A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

megbirkózna a pépessel=megbirkózna a darabossal

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Azt hittem káprázik a szemem, amikor reggel megláttam a havas kocsikat az ablakból. :evil:
Hajnalban többször felsírt Máté, egy kicsit megfázott. Nem csoda ebben a sz@r időben.
Amúgy negyed hétkor kelt, Bencével egyetemben, de Apa átvitte őket a gyerekszobába és így hétig még visszaaludtam.

Köszönjük az újabb dicsiket! :oops:

K.Timi: Ne máár, hogy nem jössz! Úgy látom én is, hogy délelőtt lesz (nekünk is az lenne a jobb). Nagyon vagány Ádi a mocin! :D

Panndi: Üdv itt! Nagyon szép kislány Zsófi, ő is Topik-székben. :wink: (Nekem Bencém született szept. 18-án, 3250g-al és 53 cm-el csak már 4,5 éve)

Dettyk: Örülök, hogy jó éjszakátok volt! A duplázást csak azért írtam, mert ilyen nagy súllyal született babáknál nem nagyon fordul elő a duplázás, de nekünk sikerült :oops: :lol: . Még jó, hogy nem bánkódsz, Panka is szép súlyban van és olyan kis formás! :wink:

KépKépKépKép
meryke

Ildikének boldog 7. hófordulót!
Gáborkának boldog névnapot!
Kép

KépKépKépKép
meryke

Köszönöm a kedves fogadtatást, aranyosak vagytok :)
Pihiszék tényleg egyen, láttam más baba is ilyenben Kép Kép nyomul :wink: Közös kép csatolva :)
Vendég

meryke, ezek szerint a szeptember 18-i babák ilyen paraméterekkel születnek :)
Vendég

Mesi: Tényleg eszméletlen, hogy miket csinálnak a kiságyban. Valamelyik nap leraktam este Mátét aludni, olyankor még ott maradok pár percig vele, amíg elalszik. Hát a végén addig forgolódott, hogy az ágy másik végében volt, úgy, hogy közben 180 fokot el is fordult. :lol:

KépKépKépKép
meryke

Juba!
dehogy aludt vissza :? mikor már kómás volt és elaludt volna Míra kelt hangos ANYA kiabálással és kispasi kinyomta magát és lelkesen nézelődni kezdett :roll: talán mostmár el fog aludni,de hangokat hallván Míra befejezte a reggelit és dumál,rohangál és énekel :) alvás nem lesz :evil:
Míra a mai napig azt csinálja ha már sok a kaja neki elkezd öklendezni :( szerintem sok volt hirtelen neki a finomságból :)

Ildike boldog hetediket :)Regi én néztem de nem vettem észre :oops: pedig gubbasztottam a szemeimet

Mesi!
milyen jófej Zsófi :) de jó lenne legalább 7ig na jó 1/2 7ig aludni egyhuzamban :)
itt hajnalban a háztetők még havasak voltak,de már elolvadt :)

annyira undorító idő van :evil: tavaly kint a kertben kerestük mit hozott a nyuszi :)

KépKép
viranka

ejjjjjjj de aktívak vagyunk ma reggel :)

KépKép
viranka

panndi: Nagyon szépek vagytok! Ti is jártok úszni?

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket Gábor nevében is :D

Panndi!
Hello itt köztünk.
Nagyon aranyos a te Zsófikád is :D

Mesi!
Szuper az avatar és a vonalzó kép :D

Meryke!
Neked is szupik a vonalzók és a képek is :D
Szép súlya van Máténak :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok Mamácskák!
Engem már meglocsoltak a FIÚK (Apa és Nolka) :wink:

Nos akkor:
Máténak gratulálok a félévéhez!
Kép

Ildikének gratulálok a 7. hónaphoz!
Kép

Gábornak meg nagyon boldog névnapot!
Kép

imádom ezeket a gifeket, remélem nem zavar senkit :roll:

Panndi! Üdv itt a topikban! Gyönyörű kislányod van, szép nagy kerek szemei vannak!
Milyen volt a Szabolcs u.i kórház? Annak idején sok rémtörténet terjengett róla :roll:

Óó Nolka bekakált, mennem kell :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Köszönöm a Botond dicséreteket. Nagyon jól esnek. :oops: És végre van, aki azt mondja, hogy azért rám is hasonlít ez a gyerek. :roll:

És az "újak" csak jönnek és jönnek.... Üdv NÉKIK! :lol:

Isten éltessen Ildike, Gábor és Máté!

