Nagyon irigyellek a kreativitásodért! Szuper jó dolgokat csináltatok!
Irina! Olyan édes vagy, ahogy mindennek utánanézel, aggódsz, de ez valahol így van jól.
Zsófi még 4-5x szopizik. A harmadik (ebéd) szopit váltjuk ki úgy, hogy főzeléket kap, és utána nincs szopi. Persze ha látom rajta, hogy szeretne még tejcsit (tátog, és be akar kapni), akkor még kap, és így 5x van szopi. Van, amikor elég neki a főzi és nem kér tejcsit, olyankor 4x eszik.
Ők is változnak, hol ez kell nekik, hol az.
Én nem tudom "hivatalosan" hogyan kellene ezt csinálni, én abszolút a megérzéseimre hagyatkozom, természetesen védőnői utasítás után.
Ő elmondta, hogy melyik szopit "kell" először kiváltani, utána hogy jöjjön a többi, mit adjak neki (főzi), de a lényeg az, hogy félre a szakkönyvekkel, a baba diktál, majd szépen kialakulnak a dolgok.
Én a főzelékeknél azt az elvet követem, hogy nem adok neki olyat, amit én nem ennék meg. (Pl. én nem enném meg magában az ízesítetlen céklát, de talán a krumpli-céklát sem).
Ma megnéztem mi van itthon, és ezekből készítettem főzit: olívaolaj, hagyma, csirkecomb, lestyán, s.répa, krumpli, minimális alma. És ette.
Ha Ádi nem kér majd tejcsit, nem kell adnod. Ha kevesebb főzit kér, vagy megeszi az adagját, és utána szeretne még szopizni (egyértelműen jelzi), adj neki cicit.
Én azt tanácsolom Neked, hogy vedd lazán az egészet!

Nagyon tetszik, hogy ülhetek!
Elhúzom a nótátokat !!!!
Új szabadidő rucimba.
A motorozás simán megy a folyosón.
Anya vigyázz rám le ne essek.
.