A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Nono, jól áll mind a kettő hajszín szerintem, de persze olyannak kell lenni a színnek, amivel jólérzed magad!

Zorróné, jó kikapcsolódást akkor Nektek, jók a képek, helyesek vagytok :) Ausztirában merre voltatok síelni?

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Szosszenet!
Nem semmi neked is az a 9 nap.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zorrone!
Jol neztek ki nagyon.
Ram januarban nem jott ram a sikabatom. :shock:

Nono!
Milyen jol nezel ki. Nekem mar torzult az arcom.
Rajtad semmi nem latszik. :lol:

Lanyok!
En meg ezt vettem husvetra kis ruci, body, harisnya, nyuszis cipoke, es kardigan, kesztyu es sapi.

A kepen a ruci es alatta a body van.

Kép

Magi
Vendég

Magi, látom Zoli ma 3 és fél éves, grat neki :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Zorróné,
Nem semmi, hogy rádjön a sírucid. Én már csak a férjem kabátját tudom felvenni. Az enyémeket lehetetlen összehúzni. :shock:
Szépen nézek ki benne. :lol:

Nono,
mind a két szín jól áll neked. Remélem nem szomorkodsz!

MAgi,
cukik a nyuszis rucik!

Hát lányok én is remélem, hogy jobb idő lesz. Nekem van 68as overálom, de rózsaszín, azért azt mégsem adhatom Benire. :shock:

Bambi,
remélem kitartanak a muskátlik. Ez olyan bosszantó!

Tim,
Nekem is folyamatosan zabálhatnékom van. A probléma csak az, hogy rajtam meg is látszik. Olyan sonkákat növesztettem már, hogy csak na. Most még a pocakom ellensúlyozza. De hogy mi lesz utána?!

ANdi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Nono,
minkét hajszin jól áll, de őszintén nekem jobb a a szőke. Talán azért, mert én is igy voltam vele, hogy állitólag a barna jobban áll, de én sem birtam sokáig barnán, be kellett festenem szőkére, egyszerűen úgy jobban érzem magam! :)
sirkici

Sziasztok!

Lányok nagyon jók a képek, én csak irigykedem...
Hol vagyok én ehhez képest :oops:

Pumpóka! Gratula szépek voltatok, legyetek nagyon boldogok!
Remélem mostmár az urad is megnyugodott.

Nálam most minden okés kiscsaj szépen mocorog, nem fájok szóval minden OKÉ.

Szerencsére Danim tavaszi baba volt, így van 1 pár vastagabb kocsikabátja, ha kellene máj elején még.
DE remélem, nem kell.
Húsvétunk jól telt, megint gazdagabbak lettünk pár fegyverrel, tankkal stb. :wink:

Képzeljétek ma voltunk moziban a Camponában... hát a tropikáriumba jó sokan szerettek volna bejutni, a sor majdnem a Campona feléig ért és nem egyesével álltak. :shock:
Megnéztük az elefántos mesét a Horton-t, aki teheti NE nézze meg. Szörnyű volt, unalmas.....car.
Dani már a negyedénél közölte menjünk inkább haza. Neki volt igaza :wink: :?
Ja és szörnyen meleg volt... alig lehetett kibírni.
Jázmin is utálta. :oops: :lol:

Játékok! Nálunk csak az a lényeg kapjon vmit, hogy mit az már nem sokat számít, bár én is olyan vagyok mint Nono mindig, veszek vmi apróságot neki.
Szokta kérdezni : Most azért kaptam, mert Szeretsz? NANÁ!!!!
Tavaly rendeztem neki gyerekzsúrt, azt mondta, amikor noszogatták, bontsa már ki az ajándékokat, hogy neki az az ajándék hogy a gyerekek ott vannak ( 5 évesen) nagyon édi volt.