Emese!
Nekem nagyon tetszik az új hajad. Sztem jobb, mint amilyen volt. Sokkal nőcisebb.

Meryke!
A te új avatar képed is nagyon jó!

Sütőtök:
Mi ma másodszor próbáltuk. Már 5-6 kanál után elég volt, de legalább nem köpte ki azonnal. Utána saját "készítésű" alma jött. Hihetetlen micsoda fejjel eszi. :lol: Persze az elfogyasztott mennyiség meg sem közelíti a bébiételből elfogyasztott mennyiséget. :evil:
Holnap egybe keverem a sütőtököt és a reszelt almát!!! :twisted:

Azt hiszem tennem kellene valamit : Botond még mindid hatszor szopizik (eszik) egy nap. Eszébe sincs végigaludni az éjszakát. :cry: És reggel az óra már mindig 5-tel kezdődik, amikor felébred. :cry: Persze ma is már 3/4 9-kor le kellett tennem, és aludt másfél órát!
Na de a kajálást akartam írni.
Nálunk a következő va (azért írom le részletesen, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy hogyan kellene folytatni. )

reggel 7 : szopi
d.e. 11 : gyümölcs (kb 100 g) + szopi
d.u. 15 : szopi
d.u 18: sinlac tápszerrel (kb 100 ml tápszer + 3ek sinlac) + tápszer (kb 60 ml)
este 20 : szopi
éjszaka vmikor : szopi

Mióta kapja a sinlacot, azóta az esti szopik alklamával nem eszik eleget, és sztem ezért kel fel éjszaka (megint általában 2 körül). De este már nem akarok neki kanalazós kaját adni, csak szopit. Szóval ahhoz, hogy este 8 -ra megéhezzen, legkésőbb 5 kor (de inább fél 5-kor) be kellene fejezni az uzsonnát. Csak akkor hogyan osszam el időben a fennmaradó kajákat???
Botond is inkább olyan, mint Ádó, eszik, ha kap, ha nem kap, csak akkor nyűglődik, ha már nagyon-nagyon éhes. SSzóval nekünk is jobban bejött a rendszeres evés, mint az igény szerinti.
Szerintetek?
Tízóraira csak gyümit kapjon, és akkor az ebédet hozzam előre? De én inkább az éjszakai szopit szeretném elhagyni...
Tanácstalan vagyok.

Már megint regényt írtam. :oops:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok lányok,
jajj, nagyon sajnálom, hogy nem tudtam jönni mostanában, de egyszerüen nem érem utol magam. Vendégünk volt csütörtökig, egy héten át, pénteken még gyorsan kitakarítottam a lakást, szopmbat óta meg ugye itthon van apa is, igyekszünk programokat csinálni, hogy ne unatkozzunk itthon, de ebben az idöben nagyon nehéz. Ehhez jön még, hogy Áron iszonyú hisztis lett az utóbbi idöben, tegnap pl. nem is tudtuk letenni, állandóan kézben van, mert ülönben visít, semminem jó neki, kézben is csak nyöszörög, alvás semmi, csak áll négykézláb a kiságyban, közben már tök kóma, de csak billeg ide-oda és nem alszik. Éjjelente fél egytöl kettöig, majd fél öttöl fél hatig dumál, aztán alszik még egy kicsit. Szóval most épp nem könnyü, teljesen kész vagyok én is a nemalvástól, napközben meg ugye ott van Ábel is... Ma reggel hagytak aludni kilencig, ez volt az én ajándékom a nyuszitól! :wink:
Remélem hamarosan változik a helyzet, mert elég nehéz így. Mndjuk ma nagyon aranyos, elvan egyedül, lehet, hog a chamomilla globuli használtneki, amit tegnap kapott többször is. Majd ma is kap.

