A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

autótéma: én is az opel táborhoz csatlakoznék. nekünk is az volt (astra combi), most is az van, ráadásul egyik sem fiatal, és semmi bajunk nem volt velük eddig, pedig elhihetitek, hogy nyúzzuk szegényeket, ráadásul totál analfabéták vagyunk az autókhoz, tehát nálunk elsőszámú szempont, hogy minden úgy működjön, ahogy kell.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok:

opel, toyota...nálam is :) aztán a ford...

végül Esztergomba elmentünk, de a fürdőbe nem jutottunk be, megtelt. állítólag minden hétvégén ez van. bp közrelében ez az egyetlen téli fürdőhely. így nem is próbálkozunk.... üdülési csekk maradt. lehet, hogy mégis leesszük :)

Villő reggel Bene előtt kelt, így utána még gyorsan elpotyogtattam a nyuszi helyett az ajándékokat. Bene nagyon élvezte, és még acsokit is ette, azt hittük, mind nekünk kell majd megenni... de már sajnos nem így van :lol:

Linocs, én kivittem Villőt 2 hét után már. Pedig akkor influenzajárvány volt.Fokozatosan elkezdheted levegőztetni, és akkor köv. hétvégén tudtok már sétálni.

Hát mikulás koma nélkül én is ellettem volna...
locsaolkodást én is utálom, de sajna anyumhoz menniük kell a fiúknak

mtunde

Villőnek és Berkének boldog hófordulót!!!

Linocs
Fruzsi már 3 hetes, hihetetlen, hogy repül az idő! :lol:
Egyébként megint leselkedtem Monácska miatt, azt olvastam, hogy ma megszületett Nóra baba.

Jó éjt mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Phadri: bizony-bizony! Megszületett Monácska Nóra babája!!!!
linocs

Phadri: nekem mondod??? annyira hihetetlen, hogy már ekkora!!! De olyan, mintha mindig az életünk része lett volna... olyan természetes, hogy itt van - de még mindig felfoghatatlan, hogy a miénk, és ennyire szép, okos - szóval tökéletes..... :) :) :)

mtunde: holnap kivisszük a kisasszonyt. Még kitalálom, hogy hordozókendő, vagy babakocsi, evés előtt, vagy evés után - mennyi komoly döntés ;) ;);)
linocs

Linocs
Kívánok nektek a holnapra tervezett sétához nagyon jó időt!!! :D
A hogyant és mikort majd éjjel megálmodod! :wink:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

jó estét!

Monácska! gratulálunk Nórikához :D :D

ki vagyik purcanva..vendégek elmentek....Enci délután megint nem aludt,tegnap se. Mondjuk most úgy bedőlt az ágyba, el is aludt rögtön. nem csodálom...megint voltunk 12en.szóval nem unatkoztunk. nálunk is ma jött a nyuszi, de azért holnapra is tettem el a kertbe keresgetni valót :lol:

remélem mindenkinek szépen telik a hétvégéje!

kocsitéma: nekünk volt már opel,suzuki,renault,bmw,toyota,honda,kispolski :D ,
a cliom 10 éves volt amikor lecseréltük... soha semmibajom nem volt vele, soha nem hagyott ott az úton... most suzuki sx4 van.
de ezt is szeretem... előtte volt egy 1000éves honda accordom is. azzal sem volt soha semmi baj....
fordot nem ismerem...
Vendég

jó éjszakát mindenkinek

Kép
Vendég

Mónácska
Gratulálunk a kis csöppséghez!!!!
Minden szépet és jót Nektek!!!

Kriszta
Persze simabőrű az a simaszőrű (így jár az aki közben mással is foglalkozik) :oops:

Linocs
Nálunk sem volt mese pár naposan Áron már kint aludt a kertben először 10 percet aztán fokozatosan 2 hetesen már másfél órát és fél órákat sétáltunk, ha kevésbé volt meleg az idő.
Doktornéni parancsára!
Azóta is kint alszik délelőtt, ha esik akkor is csak akkor az előtérben a levegőn, de fedett helyen.

Gabi
Tessék pihenni és most már, hogy a nyuszik elmentek várni a gólyákat. Hamarosan biztosan jó hírt hoznak! :wink:

Steffi
Minden rendben? Olyan régen írtál!

Adri
Mi újság a kertben?

