A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Panndi: jesszus, nem emlékszem... :oops:

Viranka: ezt én sem tudtam. Pedig van itthon Nasivin! Na majd kipróbálom!!! :D

Kép
Kép
timi26

Timi: :lol: Írtad azt hiszem a Szabocls utcás fórumon, hogy Te is ott fogsz szülni, és második baba, és éééén, mint kezdő anyuka, kérdeztem priviben pár dolgot :wink: Sőőőt, még akkor írtad is, hogy nézzek be ebbe a fórumba :oops:
Vendég

Panndi: Igen, aztán már gondoltam :oops: Biztos jó lehetett :D !

Ádibaba:Nagyon szépek vagytok! :D És milyen ügyes kis fiacskád van! :D

Ma Máté kihagyta az utolsó alvását, háááát elég nyügi volt. Kiváncsi vagyok, hogy ez egyszeri alkalom volt-e. :roll:

KépKépKépKép
meryke

Jó is volt, csak rövid :( De Zsófi nagyon élvezte, hogy mindketten folyamatosan csak rá figyeltünk :wink:
Vendég

Ildikének, Albertnek, Lillának, Zsófinak nagyon boldog hófordulót!
Gáborkának boldog névnapot!

Kép

Nagyon szuper minden kép! A mászó, sőt álló babákon csak ámulok és bámulok! :shock:
Dorka ma fordult először hasról hátra. Mondjuk csak mérgében.

Kaqk, te jó ég, mit csináltál az ujjaddal! Jobbulást!

Silka, Timi: mielőbbi gyógyulást Nektek is, és persze Lizinek is!

Üdv az újaknak! :D
Panndi, én is majdnem a Szabolcs u.-ban szültem, de szinte az utolsó pillanatban (34. hét környékén) "elmenekültem" a SOTE II Klinikára.

Nálunk a következőképpen néznek ki most az evések:
fél7-7: szopi + ritkán tápszer kiegészítésként
9-fél10: gyümölcs
12h: szopi + főzelék
15h: szopi + gyümölcs
18h: szopi + főzelék, esetleg tejpép
fél8 körül: szopi + pár korty tápszer
Sajnos mostanában Dorka napközben már egyre kevesebb ideig hajlandó szopizni (reggel, este nincs ilyen gond), van, hogy csak az egyik cicit kéri, sőt, esetleg csak pár kortyot :cry: Ez főleg akkor jellemző, ha a fogzás miatt nyűgösebb. Márpedig mostanában sokszor az :cry: (felső fog még mindig "bujkál")

Meggy, szilva:

meggyből Dorka fagyasztottat kap: mikróban felmelegítem, mixelem, majd szűrőn átpaszírozom
szilvából még csak üveges bébikaját kapott

K.Timi: Ádám már kaphat kivit és mandarint? :shock:

Kép
dotildi

Láttam, téma volt a cukor is.
Én a múltkor raktam Dorka paradicsomos krumplijába egy icipicit. Olyan veszett savanyú volt, hogy úgy én sem ettem volna meg.
Ha lehet, kerülöm a cukrot, de ha nagy ritkán kap egy kicsit, nem lesz lelkiismeret-furdalásom.

Egyébként Dorka csak a sima forralt vizet hajlandó meginni. Kíváncsiságból kínáltam már higított gyümölcslével és hígabbra készített Hipp babateával is, de egyik sem kellett neki :shock:
Mondjuk ennek örülök, többnyire Apával mi is csak vizet iszunk :D

Kép
dotildi

Panndi: tudom már!!! Megírtam, hogy mit kell vinni a kórházba Igaz? Valami rémlik már, de az agyam nagyon szita!!! Bocsánat... :roll:
Örülök, hogy végülis benéztél! És remélem sokáig maradsz is!

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok !

Üdv az újjaknak.

Kiwit azt úgy ehetnek a babák, hogy csak a zöld húsát ehetik.
A madarinnak meg kikell csavarni a levét.

Nálunk most délutánra nagyon szép napsütéses idő lett így lementünk sétálni apával és kb 1,5 órát lent voltunk.

