Szirom!
Méga végén kivárod Emma szülinapját
M.
2003.10.07 08:06
Mar azt sem tudom, hova tegyem magam egy ora utazas utan a buszon.
Hiszen mar nem is vagyok tulajdonkeppen ujpestis. 2003.10.07 12:06
És a végén hol fogsz szülni? lehet magánban is, mert megértem ha most ide nem akarod beírni. vszilvia@tvnetwork.hu
nagy csalódás lehet ez neked
2003.10.07 14:46
2003.10.07 17:42
Voltunk ma újabb vizsgálaton, újabb kukucskán, doki bácsi szerint nem nagyon halad előre a méhszáj. De Vizipók jól van, és ez a lényeg. A héten várunk, ha addig nincs semmi, akkor be kell feküdnöm, és mesterséges haladást idézünk elő
Én remélem, hogy azért valami történik most már. A gyermekünknek úgy látom, már most vannak elképzelései az életről, és ezekből jottányit sem enged
Makacs kölyök
Ők türelmetlenek, én úgy döntöttem, hogy nem lehetek az.
De nem úgy állnak a dolgok egyelőre...
2003.10.07 17:54
2003.10.07 18:15
ha jól értettem. Fájt, fájt, de engem annyit ijesztgettek, hogy rosszabbra számitottam.
Különben nem laktok messze tőlünk, mi bent vagyunk a Szentendrei-szigeten. A váci kórházról valamelyik Kismamában irtak, de már nem emlékszem a részletekre. 2003.10.07 19:32
Reméljük, jön valami front a napokban, és akkor tuti kibújik
Azért ne várd be Hanzit
Amúgy, remélem, minden rendben van vele is, mert ma hivtam, de ki volt kapcsolva

2003.10.07 20:48
Jó kis nap az
, de megértem az előzmények után hogy nem írod be: Én is azon filóztam hogy itt név szerint emlegettünk szülésznőket is, nehoyg baj legyen
2003.10.08 08:39
Ma megy első ctg-re, hétvégén egyszer több órán át erősen görcsölt, amiatt picit meg van ijedve, de amúgy jól van!
2003.10.08 10:19
Addig meg a dokim is ki tudna irni, de most hirtelen olyan ijesztonek tunik az otthonlet, jo lesz meg ez a par nap levezetesnek. Jo lenne otthonra valami munka, most egeszen be vagyok szarva
Huhh...
Te vegul en nem tudom, hogy te hogy allsz ahhoz, hogy bemegyunk meglatogatni? Mond meg nyugodtan, ha nem. Bocs, azt hiszem, mar irtad, de elfelejtettem
Elkoltozunk, itthagyom a munkahelyem es meg dokicsere is
Megsem vagyok olyan stramm, mint gondoltam. 2003.10.08 11:36
Főleg, amilyen aktivan nekiestem a lakásnak, azon se csodálkoznék, ha jóval előbb
És ne mondjátok, hogy pihenjek, mert én ilyen izgága, "nem birok a fenekemen ülni két percig" tipus vagyok
) mostanság, az teljesen természetes, hiszen ennyi változást, amúgy is nehéz feldolgozni, pláne még terhesen! Amúgy tök nosztalgia, mert én is kb ennyi idős terhes voltam Regivel, mikor költöztünk
(hja, régi szép idők
) Úgyhogy egy percig se vádold magadat, hogy ilyen érzéseid vannak! Mindegyikünk fél most szerintem, csak mindenki mástól. Személy szerint én attól, hogy fogom két manóval birni, hogy fogom a kórházban töltött időt kibirni Regi nélkül, nem lesz-e neki "lelki" baja a tesótól, meg hogy nem vagyok otthon stb. stb. Na meg nem utolsó sorban attól, hogy ez a hátralévő idő már úgy el fog szaladni, hogy csak na, és már megint vége a pocakosságnak
Ki tudja, lehet, hogy többet nem is leszek
Úgyhogy mindenki "szenved" a saját lelki bajaitól, és hát nem könnyű, hogy amúgy is érzelmileg labilis helyzetben vagyunk
2003.10.08 12:35
Amúgy még mindig egyben, én már nem tudom, mi lesz
Ma is voltunk vizsgálaton, magzatviz szép tiszta, Magzatvizipók jól van, meg nekem sincs semmi bajom. Valami minimális haladást emlitett doki bácsi, de csak akkorát, ami szerinte nem is haladás. Mondtam neki, hogy azért a szándékot értékelje
Mindenesetre szombaton megyünk legközelebb, ha addig nincs semmi.
Van másik Miksa-nap is, de ez az egyetlen olyan, hogy önállóan, elso helyen szerepel a naptárban. Ezért választottuk ezt neki, de lehet, hogy utálni fog érte minket
Vagy a jóisten se mossa le rólunk, hogy nem tudtuk elnevezni, ezért csak kinyitottuk a naptárat
Bár azért, hogy örülj, meggondolandó
Ti is átléptétek a kiirást?
2003.10.08 13:14
2003.10.08 13:59
2003.10.08 14:06
2003.10.08 14:11
Én meg mondtam, hogy szólhatott volna, akkor maradok
2003.10.08 14:54
2003.10.08 19:56
2003.10.09 10:13
Bar nem hiszem, hogy az hirdetve nem ment volna el nagyon gyorsan.
aztan joool visszahivlak benneteket.
De barki maset is
)2003.10.09 11:34
Csak nem tudom pontosan mikor érünk oda, mert útzközben még begyűjtünk egy digi gépet meg kamerát is, a holnapi szülinapra a barátnőméktől kölcsön, meg lehet hogy 4 kor még beugrunk megnézni egy téli csízmát Emmának, aztán már megyünk is
remélem a csaj nem lesz nagyon nyügi. 2003.10.09 11:46
Nem tudok vezetni, meg amúgy is a kocsia férjemnél van, ő meg 5-ig dolgozik. Délután meg olyna dugó vana városban hogy ha értünk jönne is később érnénk haza mint metróval. Most alszik a csaj, olyna 3 körül gondoltam hogy indulunk. 2003.10.09 12:41

