A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Sziasztok Mamik!

Kicsit szundiztam még, mostmár sokkal jobban vagyok!
Már csak a bal oldalam szúr lennt, de az meg ettől az időtőtl tuti!
Holnapra el kell múlnia, mert ha nem, akkor nagyon morcos leszek!

Itt még mindig nem esik a hó!!! :D

Nálunk még semmi kaja nem fő, és még a sonka is a hűtőben! Levest akarok csinálni, de olyan nagyon lusti vagyok, páromra meg hiába várok!
Lehet éhen fogunk halni, de most még ez sem érdekel!! :lol:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Celesztina
Nem egy helyről beszélünk, megnéztem térképen. A Kép utca a vasúti átjáró után van, a Melczer utcánál...

Ercsi, Zsu
Nekem csak a bordám szokott fájni, meg a csípőm, de ez nem rendszeres! Attól függ mennyit mozogtam aznap!

KAmilla
Tök irigyellek, h ilyen kis szorgos párod van!!! Ettől még a "sertés" megjegyzése is már törölve van.. :lol: :wink:

Kép

kisscica80

Kép

Kellemes Húsvétot Mindenkinek!!

Kép

kisscica80

Kiscica, nálunk kisütött a nap :) X.ker, újhegy :)

Kaja nálunk sincs, mentség hogy a gyerekek is 9 után másztak elő az ágyból, mi is ugye :oops: , így csak 10 után volt reggeli. Nem is éhesek szerencsére...

De még felkelni sincs erőm, bár ez a napsütés most jólesik egy kicsit :)

Enyim páromat amúgy nem sikerült lebeszélni a pénteki haverozástól, de meg is bánta szegény.... alig ivott, 3 v 4 felest, de sikerült vmi nagyon ratyit innia, mert egész estig hányt tőle.... A végére már tényleg sajnáltam, pedig először mérges voltam...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu! Nem vagy semmi...... :) Nekem ez a tempó "teher" nélkül sem menne.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, szerintem belejátszik az hogy nekem ezzel a terhességgel is jobb lett a szex... eddig mindegyiknél, de most ez......... :oops: :oops: :oops:

Na jó, csajok, elmentem takarítani, meg főzni, meg ilyenek :)

Juhééééj, süt a nap 8) 8)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Medina: nekem 110 körül van :oops:

Kiscica: a Melczer utcát sem tudom :oops: megnéztem térképen, de így sem ismerős

Kép Kép
celesztina

Kép
Kellemes Húsvétot kívánok én is Mindenkinek!Kép

Kép Kép
celesztina

Kiscica..megsütheted gépben..azért 4es program..és első sípoéásnál bele a csoki meg a mazsi..
én mindig gépben sütöm passz h hogyan kéne sütőben :D
1 kgs lesz igy és nagyon szép..sztem a gépben csináld :D

Pumpiéknak küldöm innen a napocskát mert nálunk hétágra süt...
habár reggel még esett a eső de szépen kivirultunk..

Emi: nagyon szép nagy már a pocid...

amugy Lányok a 70 kgs álomhatárt már énis bőven elhagytam pedig 58ról indultam..de nekem is azt mondják nem is láccik..persze persze ..hahaha..:D

na én majd csak estefelé leszek mert 3 külömböző sütit kell megsütnöm..és ma reggel teccsóba voltunk ..utána ebédet főztem szóval még ezer a dolog...
Vendég

Helló Mamik,
Csöppke köszi, majd próbálkozom a blog-nál:-)

Szó volt a terhesség utáni hasszorítóról. Jelentem, vettem egyet. Ill. egy valami olyasmit...
És többet nem vagyok hajlandó foglalkozni vele. Neoprén anyagból van, jó vastag tépőzáras és komoly 1890 ft-ba került.
Nem kell majd centiket méregetnem a szülés után, apát zargalászni, stb.
Amúgy fogyasztó övnek is hívják. Jó széles.
Mintha szó lett volna arról, hogy az igazi az, amit alul be kell kapcsozni, stb. Na, én szerintem annyira utálni fogok mindent, pl. pelenkát, stb-t, hogy a türelmetlenségemnek ez pont jó lesz, hogy jól magamra tekerem 10 mp alatt és nem szenvedek mindenféle be- és kikapcsolással.
Fel is rakom Nektek a dobozának a képét!
Lehet leszólni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Szóval remélem azért jó lesz valamire és nem csak arra fogom használni, mint a szopipárnát. Hogy jól belerúgok...

