintot hoyg ne izguljak annyit miatta!

holka!!!
ne izgulj, nálunk pl simi egy éves koráig, szinte napra pontosan 11ig aludt mindne nap!!!!!!! :D irigykedett is minden babás barátnôm!! és azóta most 3évesen kezdte ezt a 6-7-fél8at mióta korábban világosodik, pedig be van ám sötétítve!!! szóval fokozatosan szoktatott minket ehhez, illetve engem :D bírni fogod, ne aggódj!! :)
és gratula a jó eredményekhez!!!!!! szupi hoyg fel is szívódott!!!

lanta!!! nem is írtam de tök szép kis pocid van már neked is!!!! :) hurrá

gabi!
tuti minden rendben, mindenki más méretû, ez a babûkkal is így van, és ahoyg írták a többiek, biztos kicsit csúszva van számolva, vagy mi :) -ez széép magyaros lett :D

szeder!
tök jó hoyg minden eredmény okéé! miért is ne lenne?! :) és nekem is azt mondta a dokim hgoyg az afp tök felesleges, mert erre pont egészen alkalmatlan hoyg kiszûrje, amit kéne.... kösziiii :S
és persze hogy írj magadról, hát errôl szól itt az egész :)

luca!!!
örülök hoyg jól vagy! sajnálom az elvesztett babót, de így a másik tuti egészséges és az a fô. és vele semmi gond nem lehet. jó pihenést!!!!

kistiggrincs! üdv újra :) azért gyere, ha tucc!

mindenkinek nagyon boldog húsvétot és jó sonkázást kívánok!!!!!!! :)
na csók, hulla vagyok :S

KépKép

KépKép
bagzerka

Luca: orulok, hogy tul vagy a beavatkozason, es most minden energiadat a kismanodra tudod forditani. Eros vagy, es nagyon bator csaj

Szeder: azt hiszem, az AFP elavultsaga az oka, hogy nalunk mar egyaltalan nincs is. Sajnalom a hnykolodast, szurkolok, hogy csak ideiglenes legyen, es muljon minel hamarabb.

[color=orange]Bagzerka:
igen, itt eleg konnyu volt allampolgarsagot kapni. Eleve olyan vizummal jottunk ki (meg otthonrol inteztuk), amivel mar helyi lakosnak szmitottunk, csak nehany dologban kulonbozott az allampolgarsagtol (pl. szavazas, ilyenek), utana 2 evig kellett itt lenunk, volt egy elbeszelgetes, es utana az eskutetel. Szoval eleg egyszeru volt. De azota megvaltozott a torveny, 4 evet kernek, es most egy vizsga is van (eleg konnyu, kiveve a hulye krikett kerdeseket :roll: ), es csak utana lehet allampolgarsagot kapni.

Holka: nagyon jo hir, hogy a veromleny felszivodott, es a bebi tenyleg eros gyerek lesz. A colibatus feloldasa meg :lol: Abban en is egyetertek, hogy a 18-20. heti uh enyhen szolva is kesoi azert elso vizsgalatnak.

Celine: hat en azert alapbol tulsullyal indulok :oops: Szoval en nagyon orulok, hogy minuszban vagyok, mert nekem nagyon oda kell figyelnem arra, hogy mennyit hizok. Azert is, mert volt 4 terdmutetem, es amiatt is oda kell figyelnem a nemtul sok sulynovekedesre.

Rone:
szurkolok, hogy nalad is muljanak a rosszulletek vegre.

Roni: oszinten szolva fel is lelegeztem. Tudod, en 36 vagyok, es azert volt bennem felelem, ez egy kicsit megnyugtatott, hogy a doki ennyire ugy van vele, hogy nem kell tobb vizsgalat.

Itt ma gyonyoru napsutes van, megyunk baratainkkal, meg a gyerkoceikkel kirandulni, es van itt olyan program, hogy husveti tojaskereses, szoval viszuk a kolykoket tojasvadaszatra :lol:

Boldog HUSVETot mindenkinek, sok locsolot, aki azt szeretne, aki meg inkabb keveset, annak pedig egyet sem.

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!
Luca! Küldök neked sok-sok puszit. Pihengess sokat, hogy nőjjön az a kis drágaság a pocakodban :)

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

szeder74

Köszi csajok!

Mindenkinek kellemes ünnepeket!

Kép
Vendég

Luca
Jó,jogy jelentkeztél, tartsd be a pihit,feküdj amennyit csak tudsz....kicsit kényeztethet téged a család,nem? :wink:

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!!!
holka

Sziasztok!

Luca!
Vigyázz magatokra! Pihenj sokat és amennyire tudsz előre nézzél! Innen csak a jó dolgok jöhetnek!!!

Nagyon kellemes húsvétot mindannyiótoknak!!!

Kép
Kép
konan

Lanta, mi volt uh-n?
Ma voltál, nem???
Vendég

Babaváráshoz, készülődéshez ajánlom figyelmetekbe!

próbáljátok ki a új textilpelusokat, nem csak a baba de a környezet érdekében is !
egyéb szoptatási kellékek és bio bébitakarók, kifogók stb.

www.babamosoly.hu

Marica & Levi :)
marica75

Sziasztok!!

Luca örülök, hogy minden rendben van! Feküdj sokat és pihenj amennyit csak tudsz! Puszi Nektek!!

Igen tegnap voltunk uh-n csak kicsit későn értünk haza és sajnos Kornélia is lebetegedett :(

Az uh szuper jó élmény volt! Nagyon jó volt itt a Genesisben össze sem lehet hasonlítani azzal ahol Kornéliánál voltam! Sajnos nem tudtuk meg ki lakik a pocimban mert a kis huncut direkt mindig eltakarta magát! Először a kezével takarta el majd felhúzta a lábát végül a köldökzsinórt dolgozta a lába közé :lol: :lol: :lol: De abszolút nem voltam elkeseredve szuper volt ahogy tornázott, mozgott rengeteget, a szívét hallgatni és amennyit integetett nekünk!! :lol: :lol: Így izgulhatunk tovább április vége május elejééig hátha akkor megmutatja magát az Én kis drágám!!! :lol:
Még egy pár képet teszek fel és megyek mert Kornélia nagyon kis bágyadtka!!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!!!

Kép
Kép
lanta

A Mi Babócánk!!!

Kép vezetek
Kép támaszkodok
Kép integetek

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

Én még mindig náthásan vagyok, de legalább napközben jobban érzem magam.. Most már apa is elkapta tőlem a bacikat... Nem is alszom tőle éjellenként, mert annyira nem kap levegőt, és emiatt szörnyen horkol..

Szép időnk van a húsvéthoz, mi? Nem semmi. itt tegnap reggel szakadt a hó.

Lanta, aranyos a babótok a képeken!

Luca, örülök, hogy ismét itt vagy! Mielőbbi jobbulást kívánok! Vigyázz magadra és a babádra!!

Roni, olvastam az üzidet!

Rönééé

Kép
röné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?