A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Magika köszi aranyos vagy! Asszem nem lesz locsolás. Csak apukám szokott, de nem is vágyom vendégekre.
8nap, annyira izgi. Nekem 18, de persze ki tudja. Ha a vonalzó szerint érkeznének...

Kép
téjé

Magi,
gondoltad volna, hogy ilyen sokáig bent marad???
Én tök nyugodt vagyok addig, amíg te és Klarka nem szültetek meg.

Kép
emi29

igen, valóban tartsuk be az érkezési sorrendet...

Kép
téjé

Nekem meg 28 nap :) Engem is megrémít :)

Sőt, nekem az az érzésem hogy hamarabb fog jönni. Remélem :)

Ma vagyunk pont 36 hetesek...

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Emi: bocsi, ígérem legközelebb igyexem tövább aludni! :wink:

Nono: fel a fejjel! Lehet, hogy az ünnep után majd minden visszatér a régi, nyugalmas és jobb-kedvúű kerékvágásba, nem? Akkor már a rokonok is talán békésebbek és kedvesebbek lesznek, fő az optimizmus :D (tudom, könnyű írni, pl tegnap is megúsztam pár nem-szeretem rokonnal való találkozást)

Téjé: Köszönöm az infot! :)

Magika: tényleg nagyon izgi! hú, Te mennyire vagy izgatott?

Sirkici: azt hiszem, tudom, miről írtál; ugyna most második babánál nem nagyon van ilyen (de azért egy-két reklám mindig megbőget) viszont elsőnél annyit sírtam az utcsó hónapokban, mint azelőtt összesen azt hiszem! :shock: Szerintem csak a hormonok, és ezér tis van, hogy másodszorra már ez nincs -talán hozzászokott már a szervezet és jobban kivédi :) De nekem még a szülés után a szoptatás elején is előjött -húű, akkor még rosszabb voltam, mint várandósan! Egyszer nem tudtam eldönteni, hogy átmenjek-e az úűttesten, mert jött egy mentő és nem tudtam, elég gyors vagyok-e már és ezen is elbőgtem magam... meg minden máson is, pedig akkor már vagy egy hónappal a szülés után voltam!

Kép Kép
celesztina

Téjé,
Örülök, hogy visszatértél. Még egyszer sok erőt kívánok Neked!!!

Nono,
Már neked is csak 6 hét! Fel a fejjel! Nekem is vannak rossz napjaim, de csak a hormonokra tudom fogni, mert szerencsére minden rendben körülöttem. Nincs vmi jó könyved, amit délután tudnál olvasni. Azzal elfoglalnád magad.

Nálunk Lizi nagyon várja a locsolókat, már voltak is páran. Fiúk is elmentek, Dani is olyan izgatott volt.

Nekem egyre több a jóslófájásom és olyan hasmenésem van, hogy csak na. Nem tudom jelent-e vmit.... Majd szerdán megyek NSTre.

Magi,
8 nap, nem semmi!!

Szép napot Nektek!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Ó, elnézést! Gratula a hétfordulósoknak!!!!

Kép Kép
celesztina

Sziasztok!

Judit, nagyon örülök, hogy itt vagy!!!

Hétfordulósoknak grat!

Magi, akkor csak majdnem ugyanakkor an a fordulónk, vagyis félig ugyanakkor, félig nem :wink: Remélem érthető :lol:

Síráshoz... én tegnap röhögőgörcsöt kaptam, folytak a könnyeim, párom nem nagyon tudta eldönteni sírok-e vagy nevetek :) De nevettem :) Lefeküdtünk aludni úgy 11 körül, és akkor, az ágyban jött rám, dumcsiztunk még, és nevettem mindenen, majd e átcsapott hahotázásba :) Nem tudom mi volt velem :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Lanyok!

Koszonom a sok izgit!

Izgulni nem izgulok nagyon, inkabb felek, foleg hogy szerdan voltak azok a fajasok es vissza hoztak a szules emlekeit, pedig nagyon szep szulesem volt az elso.
Ezt a szuleszno mondta es az orvos is. Nekem mondjuk nem tunt olyan szepnek, mert rettenetesen fajt, de hat ez a velejaroja.