Mi most pár napig számüzzük a főzit és a gyümit .
Ádinak nagyon érzékeny az ínye és a cumisüveggel meg tudja masszírozni és úgy nem fáj neki a kanállal meg lehet, hogy hozzá érek neki és ezért nem akar kanalazzni.

Lépek is mert az elkövetkezendő két napba apa itthon van és lakást rendezzünk át.
Ádi megkapja a mi hálónkat mi meg megyünk az ő szobájába.

Mindenkinek kellemes éjszakát.

Kép .
20200310173350

Szép reggelt :)

Nyekrit Marcijának boldog félszülinapot :)
Kaqk,Ádibaba,Dotildi,Panndi!
aranyosak a babók :)

Irina!
ma megyek gyógytornára diktafonnal és a gyakorlatokat majd vhogy eljutattom hozzád :)

Anitja!
én szeretem a gif-jeidet :) rakjál csak belőle nyugodtan :wink:

Míra nagyon boldog volt tegnap,h. a család férfi tagjai meglocsolták :) persze parfümmel,h. illatozzon és jövő húsvétig szép maradjon :)este alig bírt elaludni,már Bálint is rég aludt,én meg ár tiszta ideg voltam 8)
S tegnap már majdnem megevett Bálint egy negyed almát :) s olyan édes közben mondta h. emmmm és tátotta a száját :)

Tegnap már majdnem négykézlábra állt :) annyira édes ahogy próbálkozik :)

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viranka

Jó reggelt :)

viranka: látom ezen a környéken a babák hamar riadót fújnak :lol: Hova jártok gyógytornára? Bálint nagyon kis huncut :wink:
Vendég

küldtem képeket a gmail-re,de a spamban vannak :(

Panndi!
lehet h. itt hamarabb világosodik :roll: :wink:
tesóm barátnőjének a tesója gytornász a még működő sportkórházba és oda megyünk :)

KépKép
viranka

Jaa, azt hittem itt a környéken :)
Nekünk el kéne vinni Zsófit, még az első hónapokban jártunk konduktorhoz, és kíváncsiak vagyunk, egy gyógytornász mit mondana rá.

timi: igenigen, én voltam az :)
Vendég

Jó reggelt!

Nyerkit Marcijának boldog hófordulót!

Viranka! Asszem Kid-baby-t írtál, de KIN-BABY az a fogzásra való szer!
Kép
http://www.dentalkope.hu/fogattores.html

Az éjszakánk egész jó volt, csak 2-kor ébredt Szeli, aztán fél 6-kor. Viszont 4-től úgy fájt a hátam, hogy azt se tudtam, hogy feküdjek. Asszem a 9 kiló emelgetésétől... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Regi!
köszi :) gydoki elírta meglestem a cetlit :( s Te ezt Szelinek használod ?
hátad :(

KépKép
viranka

Silka!
Épp tegnap beszéltem egy csajszival, ők 4x esznek már hónapok óta (kb. annyi idős, mint Szeli). Most úgy, hogy:
reggeli tápszer
ebéd főzi
uzsonna gyümi
vacsi tápszer

Szeli pedig így eszik:
fél 7: reggeli tápszer (150 ml vízzel)
10: tízórai gyümölcs (egész üveg)
12.30: ebéd főzi + tápszer (egyelőre még nem váltottuk ki)
16:30: uzsonna tápszer (150 ml vízzel)
20:00 vacsora tápszer (150 ml vízzel)

Tali: Szerintem a legmesszebbről jövő mondja meg, hogy hány órára menjünk! Vagy legalábbis, aki vonattal jön, mert nekik időhöz kötött.

Hát Emmácska nagyon ügyes! Ari, ahogy a lábát rágja.
Szeli olyan merev, mint én, nem tudja bekapni a lábát… :? pedig már néhányszor megtalálta.