Visszaolvasni esélyem sincs, de igyekeztem átnézni a híreket. Grétacica nem semmi kiscsaj!! Gratulálok! Sikoly Lilla is nagyon ügyesen mászik!
Hajninak jobbulást! Veled is történik mindig valami, szegénykém!
Emese, nagyon jó az új frizkód! Én is megint gondolkodom valami újon, de megfogadtam tavaly februárban, hogy soha többé nem engedek ollót a hajam közelébe. Totál rövidre vágattam, nem lehetett vele semmit kezdeni és ahogy nött, úgy néztem ki, mint a saját öreganyám. :twisted: Na ehhez képest megint gondolkodom.

Panndi, üdv köztünk, nagyon szépek vagytok!

Minden hófordulós kis manócskának gartulálok! Névnaposoknak, szülinaposoknak is! :wink:
Na és persze minden kibújt fogacskának is gratula! :wink:

húú, mennem kell, mert elaludt itt mellettem a kiságyban. Lehet, hogy tényleg használt a bogyesz?

puszi mindenkinek!

( itt is fehér mindena hótól! Brrrrrr! :twisted: )

KépKép
KépKép
motiot

egy tegnapi kép : csak a póló miatt :lol: 8) Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Halihó, Lányok,
először is Isten éltesse Ildikét és boldog névnapot Gábornak!
Kép

Gremese, Meryke: nagyon szépek vagytok az új avataron!

Meryke: Máté végtelenül édes!

K. Timi: Ádi mint zenész, sportoló és motoros? Sokoldalú kispasi, az fix! ;-)

Panndi, Isten hozott minálunk Téged és Zsófit! Édesek vagytok a közös képen! A védőnéninkre emlékeztetsz külsőleg: kortalan... :-)
folyt. köv., nehogy ez elszálljon

Viranka: akkor nincs mese, el kell lopni a fényképezőgépet és lenyúlni a fotókat! :D

Kép
Kép
irina

Motiot, jó, hogy jöttél! ;-)

Sense, mi hasonlóan állunk kajával, és amióta Ádi éjjel is többször ébred akár, én meg nem tudok jobb megoldást a cicizésnél, akár 7-szer is eszik... ötletem nekem sincs, max. a fokozatos leépítése egyes szopiknak (de éjjel ugye nem az etetés a fő funkció, és szerintem nem is éhes, nem azért kel), és a többi kaja mennyiségének a növelése. De én is olyan tanácstalan vagyok, amióta megkezdtük, ha lassan is, a hozzátápit. Fogalmam sincs, mennyiből mennyit adjak. A védőnő szerint pedig: amennyit a baba kér. De hát ez nálunk a már leírt dolgok miatt nem megy: Ádi túleszi magát, ha adok, amennyit kér...

Amúgy én is panaszkodni akartam, mert szinte egész márciusban egyetlen éjszakát sem aludt át Ádi, nem tudom cicizés nélkül éjjel megnyugtatni, szóval elég vacak a helyzet. Szerintem nem mozognak a fogacskák non-stop. Sajna lehet, hogy ismét a cumit fogom erőltetni, bár most nem kéri. De ez, ami most van, nem fog menni, mert nemhogy egyre kevesebb, de egyre több szopi van. Amúgy ha netán az éhség lenne a gond, nem értem, annyit szopizhat, amennyit csak akar...

Kép
Kép
irina

Engem (szerencsére) csak Apa locsolt meg! :D

Húsvéti kosár:
Kép

Búvár túrós muffin:
Kép
Finom lett! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Irina!
Én majdnem biztos vagyok benne, hogy nem éhes Botond éjszaka, csak oda akar bújni. Nappal kb 8-9 perc alatt kivégzi mindkét cicit, éjszaka ez akár 25 perc is lehet... Szóval csak nyammog.
Én is próbálkozni fogok éjjel a cumival. Csak attól félek, hogy Botond kitartóbb lesz, mint én. :oops: Meglátjuk.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense, kitartás, én sem tudok jobbat! Az összebújást a mi esetünkben csak azért csodálom, mert Ádi fél napokat van az ölemben, lóg a mellemen nappal kb. 6-szor, és egyébként is csak róla szól minden perc, úgyhogy miért is kellek éjszaka is? Nem értem...
A lényeget meg lehagytam: tüneményesek vagytok a képen!!! ;-) Honnan veszed ezeket a dögös rucikat a fiadnak?! ;-)