Zsu
Pedig már nincs is telihold, vagy még igen? Csipa komát nem fújt el ez a nagy szél?

Mi már megint a fogacskákkal küzdünk és most rosszabb, mint az első kettő. Ráadásul nem is tudom megnézni mi zajlik a szájacskájában mert nem engedi. Remélem ez gyorsabb lesz és nem kell 3 hónapot várni.

Kép
hanna09

Linocsna ne mond, hogy a Fruzsi már 3 hetes...hihetelenül telik az idő :o sztem is kiviheted óvatosan egy 10-15 percre..Berke is kb 3hetes volt amikor elkezdtem kivinni, valamint kint altatni,( Berkusz forradalmár-okt 23-án született-és elég hideg volt)olyannyira, hogy 1 éves koráig nem volt hajlandó nappal bent aludni csak kint.Majd szorítok, hogy holnap szép idő legyen!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Tapasztalt anyukák! :) Izgulódjak, vagy ne izgulódjak: ez itt a kérdés. Hogy miért? Fruzsi most már másodszor hányja ki sugárban a kaját evés után... Ma hajnalban annyira, hogy nekem hálóinget, bugyit kellet váltanom, mert annyira eláztatott mindent. Aztán tegnap is - miután én teljesen kivoltam, hogy szegény,szegény - nézelődött egy percig, majd követelte a cicit, evett egy 20 percet, aztán elaludt. Azóta alszik (kb. 3 órája).
Mondjuk egész szopás alatt eléggé elutasító volt - láttam, hogy valami nem stimmel - ilyen szokott lenni akkor, ha büfizni akar - az meg is volt - aztán evett tovább, és a végén pedig jött ez a sugárhányás
Persze gyorsan rákerestem a neten, ahol a természetes jelzőtől egészen a betegségig minden volt a hányásra. Szerintetek???
linocs

Linocs
Szerintem még ne ijedj meg, nálam a fiúk ilyen hányósok voltak, mert kicsit túlették magukat. Ha a hányás után megnyugszik, akkor ő is egy kis haspók és túl mohón eszik. Ha a széklete rendben van (nem habos) akkor semmi baj. Meg az ő gyomruk, még most alakul.
Minden jót!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Jó reggelt!

Micsoda pangás, biztos mindenki a locsolókodókal van elfoglalva! :D
Márha egyáltalán nem viszi el Őket a szél, mert nálunk nagyon fúj és még havas is minden. :roll:

Dorka
Áron is csak kint hajlandó aludni, ha esik ha fúj, még jó, hogy van fedett, védett része a háznak. Régebben még köröket is kellett rónom, hogy elaludjon a kis gengszter, ma már beleteszem a babakocsiba és alszik is. :D Hiába tréningezve van ez a gyerek! :D

Linocs
Ilyen nálunk is előfordult bár nem sokszor kb 2x 3x és mindíg éreztem (persze csak utólag tudtam mi az), hogy valami nem stimmel, nem úgy szopizik.
Doktor nénik azt mondta, hogy ha nem gyakori és nem minden szopinál akkor nincs baj és inkább jöjjön ki, ami nem esik jól,mint sem gondot okozzon odabent.
Szeritem ne aggódj csak figyelj és ha úgy érzed valami nincs rendben mindenképpen beszélj az orvosotokkal, az nem árthat és meg is nyugszol.

Hanna

Kép
hanna09

Linocs!
Nem kell megijedni...a jó evő babák szeretik túlenni magukat. :D
Orsi csinált ilyeneket, de Dnai nem. Orsi 200akat szopizott, Dani 130akat...
Ja és a legfontosabb: amit kihány az mindíg sokkal többnek látszik mint amennyi...!!!!!!!!!! Én néha megmértem egy ilyen sugárbahányás után és mondhatni 30-40 gal lett könnyebb a gyerek...pedig engem baromira megijesztett a mennyiség, azt hittem mindíg, hogy minden visszajött aztán mondta a doki, hogy általában max a fele jön ki...

A tegnap esti előadás hihetetlen volt.
Még soha nem láttam Orsit ilyen elvarázsoltnak :D
Baromira élvezte...nem okozott gondott neki végigűlni a 2*45 percet. SŐŐŐŐTTTT kért még egy felvonást. :D
Kiabált, táncolt, tapsolt, énekelt...
Persze utána a shopban otthagytam 5000 ftot... :? dehát egyzser van ilyen alkalom és hát a villogó korona meg a hercegnős fagyikehely nagyon-nagyon fontos dolgo, ugye???????