Ádibaba nagyon édi! :D

Dotildi! De ari Dóri! :D Az nyuszis fejpánt???
Szilvára nekem azt mondta az egyik barátnőm, hogy csak akkor adjak, ha szorulása van Szelinek, mert meghajtja. Te mit tapasztaltál? :?:

A pakolásról jut eszembe, hogy mi meg jövő héten csináljuk a nagyszobát (új szőnyegpadló, festés, új szekrénysor), de hogy én mit fogok csinálni, mikor Szeli alszik (mivel a kisszobában leszünk mindketten) :?: Apa meg az anyjánál fog aludni… :roll:

Viranka! Bálint cukin mosolyog! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka! Nem használom, de az egyik volt osztálytársam ajánlotta, nekik bevált. Bár ő azt is mondta, hogy dújvban nem lehet kapni... úgy hozatta... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok

Üdv az újaknak!

Gratulálunk az ünneplőknek mi is :D

timi26: Tök jó hogy azért igaz náthásan de jól telt a húsvétod.

Dotildi: Nekem is van itthon paradicsomos burgonya de eddig valamiért nem mertem neki adni hogy miért azt magam sem tudom de mjad ma megpróbájuk.Édes Dorka nyuszi.

Kaqk: Jobbulást neked.Nagyon cuki Emmácska.

Viranka: Imádom a Míra beszólásokat.Bálint mreg olyan mint a képen zabálni való :)

Lmóni: Nagyon ügyes a kis cicád

Regi: Vigyázz magadra próbálj meg többet pihenni

Petrus ma 4:55-kor úgy döntött kialudta magát amivel én nem nagyon akartam egyet érteni de ő a főnök :D oda vettem magam mellé és visszaaludt 6:40-ig úgy hogy kegyes volt hozzám a kis drágám :D Takony még mindig van de egyre jobban mi is használjuk a nasivint és nekünk is eléggé bejön meg kaptunk ilyen sóoldatos orrcseppet remélem jól írtam le :? Kép Petra baba

Kép

Kép
agica1126

Szeli tegnap megkóstolta a paradicsomos krumplit, ízlett neki! :D

Petra baba édibébi! :D Micsoda ruci!

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: És te is tettél hozzá cukrot mit Dotildi?

Kép

Kép
agica1126

Mamócák, halihó,

Marcikát Isten éltesse! Kép

Virankám: Bálint egy tünemény! És igen, légy szíves MINDENT rögzíteni a tornáról! :lol: :lol: :lol:

Regi: derékfájás + oka: dettó :cry:

Ma jobb éjszakánk volt, Ádi csak egyszer ébredt, akkor csak kicsit szopizhatott és barbatrükkel cumira cseréltem a cicit (aztán persze még a karjaimban tartottam egy darabig): most bevált. Remélem, máskor is...

Kép
Kép
irina

Amúgy arra gondoltam, hogy a hozzátáplálás is okozhatja az éjszakai ébredéseket (ha nem is mindegyiket). A babanapló szerint ahogy elkezdtem almalevet adni Ádinak, másnaptól indult ez a nemalvós dolog. Viszont nappal nagy pukikon kívül semmiféle jelét nem látom hasfájásnak... úgyhogy csak tipp. Csak mivel annyira hasfájós baba volt, lehet, hogy még kicsit megviseli a dolog. Pedig nem kapkodtuk el ugye...

Dotildi: Dorkanyuszi ennivaló! Hol kaptatok nyúlszerkót? ;-)

Ágica: Petrus egy divatdiktátor, nincs mese! ;-)

És akkor pár Ádó-kép:
ZOKNITLANUL (mely állapot talpdörzsölgetéssel érhető el):
Kép

MEGMUTASSAM?
Kép

NAGYFIÚ
Kép

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Pont mikor éppen dicsértem Emmácskát, hogy milyen ügyes baba, amit nem csodálok, mert olyan kis filigrán, és így könnyű :wink: , Zsófikám rárongyolt a legnagyobb kúszást-serkentő mozgató rugóra, a laptopra, annak is a bekapcsoló - jelen esetben kikapcsoló - gombjára, és véget vetett mindennek. 8)

Mi még itt nem tartunk, Zsofka kúszik, meg forogva közlekedik, de hát ekkora sonkákat nem egyszerű emelgetni....

Regi! Jaj, csúnya hátfájá! Hess-hess! :)

Nyerkit-Marci! Boldog hófordulót!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!!!