Kép
1bambi

Sziasztok!

Csak ezert jottem.

Kép

Magi
Vendég

Hú Magika, hol vannak ilyen óriás nyulak? :lol: :lol: :lol: (Vagy Ti vagytok a "Drágám a kölykök összementek!" filmbe??? :lol: :lol:
Na jó, most ám csak vicceskedtem.
Mi újság? Méh fájások-összehuzódások elmúltak teljesen?

Ja, én is mindenkinek sok nyulat kivánok! De még úgy is jövök!

Kép
1bambi

Magika: húű, de jó kép! Nekem nagyon tetszik! Aranyosak vagytok külön Ti is, meg összességében is nagyon jó :D

Bambi: azt a hasszorítót hol vetted -patikában? És milyen "címszó" alatt fut? Hasszorító? Slim Belt?

Kép Kép
celesztina

helló celesztina,
csak egy "legény" van talpon e vidéken....rajtam kívül.
a lurdy házban vettem (fszt. 64. üzlet, az alexandra könyves bolt mögött). ilyen gyógyászati segédeszközökkel, stb-vel foglalkoznak. Valami Egészség Plusz Hálózat tagja. meg van nekik www.wellmed.hu-juk is (a honlapon nem ez van fent)
mondjuk nem tudom mennyire lesz jó egy neoprén anyagú cucc (jól izzaszt majd), de szerintem szülés után nagyon nem kívánkozok ilyeneket beszerezni...mondtam nekik, hogy mire kell, mit ajánlanak, ezt adták...mégsem 8-10 ezer ft.
Na jó, mivel mindenki hajkurássza a nyulakat meg eteti a bárányokat én megyek kicsit olvasni. azt a kismamák pácban pongyvát. már illene túl lenni rajta.
1Bambi

Kép
1bambi

Bambi: köszönöm az infot, a Lurdy nincs is olyan messze tőlünk, de van a közelben egy másik gyógyászati segédeszközös bolt, megkérdezem ott is. Nekem ez a variáció még mindig jobban tetszik, mint a bugyis, pont a gyors felvétel miatt...

Kép Kép
celesztina

azta, most látom a honlapjukon, van a Lehel csarnokban is! De jó, kedden megyünk arrafele :D :lol:

Kép Kép
celesztina

Sziasztok!

Mindenkinek Kellemes Húsvétolást kívánok!
pussza

KépKép
Kép
xsara
Érd

Sziasztok!
Amire bekukkantok, és végig olvasom a mai termést, elmegy mindenki...
Magika, nagyon jó a húsvéti üdvözlet!
Emi, nagyon szép a pocid, nem is látni a plusz kilókat egyáltalán!
Zsuzsófi, nem ér a sok apró betűs részért...Na nem azért, mert nagyító kell hozzájuk :wink:
Bambi, engem is érdekel ez az öv, tőlünk sincs messze a lurdy. Én sem akarok sokat szenvedni majd vele, mert szerintem sok mástól is fogok erőteljesen szendvedni, nyűglődni.
Ercsi, Zsu sajnálom a fájdalmakat, nekem mostanság az alvással gyűlik meg a bajom.
Kiscica, nehogy éhen haljatok!! és a picinyt se éheztesd..
Kamilla, le a kalappal a párod előtt...nem semmi!

Bár én sem panaszkodom, szinte nincs olyan, amiben ne segítene a párom, pedig néha nagyon fáradt ő is a munka után.
Előbb kimostuk az összes függönyt, lemostuk a párkányokat, ablakkereteket. Olyan jó illat terjeng a lakásban...Nem sonka illat....