Kép
Kép
irina

Sense! A többiek úgy tudom, este adják a Sinlacot (vagy a hasonló pépet), lehet, hogy azt kéne felváltanod, és délután kéne szopiztatni! :roll:
Ja, hogy nem akarsz kanalazósat… akkó nemtom… :?
Pedig szerintem az éjszakai szopi elhagyásához csak ez lesz a megoldás. Gondolod, hogy türelmetlen lenne a kanalazáshoz??? Vagy cicin alszik el este??? :roll:
Szeli 10-kor kap gyümit (egy üveggel benyom), és 12 – fél 1 körül ebédre tápit, előtte megkóstol valami főzit, vagy akár meg is eszik fél - egy üveggel.
Jó a póló!!! Csini vagy! :D

Motiot! Szegénykém! :cry: Tudom, milyen sz.r az éjszakázás! Kitartás! Hátha pár nap, és javul a helyzet!!!

Irina! Szerintem se éhes Ádó, csak a cicizés kell neki éjjel!

Kép

Kép
regcsiken14

Motiot, én is drukkolok, hogy javuljon a helyzet! Én is adom a Chamomillát, de nem látok hatást... :cry:

Regi: hogy Te milyen ügyes vagy! Ettől a muffintól csorog a számban a nyál! :D

No, most félórája nincs nyügi... eddig aludt Ádó reggel óta 2x 30 percet :shock:

Kép
Kép
irina

Ja, Regi, a cicizést éjszaka közepén értem is (csak nem értem meg, hiszen nem is kezdtem meg az elválasztást, napi 24 órában vagyok Ádival stb.)... de félórával-órával elalvás után?

Kép
Kép
irina

Regi!
Azért szeretném megtartani az esti szopit,mert az nálunk rituálészerűen zajlik, mióta Botond megszületett. Közösen Balázzsal megfürdetjük Botondot, közben szól a zene, bolondozunk. Amíg én megtörölgetem, felöltöztetetm Botondot, addig Balázs kiviszi a vizet, összepakol. Utána ő kimegy, halvány fényt kapcsolunk, zene le, és Botond szopizik. Ezt én nagyon szeretem így, és szerintem a két fiú is. Már csak nagyon ritkán alszik be cicizés közben.
Ja! Botond pólójára gonodoltam! :wink:

Irina!
Én is együtt vagyok Botonddal egész nap. Mondjuk ő nem igényli annyira, hogy az ölemben legyen, mert úgy nem tud úgy mozogni, ahogy ő szeretene. Csak azt, hogy melette legyek.
Ezt a pólót az Auchan-ban vettem. 450 ft -ért :wink:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense! Tudom, rajtad blúz van! :wink: Csak megdícsértelek Téged is! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sense,
nagyon nagyon arik vagytok a képen! Tényleg dögös a póló! Te pedig nagyon csini vagy! :wink:

Regi, a muffin nagyon jól néz ki! Recept mehet a gmailre! :wink: Ábel nem eszik meg semmi sütit, tortát, egyedül a muffint, de azt dögivel, ha van. Szóval jól jönne a recept!