2003.10.09 12:49
2003.10.09 12:50
Nem tudom, miért nem fogy

2003.10.09 12:54
A lényeg, hogy nem biztos, hogy itthon leszünk, de a jövő héten bármikor jöhetsz érte!

2003.10.09 13:49
Olyan nagyon jo lanyok, hogy vagytok
Nem tudjatok elkepzelni, mennyit segitetek
Nem fog nagyon fazni osszel Regi
Most eppen Szirome derult ki a telefonalas soran
2003.10.09 13:54
Viszont, ha esetleg jövő héten jönnél, akkor megszervezhetnénk úgy, hogy Hanzi is itt lenne, mert kb öt percre lakik 
2003.10.09 18:51
Igaz, tegnap este is görcsölt a pocim elég rendesen, meg most is érzek valamit, de nem lett belőlük semmi. Illetve, azt még nem tudhatom, hogy ma sem lesz, én most már nagyon-nagyon szeretném, ha szülnénk, és találkoznánk a mi Vizipókunkkal
Aranyosak vagytok, mindenkinek köszi a drukkokat
- akkor Emmának nagyon boldog szülinapot! És megnéztem a képeit, gyönyörű a kiscsaj
2003.10.09 21:23
Páromat mindig kértem, hogy helyzetjelentsen - de beírni nem mert
Erre kiderült, hogy előtte való nap szült az egyik anyuka a házból
Megvettem a fürdőkádba való szivacsot (most volt), meg egy terhesnadrágot, ami meleg és át lehet majd alakítani, meg egy terhesharisnyát (na az árilag rablás!), meg Mocorgónak vettünk anyuval egy sapkát
Nem bírta otthagyni
).
Így maradtam az akkori - és jelenlegi - dokimnál, kórháznál. Ezért hálás vagyok érte - viszont a tényleges "szakmájában" megítélni nem tudom, mivel nem kezelt. Az viszont igaz, hogy ha egy orvos sok beteget vállal, és nem tud nemet mondani - hiszen felesküdött, nem is igazán tehet -, akkor egy idő után őt is frusztrálja a sok beteg. De mit lehet ilyenkor csinálni? Ez nem olyan, mint egy önkormányzat, ahol fél órával a zárás előtt már elzavarnak.... Na, mindegy, nagyon remélem (és hiszem), Mese számára jó orvost választott
2003.10.09 21:39
Szégyellje össze magát!
Remélem, épségben hazaértetek!

2003.10.10 09:21
És mikor a férjem indult értünk, ő meg a liftünkbe ragadt be, de kifeszítette az ajtót és valahoyg elindult a lift, hazafelé a tetőn át mentünk
és nem viccelek, ez tök komolyan így volt tegnap este
2003.10.10 09:23
Remelem, ugyanennyire boldogok is
Bar nem tudom, majd ha ott tartok, akkor lehet, hogy en sem. 2003.10.10 11:04
Na jó, csak szeretetből, de elég erőszakos tud lenni
Meg tömte keksszel, szóval nagyon anyáskodott felette
Pedig addigra oldódott fel Emma is igazán, nagyon cuki kiscsaj
Bocs, hogy röhögök, akkor biztos nem volt vicces, de hogy ennyi minden összejöjjön
Még az "kellett" volna, hogy nálunk is beragadjatok a liftbe...bár a telódat majdnem sikerült itthagyni
Melyik albumomat találtad meg, mert van vagy 4
2003.10.10 11:35
Emma 10:40-kor született
2003.10.10 11:37
2003.10.10 12:09
, de Emma nem aza típus aki ettől sírva fakad, úgyhogy jól kijöttek.
a legédesebb az volt mikor Regi Emma fejére pakolta a kekszeket
Szerintem jó nővérke lesz, sokat segít majd a kisöcsinél
2003.10.10 12:10
Én már nem tudom mi lesz, de tényleg nem akarok türelmetlenkedni. Az senkinek sem jó valószinűleg...
De most már itt vagyunk a küszöbén, hajtani nem tudom az időt, úgyhogy várok, várok és igy tovább
Ezt azért bevallom, hogy nem gondoltam volna. Valahogy amikor régebben eszeltem Vizipók szülinapján, mindig kiirás előtti dátumok ugrottak be. Mellesleg a metrós-liftes sztoriért nem irigyellek, annyira már az én idegeim sem jók...
A múltkor engem jól fölbiztattatok, nahát sehol sem volt éppen...
Végülis jó darabig arról volt szó, hogy Vizipók kisebb egy kicsit, úgyhogy talán később fogant ennyivel. A ciklusom is hosszabb egy picit az átlagnál. De holnap de. megyünk be újra, ha addig nincs semmi, akkor talán többet tudunk. Végülis görcsölgettem, csak az istennek se akart erősödni, aztán jól elmúlott... 2003.10.10 12:13
Elvileg a hétfő az jó nekem! Hanzi?

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|