Na jó hosszú lettem

KépKép
Kép
xsara
Érd

Köszi a bókokat! A kerek fej előnye, hogy nem látszik ha még kerekebb lesz! :D

xsara! Én nem merek moziba menni, pedig férjecseke nagyon szeretne. De anno Szonjával a 30. hét körül voltam és olyan iszonyatos rugdosásba kezdett a zaj miatt, hogy elbőgtem magam a fájdalomtól és kb 15 perc gyötrelem után feladtam és kijöttem. Úhogy ennek fényében inkább nem kockáztatok.

sirkici! A szőke mellett voksoltam én is. Ha nagyon unom már max egy kis barna melír h a köv hónapban ismét az egész szőke legyen. :D

magika! annyira szép az a kisruha...a rózsaszín a vesztem...annyira nehéz megszoknom h most kéket kell vennem mindenből. Ill. fiús színeket. Még most is első dolgom a rózsaszín részleget körbeböngészni h aztán a kékhez eljussak. Remélem ez változni fog.
Vendég

Xsara: nagyon köszönöm, hogy írtad a Horton nem jó film, mert úgy terveztük, hogy vagy 3 év kihagyás után ezt nézzük meg először moziban! :shock: Még jó, hogy tudom, nem érdemes! Jó bosszús lettem volna, ha mégis elmegyünk!

Nono: érdekes, nálunk 2. is lány lesz, de valahogy engem a kék rucik vonzanak... :oops: talán mert Lau nem túl lányos (egyelőre) és a szoknyák csak úűtban vannak neki, túűl vehemens az igazi csini rucikhoz még -de tesó pociban sokkal nyugodtabb, lehet, ő majd lányosabb lesz. És tök jó, hogy két hajszín is jól áll!! Nagyon aranyos Szonja :D

Többgyerekesek: Ti hogy tudjátok megállni, hogy ne egyetek a gyerek húsvéti csokijaiból?
Talán hülyén hangzik így, ezért részletesebben: Lau kapott egy halom csokit, de nem túl édesszájú, csak pár félét hajlandó megenni, viszont nem csak ilyet kapott persze, én meg iszonyat édesszájú vagyok és olyan könnyen úgy vagyok vele, hogy hamm egy picit, majd még egy picit... és akkor máris feljön pár kiló :? :(

Kép Kép
celesztina

celesztina! ideát sehogy nem állom meg. Szonja egyáltalán nem eszik csokit...bezzeg az anyja... :oops: Hat tonna csokit kapott, mondta is apa, hogy jó dolgom van, mivel van ellátmányom.... :oops: kapott egy óriási kinder tojást...no egy fél óra alatt eltüntettem. Neki csak a játék kellett belőle....egész nap csokit zabáltam.... :oops: Mostmár tudom miért 3 kg -os a babám 34 hetesen...... Úgy látszik nálunk a kölök hízik, mert rajtam plusz 10 kg van, ha levesszük a kölök súlyát meg a lepény és az egyéb ilyesmit nem is olyan sok a hájam....
De megállni.....áááááá....már meg sem próbálom......volt idő....dehát olyan depis lettem h 2 nap alatt behoztam az egy hetes elmaradásom.....azóta nem próbálkozom önkínzással.
De már lélekben készülök a szülés utáni fogyira, csak nem nagyon találtam infót róla, h tejem is legyen és a súlyom is csökkenjen és a távozó méreganyag ne a tejben kössön ki.
Vendég