Irina, Sense, nem tudom, hogyan lehetne csökkenteni az éjjeli cicizést, vagy elhagyni. Biztosan nem éhesek a babók, hanem csak bújni akarnak. Nappal esetleg tényleg kicsivel többet adni, hogy meglegyen már nappal az egész napi adag? Bár Ádinál ez nem nagyon jön be, ha tényleg annyit eszik, amennyit csak bír. :?
Én is próbáltam egy idöben adni Áronnak este pépet, ez lett volna az utolsó kaja, vagy a délutáni és este tápi, de nem kellett neki. Amikor ezt adtam neki este, akkor hamarabb ébredt éjjel enni, nem tudom iért. Szóval ahelyett, hogy kihúzta volna a laktató tápival reggelig, még hamarabb volt éhes. Talán kitágult a gyomrocskája? Nemtom. Furik ezek a babók! :wink:
Szóval mi csak egy szilárd kaját eszünk egy nap, nem tudom, mikor fogunk innen továbblépni, de ez megy eddig. Ha déleött kapna gyümit,amit próbáltam, akkor nem éhes ebédig, nagyon kitolódik a fözelékes-husis kaja, akkor nem fér már bele szinte csak egy tápi és akkor nem evett a gyerek, csak háromszor. Délután nem kell neki a pép, hát akkor most micsináljak? :? Marad így, oszt majd késöbb kap rendes kaját az asztalnál, mint a többiek. :wink:

Irina, inkább én is lekopogom, de talán használ a camomilla ( kopp-kopp-kopp ) Most is alszik, már kb egy órája. Mondjuk eddig ö sem vitte túlzásba, mert háromig aludt 2x30 percet. Szerintem most is mindjárt ébred. De inkább éjjel aludjon.

Na megyek Bridget Jones-t nézni :wink:

Pussz!

Mindjárt teszek fel én is képet! :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Hello Lányok,

hazajöttünk, túléltük a nagy rokonkodást, szegény gyermek be is sokallt kicsit. Azt hiszem nehéz lesz a holnap, mert 3 napig folyamatos szórakoztatásban volt része...

Úgy látom zajlottak az események:
- nem semmi, amit Gréti csinált! Nagyon-nagyon ügyi!
- Bongyi család végre meggyógyult! Nagy öröm ez! :lol:
- úgy látom bővült a csapat (üdv az újaknak!) a régiek meg rákaptak az itókára. Én is megittam napi 1 kupóka tojáslikőrt. Ez nálunk igazi hagyományos húsvéti ital
- édes minden kis babóca, szuperek a képek. Viranka, nagyon tetszik a húsvéti nyuszikád és tündérkéd :lol:
- Meryke, nagyon ügyik és kreatívak vagytok! Amit a sonesszel műveltetek... :lol: :lol: :lol:
- Jááááááj Kaqk! Ez biztos fájhatott. Én is majdnem így jártam. Úgy piszkáltam a kést, h közben a gombon volt az ujjam. Még mondtam is magamban, h jó, h nem nyomtam meg. Ezek szerint Neked sikerült... Gyors sebgyógyit! Utólag is boldog névnapot!

Máténak boldog hófordulót!

Hörcsög, Ildikének boldog hófordulót, Gábornak boldog névnapot!

silka
silka

Dögrovásunk még mindig tart. Bobárnak továbbra is szippantom a nóziját fél-1 óránként. Tényleg, meddig lehet szívni az orrukat? Most járunk 6 napnál...
Nekem meg vmi jó kis torokgyuszim lehet, mert napok óta úgy érzem magam, mint aki pengét eszik. Hangom tegnap mint George Clooney-nak (eredetijére gondolok), ma meg semmilyen...

Hozzátáplálás: hát igen, most én is nagy dilemmában vagyok. Most, h még egy kaját le kéne cserélnünk főzire, van egy kis fennakadás. Mert ugye napi 3 tápszernek meg kellene maradnia, + 2 főzi, + 1 gyümi. Ez ugye 6 kaja. Liza meg kb 2 hónapos kora óta napi 5x eszik. Nem kell neki több. Ma megpróbáltam benyomorgatni a gyümit egy 6. kajának, de totál felborulni látszik tőle a napunk... :cry: Ja, és minden következő kajából meghagy. Tápszeres mamik! Ti hányszor adtok még tejcit? Elég lenne egy 6 hónapos babának egy reggeli és egy esti tápszer? :roll:

silka
silka

Sehol senki?
3 nap elvonó után úgy babaneteznék... ...de úgy tűnik csak magammal beszélgetek

Tényleg, hogy gondoltátok? Mettől meddig tartana a tali 12-én?

silka
silka

Szijjasztok!!!