Lehet, majd teszek fel egy-két képet, mert voltam én is még 2 hete pocakfotózáson (nem Anikónál)

Timi

Kép
tim27

Köszönöm a pocakdicséreteket :)

Bambi,
én már kiolvastam a könyvem :)

Magi,
ezek szerint még egyben vagy :)

Voltam CTG-n. Lili meglehetősen aktív volt végig. Volt ott egy lány, aki tegnap óta vajúdik. Hajnali 4-kor mentek be a kórházba, azóta 5 perces fájásai vannak. Ez a második szülése, de nagyon megszenved vele :roll: :roll:
Nálunk szerencsére minden rendben.

Kép
emi29

Csöppke!
Én pont a betöltött 31. héten voltam UH-n. Az adatok.
BPD:81
OFD:103
HC:290
THQ:86
FL:61
becsült súly:1905 g.
emma2008

Sziasztok!

Szeretnék én is mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket, és jó pihit kívánni! :)

Kép Kép

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Tim! Jöhetnek a képek!!! :D

Oly büszke vagyok magamra! Elkészült életem első kalácsa! :lol: (már ideje volt, 4éve vagyok "háziasszony"...) Bár, még hátra van a kóstolás... :roll:

ercsi_3

Látom millió itt a topikgyilkos :lol: :lol: :lol:
sztem mindenki nyuszit hajkurászik :)

én reggel óta most ültem le..3 géle sütit sütöttem..és hulla vagyok..:( :(

De :D MINDENKINEK BOLDOG NYUSZKÓSÁGOT KÍVÁNOK !!!!
Vendég

Sziasztok!

Én is vagyok, csak olvasgatok, meg sokat pihizünk végre ma :lol: Lau is kétszer aludt napközben! :shock: Sokszor egyszer sem alszik amúgy. Megnéztünk 2 DVD-t!!! :shock: :shock: :!: :!: Még arra sem emlékszem, egy filmet mikor néztünk meg egyben legutóbb, nemhogy 2t!!!

De azért drukkoltam Ercsinek, hogy finom legyen a kalács, bár biztos az :wink:

Kép Kép
celesztina

Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!!!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

[color=red]Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek![/color]

Remélem holnap jó idő lesz, hogy tudjunk nyuszit keresni a kertben.

Emi,
gratula a jó CTG-hez! A 20 kiló tényleg nem látszik rajtad! Én is ennyinél tartok, de rajtam azért észre lehet venni.

Ercsi, Lituka
nagyon ügyesek vagytok! Én ma egész nap hulla vagyok. Délelőtt vasaltam, na ettől totál bedagadt a bokám. Olyan mint egy elefánté. :(

Celesztina,
Hogy van Laura?

Csöppke, Nono
Benit 32 hetesen 2300 grammra saccolták, most meg 3800ra. :shock: De mind a dokim, mind a szülésznőm azt mondták, hogy ezen ne parázzak.

Tim,
várjuk a képeket.

Magi,
Nagyon aranyos a képeslap. Ti is és a nyuszik is. :D
Egyébként hogy vagy?

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Szerintetek én miért nem tudok pirossal írni. Ennyire béna azért nem lehetek! :evil:

Pumpóka,
remélem nagyon jól sikerült az esküvő! Majd jelentkezz!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Felsoa: köszönöm az érdeklődést, Launak ma napközben nem volt láza, ált jókedve volt, csak az orra folyik nagyon (persze utálja az orrszívást). Szerencsére elég jól van -kopp-kopp. :D

Kép Kép
celesztina

Celesztina,
Örülök neki. Nehogy itt beteg legyen mire jön a nyuszi! :D

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Bocsi most nem reagálok semmire :( el vagyok havazva írom az óraterveket meg minden. 9-ből csak 3 van még kész.

Sajna a térdem egyre jobban fájdogál nem szabadna állnom kb. csak napi 1 órát csak sajnos a házimunkát nem lehet ülve végezni és ugye nincs aki segítsen.
Jövő héten szerdától napi 3 órát tartok remélem v.hogy kibírom.
Tegnap úsztam és a vízben tornáztattam is hátha jobb lesz ,de attól is fájt a törött térdem.

Pár profi képet azért még próbálok felrakni 8)

Kép
kritta

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon kellemes húsvétot!