Úgy néz ki bejön a tejpép vacsira!!! :lol: Este 3/4 7-hajnal 1/2 6-ig aludt VikDan, közben csak 2x kellett cumit adni! :lol: :lol: :lol:

Gremese: :lol: :lol: :lol: VikDan a tv-t szokta elkapcsolni, általában épp a legizgalmasabb résznél... :roll:

Ágica: az üveges paradicsomos krumpliba nem kell cukrot tenni. A sajátba is almát szoktam édesítésként.

Azt tudtátok, hogy rizst is lehet adni??? Meg most már pici olajat is a kajcsiba?

Regi: jobbulást! Pihenj amennyit csak bírsz!

Irina: imádom a kis szöszke Ádit!!! :D Olllyan aranyos!!!
Nálunk nincs zoknilevétel, mi harisnyában nyomjuk még...

Panndi: mégegyszer ne haragudj, most már képben vagyok veled kapcsolatban! :D

Marcinak boldog 6. hónaposságot!!!

És Rainának boldog 7.-et!!! Niki, mi van veled???

Kép
Kép
timi26

Tudom, nem köröztetünk, de u.eráékért kezdek aggódni... :roll:

Kép
Kép
timi26

irina: Köszi :wink:

timi26: oks,köszi a tanácsot

Mesi: Zsófi cuki lehez ahogy nyomkodja a gépet Petra mikor az ölembe van akkor püföli a laptopot apa legnagyobb örömére :lol:

És képzeljétek az előbb az oldalára tettem és hara fordult 3-szor is.Tudom másnak ez már nem új de én olyan boldog vagyok el sem tudom mondani.

Ági

Kép

Kép
agica1126

hara=hasra

Kép

Kép
agica1126

Ágica! nem tettem bele cukrot (üveges Univer egyébként, nem saját készítés).

Irina! Ádó tényleg milyen nagyfiú! :D

Na jó, mi asszem lemegyünk sétálni, mert Szeli álmos, de nem alszik… :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: nekem is üveges csak ez Kecskeméti

Kép

Kép
agica1126

Regi!

ha még itt :) hideg szél fúj itt nálunk :( mikor vittem Mírát óviba lefagyott a kezem :evil: öltöztesd jól fel Szelit :wink:

Ágica!
Ügyi Petra és szép :)

most L

KépKép
viranka

Sense!
Boti a képen tiszta Balázs :)

KépKép
viranka

Hello Lányok,

Viranka, Drága vagy! Köszönöm a tippet, du a férjemet elküldöm gyogyótárba orrcseppért. Ez már nem állapot. Annyira gyűlölöm ezt a porszívózást. Ja, és már tiszta seb az ÉN arcom is, ugyanis szegény Lizikém védekezni próbál... :roll: Milyen kis izgalommal eszi Bálint az almát :lol:

Timi26 és a többiek: köszönöm a tápos infókat. Ma még teszek egy próbát, de ha ma is kudarcba fullad a 6 kaja, akkor sz.rok a 2. főzire. Nem fogom tömni a kiscsajt. Most is alig nyitotta a száját a kajára. Nem éhes és kész.

Micsoda édes kisnyuszi Dorka ezekkel a fülecskékkel!

Petra is milyen kis vagány ebben a lila szerkóban!

Regi, paradicsomos krumpli nálunk is ász. És amit egyszerűen imádott: paradicsomos krumpli csirkehússal. Na, majd ha Szeli is a húsos verziót kapja! :lol: Lizi kecskeméti fan

Irina, micsoda jó kis dupla tornázótok van. Ádi még a lábával is tud püfölni! :lol: Aranyos nagyon.

silka
silka

Timi26! Csak én nem köröztetek, de perszhe ha egy rég elveszett bárányka bejelentkezne, annak nagyon örülnék. Én is kíváncsi vagyok a LOST-okra! :wink:

Silka!
[quote]L írta:izi kecskeméti fan
:lol: :lol: :lol:

Sense! Viranka is írja, meg én is akartam mondani, hogy Boti azon a képen kiköpött apja!!!!! Az avatarodon meg Rád hasonlít inkább!

Kép
Kép
Kép
gremese

Marcinak és Rainának boldog hófordulót!