Megjöttünk! :D
Nagyon jó volt bár a lakásból nem igazán mozdultunk ki olyan hideg volt!
Anyósom és a sógornőm átvették az éjszakázást, így elvileg ki tudtam volna magam pihenni, HA...nem lennék iszonyúan megfázva!!! :cry: Óránkánt keltem trombitálni egyet! Na de azért nem panaszkodhatom, mert így is többet aludtam, mintha VikDannal aludtam volna! És még nappal is alukáltam 2-2 órácskát!!! :D

VikDantól mindenki el volt alélva, Rebekát is megszeretgették!!!

Nagyjából átfutottam az előző 4 oldalt, de nem sokra emlékszem!

Mmarica: gratula az ülő Lincsikének!!!

L. Móni: csúúúcs ez a csaj!!! :D

Juba: azt hiszem te írtad, hogy Berta fuldoklik a darabos ételtől. Rebekát én úgy szoktattam rágásra, hogy sokszor adtam neki babapiskótát és kenyérhéjat (akkor még lehetett, gondolom most a babakeksz is jó). Utána már nem volt gond a darabos étellel.
Egyébként VikDan is visszaöklendezte a kekszes tejpépet, mert darabos volt. Meg kell tanulniuk rágni előtte. (gondolom... :oops: )

Gratula a hófordulósoknak, szüli- és névnaposoknak!!!

Üdv az újaknak!!!

Panndi: én is a Szabolcsban szültem! :D

Majd még jövök, csak Rebeka rácuppant a számítógépre!!!

Kép
Kép
timi26

Sense: Én is pár hete még szoptattam éjszaka Mátét, de már nagyon fárasztó volt kelni :oops: . Aztán megbeszéltük Apával, hogy mivel nem valószínű, hogy éhes megpróbáljuk egy kicsit sírni hagyni. Kb. 5 percig sírt, -mondjuk én minden pillanatban ki akartam kapni az ágyból, nagyon rossz volt- és utána megnyugodott és aludt tovább. Azóta nem kel éjszaka enni, néha felsír, de elég neki a cumi és alszik tovább.
Nagyon édesek vagytok a képen és nagyon jó a póló! :D

Motiot: Kitartás, biztos nemsokára könnyebb lesz!

Regi: Látom te is nagyon kreatív vagy, szupi a húsvéti kosárka és a muffin: nyami-nyami! Igen, kérjük a receptet!

Silka: Nálunk kétszer iszik Máté teljes adag tápszert, a gyümi meg a főzi után egy keveset és uzsira pedig Hipp-es tejpépet kap, ami tápszer alapú. Később (8-9 hótól) pedig uzsira majd mehet egyéb tejtermék: joghurt, túró. Miért kell kétszer főzi?

KépKépKépKép
meryke

Ildikének Boldog Hófordulót!
Gábornak boldog névnapot!

Csajok, az ujjam...lila!! Az első és a második ujjpercem sérül és a hajlatban fáj igazán, de szerencsére a férjem unszolására jól elszorítottam miután elvágtam így szépen össze is húzódott magától és NEM kell varrni!!! csúnya, be van kötve és persze Emmánka nagyon tetszik anya bibis bekötött ujja így folyton meg akarja fogni. Reggel el is kapta és jól megszorította! JUJ akkorát kiáltottam, de Ő csak nézett és gondolta akkor megpróbálom mégegyszer, de most gyorsabb voltam, elkaptam az ujjam. :-)

Nállunk is megy a mászás ezerrel + kinyújtja a kis lábait, ja és kiül oldalra és félkézzel tartja magát és játszik közben! OLYAN édike!