Nono,
jaja, én is igy vagyok vele! :lol:
sirkici

Pumpóka: Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
Szépek a képek, mégha kicsit homályosak is. :D
többen is írtátok a hasmenést, na, nekem is már több mint egy hete tart, fájdogál a hasam is miatta, bár néha nehéz megkülönböztetni a görcsöléstől.
Tegnap megint kaptam 3 zsák babaruhát, most az uncsitesómtól, ma válogattam őket, de még nincs hová raknom, így ki sem mosom egyenlőre. Ha meglesz a pelenkázószekrény (remélem, a héten vagy max jövőhéten megvesszük), akkor ráér nekifognom.
Ercsi: Szépen alakul a babaszoba! :)
A pocakos képek is jók! :)
Nono: Tényleg jobban áll a szőke, de barnán is jól nézel ki. :)
Nálunk a párom rettenetesen csokis és kakaós, ő helyettem is csokizik, de ma én is sokat bűnöztem a sütikkel, kajában átlagos mennyiséget eszem. Már nem akarok tovább hízni, elég nekem ez a 14-15 kg plussz.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Sziasztok!

Itt az utolsó heteimben csatlakozom, de eddig lelkesen olvasgattalak titeket. Múlt héten még dolgoztam. Remélem, hogy az egyre több felmerülő kérdésemmel csatlakozhatom hozzátok:)
Benettkét ismerem egyedül az Uzsokis fórumról, ott fogom szülni első picurom.

Kellemes húsvétot kívánok mindeniknek!!!!

Mariann

Kép
marjan78

Na a vonalzó beszúrása nem sikerült:(

Kép
marjan78

talán most

Kép
marjan78

Sziasztok!
Először is szeretném megosztani veletek a hírt, hogy végre 99% megvan a nevünk: Bianka

Apa látta rajtam, hogy napok óta nagyon szenvedek, és ennek fele sem tréfa nekilátott a nevek tanulmányozásáshoz. Persze egy név sem volt azonos a mieinkkel. de a végén aztán rábólintott erre.

Kiváncsi leszek milyen eredménnyel jövök holnap, mivel ma csak az étkezések idejére keltem fel, egyből be is keményedtem. De olyan szinten mostmár, hogy visszafeküdni alig bírtam. A kórházi cuccosom még nincs összerakva, de lehet, hogy most este lesz az ideje.

Judit! Örülök, hogy visszatértél hozzánk. Vigyázz magadra és a babára nagyon.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Kerekes: Gratulálok a névhez, szép név a Bianka, én is gondolkodtam rajta! És jobbulást kívánok! Remélem, nem lesz még szükséged a kórházi csomagra!
Én is kicsikét keményedgetek néha-néha, különösen, ha házimunkázom vagy hajlongok. A kicsi délután akkorákat rúgott a hasam aljába, hogy csillagokat láttam, ráadásul vendégek is voltak, és ki kellett mennem sétálni, az jót tett.
Most is kőkemény a pocim alja, valahogy oda befeszíti magát és ma főként ott érzem mozogni. Le is fekszem, hogy bírjam a holnapi napot (még 1 hetet kell kihúznom a munkahelyen).
Mindenkinek jó éjszakát!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Sziasztok!

bolygó, nemsemmi hogy még mindig melózol! Minden elismerésem ;)

kerekes, nagyon szép nevet választottatok:)
Holnap már betöltöd a 37. hete, úgyhogy akár már jöhet is Bianka baba:)

marjan szia, üdv itt!

celesztina, én sem állom meg a csokievést :) Nem is akarom. Ha jólesik, hát eszem. Domka amúgy sem nagy édességfaló, most meg különösen :( (Újra előtört a hasmen-sé hányás, ma délután már kihívtuk a dokit, hogy nézze meg, írt fel ezt-azt, hátha valamit eszik, bennemarad. Nagyon szeretnénk elkerülni a kórházat...)

magika, aranyos a ruha :)

nono, mindkét hajjal nagyon csinos vagy :) De a szőke nekem is jobban tetszik.

zorróné, még beleférsz a síkabátodba? :) Én már december végén sem tudtam behúzni a zippzárt. Mostmár semmin.. pedig sztem nincs is akkora hasam mint Dominóval volt.

Na, sehol egy nyúl-hozta-topicbaba?:)

mezsóék vajon hogy vannak :?:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Nono: minek Neked fogyiznod?? :shock: Képek alapján tök jól nézel ki!! :wink:

Xsara: Tünemény egy kisfiad van! Ilyet mondani 5 ÉVESEN!