Teje!
Hozzam is csak az apukam szokott jonni.
Na meg reggel a ferjem es a fiam.
Elhiszem, hogy nem konnyu most neked es nem is tudok mit irni, mert szerencsere en meg ezt nem eltem at, mert nalunk a csaladba meg mind a negy nagyszulo es dedszulok is elnek.
Szoval csak annyi, hogy sok erot es kitartast es nemsokara megeheted azt a csokitortat is.
Amugy nem tudom hiszel e a lelekvandorlasban.
A baratnom anyukaja halt meg egy eve es ra 2 honapra kislanya szuletett a baratnomnek.

Felsoa!
Nekem is vannak kemenyedeseim es gorcseim meg mindig, nekem is hasmenesem van es mar hanytam is.
En ezt megint a hidegfrontnak tudom be.
De lehet nalad mast jelent.

Celesztina!
Izgatott is vagyok es felek is.
Na es szomoru is vagyok, mert hat vettem szep husveti rucit a kistesonak es hat igy nem tudtam raadni.
Igaz ugy is ra fogom adni, de a poen az lett volna, hogy husvetkor adom ra. :shock:

Zsuzsofi!
En is szentul meg voltam gyozodve, hogy husvetig megszuletik es addigra haza is erunk.
Erre meg lehet tul is fogom hordani. :shock:

Emi!
Pedig lehet beelozol. :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Magi
Vendég

Nici!

Jo lehetett.
En is igy szoktam, hogy elkezdek pityeregni, majd kinevetem magam. Az uram meg teljesen zizinek nez.

Magi
Vendég

Magi, nálunk párom anyukája 1 napra rá halt meg, hogy kiderült terhes vagyok Szandival...

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Helló Locsolókat Váró és Nem Váró Leányzók,
(Én e utóbbi brancsba tartozom)
Na, először is Tim, én még nem is mondtam, hogy milyen klassz képeket láttam Rólad itt fent :lol: :lol: :lol: , örülnék ha raknál még fel párat. Ill. rosszul írtam, a képek is jók, de Te is nagyon helyes Mami vagy. (Érted! Nem csak a kép jó, hanem a szereplője is.)
Annetto, szerintem ne aggódj. egy kicsit azért a 2. képen rájátszol a borzas hajjal :lol: :lol: :lol: Sokan szeretnének azért így kinézni huszonx kiló plusszal. Szerintem Te is hamar lefogod adni. És amire nono felfigyelt, hát nekem is kiszúrta a szememet :lol: :lol: :lol:
nonokám, fel a fejjel, nem elkeseredni, gyorsan elfog menni az idő. egy kicsit szánj időt magadra! zene, könyv, pihi, stb. és én sem ilyennek képzeltelek, de nagyon helyesek vagytok Ti is.
felsoa, hasmenés? Tudod arra mi szoktak mondani, ugye? De én nem mondok semmit...
Magika, Klarka,, Naaaaaa, egy nyuszi tojta babát! Olyan jó lenne...
sirkici, én még mindig bőgös vagyok és marha érzékeny. tegnap elolvastam egy e-mailt, egy kollagenőm írta, aki 1 éve szült. hát úgy elkezdtem bőgni...szóval a terhesség vége felé szerintem ne lepődjünk meg...
csöppke, domino végig locsolta már a csajokat? (Képzeld, még mindig nem megy a képfelrakás a freeblog-on, mindig csak "x-es" téglalap lesz a helyén. de most feladtam, mert bedühödtem. majd apát megkérem, hogy próbálkozzon. De köszi a segítséget.)

Mindenkinek szép hómentes napot! (Éjjel az x-ik pisilésnél teljesen meglepődtem, mivel a tetőablakokon nem lehetett kilátni a hótól. De itt most már nincs.)
1Bambi

Kép
1bambi

Nici!

Akkor nem is mondom, hogy mit gondolok azzal kapcsoltaban, hogy anyukad meg Szandi! De szerintem gondolod.

Bambi!
Te is egyre kozelebb leszel a vegehez.
Sirashoz meg kitartas.