Mindjárt jönnek képek!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok,

Ne haragudjatok, bocs a zavarásért…! :oops:
De talán jól jöhet valakinek: :wink:
Aki Sangenic szagzárós pelenkatartót használ, annak figyelmébe ajánlom a következő linket, ahol Sangenic pelustartóhoz utántöltő fóliát lehet venni – sokkal olcsóbban, mint a gyári kazetták…!

http://www.vatera.hu/pelenkatarto_vodor ... 39854.html

üdv

Dylkai

Kép
dylkai

Meryke,
rosszul evő, rosszul hízó baba Liza. Ezért javasolta a védőnő a 2. főzit. Még mindig nem dupláztuk a születési súlyunkat és az uccsó 1 hónap alatt csak 20 dekát híztunk.
Csak sajnos nem fog menni a napi 6 kaja. És akkor nem tudom, h mi a fontosabb: a napi 3 tápszer v a 2 főzi.
Timi26,
Ti mennyi tápszert esztek?

silka
silka

Akkor a képek.
De fini a lábam!!!
Kép
Betekeredve!
Kép
Ezek a fiókok, biztos vmi érdekes van benne, mmm a TV is érdekes ( közben szeretek tv-t nézni)
Kép
Húsvéti szép ruhában ( burberry)
Kép
Így ülök!
Kép
Így mászok
Kép
Így vagyok négykézláb kinyújtott lábbal!
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Hoppá, a két ucsó kép felirata elcserélődött!
Na megyek mert megszáradt a hajam! Nem kell már búrázni.

KépKép
kaqk
Debrecen

Silka: A főzi helyett nem lehetne tejpép? Akkor megmaradna a tápszer is (van benne) és úgy tudom azok eléggé hízlalnak is. :roll: Csak gondolkodom, mert a hat kajá tényleg nehéz elosztani nappalra.

KépKépKépKép
meryke

Kaqk: De tündéri Emma! És ő is milyen kis ügyes! :D Az a ruci pedig nagyon csajos ! 8)

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Tegnap jelentkeztem először. Felrakok egy pár képet a fiamról.

Kép

Kép

Kép

Kép

2007.09.03.-án Kistarcsán született. Vasárnap este elfolyt a magzatvíz és csak hétfőn este 9 órakkor született meg. De fályásaim csak hétfőn 5-órától voltak. Addig csak járkáltam, és vártam hogy mikor történik már valami.

Aztán elkezdett történni.......
Apás szülés volt, aminek nagyon örültem.

Kép

Kép
ádibaba

Ádibaba! Szia! Nagyon szépek vagytok! Ádi már jár? :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: Szia!
Csak a kompba, meg ha fogom a kezét akkor is törtet előre. De már nem tudtam vele mit kezdeni, mert máshogy csak kínlódik. Állandóan erőlködik és nyög, addig míg fel nem állítom. Hiába rakok oda neki bármilyen játékot.

De sajnos mászni egyáltalán nem akar és csak hátról fordul hasra vissza nem tud. Ülni is ül már elég szépen.

Kép

Kép
ádibaba

Ádibaba,

szeptember 3-án reggel éppen Tarcsán CTG-ztek. :lol: Aznapra voltam kiírva, a szülésznőm meg is kérdezte, h nem akarok-e bentmaradni (viccből). Aztán mikor elmesélte, h éppen 7-en (!) vannak a szülőszobán/vajúdóban, akkor végképp elment tőle a kedvem. Ezek szerint Te is köztük voltál. :lol: Nem téptem sorszámot, hanem ráhúztunk 5 napot! :lol:

silka
silka

Meryke,
köszi, rá fogok kérdezni. Már egyszer korábban ugyan szóba került csak úgy a tejpép, akkor azt mondta nem kell, de most más a szitu.

silka
silka

Silka:
Per pillanat: hajnal: 240 ml tápszer, délelőtt 150 ml tápszer, ebéd: főzelék (kb. 1,5 bébiüveg), délután: 1 üveges gyümi, este: 150-180 ml tápszer.
De épp ma este tejpépet adtam neki, mert túúúl korán kel, hátha az laktatóbb... :roll:
Én nem tartom magam a mindenképpenegyen500mltápszer-hez magam. Rebeka egyáltalán nem ette meg, mégis szépen fejlődött!

Tényleg: Miskolcon a DM-ben vettem Babylove-s tejpépet. Próbálta már valaki? VikDannak sokkal jobban bejön, mint a 2x annyiba kerülő Milupa vagy Nestlé. És az van ráírva, hogy szigorú körülmények között van ellenőrizve!