Kép

silka
silka

Viranka: Küldtem pü-t

Marci és Raina boldog hófordulót kívánunk mi is.

Petra+Ági

Kép

Kép
agica1126

Gremese, szerintem Zsófi ahhoz képest, hogy milyen nagy baba, nagyon ügyesen csinál már sok mindent. Ádi tegnap tett egy kúszásígérő mozdulatot (fenék fel és hernyómozgás egyet előre), de aztán ennyi! :lol:

Silka, köszi! Ez a játszószőnyegféle puha "lábakon" áll, így aztán ha Ádi nekitámaszkodik, megindul az egész egy irányba. Ádó olyan, mint egy kis pankrátor. ;-)

Kép
Kép
irina

Timi26: köszi Ádó nevében is! Örülök, hogy tudtál pihenni kicsit!
Nálunk nagyon nyugis húsvét volt. :)

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Köszönjük a további köszöntéseket.

Minden baba nagyon szép és aranyos és huncut és bájos és még sorolhatnám :D

Raniának és Marcinak Boldog hófordulót!
Kép

Csináltam képeket lányomról csak még apa telefonjában van este felrakom a gépbe.
Megyünk ma mérésre is.

Anitja!
Nyugodtan rakj minnél több gif-et annyira jók
amit Ildikének is tettél nagyon tetszik. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

1 KÉRDÉS: üvege bébikaja mikrózható (ha igen, melyik típusú: desszert, főzi)? Egyelőre melegvízbe raktam őket, mert fél nap, mire a hűtő hőmérsékletéről felmelegednének szobahőmérsékletűre...

Kép
Kép
irina

Irina,
én kiöntöm a tálkájába és úgy mikrózom, de mintha vki írta volna, h akár üvegestül is lehet mikrózni.
(ha nem eszik meg Ádi 1 egész üveget, akkor érdemes kiszedni belőle és azt melegíteni, a többi meg eláll a hűtőben 1 v 2 napig)

silka
silka

Irina!

Karcsikának én mlegtöbb esetben mikróban melegítettem
mindegyik üveges kaját.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Halihó!

Rania, Marci! Isten éltessen benneteket! Sok-sok puszit küldök!
Kép
dmaggie

Hát tényleg fúj a szél, de Szelit jól bebugyoláltam, legalább aludt egy fél órát, én meg vettem egy csomó üveges kaját. :twisted:
Aki készített már céklát? Magában adtátok, vagy kevertétek valamivel??? :?:

Ágica! Gratulálok! Minden baba ügyeskedésének örülünk!!! :D

Irina! Én mikrózom az üveges bébikaját, de kiszedem tálkába (úgy kényelmesebb kanalaznom belőle), pláne ha még csak kóstolja, akkor eleve kevesebbet szedek ki neki.
A vízmelegítős módszert nem volt türelmem kivárni… :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Itt aztán pörögnek az események. Tök szupi, hogy ti már ilyen jól ismeritek egymást.

A szülés folytatása: Amikor bekementünk a kórházba folyó magzatvízzel, akkor a nőgyógyászatra fektettek be mert a vajúdóba annyian voltak, hogy nem volt hely.

Amikor megszültem, másnap már kaptam kétágyas szobát. OLyan sokan voltunk, hogy mindenkit küldtek haza (volt akit két nap után).
Ennek ellenére mi 7 napot töltöttünk bent.

Amikor Ádám megszületett volt a fején egy seb (hámosodás). Nagyon megilyedtünk, azt hittem belegyagyulok. Senki nem tudta mitől van. Másnap elvitték Pestre, ott egy Doki mondta, hogy ő már látott ilyet. A seb miatt a koraszülött osztályra került, ahol nagyon aranyosak voltak. Először ki-be sárgult, de mikor már jobban volt, akkor mindig velem volt, csak lemérni kellett bevinnem.
Úgy belém rögzítették hogy mindig mérjem mennyit eszik, hogy kb. 3 hónapos koráig mértem.
Ha nem evett annyit amennyi a Nagykönyvbe meg van írva akkor bele voltam betegedve.
De már minden Ok :P (kajaszinten)!
Én mindenfélét adok neki.
A kedvence búzadara vízbe megfőzve+alma+banán
Inni pedig a mandarinlé bármilyen mennyiségben.