Kép

Kép
cukipofa

Adri!
Az utsó 4 előadásra alig-alig fogytak a jegyek...este is csak a negyede volt tele...
Volt ott egy háromgyermekes anyuka a shopnál és hát mit ne mondjak, a gyerekek rögtön mindent akartak és anyuka így: na jól van akkor most mindenki lenyugszik, választ egy valamit aztán hiszti nélkűl elmegyünk haza.
Szegénykémnek így is 8000 ftjába került... :lol:

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok,

Monának 3150 grammos, 50 centis lánykája született. Gyönyörű nagyhajú baba.
A szüléstörténetet majd ő leírja.
Sok locsolót kívánok minden lánynak! Rita
nováky_rita

Sziasztok!

Manócska: Gratulálunk a pici lányhoz,sok boldogságot,tejcsit.

Remélem mindenkinek úgy telik a mainap ahogy azt eltervete, sajnos az enyém nem,de majd csak túl leszünk ezen is :lol:

Viktor-baba megint beteg,folyik az orra és egy kicsit lázas is,de étvágya azmegmaradt /Hál Istennek/ :P

Többiek?
Memme? Steffi? Adri? Gyuzso? Gabi? és persze a többiek.
Bocsi ha valakit nem név szerint említettem.

valentina

MONA: GARTULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :)
(a nagy hajért meg most írigykedek egy kicsit :wink: :wink: )

Kép
Kép
Kép
manóka28

sziasztok

húúú nem nagy a pörgés...... még mindenki locsolkodik :lol:
én is csak bekukk, mert "romokban" a lakás :D
remékem mindenkinek szépen telt az ünnep!!
Vendég

MOnának és Biribonnak nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!

Kép

Kép
cukipofa

Monácska!
nagyon sok szeretettel gratulálunk sok egészséget és boldogságot kívánunk a kis Nórinak és az egyész családnak!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Kati!
Boribonnál is megszületett a baba?
Akkor nekik is nagy gratula!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

igen, biribonéknál is megszületett a baba (már itt volt az ideje a 41-42. héten járt...)! Hír a másik topicról:

Biribon üzenete:
21:37-kor megszületett M. Luca Sára! 3150g, 52 cm a gyönyörűségünk, hangosan cuppogott, míg be nem kaphatta a cicimet.Jól vagyunk, majd jelentkezem.

Gratulálok Biribon!!!!
linocs

Sziasztok!
Látom, van akinek tojást hoz a nyúl, van akinek bébit, szeretettel gratulálok a friss babás anyuci(k)nak. Most akkor Biribon is?

Nálunk szintén kaotikus állapot, mint Gabiéknál, úgyhogy most csak képek, aztán holnap igyekszem jönni és visszaolvasni, reagálni is. Remélem, mindenki olyan jól mulatott, mint mi, és szépen telik a Húsvétból, ami még hátra van. Steffiről tudunk valamit?

Jó éjszakát mindenkinek:
Dejákosné

Kép kutakodásKép indulok a zsákmányért Kép két feles után

Kép
Kép
paklincs

Na hát akkor Biribonéknak is minden szépet-jót! Aztán kéretik ide is eljuttatni a híreket-képeket, ne kölljön már mindig a szomszédba átugrani az aktuális infokért!Nohát. :D

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Linocs, nálunk is volt ilyen, kb ilyen tájban, túleszi magát Fruzsi, aztán a maradékot visszatornássza. Semmi gond, aggodalomra akkor lenne ok, ha minden szopi után ez lenne, és nem is lenne nyugodt. Néh amég most is produkál ilyet Villő.

mtunde

Köszönöm lányok a tanácsokat, nyugtatást - remélem, tényleg csak a bélpoklosság az oka a hányásnak - idáig csak kétszer fordult elő, úgyhogy csak...
linocs

Sziasztok Lányok!

A friss anyukáknak szívből gratulálok és sok boldogságot, jó egészséget kívánok a csöppségekhez!

Cukipofa:
kicsit felületesen olvastam vissza, melyik ,hány órás előadáson voltatok? Mi is vasárnap voltunk a Disney -n 3 kor. Szerintem nagyon jó volt, legalábbis én olykor azon vettem észre magam, hogy nyitott szájjal, mosolyogva figyelem a műsort - akár egy gyerek......