Ádibaba: tündéri kis fickód van! Én is szept. 3-ra voltam kiírva, csak Lizivel ellentétben VikDan előbb akart kibújni.

Irina: a hozzátápi elején VikDan is kapott tápszeres pótlást, aztán idővel elhagytuk, amikor már nem kért.

Meryke: naon tetszik az új avatarod!!! :D

Gremese: a tiéd is dögös!!! :D

Kép
Kép
timi26

Ádibaba!
Üdv!
Én is Kistarcsán szültem. Ti hol laktok?
Ádám nagyon cukipofa! :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

csak gyorsan Silkának :)

próbáld kicsit kevesebbet porszívózni Lizi orrát mert ez egy ördögi kör :evil: minél többet porszívózod,annál több takony termelődik :evil: vegyél nasivin orrcseppet(van 0-1 éves korig recept nélkül) és miután kitisztíttotad cseppencs 1-1-et az orrába. nekünk dokinéni pénteken javasolta és műxik :) ma csak 2* kellett a galád eszközhöz nyúlni :)

csók mék a gőzt kiengedni :roll:

KépKép
viranka

Sense! Mi is 6 körül esszük a Sinlacot, de én vízzel adom, sokszor csőrős pohárból, mert éhes, van, hogy 150-200ml vízzel, namármost, utána nem kap semmit. Pancsi + készülődés lefekvéshez, és addigra megszomjazik, elfogadja a tápszert, illetve szopi+tápi van nálunk. Szóval szerintem túl tömény neki a 6 órás kaja, próbáld ki így, nekünk működik :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ja és 8-kor alszunk általában, vagyis előtte kapja az utolsó szopit+tápit

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok :)

meryke: nem járunk sajnos úszni, Hajdúszoboszlón voltunk pár hete, ott készült a vizes kép :D

Anita: Szabolcs utcai kórház, háááát... :shock: A dokim BM kórházas volt, az összevonások miatt került ide, én meg követtem. Nem bántam meg, mert a dokimnál akartam mindenképp szülni, a kórház meg hát igen.. szóval eléggé lepukkant volt, de úgy voltam vele, pár napot kibírunk akárhol :lol: Ami miatt rossz volt, hogy indított szülés volt túlhordás miatt, előző nap már be kellett feküdnöm, és akkor még ráérem a körülményeket vizsgálgatni, hát nem kellett volna :lol:

irina: köszi, de sajnos én sem vagyok kortalan :lol:

Regina: tök aranyos húsvéti kosarat csináltál :)

Timi: tudom, hogy Te is Szabolcsos vagy, még privi maileztünk is anno, még augusztusban :wink:

A hozzátápálálással még mindig bajban vagyok :? Zsófi eszik már mindenfélét a szopi mellett, de eszébe sincs lemondani a ciciről :shock: Nem sietünk sehova, persze, csak el nem tudom képzelni, hogy lesz így szopi kiváltás...
Vendég

Halihóóóó!

Édes zsíroskenyér! Már nem is tudom mennyi oldalt kellett elolvasnom, sajnos csak gyorsolvasás volt. :wink:

Életjelet adok, majd el is húzom a csíkot, mert iszonyat fáradt vagyok. Remek volt a hétvége a barátoknál, tegnap anyukámnál, pontosabban az öcsémnél még alukáltam is kicsit, de ma megint beindultam, ugyanis rokonok jöttek. Nagyon jó volt látni őket, de ugye, a pihiből így nem lett semmi.

Üdv az újonnan érkezőknek!
Gratulálok az ünneplőknek!

Jobbulást a baleseteseknek, betegeskedőknek!

Egy biztos, a képeknél én is elidőztem. :lol: Minden tündérbogyó olyan gyönyörűséges, ügyes!!!!

Most csak ennyit.
Pusszancs
dmaggie

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek jól teltek az ünnepek!

Utólag is nagyon boldog húsvétot kívánunk Dóri nyuszival:
Kép

Gyorsan megpróbálok visszaolvasni :wink:

Kép
dotildi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?