Remélem a hangulata a mamiknak ma egy fokkal jobb mint az elmúlt pár napban! Nekem egy fokkal mindenképp jobb de jónak nem mondható. Lehet h az időjárás, lehet h az előző napok kedves rokonai......no mind1!
Amúgy nem most tűnt fel előszőr, hogy mikor jönnek az ünnepek (húsvét, karácsony...) valahogy felbojdul a világ és mire itt az ünnep minden elromlik. Illetve nem is elromlik...de nem tudom jól megfogalmazni....olyan furcsa....ilyenkor boldognak kéne lenni meg ilyesmi és ehhez képest senki nincs a toppon....

Magika! Szép kép nagyon!!

felsoa! Akkor lehet h mi visszük majd a pálmát és már csak ketten leszünk versenyben a "kinekababájakövérebb" futamban? :D
Én 33. hetesen 2700gr-ossal szállok a ringbe!

Voltunk csingben (szonja nyelven ez templomot jelent) de csak fél órát tudtam állni mert hatalmas tömeg volt és besötétedett így Szonja sem szívesen kolbászolgatott a templom előtt. Sebaj, majd ahogy nő egyre jobban bírjuk. Nem húztuk, csak addig maradunk amíg bírja. Nem akarom h kényszerként élje meg, szeresse és tőle a fél óra is nagyon szép teljesítmény.
Aztán sonkát-pusztítottam....mindenki , de amit én levágtam......khmmmmm... :D ....sonka gyilkos vagyok..... :lol: :oops:

celesztina! Szonja is nagyon nyugodt ma....ahhoz képest h nem mentünk sehova! Sokat aludt és nagyon békés. remélem Laura teljesen meggyógyult!
A dvd nálunk is ritka kincs, kettő meg......az biztos nem jönne össze!

Láttam a Brendonban gipsz-képet, amibe bele lehet nyomni a baba lábiját! Szonjánál még nem láttam de most veszek egyet és a két gyerkőcöm lábicsát egymás mellé rakom majd lenyomatként! Szerintem nagyon különleges lesz!
Mondjuk nem olcsó, de olyan különleges dolog. Néhány kórházban csináltak ilyesmit olcsón tintába nyomták a bébi lábiját és bekeretezve adták. Az Istvánban nem volt ilyen. De szerintem nagyon édes dolog.
Vendég

Kép

Kép
kritta

Kép

Kép
kritta

Akkor mindenkinek nagyon szép Ünnepeket kívánok!
Kép

Kép
kritta

Kellemes Húsvétot Mindenkinek!!!

KépKép

KépKép
gabcika

Kritta! nagyon jók a képek!! De hol a pocakod?! :shock: :lol:

Nono, ez a gipszes dolog jó ötlet! Tényleg minden kórházban csinálhatnának tappancs nyomot, nem lenne nagy költség...

Celesztina: jó lett a kalácsom! :lol:

ercsi_3

Sziasztok!

Kritta, nagyon jók a képek! Tényleg nem látni a pocakod!
Sonkagyilkos, Nono :) a "csing" hogy lett csing?
Emi, örülök h. minden rendben volt a jó ctg-n! Furcsa, hogy szombaton kellett menned!
Pumpóka, majd jelentkezz, kíváncsian várjuk az infókat!!
Lituka, 3 féle süti??? Nem vagy semmi!!

Képzeljétek, már a 38-at töltjük.. :wink: Ugye, Geni? Gratula Neked is!

Akkor csatolok 2 képet is a fotózásról, múlt csütörtökön készültek:
Kép Kép

Kép
tim27

Kritta, Tim: nagyon jók a fotók!!! :D

Ercsi: örülök, hogy jó lett a kalács!

