Sziasztok!
Először is
Kellemes Húsvétot Mindenkinek!
No meg, kicsit ugyan megkésve, de boldog szülinapot
Matyinak! És boldog névnapot az összes
Benedekünknek!!!
Andi! Nektek hatalmas gratula a lakáshoz! Majd írj róla részleteket, ha lesz időd!
Borsa! Gratula Emmának a kúszáshoz-mászáshoz-felálláshoz, nemsokára futhatsz utána!!!
Zsu! Megmutattam Mica fényképét a páromnak, és megkérdeztem, szerinte hány éves... Szerinted mit mondott??? Hogy kettő...
Vica! Remélem hamar rendbe jön Réka lelke is!
Szerintem nem kell beutaló az UH-ra, és itt a telefonszám: 3251100/7306
Renáta! Mi is gondolkodtunk használt autó vásárlásban, és csak azt tudom elmondani, amit párom mondott, mert én nem értek hozzá... Ő ezek közül biztos, hogy a Corollára szavazna. Ő biztos nem venne franciát, olaszt (bár azt nem is soroltál fel), németet, és Suzukit sem. A Ford-ról még jókat mondott.Szóval Toyota vagy Ford, szerinte.
Eni! Remélem lassan-lassan a lelketek is rendbe jön!
Borsika! Hajrá költözés!
Kriszta! Második gyerekkel melyik tanfolyamra érdemes menni? Te melyikre mész?
Veronikusz! Tóth doki nekem azt mondta, hogy április 10-11-én menjek AFP-re, úgyhogy asszem nem fogunk találkozni...
Tünde! Mi is hétfőn keresgéltünk ajándékot, locsolkodás nem szokás nálunk (szerencsére), de tudtommal az is hétfőn van.
És akkor rólunk egy picit: hétfőn voltam nyakiredőmérésen, minden oké volt, 1,1mm, mindene ott van, ahol lennie kell. Láttam a tablónkat is!

Ja, meg épp akkor sétált!!!! át egy frissen szült kismama a szülőszobáktól az osztályra, még támogatni sem kellett... Csak lestem, le a kalappal előtte. Nekem nem sikerült, engem áttolt Erika...
Lénából igazi hölgy lett, mondja, hogy csini, meg, hogy szép, egyre többet dumál, és nem vesz ám fel akármit, gyakorlatilag néha semmit sem akar felvenni...
Ja, és
pocisok!!! Tegnap voltunk nekem néhány nacit venni, és bementünk a Manu Art-ba is, a Mammutban. Meg fog szűnni a kismamaruhájuk, úgyhogy nagy akciók vannak. Nyári halásznacik 3000Ft, pólok 2000Ft. Persze a nacikat csak azoknak ajánlom, akik nyáron is pocisok lesznek, de én rögtön vettem kettőt is...
És már csak annyi van, amennyi a polcokon volt, úgyhogy hajrááá!!!!
Na, megyünk egyet sétálni, ha már süt végre a nap... Kellemes vasárnapot mindenkinek!!!