Magi
Vendég

Bambi, Felsoa-val kapcsolatban nekem is pont AZ jutott eszembe... :wink: (Felsoa, gondolom érted, mire célozgatunk ily bőszen... :lol: )

Téjé: örülök, hogy benéztél! A tulip-kép saját, ez is:
Kép

és, hogy ne legyek teljesen OFF, tegnap kifestettük a gyerekszobát, ma feltesszük a bordűrt! :lol: Most így néz ki:
Kép
Kupit nem ér nézni, közvetlenül festés után fényképeztem! :roll: :oops:

Tücsökkoma meg csuklik odabent... :lol: Nektek nem szokta a baba "felhúzni magát" csuklás közben? mikor "megunja", nekiáll forogni... :)

ercsi_3

Ercsi!

Nagyon jok a szinek.
Majd kerunk akkor is kepet, ha keszen lesz.

Nekem mar regen csuklott, de nekem is mozgott kozben rendesen. Mostmar nem mozog annyit, csak a kezeit szoktam erezni, hogy azokat mozgatja. Amugy nyugton van.
Gondolom mar nagyon nincs hely neki odabent.

Penteken lesz megint UH, akkor meglatjuk, hogy mekkora.

Magi
Vendég

Sziasztok,

KELLEMES HÚSVÉTOT MINDENKINEK!!

Nekem már megvolt az első locsolkodóm, hamisítatlan 80-as évek beli kanszagú a fejem :) :) Remélem értitek miről beszélek...

Jajj lányok én már úgy izgulok!!!! Furcsa, hogy a mi kis áprilisi-májusi topikunk tulajdonképpen márciusi-áprilisi-májusi-júniusi, mert van aki előbb szül és van, aki később...

Téjé, de jó, hogy megint itt vagy!! Most nézem, hogy hamarosan te is esélyes leszel Magika és Klarka mellett... :) :)

Nono, ne búsulj! Wellnesselj egy kicsit, amíg egyedül vagy! Az én férjem is elvitte magával Csengét, de ők mindjárt jönnek. Persze ugyanúgy hiányzik....

Virág, kitartás, nagyon szorítok Nektek!!!!! Én is feküdtem Csengével az elején, nem volt túl jó, de megéri. Olvassál mondókákat meg tanuljál gyerekdalokat, arra nagy szükség lesz :) Én akkor szembesültem a hiányos gyerekdal tudományommal, amikor már megszületett Csenge és mindenki azt mondta,h. mondókázzak meg énekeljek neki... Az én reperoárom a boci-boci tarkából állt :) :)

Anetto, ez a második kép nagyon jó. :) :) Az az igazi mikorszülünkmármertnehézapocak fej :) :) MI lesz a kicsi neve??

Kép
Kép
mango.

Jól van Ercsi, Ti sem unatkoztok Húsvétkor...Jók a színek és várjuk majd a további képeket!
Csuklásba a bébim már beletörödött, sokszor fel sem ébred rá, illetve nem mocorog közben.
Amúgy még mindig nagyon aktív esténként (is). Én cáfolom azt, hogy a 32. hét után lenyugszanak, lassulnak. nálunk olyan buli van a pocakban. Ismételni tudom magam, olyan mintha hasfalon keresztül szándékozna kijönni.
Magika, nekem még 25 nap. én nem akarom nagyon siettetni. bár, az éjjeli forgások 2 napja nagyon nehézzé váltak...

Kép
1bambi

Nono, nagyon jók a képek, szerintem Hódító Hód vagy te így is a kis férjednek!!!!!!

A húsvéti sonka-dömping után nem tidom, fogok-e képet csinálni a pocakomról :) :) :)

Felsoa, nekem is hasmenésem van már lassan egy hete. Lehet,h. azért mert a múlt héten elhatároztam,h . még egy kicsit felhízlalom magam :)

Kép
Kép
mango.

Bambi, az éjszakák nálunk is kezdenek nagyon "bulisak lenni" .. Ráadásul megtalálta a májamat és újabban az a kedvenc belső szervem, amit nyomkod. Néha derékszögben közlekedem....

Kép
Kép
mango.

PUMPOKA! SOK BOLDOGSÁGOT!