Nono: igazad van az ünnep előtti felbojdulással :? Nálunk is családi apróbb összezördülések előzik meg az ünnepet, de szerencsére engem most annyira hidegen hagynak :D remélem, már Téged sem zavarnak a kedves rokonok!
Aranyos a csing szó :lol: Nálunk sláger a "szepipi", ami a sült krumpli fedőneve. (mire rájöttünk, mit jelent :roll: :wink: )
Templomba mi is próbáltunk menni Lauval (sima vasárnap) és minket "kivezettettek" -nem volt nagyon hangos ugyan Lau és a lelkész direkt mondta, hogy őt nem zavarja, mégis az egyik olyan rendező csaj odajött, hogy jobb lenne, ha a gyülekezeti terembe átmennénk a gyerekkel, onnan is hallani az istentiszteletet. Hát, elnézést, hogy ilyen "kellemes" sztorival jövök Húsvétkor. Mindenesetre azóta nem mentünk templomba. Talán majd ha nagyobb lesz a két gyerek... Jó, hogy Te/Ti meg tudjátok oldani, hogy Szonjával mentek (még ha nem is végig maradtok).
:)

Kép Kép
celesztina

celesztina! Az a templom, ahova akartunk menni is hasonlóan kedves emberekkel volt tele, mint amit te meséltél. Szonja akkor nem hangoskodott csak ide oda mászkált és egy veszett kedves ember odajött és közöle h húzzuk már el a csíkot mert itt zavarja az embereket és nem tudnak elmélyülten imádkozni......na oda sem mentünk többet.
Ez kb olyan mint az a k*va szemét zenész akit zavart h Szonja táncol!
Egyébként nem tudom pontosan h hogy is szól a mondás de valami olyasmi a lényege h ha Jézus látná mi van ma a templomokban akkor elborzadna és kizavarná onnan az embereket.
Szonját csak akkor szoktam kivinni ha sír, ha beszél vagy rohangászik az senkit nem zavar...a sírás az más, az hangos és tényleg nem tolerálható ha 2 percig üvölt a kölök. Néha túlzásba is visszük a zajkeltést de nem szokott zavarni engem sem ha más gyerek rohangál v hangoskodik (SZonja előtt sem zavart). A sírás viszont zavar mert az egy visszhangzó templomban nagyon hangos. A mostani pap, ahová járunk még egy doboz játékot is kitett a gyerekekenek h ne uncsizzanak végig.
SAjnos nagyon kevés az ilyen templom és ha akad is az általában nagyon messze esik sokaktól.
Vendég

Kellemes húsvéti ünnepet mindenkinek!!!
Csöppke: az én babám 32 hét + 2 naposan:
egyik dokinál BPD: 86 mm és becsült súly: 2300 gramm,
másik dokinál két nappal később:
BPD 83 mm, AC: 303mm, FL: 53 mm, becsült súly 2000 gramm, de állítólag csak azért ennyi, mert ha többet ír, akkor át kellene írnia a várható szül. időpontját 2 héttel korábbra és ő ezt nem vállalja... ( :?: ) Ezekszerint lefaragott egy kicsit a mm-ekből itt-ott, ezért van a két mérés között ennyi különbség.
Magika, Kritta, Tim: Szép és igényes fotók! Csinik vagytok.
Celesztina: Szerintem az ilyen ember nem is vallásos!
Ercsi: Én is kalácsot sütöttem! Mindjárt meg is kóstizom! :P

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Magunkról annyit, hogy délelőtt ebédet főztem, rendezkedtem, délután meg vasaltam, de közben a kicsi úgy befeszített a pocim különböző helyeire, hogy elég rendesen bekeményedett a hasam, úgyhogy le kellett feküdnöm, a vasalást is félbehagytam. :( De egy kis pihi elég volt, és már minden OK. :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Szép éjszakát mindenkinek!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Bolygó, és a többiek részére én is jó, nyugodalmas éjszakát kívánok!!

Bolygó, én is így szoktam járni, mint Te. Teszek-veszek, aztán olyan feszítéseket rendez a hasamban a babó, hogy csak na...Jeleznek, hgy már pihiznünk kell. Milyen rendesek, h így kímélnek..

nos, tényleg szép álmokat!! :)

Timi&Bálint

(még sosem írtam le.. :wink: )

Kép
tim27

Szép,jó reggelt mindenkinek és nagyon kellemes Husvétot!