Mariann: Üdv minálunk! :wink:

Kerekes: nagyon szép nevet találtatok! De remélem, ezt nem olvasod, és PIHENSZ! :wink: vagy TE leszel a következő??

Bolygó: nem irigyellek a még egy hét meló miatt...
:?

Feltettük a bordűrt! :lol:
Kép Kép

Átnéztem Tücsök ruhácskáit... Mese nincs, jövő héten muszáj babarucikat vennünk! Alig van 62-es... :? De még nem vagyunk elkésve. A szerdát azért megvárjuk, hátha kiderül a neme... Tényleg, van még valaki rajtunk kívűl, aki SZERETNÉ TUDNI, de a Csemete nem mutatja a nemét?!

ercsi_3

Azta, Ercsi! Nem semmi, hogy még nem tudták megmondani :shock: :? Nekünk is viszonylag sokára tudták biztosra mondani, de az is már viszonylag rég volt és még így is alig bírtam kivárni!!!!
Nagyon szép a szoba! Jók a színek is és szép a bordűr is :D

Kép Kép
celesztina

ercsi! Ez a szoba gyönyörű!!!! tegnap még merész választásnak éreztem a zöld-sárga színeket de a bordűrrel csodaszép lett!
Fogyizni azért kéne mert nagyon előnyösen öltözöm.....jól takarom a felesleget....de fürdőruhában nem mutatkoznék szívesen...... Azért a 69 kg az 69 kg és van még 6 hetem és szülés után a lelkemnek sok lenne a 65 kg v felette.....
De kösz a bíztatást!

Kerekes! Csak nem te leszel a következő?????? Már jöhetne az a baba ha szerinted sem túl korai! Nagyon szép név a Bianka!
Vendég

ercsi! Milyen színű lesz a babágynemű?
Vendég

Pumpó gratula!
Virág örülük h jól vagy!
Ercsi szép a fal!
Töbre nem emlékszem :roll:

Ma változatos napom volt.
Reggel 8-tól 4-ig felváltva takarítottam,pakoltam,pihenésképpen pedig az angol órákra készültem.
De legalább tisztaság van :)!
Muteromnak 1 hónapja tört el a könyöke. Reménykedem abban,hogy én nem betegszem le,mert nincs aki segítsen mindenkinek el van törve a keze:)
Csempéznek szerdától, meg iskolai gyakorlatom is lesz szerdától.

Kép
kritta

Hoztam friss pocifotót:

Kép

Ercsi, gyönyörű a szoba :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke olyan szép nagy a pocakod! Domkának meg sok pusssssz, és most már aztán tessék meggyógyulni!! :wink: (azért Téged sem irigyellek... Ez az első ilyen betegsége, igaz? Nem lehet könnyű se fizikailag, se lelkileg...)

Nono: az ágynemű is zöld! :D
Kép

de ezen nem jön ki a színe... :?

ercsi_3

CSöppke! Csini a pocid!
Jobbulást Dominonak. Nem semmi, hogy nem akar meggyógyulni. :cry:

Ercsi! Jó a szoba! Bárcsak mi is itt tartanánk már, de a festés még hátra van. :cry:

KépKép
Kép
xsara
Érd

Ercsi, igen, ez az első komolyabb betegsége. amíg szopizott (január vége), max egy kis orrfolyás volt. most meg...kigyógyult a gégegyulladásból, és jött is rögtön ez a hányós.. Ez már a 15. nap hogy beteg. :( Baromi nehéz lelkileg. :cry: De azért az jó hogy alapvetően jókedvű, nem túl bágyadt.

Az ágynemű is állatjó :) Nekem is az ilyen színek jönnek most be..