Lányok, ti vesztek bundazsákot/ overállt a kicsiknek? Mert nekem most ez jutott eszembe, hogy ha továbbra is ilyen vacak idő lesz még azt is kell venni...

Kép
Kép
mango.

Magi... anyósom!

nici

Látom ma egy kicsit többen vagyunk! :)

Köszi a bíztatást!

Fexem, meg tv-zek egy kicsit amíg elmúlik a pocakfájásom (hidegfront). Szülni még nem készülök, de hasmenésem is van, hasam is fájdogál, pocaklakó meg csendben lapít....pedig délelött szokott mocorogni....

Bár a 33. héten már 2770 gr-osra tippelték (sajna be szokott jönni a tipp, legalábbis Szonjánál bejött, meg a 4D alapján is kb ez a súlya) úhogy vagy a terhesség idősebb vagy simán kövér lesz a lelkem. De ez a méret egy hte volt, szóval azóta szerintem elérte a 3000 gr-ot mert nagyon sokat nőtt megint a hasam pár nap alatt.
Ápr. 21-et lőttem be a köv célomnak, amíg szeretném egyben kihúzni....aztán ahogy az lenni szokott anya tervez, baba végez!
Eszemben sincs szabálytalanul végigelőzni a sort jobbról, úhogy ápr végéig még egy darabban szeretnék lehúzni...ill. kihúzni.

Bár rémlik, hogy Szonjával az ucsó pár hetet végigbőgtem....khmmmm, most egy hete sírós a hangulatom...csak arra nem emléxem hány héttel a szülés előtt kezdődött....mintha 3-4 hét rémlene, de nem tenném rá a fejem.

ercsi! Ha fennt lesz a bordűr tegyél még képet! Szépek a színek!

Nyuszi hozta babát kérünk mára!!!!!!!! :D Az tutkó feldob mindenkit!!!!!!! :D Ki vállalja?????Én vállalnám, ha 2 héttel idősebb lennék! De sajna most még koraszülött lenne, úhogy kihagyom!
Vendég

mangó,
agyaltam én is azon, hogy venni kellene valami meleg overallt, de aztán lebeszéltem magam. mert:
-mekkorát? ki tudja "mekkoraként" születik. (azért, hogy 1x ráadjam...ha eltalálom egyáltalán a méretét...)
-kocsiban hozzuk haza.
-ki tudja milyen idő lesz. (én bízom a jobb időben)
-van egy csomó takarója/plédje.
jó smucig vagyok, mi? :roll: :roll: :roll: :roll:

nekem szerencsére nem éjjel bulizik a pocakban, hanem tartja magát a fél10 és fél11 közötti időszakhoz, ami lassan már több, mint 2 hónapja állandó mozgolodó-ébrenléti időpontja. (ha ez maradna így...jó lenne) aztán 3kor éjjel néha fordul 1-2-t. aztán reggel 8 körül, majd 10-11 körül. du-n 3 és 6 körül (6 után csuklik)
szóval ez elég baráti lenne a születése után is...

Kép
1bambi

Nici!

Bocsi!

Mango!
En Zoliet vettem elo es az lesz majd a bundazsak.
Feher kivul, belul meg vilagoskek feher csikos.

Nono!
En bevallalnam, hogy legyen husveti, de nem akar jonni. :shock:

Bambi!
Neked is meg ket het es johetne nyugodtan.
En meg max ket hetig tarthatom mert utana inditjak.

Szoval meg te is siman megelozhetsz egy ket nappal. :wink:

Magi
Vendég

Hé magika,
ne bíztasd itt a gyermeket a pocakban. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de igazából (néha) ez nem érdekel, hogy mikor jön, mert már a 36-on túl vagyok. és jöjjön amikor jönni akar...(de még inkább maradjon).
Szóval, nem akarlak megelőzni!!!
Hú, de határozott vagyok!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
1bambi

Magi, nekem is van egy barna, unisex, de az nagy lesz és most ezen gondolkodom, h. azért csak kellene...

Na megyek, puszi mindenkinek!

Kép
Kép
mango.

Mamackáról nincs hiretek?
Remélem nem szül még!