Nálunk is ma vendégsereg volt, 17 en voltunk,. ebből 5 gyerek. Szandi holnap lesz 6 éves, azt ünnepeltük. Mi ugyan holnap köszöntjük csak fel, s be lett neki ígérve Esztergom, de sajnos csúsztatnunk kell, mert vagy felfázott vagy valami kisebb fertőzést összeszedett, mert nagyon csíp neki, ha pisil. :cry: Mára kicsit jobb, de nem merek kockáztatni.

Húsvét hangulatom, az abszolút nincs, főleg hogy ma is hóesésre ébredtünk..... grrrrr......

Paklincs: Jankó nagyon szívdöglesztő pasi abban az öltönyben...... s persze Flórka sem marad el mögötte...

Heni

Kép

Kép
cancan

Halihó!

Csak egy gyors bejelentkezés, hogy még megvagyok...

Nem tudom ki rakott már fel képet, egyenként nem is sorolom fel, de mind tök jóóó!

Testileg már jól vagyok, úgy-ahogy, de lelkileg kicsit paff vagyok, anyósék is voltak hétvégén, elég volt... na mindegy, majd jövök aztán mesélek, most tényleg csak azért, hogy én is élek!

ja autótéma: nekünk is 1 évig volt egy 20 éves opel kadettunk, nyúztuk ezerrel, 1x lett valami nem tudom milyen baja, alkatrésszel, szereléssel együtt kijött 10ezerből a javítás... most röni mégane van, ez is jó, de ez ugye tavaly meghibásodott na ennek a szerelése picit többe volt, majd mi is el akarjuk adni, egyébként jó autó, lehet nyúzni, biztonságos szóval jó csak hát francia és drága bele az alkatrész. én is toyotára és opelre szavazok!

Frissen szült anyukáknak szívből gratulálok és a legjobbakat!
Vica!
Mikor mész a héten a kútvölgyibe? Nekem is kell mennem, holnap beszélek a dokival, hogy melyik nap, hátha össze tudnánk futni...

Szép hetet mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Biribonnak és Monácskának nagyon nagy gratula! Sok boldogságot és sok-sok tejecskét kívánunk!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Alexandrának boldog szülinapot!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Szandinak nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!

Monácska, Biribon,
gratulálunk és sok tejcsit kívánunk!!!!!

[color=blue]Berkének és Daniiinak boldog hófordulót!![/color]

Steffi,
örülünk a néhány sornak is!!!! majd gyere, mesélj!!!!

Dejákné,
volt szerencsénk élőben, naggyon csinosak voltak a gyerkőcök és Apjuk is megborotválkozott!!
de mi már nem találtunk csokitojit a kertetekben, ezek szerint KisJankó nagyon alapos volt!!!

Heni,
17 ember, nem irigyellek..... Szandinak jobbulást!!!

Valentina,
Viktor baba gyógyulj meg!!!! gyógypusssz!!

Eni, ??? +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mi egészségesen, én hullafáradt, Miklós 7.-8. foga is jön... 1 óránál többet nem alszom egyben... 8) én nyertem meg a karikanövesztő-versenyt!!! :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Jó reggelt!

Milyen hírekre jövök!!! :D

Monának és Biribonnak szívből gratulálok!!!!!!! Nagyon jó egészséget és sok-sok tejcit!

Kriszta,
Igen, sajnos félrenyelt és ez miatt volt a fulladás. Most annyira félek, hogy szinte megrágom előtte a kaját :? Át estem a ló túlsó oldalára!!!! Ja Réka meglátta Panna fényképét és közölte hogy "kislány, aranyos nagyon!" :lol: :D Pocak képet azért most már kérnénk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Linocs,
Nyugi, bizti teli ette magát a kisasszony!

Paklincs,
Hát ez a Jankó!!! Ebben az öltönyben annyira édes..... Flórkáról ne is beszéljünk!

Steffi,
Én pénteken megyek UH-ra, 12-re!!! Tényleg szupi lenne összefutni.... De amúgy jövőhéten kedden meg a dokihoz kell mennem. LÁttam, hogy Sípos is kedden rendel. Te a kórházba jársz hozzá, vagy magánba????

Gyuzso,
Micunak utólag is boldog hófordulót!