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

ercsi! Ez unisex (v mi a szösznek hívják)! Tök jó kislánynak és kisfiúnak is! Csodálkozom is h képes vagy ilyen színekben gondolkozni! Nekem v kék v rózsaszín a világ. Az biztos más h nem tudjátok a nemét, de azért nem semmi úgy válogatni h minden tökéletes legyen egyaránt!
No evezek aludni! Szonja nem akart hazajönni, nagyinál alszik......kicsit sok ez a lelkemnek.....már lassan odaköltözhetne. Persze sokkal jobb h ennyire szeret odamenni mintha nem szeretne, de nekem úgy hiányzik ilyenkor!!!!!
Vendég

Nono, nem könnyű ilyen színekben gondolkodni! többek között azért sem, mert a legtöbb ruci vagy fiús, vagy csajos. a kiegészítők szintén... :?
Azért van ám nekünk is egy-két csajos rucink, mivel egyszer -otthon- azt mondták lány... Itt kint meg a doki nem lát semmit... :roll: Ki érti ezt...?

ercsi_3

Sziasztok!

Ercsi már nálad is írtam, de itt is: gyönyörű lett a szoba :) Az uniszex dolgokról tudnék nyilatkozni, mivel ugye mi nem is akarjuk előre megtudni Mazsi nemét. Annyi lehetőség lenne, de ruhákban teljesen beszűkült a választék, mindig felbosszantom magam rajta. :D Van kék van rózsaszín, lila, barna meg fehér. Ja, meg sárga. A pasztell sárga gyakorlatilag az egyetlen uniszex szín amit gyártanak ruhákban, még a zöld is tök ritka... Úgyhogy nekünk van egy csomó kék rucink is, én simán ráadom kislányra is a kéket. De egyébként azt röhögtük hogy a nagy dolgai meg mind narancsok: Babakocsi, Mamacka-hordozó, ágynemű... :D

Nono, szerintem jobb a szőke, de én szőke-párti vagyok. Mikor babás lettem vissza akartam festetni eredeti színűre, de a fodrász kissé benézte és sötétbarna lettem, azóta világosult azért, de én szőke vagyok és kész :lol: Úgyhogy majd szülés meg szoptatás után úgyis visszafestetem, addig nem hiszem hogy nagyon lesz időm havonta fodrásznál ülni 2 órát...

Kép Kép
szõlõ

Pumpóka, gratulálok, visszakerestem a képeket :D Szépek voltatok, nagyon sok boldogségot kívánok!!!!

Kritta a ti képeitek is nagyon szépek!

Nici, köszönöm a hiányolást, valóban családoztunk, szombaton Anyuék jöttek, férje megcsinálta a kisszekrényt, úgyhogy végre el tudtam pakolni a babaruhákat, aztán este mi mentünk haza hozzájuk, vasárnap este jöttünk vissza, tegnap meg pihiztünk.

Jövő hetem zsufi lesz doki szempontjából, hétfő védőnő, szerda szemészet, csüt. nőgyógyász, lehet hogy pénteken még elküld vérvételre is. Hogy oldom ezt meg egyedül...? Már sehova nem indulok el Uram (és kocsi) néklül :lol:

Kép Kép
szõlõ

Közben egyébként azt hittem megvan a 2. topikbaba. :) Magikára tippeltem. :roll:

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok, jó reggelt!

Jobbulást Dominónak!
(Lau októberig szopizott és december óta havonta egyszer beteg lesz :cry: Ez olyan rossz, de nem tudom, mit lehetne tenni ellene)

Mi is lerobbantunk :roll: :( Lau kezdte, ő már csak köhög, láza nincs szerencsére, erre elkaptam én is meg férjem is :? Egyfolytában émelygek, de legalább így könnyebb lesz visszaállni az ünnepi étkezések után a kisebb adagokra :wink:
Csak az a gáz, hogy ma kell mennünk anyámékhoz, mert nagynéném ott van két napot (amgy külföldön él -így fontos lenne, hogy láthassuk egymást) de anyám már a telefonban Lau betegségekor kijelentette, hogy addig gyógyuljon meg nehogy elkapjon tőle valamit! :evil: Szóval nem szeretném azt hallgatni, hogy megfertőztük... de a nagynénémet meg évente egyszer láthatom...