Kép
1bambi

Bambi, hát ez az,reménykedni kell,h. most már tényleg itt a tavasz és akkor elég a takaró!!! Vsstag hálózsákká alakítható takarónk is van... Na majd átnézem még egyszer mik a lehetőségek :) :)

Kép
Kép
mango.

Jut eszembe, én vettem egy kiskabátot a babának ha ilyen car marad az idő és nem várja ki a májust, de az kevés lesz. Szonjától maradt egy bundazsák, de az meg 6 hós kortól van....úhogy ha marad a tél akkor apának lesz egy futása. Csak meg ne szívjuk, mint Szonja születésekor. Nyár volt de 17 fok és sehol nem lehetett kapni hosszú újjú bodyt meg kardigánt....pólyát kapott a lelkem meg egy kölcsön gardigánnal húztuk ki azt az 1 hetet. Kép

Ilyet vettem neki világos-kékben. Talán elég lesz...
Vendég

Hú mango,
most számolok. Ti sem sokat vártatok a 2. bébivel!
Le a kalappal!
De most lelövöm magam, kezdek uncsi lenni.

Kép
1bambi

Átültettem egy virágot... nem semmi módon elfáradtam benne :lol:

nici

csak még annyit, én ilyen meleg cuccost vettem neki:
Kép

"maci gyerek"

Kép
1bambi

bambi! ment pü.
Vendég

bambi! ha ilyen hideg marad akkor ez kevés lesz (szerintem). De talán eléri a hőmérő a 16 fokot és akkor nem kevés.
Vendég

mango! Nálatok igaz lesz az egyik kicsi másik pici! bizti nem lesz könnyű az elején de utána....na azért irigyelni foglak.
Tegnapelőtt a misén volt egy testvérpár nagyjából ekkora korkülönbséggel, de egy év alatt összenőttek és nagyon nehéz volt megmondani h melyik is az idősebb mert nagyjából egy magasak voltak és anorákban nem könnyű. De nagyon jól elvoltak és futkároztak.
Vendég

elég vastag ám. meg nemcsak ezt adnám rá. :lol: :lol:
meg plédek.
á, nem tudom, majd ha tényleg hideg lesz, apának meg lesz az egyik feladata!
neked is ment p.ü.

nici, tudom milyen érzés. én tegnap a muskátlikat ültettem a teraszon. először hajolva, majd széken ülve, majd guggolva, majd térdelve. és nagyon elfáradtam. a bébi meg szétrúgott közben. nem tetszett neki sem. nekem sem.
gondolhatod, ezek után, hogy kiakadtam mikor fél3-kor azt láttam, hogy nem látok ki a tetőablakokon a hótól. na, ha a muskátlik meghalnak, akkor nagyon mérges leszek. (nem 2 ft volt.)

Kép
1bambi

A bundazsak nekunk is 6 hos kortol van, de nem erdekel, hogy nagyobb. Felhajtom az ujjat, az meg hogy hosszu nem erdekel. A kapucnia jo lesz, ugy is ket sapit kap majd ha hideg lesz.

De en vettem husvetra egy ilyet is. De minek, hisz vege a husvetnak. :cry: :shock:

Kép

Kép
Vendég

magika! Most kapcsoltam h lány a 2. babád! Mi a neve? vagy ez titok?
Szép az overall. Nem fogja a farkincája nyomni a babát ha háton fexik benne? A képen egy vaskos farkincának tűnik, de lehet h a látszat csal.
Vendég

Sziasztok,
nálunk is maradt Laurától bundazsák, bár amikor ő szültett neki még nagy volt, így nem hagytuk benne felügyelet nélkül,de azért elkélt és így legalább sokáig tudta használni.
Van meleg altataózsákunk is (vagy mi a neve) meg kocsizsákunk is. Talán először ezek nagyok lesznek, de azt hiszem, vennék is, ha nem lenne. Persze én mostanában találtam errefele szupi használt-ruci üzleteket (babásrucisok) és nagyon jó minőségű olcsó holmikat lehet kapni -meg megyünk börzézni is, azt nagyon szeretem :D
Dobok képet a bundazsákról, bár ezeket keverem, ezt hívják így, ugye?