Most mennem kell mert RÉka nem akarodzik leszakadni rólam....

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Cukipofa
Félreérthető voltam a jegyvásárlással kapcsokatban. Egy rokon vitte volna el a nagyokat, de csak az egyik előadás lett volna jó az időbeosztása miatt és arra nem kaptunk jegyeket. :cry: Legalábbis azt mondták neki, hogy arra már nincs jegy. De lehet, hogy csak egymás közelében nem volt már több, mert 8-an mentek volna. Majd legközelebb.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

SZANDINAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szandi!
Boldog szülinapot!

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Szandi!
Boldog szülinapot!!!
Monának és Biribonnak gratulálok!
Berkének és Daniiinak boldog hófordulót!!És persze Micunak is(kicsit megkésve)
Pár kép:lol:
Kép KépKép Kép Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Csak gyors vizit... :lol:

Szandinak Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk.

Andi:Nagyon jók a képek. :lol:

Steffi: Örülök, hogy jöttél,egy cipőben járun,nekem is volt az anyósóm, :evil: .... Neki minden áron fel kellett keltenie a Viktort,mert ő játszani akart vele :oops:

Gyuzso: Nekem is vannak karikáim,de még csak kezdeti stádiumban vannak :P
Megpróbálok még jönni és akkor teszek fel képeket is.
Memme?Hogy vagytok?
Gabi? Jól vagytok?
Puszi mindenkinek

valentina

Hahó!
Itt vagyok én is. Két napja olyan gyomorgörcsöm van, nem tudom mitől, hogy majd' megveszek. Vasárnap éjjel semmit nem aludtam, azóta enyhült, de most sem az igazi.

Emano! Balázs mit látott a hűtőben?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Több részletben jövök, a kvóta miatt.

Óriási gratula Biribonnak és Monácskának a babákhoz!

Hanna! Nekem egyszer sikerült csak rókáznom, azt is fogmosás miatt. Egyébként no rókica.

Vica! Szegény Réka! Panka is félrenyelt egyszer-kétszer, de nem volt egyik sem olyan súlyos, hogy kórház lett volna a vége.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

És: Szandinak boldogboldogot kívánunk!

Kép
Kép
kriszta36

ezt vette ki a hűtőből, de hogy honnan látta???!!!:shock:
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

steffi, valentia: úgy látszik, ez a hétvée az ayósoké volt :evil: Itt dilemmáztam, hogy vigyük ki Fruzsit - na ez megoldódott: sehogy... megjelent anyós... amit kértünk tőle, azt nem hozott, amit kértünk, hogy ne hozzon, no azt hozott... Fruzsi épp evés után volt félálomban, ez a nő meg itt toporgott körölöttünk, hogy ő megfogná... addig-addig, míg Fruzsi fel nem ébredt, jó akkor tisztába raktam a lánykát, és odaadtam neki. Megfogta, de úgy, hogy hátrabicsaklott a feje... Ekkor óvatosan rászóltam (mert mindenen megsértődik), persze megsértődött. Ekkor nekem sügős ordítanivalóm volt a konyhában (persze halkan) Aztán sikerült visszakaparintanom a lánykánkat, gondoltam pár perc komfortszopi megnyugtatja - így is volt. Persze a drága anyós ott nyüzsgött körülöttünk. Fruzsi bealudt, próbáltam letenni, erre a drága anyós lába valahogy elém került, és elbotlottam benne, gyerekkel a kézben!!!! már-már kabarészerű volt az egész... aztán sikerült lerakni Fruzsit, akkor meg percenként rohangált megnézni, és a gyermek mellől ordibált, hogy már alszik -persze felébredt!!!!!!!!!
Na Fruzsi eztán sztrájkolt, csak fél 3 körül volt hajlandó elaludni...
És nekem is gyomorgörcsöm volt, de én legalább tudom, miért... :evil: :evil: :evil:
linocs

bocs az elgépelések miatt, szoptatok
linocs

Fúú, lányok, ezek az ünnepek nem mindenhol a béke és nyugalom napjai voltak, látom :(

Paklincs, Emano
, ezek a képek!

Szülinaposoknak, hófordulósoknak a szokásosat! Én már se követni, se sorolni nem bírom. Pedig nálam a lista :)

Monácskának, és Biribonnak
sem gratuláltam még.