Kép Kép
celesztina

Celesztina :( Jobbulást nektek!

Kép Kép
szõlõ

Szőlő: köszönjük, igyexünk :wink: Most, hogy apa már elment dolgozni jobban vagyok -nem tudom, van-e hozzá köze...? :lol: (plusz a lurkó is alszik még, így nagy a nyugi)

Kép Kép
celesztina

Sziasztok,

Ercsi, nagyon jó választás volt ez a két szín a babaszobába. A bordűr is meseszép! Nagyion kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, ha már teljesen elkészült.

Csöppke, hű, mekkora a pocid.
Sajnálom, hogy Domino még mindig beteg. Jobbulást neki!

Celesztina, nektek is jobbulást!!

Zsuzsa, szép nevet választottatok :)
Remélem, este sikerült összepakolnod a kórházi cuccot.

Szőlő, miből gondoltad, hogy van még egy topic babánk? :roll:

Nono, én is szőke párti vagyok, de neked jól állt a barna is.

Magika, Klarka
már csak 7???

Kép
emi29

Hali!

Remélem mindenkinek kellemesen teltek az ünnepek.
Celesztina, Csöppke jobbulást a családnak.

Ercsi! Nagyon szép a szoba és az ágynemű is. Általában azok a lányok, akiknél azt mondják, hogy nem látnak semmit. De ez sose 100%, a fiút nem nagyon lehet eltéveszteni.
Az tök izgi, ha valaki nem tudja előre, hogy milyen nemű lesz a bébike. Csak az a baj, hogy én nem bírtam magammal, mindenáron tudni akartam. Meg amúgyis minden doki azzal kezdte, hogy "jaaaj de szép nagy fütyije van"! A másik meg kizárásos alapon lett lány, mert nincs szép nagy fütyije.

Csöppke! Mennyi a haskörfogatod? Szép nagy a pocak. Szerintem vetekszik az enyémmel. Nekem most 108 cm.

Kép

Kép
kamilla306

Zorróné,
nagyon irigyellek ám, hogy ilyen szép helyen jártatok! :wink: :wink: Hol voltatok helyileg?

Kép
emi29

[quote="kamilla306"]C írta:kamilla306söppke! Mennyi a haskörfogatod? Szép nagy a pocak. Szerintem vetekszik az enyémmel. Nekem most 108 cm.

Jó reggelt, sziasztok :)

Kamilla, nem tudom mert nem mérem. :) Az elején elfelejtettem lemérni hogy mennyiről indultam, és így nincs értelme... :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Elnézést, ki is hagytam:

Ercsi: nekem is tetszenek a színek, azért valamennyire kivehető a képen az ágynemű színe is :D
Csöppke: csini a pocid :D
Emi: köszönjük (amúgy azt álmodtam, hogy Magikának megszületett a kisbabája...)
Zsuzsa: jó a név, jó, hogy meg tudtatok egyezni :D
Kamilla
: köszönjük (hú, nekem már 111 cm volt legutóbb :oops: )

Kép Kép
celesztina

Csajok,
Mamackáról tudtok valamit? Nekem nagyon hiányzik! Remélem, csak azért nem jelentkezik, mert költözködnek!!

Celesztina,
a végén még igazad lesz. :wink: Bár Magi megígérte, hogy bármi van, jelzi Szöszkének...

Kép
emi29

Sziasztok, jó reggelt!

Én még mindig a melóhelyről irogatok!

