Elmesélek Neked egy storyt Zorkáról. Biztos nem lesz tőle jobbkedved, de hátha:))
Tavaly nyáron történt Krétán, akkor Zorka ugye 8 hónapos volt. Bementünk a tengerbe, én a gumimatracon heverésztem, Zorka meg a baba-úszógumiban, biztos ismered, olyan, mint egy gumicsónak, csak 2 lyuk van az alján, ahol kidugja a lábát, így belelóg a vízbe. Zorka elaludt az úszógumiban, én meg magam előtt lökdöstem (én a gumimatracon!!!) Párom fotózgatott minket, időközben pedig kisodrott a hullám teljesen a partra, és egy erős hullám felborította Zorka úszógumiját.Az én agyam teljesen lebénult, eszembe sem jutott leugrani a matracról, hanem azon keresztül próbáltam visszafordítani az úszógumit, aminek az lett az eredménye, hogy a gyerek fejest esett az úszógumiból, bele a vízbe. Kikaptam a gyereket a vízből, de azalatt a századmásodperc alatt nekem minden hülyeség lejátszódott az agyamban; vizimentők, újraélesztés, majd kinyomunk egy liter vizet a tüdejéből, stb...Felkaptam a gyereket, azt sem tudtam mit kezdjek vele, ő meg egy hang nélkül meresztette rám a szemeit, egyet nem köhögött, hangja nem volt , láthatóan még csak meg sem ijedt. (ez szerintem a babaúszásnak köszönhető)Baromira nem értette a helyzetet az látszott, de kutyabaja sem volt. Képzelheted mit éreztem én, napokig a Mi lett volna, ha... kezdetű gondolatok gyötörtek...
Aztán rájöttem, hogy tök fölösleges ezen rágódni és minden gyerekes ismerősöm elmesélt erre egy horror-storyt, ami velük történt meg...Szóval előbb-utóbb mindenkivel történik valami baleset, és szerencsére ezeknek a 90%-a nyomtalanul gyógyul. Legfeljebb nem mindenki meséli el, mert maga előtt is szégyenli, hogy vele ilyesmi megtörténhetett. Az egyik ismerősöm pl a babahordozóból ejtette fejre a 3 hónapos gyerekét, egyenesen a konyhakőre. Ők is megjárták a Heim Pált, és ott sem volt semmi gáz. Ma már nevetve meséli el ezt a történetet. Úgyhogy ne hibáztasd magad, mindenkivel előfordul ilyesmi!!!Az a fő, hogy nem történt semmi baj.
És most csatolok egy képet, ami 10 másodperccel a mi balesetünk előtt történt:)