Mi ma voltunk dokinál, megkapta a szuriját a lányka, meg se nyikkant. Nem hiába, edzett a bátyjától :) Amúgy most kicsit kevesebbet hízott, csak 500 grammot, ami azért az előző 1 kilóhoz képest csak a fele, de ha havi átlagot és a hurkái számát nézem... :) Ráadásul ez a hónap látványosan a szellemi-mozgásos fejlődésé volt. Ha Benénél lett volna ilyen hízásvisszaesés, már rágnám a körmöm, de így már csak megállapítom a tényeket. Jó ez a lazaság :) Benét meg elküldte a doki bőrgyógyászhoz, mert az ekcémaszerűségét megmutattam, mert még gyógyult állapotban sem tökéetes. Utálom ezt, hogy most mehetünk valahova el, és sejtem, hogy kb semmit nem fog az sem mondani :( Néhány ilyen beutalós akármit már elblicceltem... :roll: :oops:

mtunde

Mindenkinek köszi az autós tippeket!
Remélhetőleg 1-2 hónapon belül meglesz a verda...Majd megírom mi lett, de mi is az Opel Astra felé hajlunk...

Monának és Biribonnak gratula a bébikhez!

Na ezért útálom az ünnepeket....Arról szól, hogy a vendégsereg kiborítja a gyereket és ezáltal engem is :? Borzalmas, hogy nem értenek az emberek a szóból. Anyósok meg aztán a legkevésbé....Összesen 5db tejcsoki nyúlat kapott Iván, mit számít, hogy tejérzékeny????!!!! Finoman próbáltam szólni, hogy talán legközelebb nem kéne, és most lehetőleg ne is lássa, mert hiába nem tudja mi az...szépen csillog és cuki a pofija...Mindegy :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok,

Gyuzyo :) :) hát ha nem baj, akkor néha írogatok ide is :)

Holnapután töltjük a 36. hetet, kezd elkapni (sőt már hetekkel ezelőtt elkapott) a szülési pánik :( :(

Csatlakozok az Opel Astra kombis társasághoz, decemberben vettük, imádjuk, maximálisan meg vagyunk vele elégedve (pedig úgy indultunk kocsit venni,h. nem opel astra lesz- éljenek az előítéletek...)

Kép
Kép
mango.

hát ezek az anyósok nem piskóták!!!! Linocs! és mindenki más! le a kalappal előttetek! :shock: Lassan kezdek örülni, hogy nincs se anyósom, se apósom. Igaz itt van apukám + a 2 nagynéném, hogy negatív ill. rosszindulatú beszóléásokból ne legyen hiányom. :twisted: :cry: :cry: :cry: :cry: hihetetlen, hogy vannak emberek akik mások energiáinak a leszívásából élnek. :oops: Egyre jobban be vagyok tojva a terhességem bevallásától. :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Én is itt....

Bocsnat az eltűnésért,de mostaná
ban annyira sok dolgom van/volt,hogy csak úgy repültek a napok.

Petya elkezdett kúszni, de más ott tart,hogy kijön utánam a konyhába, így nem olyan már mellette netezni+napközben alig alszik :-(((
Viszont van egy hírem is a kisfiam tegnap óta ÁLL!!! Nagyon tetszik neki a dolog és próbál mindenbe megkapaszkodni és felállni. Van,hogy olyan dologba kapaszkodik, ami nem túl stabil,így felborul, de egy kis sírással elintézi és folytatja tovább.
Múlt héten voltunk a doktornéninél, a súlya nem túl sok 7680 gr-ra mérték (600 gr-ot hízott 2 hónap alatt) viszont hosszra szerintem elég hosszú 72 cm. szóval úgy néz ki,hogy
ő inkább hosszra gyúr :)))

Monácskának és Biribonnak Gratulálok!!!!

A hófordulósoknak boldog hófordulót és Orsit Isten éltesse sokáig!

Benedekeket Isten Éltesse sokáig így útólag!

Gyuzso:köszönjük szépen utólag a hófordulós köszöntést

Hanna:még mindig várom a levelet :-))

Minden kép szuper amit feltettetek

most mennem kell,mert Petya felébredt....

KépKép

KépKép
cukorfalat

Ja! Manu-Art-ba ne menjen senki. Én ma akartam terhesgatyát venni, de már csak L-esben volt így lyukra futottam. Pedig már úgy beleéltem magam. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?