Viranka: Te, hogy tudod olyan szépen etetni a gyereket. Nekem két perc a türelmi idelye, addig gyorsan megtömöm, de így is állandóan el akarja venni a kanalat. Ja és bebugyolálom: a kocsiülést letakarom lepedővel, a nadrágjába betűrok egy pelust, mint egy kötény, na meg persze egy előke. De sokszor inkább kézbe fogom, mert úgy egyszerűbb.

Irina: Te Baba-mama szobába voltál?

Kép

Kép
ádibaba

Regi,
nálunk ma pont ez a menü :lol:
Így kevertem:
kb 55 gramm cékla + 130 gramm krumpli + 20 gramm csirkemell. Szép lila lett :lol:

Majd jó fél óra múlva beszámolok az eredményről. (Nekem ízlik :oops: :lol: )

Még sosem főztem céklát, basszus, h ez milyen lassan puhul meg!

silka
silka

Köszi, Lányok, a mikrós válaszokat!

Újabb bébikaja-híradó ;-) (aki unja, pls, ugorja át :-)):
Hipp multivitamin vegyes gyümölcslé (ajándék volt, nem mazochizmusból vettem), van benne: alma-, narancs-, ananászlé, banán, mangó és vitaminok. 6 hónapos kortól ajánlják. A táblázatok szerint e déligyümölcsök zömét 12 és 18 hónapos (!) kortól lehet adni... Mondjátok, hogy én vagyok para, de ez nekem elég nagy különbség.

Rania, Isten éltessen sokáig! Kép

Kép
Kép
irina

Ádibaba: a szülés utánra gondolsz? Igen, kétágyas alapítványiban (a Péterfyben szültem), de ott minden szobában rooming in van, csak a szülés utáni éjszakára viszik el a kicsit, hogy pihenni tudj egy kicsit.

Kép
Kép
irina

Irina,
valószínű, h arról van szó, h a gyári déligyümikből készült kaják/üdítők más eljárással készülnek, mintha Te otthon lefacsarnád/összeturmixolnád. Liza kedvenc üveges desszertje a málnás-alma (kecskeméti naná :wink:) Erre mikor jött a védőnő és a gyümikről faggattam, azt mondta málnát 1 éves korig ne. Erre megmondtam neki, h már kapott üvegeset. Azt mondta, h ne aggódjak, az üveges más tészta.
Pl most, h hazautaztunk anyukám vett Hipp epres desszertet. Epret sem lehetne enni jó sokáig, de ezt meg 6 hónapos kortól ajánlják. Azt nem mondom, h holnap odaadom neki, de nem valószínű, h 1 éves koráig kivárok az üveggel.
Kőszegi Timiék még engedélyt is kaptak néhány déligyümire. :lol:

silka
silka

Helló Csajok :D !

Marcikának és Raniának boldog hófordulót! Kép

Micsoda gyönyörű képeket tettetek fel :D
Emácska valami gyönyörű abba az zöld csilli villi szoknyába!
Ádi baba meg már járni tanul,eszméletlen milyen ügyes :wink:
Aztán itt van a kis füles nyuszi Dorka,cukorfalat!
Az almát majszoló tündéri Bálint!
A lila ruhás hölgy Petra,nagyon csini :wink: !
És ez az édes nagyfiú Ádika!!!Gyönyörü ez a kislegény!

Panndi!Köszönjük a közös képet,nagyon szépek vagytok!

Timi!Örülök,hogy végre megjöttél te is!Amúgy Era valami internetes játék rabja lett azt írta múltkor,lehet azért nem jön.

Bongyi!Most,hogy meggyógyultatok gyere te is és írj nekünk magatokról!!Zitának van már fogacskája?

Irina!Lehet üvegestől is melegíteni a bébikaját,gázon vagy akár mikróba is!De mindig csak annyit amennyit egyszerre megeszik.