Kép

Kép Kép
celesztina

Hali!

Köszönjük a sok gratulációt! :)

Énis bevállalom a húsvéti bébit... mostmár simán! :lol:
Tegnap óta nem szedem a magnéziumot, keményedek szinte folyamatosan, de semmi fájás... éjjel keltem arra, hogy nagyon fáj a derekam, de elmúlt...
Eddig izgultam, hogy bennmaradjon szombatig és még a végén majd túlhordjuk... :lol: :lol:
Vendég

Lányok,
akkor látom ez a sirás nem csak nálam van, ez megnyugtat, valószinűleg a hormonok, meg már azért ha rágondolok a szülésre (ami nagyon úgy néz ki császár lesz, ez külön elszomorit), apa meg engem is egyfolytában zizinek néz. Hiába, a férfiak ezt nem tudják megérteni!

Magika,
nagyon édes ez a nyuszis overall, és szerintem ha nem húsvétkor adod rá, az sem baj, hisz akkor is egy aranyos kis nyuszikád lesz benne!
sirkici

Nono!

Farkinca faskos, de nagyon puha es az overal meg vastag. Szerintem nem fogja nyomni.
De inkabb a zsakot fogjuk hasznalni szerintem, foleg, hogy sok szoknyat vettem.

A neve Katalin Agnes lesz ha minden igaz.

Magi
Vendég

SZiasztok Lányok :)

Továbbra is kellemes húsvétolást!

Nem tudok visszaolvasni, de pörgettem pár oldalt ..

Virág
- Nagyon örülök, hogy jelentkeztél!!!! :) :) Nagyon jó kis ajándék ez nekünk a nyuszitó, mert én komolyan aggódtam, hogy így eltűntél hosszú időre .. Ügyesen tartsd még bent a pindurit, ahogy eddig is!

Ercsi
- Nagyon jók a színek! Ügyesek vagytok, állati jól néz ki!!! Alig várom a kész, bútorozott fotókat!

Magika - Túlhordás csak nem lesz már :lol: :lol: :lol:
Az a lényeg, hogy jól vagy, és nem kínoznak azok a bosszantó jóslófájások ;) Most már csak akkor fájjon, ha tényleg jön a kiscsaj :)
A nyuszis szett aranyos nagyon :)

Én meleg rucit nagyon nem is vettem Alíznak, gondolam áprilisban már jó idő lesz .. erre amit látok, elég rémisztő :shock: :shock:
De megnéztem a kölcsön rucikat, és szerencsére téli babától vannak, így azokat a napokat, amikor meghazudtolja a tavaszt az idő, ezekkel kihúzom :)
Én külön nem veszek ..
Teljesen elértük a 0-t anyagilag .. most már csak várjuk Alízt :D :lol:

Már csak 9 nap :)

További szép napot!

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Köszönöm a pocakfotós dícséreteket! :) Bambi, csak irultam-pirultam oops:

Téjé, nagyon örülök, hogy újra itt vagy :!: :!: Ja, és eszméletlenül szép a kép a fáról!!Nagyon szimbólikus.

Virág, Téged is nagyon jó újra "látni", ha még maradhatsz pár napot, akkor írj! Mennyire van nyitva a méhszáj? Remélem, hogy a tapasztalatok, amikre szert tettél pozitívak.

Ercsi, nagyon szép a szoba. Próbáljátok meg hamar bordűrözni, rendezgetni, mert már kíváncsiak vagyunk rá!

Minden hétfordulósnak nagy-nagy gratula!!

Nono, érdekes de vmiért én is sötétebb típusúnak képzeltelek el, nem is tudom miért. Nagyon csinosak vagytok a lánykáddal.

Bambi, én nagyon érzem az 1 kg-ós méhet..Tényleg érdekes, még nem hallottam erről (50 g-ról??)

Szösszenet, 9 nap?? Hú, ez már tényleg nagyon itt van!! :)

lányok, én annyit eszem mostanában....Az utóbbi 3 hétben szerintem többet ettem, mint az előző kb. 2-3 hónapban összesen...Szinte egész nap eszem...

