Csak egy mondatot engedjetek meg. Fontosnak tartom, megköszönönni az együttérzést, külön a priviket természetesen. Nem is akarok többet, mert ez a topic nem a halálról, hanem a születésről szól. És ugyan az ember nem tud emellett elmenni, de most mégis a BABÁK a fontosak!
Celesztina, szösszenet, kisfruzsi, kiscica, bolygó, mary, gabo,
szőlő, zsuzsa (bár neked sms-ben írtam),
klarka, nici,
szofi, xsara, nono, emma, bambi, borakata, nicci, gabcika,
felsoa, mango, ercsi, timi, zorroné, magika, (
gitka értem persze!)
csöppke, pumpóka
Én is sajnálom, aki már átélt nemrég ilyet….
Annyira megennék egy nagy csokitortát, gely édesen. (cukor miatt ugye nem lehet) a szomorúságra a legjobb!
Pumpóka bojler miatt

minden iyenkor jön. Viszont nagyon örülök, hogy jól sikerült minden. Csak sikerült a sok drukkot eljuttatni.
Kiscica Pont most megy a párod És lesz ki vigyázzon rád? Én nem merek egyedül lenni.
Apa már úgy tervezte nem megy dolgozni a baba születéséig, hogy bármikor bevihessen,,,,,hát máshogy rendelkezett a sors.
Emi steptora rákérdeztél?
Hajnalban mondtam a páromnak, hogy piros győzelem lesz, és bejött. Látom nem voltál annyira örömködő.
Bolygó igen a pasik néha rosszabbak mint a gyerekek, ha betegek. Legalább tudunk gyakorolni… főleg az első babások.
L
itu a kutya dologra: Nekem is gondot okoz, vagy inkább aggódást. Most hogy reagál? Velem pl. annyit változott, hogy nem ugrik rám, hanem csak leül és a két lábát rámtámasztja. Kímél. Viszont nem lesz bent a lakásban, mert eddig sem. Arra készülhetsz (más mesélte), hogy baromi féltékeny lesz, de ugyanúgy szeretgetni kell, mert akkor nem sínyli meg.
Mezsó szorítunk nagyon!
Zorroné sajnálatos ez a kocsi dolog, tényleg egyesek bele sem gondolnak, hogy mit okoznak. Nekem mikor ellopták a kispolskimat 4 éve teljesen összeomlottam. A rendőr meg kiröhögött, mikor bejelentettem, de nekem akkor a minden volt. (értéke meg 100.000) szóval.
Jókor jön a kiadás nektek is.
Ercsi micsoda szép a tulip fotó. Saját?
Celesztina tudom hol laktok. Felismertem. A keresztúri központban (reflex gyógyszertár alatt) van a gyógyászati bolt, én oda járok. Te is? Nagyon aranyosak az eladók.
Magika nagyon jó a saját húsvéti kép!!!!!!
Zsuzsa nem ér beelőzni! Kedden 14 órára megyek CTGzni. Te 10re?
Teszek fel képet.
Tél a tavaszban? Virágzik a barackfa, és közben hó csücsül az ágán.Tegnap készült.

havas húsvét