Képzeljétek tegnap óta nem csak hátról hasra tud fordulni,hanem hasról hátra is megy neki a mutatvány :D Nagyon édes csak az ágyon már nem merem otthagyni.És úgy néz ki,hogy a játszószönyeg is kicsinek bizonyul,mert hármat pördül és már a padlószőnyegen van :lol:

KépKép
juba

Halihó!

Folytatom.

Dotildi!
Annyira édes a nyuszikád!

Viranka!
Azok a nagy csodálkozó szemek..... Látom, a kajcsi bejön. Négykézlábazás??? kezdődik? Albert nem erőlteti meg magát. Már tényleg azon gondolkodom, hogy elviszem a munkahelyemre és megmutatom az ottani konduktornak én is. Bár a szomatos barátnőm szerint rendben van. Ma viszont Vacakocska is elég korán ébrendt, 6 órára már fel is öltöztettem, csupa pisi volt az egész gyerek.

Regi!
Jajj!!! Hátfájás! Hess, hess!! Hú, hogy én mennyire utálom a felfordulást. A végeredmény persze javít a dolgon. :wink: :lol: Kitartást!

Ágica! Ez a szerelés a szépséges Petrán nem semmi. Szuuupi!!!

Irina! Hüpp-hüpp-hüpp :lol: . Eléggé hasonlíthatnak a fiaink. Albertnek is mintha visszatérne a hasfájása mióta kap egy kis gyümit. Tegnap nem is adtam neki, mert ráadásul székrekedése is lett. Már a harmadik nap kezdődött kaki nélkül, pedig teát is adtam neki, de most nem segített. Tegnap már glicerines kúpot is adtunk neki, így lett eredmény.
De jó, hogy javul az éjszakátok. A mienk nem igazán. Annyi, hogy nem óránként ébred, de így is megvan az átlag 4-5. Egyben biztosan eltérnek. Albertet nem lehet mindig etetni. :lol: Nagyon szép legénykétek van! A második képbe majdnem belepirultam. :wink: :lol: Oda küldök neki puszit!

Gremesi! Én is ezzel vígasztalom magamat, sőt Momó is ezt mondja, hogy ekkora popót cipelni is elég. Nekem biztosan. :wink: :lol: Alig bírom Vacakocskát felemelni. A tesóm például ledagadtdisznyózta amikor vasárnap meglátta. :lol: :lol: Jövő héten megyünk a féléves státuszra, majd ott megmondják a tutit.

Timi! VikDan tényleg egy álompasi! Jó huzata van ismét. :lol: Igazad van, Eráék már nekem is sokszor járnak az eszemben!

Silka! Szerintem se parázz. A gyerekek is különböznek, ahogyan mi, felnőttek is. Ha Lizivel minden rendben, akkor kénytelen vagy elfogadni, hogy ennyit eszik és kész. Én sem terrorizáltam a gyerekeimet soha, hogy ezt vagy azt meg kell enniük, most sem tömöm tovább Albertet, ha nem akarja. Én mindig attól tartottam, hogy nehogy valamilyen evési zavar alakuljon ki a későbbiekben, inkább rájuk bíztam, hogy mikor mennyit akarnak enni.
dmaggie

Hello,

A vacsink elég érdekes lett! Evett Emma 220ml-nél járt, félig kóma volt, nem kérte tovább, felültettem büfizni az ölembe és sugárba jött vissza a tej, hát legalább 40ml. HUH, úgy megijedtünk, félelmetes látvány volt. De Emma utánna olyan jó kedvü lett, vigyorgott, kacagot.... Nem tudom mi lehetett. Majd szépen el is aludt a kiságyában. Gondoltam na akkor hogy ilyen kevesett evett 180ml ( 240-260 at szokott este ) biztos korábban kel. Hát 5 kor volt ébresztő. benyomott 240ml-t majd bealudt. 7 kor kelt újból, de félálomban volt, mivel apa ment korán dolgozni ezért magam mellé vettem a nagyágyba, és aludtunkmég 8-ig. Olyan jó!!!!! Úgy imádom mikor mellettem van. Lassan tízórai ( 11 kor :lol: ) aztán megyünk sétálni, bár elég borult az idő de hát csak kell levegőzni, megyünk piacra, DM-be, gyógyszertárba.... Remélem nem kap el az eső!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?