Timi

Kép
tim27

Szössz,
húha, 9 nap, nem semmi! Akkor mostmár ti tényleg csak vártok! :D
sirkici

Sírás... :D én az előbb nézegettek KISVAKOND-os képeket, és azon is majdnem elbőgtem magam... :oops: :lol: Olyan kis éééééédes! :)

Én is hetet fordultam! Már csak max 6 hét! Némelyikőtöknek meg 6 nap... :shock: :)

ercsi_3

Virág, örülök, hogy hazaengedtek, remélem minden rendben lesz, és maradtok egyben ameddig csak lehet!

Szössz, nem semmi a 9 nap... van már benned izgalom? Hamarosan láthatod Alízt, tök izgi :)

Szőlő merre jár? Lehet írta, hogy nem lesz az ünnepek alatt, csak nem tűnt fel... de az igen, hogy nincs :)

Ercsi, szép a szoba, élénk, jó színek, kiváncsi vagyok majd én is a végeredményre!
Lassan nálunk is elkészül a babasarok, még pár apróság van hátra, kép, dekorációk felrakása, és a matrac, de ezek is megérkeznek a jövőhéten :) Minden kimosva, kivasalva, behajtogatva a kis szekrénybe, olyan jó néha beszagolni, és megnézni :)

Zita, ha olvasol... jó lett a cukor? Nekem szerencsére megint jó! Holnap reggel találkozunk!

Tim, a képek tényleg nagyon jók, tök csini kismami vagy :)

Meleg rucik... én tettem el azt is Szanditól, de bevallom elő sem szedtem őket a bőröndből, de ki tudja, ha így folytatja az idő, még szükség is lehet rá! Remélem azért ha kihúzzuk májusig, már nem lesz olyan hideg, ha mégis, előkapom majd, és kimosom :)

nici

Sziasztok!

Kellemes Húsvétot Mindenkinek!

Téjé: örülök, hogy jelentkeztél, kitartást és sok erőt Neked továbbra is!

Virág: de jó, hogy jelentkeztél és hogy minden oké Veletek!

Pumpóka: gratula az esküvőhöz, szépek voltatok, várjuk a továbbbi képeket! :D

Overall: szerintem mi nem veszünk! Ha továbbra is marad a vacak idő, van egy 62-es szőrmés kiskabátunk, azt kapja meg vastag takarót! De most már csak jön a jó idő! Bár itt mára esett 5 centi hó reggelre...

Ercsi: nagyon szupi a színe a babaszobának!

Bambi: nekem is sokszor van olyan érzésem, hogy Beni hasfalon keresztül szándékozik kijönni! Kb. a 32. héttől olyanokat bír feszíteni magán, hogy időnként a csillagokat látom... A legjobban a bordánrúgás tud fájni... :D :shock:

Rólunk: mi itt vagyunk a szüleimnél Sopronban, délután megyünk majd haza... Tegnap síelni is voltunk Ausztriában! Ja, én persze nem síeltem, csak felvonóztam meg sétálgattam... :-)
Teszek is fel képet!
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Szösszenet! nem furi, hogy tudod mikor lesz itt a nagy nap???? Bár biztos jobb érzés mint várni hogy na akkor most mikor szülök....legalábbis én szívesen tudnám előre.

Mostmár muszáj reagálnom a "hűnonoénismásnakképzeltelek"-re! :D Voltam barna hajú is, mindenki azt mondta hogy sokkal jobban áll de én annyira rosszul éreztem magam a bőrömben h visszaváltottam szőkére. Meg valahogy olyan szürke kisegér érzésem volt. És ha nem voltam lebarnulva vagy agyonsminkelve akkor tényleg olyan semmilyennek éreztem magam.

No szőkén és barnán:
Kép Kép
Vendég

Bambi, elhiszem, hogy mérges vagy, remélem nem fagynak el a muskátlik!
Én csak benti virágot ültettem át, de megszenvedtem vele :) A zuhanyban csináltam, hogy könnyebb legyen utána a takarítás :lol: először próbáltam ülve, gugolva, térdelve, végül hajolgatva, sikerült, de lefárasztott :)

nici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?