Napok ota csak olvasom a topicot,egyszerüen nem volt eröm irni. A nyitott külső-belső méhszájam ellenére,szerencsére még egybe vagyunk,bár folyamatosan jelez a szervezetem,mikor kell lepihenni. Nagyon megkavar ez a bolondos idő,éjszaka nem tudok aludni,de szerintem ez nagyon sok kismamát érint.
Lányok gyönyörüek a fotok. Emi egy csepet sem vagy kövér, Timi
fantasztikusak a képek,hol csináltattátok? Magika nagyon aranyosak vagytok,nagyon szép a családod! Kriszta gyönyörű menyasszony voltál,nagyon sok boldogságot kivánok!
Nálunk már járt a nyuszi,Szabolcs nagyon örvendet az ajándékoknak,nekem meghozta az Ikeás szoptató széket,annyira kényelmes,szerintem nagyiként is majd abban kötögetek.
Mindenkinek nagyon szép napot!
balla melinda

Jó reggelt!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat meg a jókivánságokat!

Kritta! Ezek a képek merénylet volt!!! :wink: :wink: Ezek után gondolkodom, feltegyek-e rémképeimből... :lol:

Nos, szépen kezdődött, péntek egész éjszakás hányással, két órai alvással és reggelre felmosórongy-kinézettel! Aztán az ablakon kinézve már az idő miatt is a sirógörcs kerülgetett....
Szerencsére du. 1-re kisütött a nap, akkor indultunk, onnantól meg végig csodás idő volt (a hideget leszámitva, bár annyira nem éreztem, nekem jólesett a levegő) ...
Gyors volt (szerencsére, mert az éjszaka hatására nagyon szarul voltam) .... de mindenki előtt le a kalappal a családban, mert hozták a formájukat és végül minden jól sikerült... :) nem ájultam el, nem hánytam és nem sirtam .... bár utóbbit sikerült megejtenem a bevonulózene meghallásával egyidőben... aztán a gyürühúzás meg az igen alatt is erőteljesen fojtogatott... mondták is utána kedves családtagok, hogy a videón nem mindig lehet eldönteni, sirni akarok vagy ájulok? .... :lol:

Egy-két képet teszek... ezek telcsivel lettek csinálva, a többit majd Zoli nővére hozza ma vagy holnap cd-n, mert a mi gépünk nem ismeri fel a digigépet.. :x úgyhogy talán lesz olyan is ahol értelmesen nézek ki, ezek eléggé érdekesek (és akkor szépen fejeztem ki magam) ... :roll:

Kép
Kép Kép
Vendég

Jó reggelt!

Kritta, Timi,
nagyon jók ezek a képek. Szépek vagytok :)

Nono,
gipszet mi is szeretnénk venni, Megkérdezhetem, hogy mennyiért láttad?
Szomorú, hogy ilyen emberekbe akadtok folyamatosan :( :( Ilyenkor azon gondolkozom, hogy vajon ránk is ez vár?

Litu,
nálam is 70 kg volt az álomhatár. Sose gondoltam volna, hogy ilyen sokat fogok felszedni. Mondjuk a 70 kg-t még csak 1 kg-al léptem túl és szerencsére már nincs sok hátra :wink:

Ercsi,
gratula a kalácshoz :)

Kép
emi29

Pumpóka: GRATULÁLOK! Kép Sok boldogságot kívánok nektek!!! Kép

Örülök, hogy minden rendben volt az esküvőn :D
Szerintem ugyan kicsit homályosak a képet, de nagyon boldognak látszotok rajta és ez olyan szivet melengető!
Pláne, hogy mennyire szorítottunk, hogy minden rendben legyen Veletek!!!

Remélem, ki tudod pihenni a fáradalmakat és hogy most már jobban vagy!!!

Kép Kép
celesztina

Pumpi,
Gratula, helyesek voltatok.
Örülök, hogy minden jól sikerült!
1Bambi

Kép
1bambi

Emi: bocsi, mivel nem tőlem kérdezted, de gondoltam, beszúrom az alábbi oldalt, ami a brendonos gipszlenyomat-készítő lehetőségeket tartalmazza:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?mainmenu=jatek&submenu=ajandek&category=hobby

és találtam egy ilyet is: http://www.kezeslabas.hu/
(én egyiket sem ismerem, csak eszembe jutott,, hogy már láttam ilyet a neten)

Kép Kép
celesztina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?