Nici, Emi: Semmeringen síeltünk, mert az van a legközelebb, csak 45-50 perc Soprontól, így bármi lett volna, haza tudtunk volna menni! De azért örülök, hogy nem Sopronban szültem, jobb lesz nekem itt a Szent Imrében! Most már asszem nem utazunk többet, mivel ma betöltöttük a 37. hetet... :D

Ma megyünk délután ultrahangra! Nagyon kiváncsi vagyok, már 5 hete nem voltunk! Remélem már a magzatvíz sem olyan sok, bár miután minden vizsgálat negatív lett, azt mondta a doki ezen ne parázzak, de azért mégis jobb lenne, ha azt mondanák, hogy átlagos a mennyisége... :roll:

Egyébként nekem is volt egy olyan érzésem, hogy húsvét alatt lesz még egy topic babánk, de úgy tűnik ez nem jött be... :roll:

Ercsi: én nem tudnám elképzelni, hogy ne tudjam a nemét! Mondjuk nálunk is teljesen egyértelmű volt a 18 héttől, hogy fiú... De ti nagyon klassz unisex szobát csináltok... :D

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Jo reggelt lanyok!

Nezettek csak a vonalzomat!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Bocsi a hibaert, csak fekve gyorsan irtam!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mi az a luango?

Gratula! :) Zavarna, ha április 1-én szülnél?

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok Mamik!

Tegnap egész nap családlátogatás volt, de reggel meg este voltam olvasóban!!!

Ercsi
Nagyon tetszik a szobafestés!! Nekünk előző lakásban volt ez a két szín, és nagyon szerettem! Most is erősen gondolkozom, h a tavaly nyáron kifestett nappalit visszacsinálom erre a két színre!!!

Csöppke
Jó kis kerek pocid van!!! Dominóval mekkora volt?? MErt ez is szép nagy!!
Kis betegeskedődnek jobbulást!!

Celesztina
Nektek is jobbulást!!!

Zorróné
Irigyellek ám nagyon, h ilyen szép helyre el tudtatok még menni, így a finish előtt!!!

Bolygó
Kitartást az utsó hétre!! Nagy terhesek közül, már csak Ti ketten dolgoztok Zorrónéval!? Jól emlékszem??

Láttam tök jópofa overálokat meg kiskabátokat!!! Nagyon kis ötletesen vásárolgatttok ám! Nekünk csak egy szimpla kezeslábasunk van, de kicsi, így ha rossz idő lesz hazafelé, lesz mit ráadni MAszatra!!

Hú, tuti csomó mindenkire nem reagáltam, bocsi nektek!!
Most ennyi! Befogtam, még kicsit kóma vagyok!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

[quote="kamilla306"]M írta:kamilla306i az a luango?

Honnét szedted ezt a szót??? :shock: :shock:
MErt Googlen nem találtam semmi értelmeset rá! :roll:

Kép

kisscica80

[quote="magika"]J írta:magikao reggelt lanyok!

Nezettek csak a vonalzomat!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi

Gratula!!! Ahhoz képest, h szegénykém egy hete már szülni készülsz!!!
Lassan már én is ott tartok, h úgy mennék, mert egyre nehezebben mozgok!!!

Kép

kisscica80

Kiscica, Kamilla: úgy tudom, a luango az a szőrös magzatmáz, ami többnyire a szülésre eltúűnik a babáról.

Kép Kép
celesztina

[quote="kisscica80"] írta:kisscica80
[quote="kamilla306"]M írta:kamilla306i az a luango?

Honnét szedted ezt a szót??? :shock: :shock:
MErt Googlen nem találtam semmi értelmeset rá! :roll:

Magika vonalzója alá van írva. Vagy csak nem tudok olvasni?

Kép

Kép
kamilla306

Celesztina, Kamilla
AHa!!
Így már oks!!!
Erre gondoltam én is, csak nem voltam benne biztos, de ha magát a szót írtam be, akkor semmi hasonlót sem adott ki!!

Kép

kisscica80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?